FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

babilonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la babilonTM » 20 avg 2011, 22:56

neko treći je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Sarajevo ništa specijalno nije napravilo...Dobilo je dvije domaće utakmice, protiv Slobode i Veleža, a u gostima uzeli slabi Gošk!
Borac uzeo kući Leotar, i u gostima očajnu Kozaru. Ovaj bod iz Širokog je ono što ih izdvaja od nas.
Široki napravio dobar posao pobjedom u Gradačcu, ali pomalo uprskao protiv Borca.
Za sad najveći posao napravio Zrinjski, 4 boda sa dva ozbiljna gostovanja, a sutra kući igraju sa Olimpikom.

Sve u svemu...
Sarajevo 9
Široki 7
Borac 7
Zrinjski 4(-1)
Željo 3

Čini se da samo daleko, ali nije velika razlika, iduće dvije utakmice 6 bodova i eto nas opet gore.
Svima nam je teško trenutno, izgubili smo od Travnika i Širokog, nismo ni sreće imali. Samo da se sreća okrene na našu stranu, sad svakoj utakmici pristupiti kao da je odlučujuća ! ;)

A ko ti je slagao da su dobili veleža ? :mrgreen:
Joj suti, ovo je doslo extra ! :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 20 avg 2011, 22:56

očemu vi pričate i što se žalite...vi ste arsenal za borac
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 20 avg 2011, 22:56

Ne znam vise sto krivite karica, da je do karica samo to bi dobro bilo,
markovic-isto kao da nije igrao (bolje bi bilo da nije) vec nekoliko utakmica je katastrofalan,
stanicu covjek niti smije sta prigovoriti niti moze, nije njegova pozicija i to je to,
bogi i nyema sta im reci kad po stranama puse ne mogu na sve strane stici nikako,
savic blago receno dama,uopste ne trci,a o onoj sansi je smijesno pricati,da ustopa loptu zapetlja se sta li vec kad je trebao samo nogu postaviti da lopta ude u go
stanceski nema kondicije, ispada previse,
smajic i zeba svaka im cast iz utakmice u utakmicu su super, da se svi ugledaju na njih, trce igraju kako treba,
dolazim do dva iritirajuca lika, to su adilovic koji prode po strani kofol nesto po zemlji ani to nema smisla sto "ubaci",izlazi pred golmana suta pored gola daleko daleko FUJ GADI MI SE ,lazo je bar znao proigrati ako nista drugo, selimovic pa ljudi od kad je dosao u zelju taj covjek ne moze da primi lopte (to je dovoljno)
sve u svemu JAD CEMER TUGA OD NASE IGRE, kazem sreca pa imamo olimpic u ligi pa se tu mozemo vaditi iz godine u godinu, ocajni smo, i zebine suze na kraju tekme govore ko je zaista pravi igrac,ono ostalo sve p..e nafurane ZEBA MAJSTORE KAPA DO PODA
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 avg 2011, 22:56

Buu je napisao/la:
LudLo 4 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Gdje ste pljuvači, odavno vas nije bilo...kupujete godišnju kartu pa onda imate pravo da ovoliko pljujete :roll:
"Momcicu" kad ti potrosis cijeli dan na tekmu,putujes 3h u jednom pravcu i u drugom,pare skupis kako znas,i onda oni odigraju ko neke curice u j.ebenom Travniku.Onda mozes da nesto balis o pljuvacima. ;)
Ajd sad da zapjevamo fino i da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula ko sto znamo, da ih dizemo u vis nase manekene.
Amar je najmanje kriv za ove poraze.
nama u strucnom stabu treba zestok motivator tipa ciro :D igraci su potpuno nemotivisani i kao da im je mrsko igrati
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 avg 2011, 22:57

