Postao/la old school » 20 avg 2011, 22:56
Ne znam vise sto krivite karica, da je do karica samo to bi dobro bilo,
markovic-isto kao da nije igrao (bolje bi bilo da nije) vec nekoliko utakmica je katastrofalan,
stanicu covjek niti smije sta prigovoriti niti moze, nije njegova pozicija i to je to,
bogi i nyema sta im reci kad po stranama puse ne mogu na sve strane stici nikako,
savic blago receno dama,uopste ne trci,a o onoj sansi je smijesno pricati,da ustopa loptu zapetlja se sta li vec kad je trebao samo nogu postaviti da lopta ude u go
stanceski nema kondicije, ispada previse,
smajic i zeba svaka im cast iz utakmice u utakmicu su super, da se svi ugledaju na njih, trce igraju kako treba,
dolazim do dva iritirajuca lika, to su adilovic koji prode po strani kofol nesto po zemlji ani to nema smisla sto "ubaci",izlazi pred golmana suta pored gola daleko daleko FUJ GADI MI SE ,lazo je bar znao proigrati ako nista drugo, selimovic pa ljudi od kad je dosao u zelju taj covjek ne moze da primi lopte (to je dovoljno)
sve u svemu JAD CEMER TUGA OD NASE IGRE, kazem sreca pa imamo olimpic u ligi pa se tu mozemo vaditi iz godine u godinu, ocajni smo, i zebine suze na kraju tekme govore ko je zaista pravi igrac,ono ostalo sve p..e nafurane ZEBA MAJSTORE KAPA DO PODA
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!