Nama treba dobar psiholog ! ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 20 avg 2011, 22:59

svi smo shebani ,al glavu gore..idemo u srijedu napasti Zrinje,Volim te Zeljo

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 20 avg 2011, 22:59

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:ti ocigledno nisi ni isao , tako da nemas ni pravo da trazis da se on nekome izvinjava :mrgreen:

nemam volje da pricam bilo sta , valjda ce proigrat u sledecim kolima. I samo ne znam otkud vi nabrojaste onolike 100% sanse adilovica ispade da je frajer imao 5 prilika za postizanje gola , a ja bas to i nisam primjetio , al i vid mi je slabija strana :mrgreen:
Rekao sam momcima koji su isli, procitaj lijepo pa mi se obrati , ok?? On zna igrace kaznit nekakvim dodatnim treninzima, et sad je osim glavni krivac ko ce njega kaznit???? ak nista nek mu kazna bude da se obrije :lol: :lol:[/quote]

dobro sam ja procitao sta si ti rekao al kad niko od nas koji su bili tamo to ne zahtjeva otkud tebi pravo da nesto trazis u nase ime , bolje da budes posmatrac sa strane ubuduce a ne sa juga kad konstantno pokusavas da uneses nemir :mrgreen:

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 20 avg 2011, 23:00

Hajd na kraju nije ispalo tako loše, 2 remija su najbolje što se moglo desiti. Lakše se diše na -4 nego na -6. Trebamo ponovo zaposliti Jaminu Bajraktarević kao psihologa u klubu.
FEDERER= KLOC

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 20 avg 2011, 23:00

babilonTM je napisao/la:Sarajevo ništa specijalno nije napravilo...Dobilo je dvije domaće utakmice, protiv Slobode i Veleža, a u gostima uzeli slabi Gošk!
Borac uzeo kući Leotar, i u gostima očajnu Kozaru. Ovaj bod iz Širokog je ono što ih izdvaja od nas.
Široki napravio dobar posao pobjedom u Gradačcu, ali pomalo uprskao protiv Borca.
Za sad najveći posao napravio Zrinjski, 4 boda sa dva ozbiljna gostovanja, a sutra kući igraju sa Olimpikom.

Sve u svemu...
Sarajevo 9
Široki 7
Borac 7
Zrinjski 4(-1)
Željo 3

Čini se da samo daleko, ali nije velika razlika, iduće dvije utakmice 6 bodova i eto nas opet gore.
Svima nam je teško trenutno, izgubili smo od Travnika i Širokog, nismo ni sreće imali. Samo da se sreća okrene na našu stranu, sad svakoj utakmici pristupiti kao da je odlučujuća ! ;)
Za'ebo si se :mrgreen:
FKŽ !

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 avg 2011, 23:00

diego_TM je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Gdje ste pljuvači, odavno vas nije bilo...kupujete godišnju kartu pa onda imate pravo da ovoliko pljujete :roll:
"Momcicu" kad ti potrosis cijeli dan na tekmu,putujes 3h u jednom pravcu i u drugom,pare skupis kako znas,i onda oni odigraju ko neke curice u j.ebenom Travniku.Onda mozes da nesto balis o pljuvacima. ;)
Ajd sad da zapjevamo fino i da gubis 10:0 s juga bi se pjesma cula ko sto znamo, da ih dizemo u vis nase manekene.
Amar je najmanje kriv za ove poraze.[/quote]
nama u strucnom stabu treba zestok motivator tipa ciro :D igraci su potpuno nemotivisani i kao da im je mrsko igrati[/quote]

To me najvise i nervira, je.bo poraz nije prvi put da izgubimo od Travnika. Ali **** mu raka bori se, pokazi da imas volju za igrom da si zeljan golova i titula. Imaju finu platu, dobar ugovor potpisali i sad rade kako im je kurc.u cejf
NO PYRO NO PARTY

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 20 avg 2011, 23:01

KB-TM87 je napisao/la:Nama treba dobar psiholog ! ;)
Slazem se,da se prije na dan utakmice psihicki pripreme motivisu.... Imamo odlicne igrace,i znaju igrati lopte a izgleda da je to u njihovim glavama ??? Mislim da uprava treba na tome poraditi to nas kosta i u evropskim utakmicama,nema drugog objasnjenja za ovo.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 20 avg 2011, 23:03

dao bi ja njima po guzici psihologa ;) njima treba samo jedno rješenje jer su skupina lijenčina ;)
drvo na leđa i da trče uz planinu ...ne dat im vode nimalo...ako neces slusat šup-karta...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 avg 2011, 23:03

POBJEDE SVE, I PORAZE,
MI SA TOBOM PROSLI SMO,
BILI SMO TU, I PJEVALI,
SAMO TEBE VJERNO BODRILI!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 20 avg 2011, 23:03

10-ti smo :(
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 20 avg 2011, 23:04

Treba ih j.ebat sve !!!
I onaj Karic je ****,jb mater ja loptu pratio 30 sekundi dok je letila,on nesto parada ovo ono,lik 100 godina ima daje im go.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 20 avg 2011, 23:05

LudLo 4 je napisao/la:
Treba ih j.ebat sve !!!
I onaj Karic je ****,jb mater ja loptu pratio 30 sekundi dok je letila,on nesto parada ovo ono,lik 100 godina ima daje im go.
Morao si ti ići da gledaš,zato smo i izgubili.

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 avg 2011, 23:06

Kevin je napisao/la:očemu vi pričate i što se žalite...vi ste arsenal za borac
Baš tako, gledao sam drugo poluvrijeme, oni se nisu sastavili s loptom, dali su go iz slobodnjaka to je sve...

Trebaš priznati da smo za razliku od Borca protiv vas pokazali duplo više, a na kraju nismo imali sreće, isto kao danas u Travniku... :D

Eto od vrha tabele samo na -4, nije to tako daleko...Sve je to dostižno...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 avg 2011, 23:06

old school je napisao/la:Ne znam vise sto krivite karica, da je do karica samo to bi dobro bilo,
markovic-isto kao da nije igrao (bolje bi bilo da nije) vec nekoliko utakmica je katastrofalan,
stanicu covjek niti smije sta prigovoriti niti moze, nije njegova pozicija i to je to,
bogi i nyema sta im reci kad po stranama puse ne mogu na sve strane stici nikako,
savic blago receno dama,uopste ne trci,a o onoj sansi je smijesno pricati,da ustopa loptu zapetlja se sta li vec kad je trebao samo nogu postaviti da lopta ude u go
stanceski nema kondicije, ispada previse,
smajic i zeba svaka im cast iz utakmice u utakmicu su super, da se svi ugledaju na njih, trce igraju kako treba,dolazim do dva iritirajuca lika, to su adilovic koji prode po strani kofol nesto po zemlji ani to nema smisla sto "ubaci",izlazi pred golmana suta pored gola daleko daleko FUJ GADI MI SE ,lazo je bar znao proigrati ako nista drugo, selimovic pa ljudi od kad je dosao u zelju taj covjek ne moze da primi lopte (to je dovoljno)
sve u svemu JAD CEMER TUGA OD NASE IGRE, kazem sreca pa imamo olimpic u ligi pa se tu mozemo vaditi iz godine u godinu, ocajni smo, i zebine suze na kraju tekme govore ko je zaista pravi igrac,ono ostalo sve p..e nafurane ZEBA MAJSTORE KAPA DO PODA
Nadam se da ces mi ovo objasnit redom al evo idem prvo ja:
taj tvoj stanic kojem niko nista nesmije prigovorit je jedan od glavnih krivaca za ovo danas
e kad smo dosli do stanceskog vidi se da nisi sekunde gledao utakmicu lik presjekao sve sto je mogao i bio je nas najbolji igrac. za kondiciju??? trcao covjek non stop
zeba ako je danas trcao i borio se perica je onda najbolji igrac svijeta a ja sam semir štilić uzmu mu ljudi loptu (nema veze iako komplikuje do bola) ali onda stane (ista stvar i sa stanicem) ne trci nazad i ne pomaze
adilovic prvo nije ni jednom prosao :D a tek ne po strani a jedini sut koji je imao izblokiran mu je novi dokaz da ti utakmice nisi vidio (zaboravio sam da je glavom pucao u gol i da mu je i taj sut izblokiran)
za selimovica se slazem da u prvom poluvremenu lopte nije primio kako treba ali u drugom skroz druga prica. pa momak je zabio gol covjece
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 20 avg 2011, 23:07

LudLo 4 je napisao/la:
Treba ih j.ebat sve !!!
ja sam rek'o da je čovjek truba...vadi zicere a prima fuj golove ;) znam ga bolan komšija skoro ;)

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 20 avg 2011, 23:07

Kevin je napisao/la:očemu vi pričate i što se žalite...vi ste arsenal za borac
Misliš mrtvi Arsenal :mrgreen:
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 47 gostiju.