FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 19 jan 2016, 11:48

TzXHc je napisao/la:Evo za Mramora i par kreativnijih forumaša, imaju priliku pomoći i fukarama pa koga zanima neka ode na fb stranicu Fukare Tuzla i vidi o čemu je riječ.
Bacio sam pogled, svakako ću pokušat' nešto... :D :thumbup:
Bit' će mi svakako drago da pomognem, ako me ne uhvati kreativna blokada. :D

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 19 jan 2016, 12:55

NKMramor je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:Evo za Mramora i par kreativnijih forumaša, imaju priliku pomoći i fukarama pa koga zanima neka ode na fb stranicu Fukare Tuzla i vidi o čemu je riječ.
Bacio sam pogled, svakako ću pokušat' nešto... :D :thumbup:
Bit' će mi svakako drago da pomognem, ako me ne uhvati kreativna blokada. :D
Ma normala buraz, ali ne sumnjam ja da ces ti to strašno uradit
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 19 jan 2016, 13:00

Idel ko na skupstinu :mrgreen:
Taj sastanak fukara 24
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jan 2016, 13:03

Sta bi sa boom pojacanjem na prozivci :urnebes: cuo sam da ova dvojica novih sto su dosli,nisu bog zna neki kvalitet..

Za ovog Husica cemo vidjet,bio je dobar igrac u nasoj ligi,eh sada cemo vidjet kako ce se ponovo snaci u nasoj ligi..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 19 jan 2016, 13:04

Agamemnon je napisao/la:Idel ko na skupstinu :mrgreen:
Taj sastanak fukara 24
Naravno :D

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 jan 2016, 13:33

Na ovoj skupstini UG Fukare Fan Klub koja ce se odrzati 24.01. (nedelja) u prostorijama BKC-a sa pocetkom u 13h bi trebalo biti zanimljivo, opet ovisno koliko ce se isforsirati promocija ove skupstine. Treba sto vise raje da zna, i starije i mladje, da dodju i licno se uvjere o cemu je rijec, na sta se cilja, da se i grupa podigne i tako isprati rast kluba.

Meni je nekako i sad najljepsi onaj poslijeratni sal, kojeg i ja imam, samo sto je stari grb.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jan 2016, 14:47

meni je najljepši šal Fukara bio onaj s grbom Tuzle u sredini, daleko najljepši, uvijek mi je bilo krivo što ga nemam, poslije kada sam god tražio, svi govore nema :roll: a lično sam imao onaj crveni s grbom Fukara, sa po dvije crne linije, al' dam ga drugu i on ga da nekome drugome i nikada ga više ne vidim :mrgreen:

doduše, imao sam i onaj bijeli/sivi/crni, najmanje crvene boje na njemu, njega sam prodao :zviz:

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 19 jan 2016, 14:55

Chinaglia je napisao/la:meni je najljepši šal Fukara bio onaj s grbom Tuzle u sredini, daleko najljepši, uvijek mi je bilo krivo što ga nemam, poslije kada sam god tražio, svi govore nema :roll: a lično sam imao onaj crveni s grbom Fukara, sa po dvije crne linije, al' dam ga drugu i on ga da nekome drugome i nikada ga više ne vidim :mrgreen:

doduše, imao sam i onaj bijeli/sivi/crni, najmanje crvene boje na njemu, njega sam prodao :zviz:
Hordama jel? :P

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jan 2016, 15:03

TzXHc je napisao/la:Hordama jel? :P
ne bih odgovorio na ovo pitanje :mrgreen:
jaranu iz srednje ga prodao

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 19 jan 2016, 15:05

Chinaglia je napisao/la:
TzXHc je napisao/la:Hordama jel? :P
ne bih odgovorio na ovo pitanje :mrgreen:
jaranu iz srednje ga prodao
Koji je ujedno iz Živinica i veliki navijac Sarajeva? Haha

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 jan 2016, 15:07

hahahaha :rol:

ma jock, naš čovjek, Tuzlak, Slobodaš :opaopa:

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 19 jan 2016, 15:39

Vitez na svojoj fb stranici uradio konkurs za klupsku himnu i dobro su prosli.Valjda i mi mozemo ovakvo nesto uraditi

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2016, 15:40

Pazi ja licno uvjek gledam da kupim suvenir Slobode I Fukara od nekog ko prodaje a da nije u fan shopu gdje svakako moras kupit ...sa mije strane gledista ja fakat nikad nebi mogo prodat svoj sal , dres, majicu I td koju imam ..nekaki mi to dodje kao da prodamjem nesto sto volim ,klub I td .... Nemojte prodavat svoje stvari , samo meni ako imate svakako ja uvjek kupujem ipak sam u dijaspori pa gledam da ne bude to dzaba...ali fakat ja jedino to bi mogo poklonit I poklanjo dam uvdje u USA neke dresove svoje koje imam, a imao sam ih 12 , sad sam na 9 :-)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 jan 2016, 15:53

Ne bih prodao ovaj sal sad kad bi mi ko davao 100KM. Toliko uspomena me veze, vrati me u osnovnu skolu i kurcenje, svaranje po sveskama i zidovima zgrada.
Ovi posljednji salovi mi se ni ne svidjaju pa ih nisam ni kupovao, ali sad sa novim grbom jedva cekam, valjda potrefe sa dizajnom.

Ovaj lijevi je moj (road to Zenica)

slika

075 ❤

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2016, 15:59

Ja nemam vise taj dal :( ...ja bio na jednom turniru ovdje u St Louisu prije par godina I tu sam onako furo nas dres, sal I td I tu ga spustio pored torbe I neko ga mazno :-).. Reko halal mu ako je kakav tuzlak nas navijac , ali aki je ko drugi bogami uhhh :-).. Sad imam samo ove nove bar salove I novije garniture koje su izlazile

Jel to Armin s tobom? ..Armin novopristigla Fukara u Chicago...dosao ukrast posao Azmiru :-)..kad klepi lovu bice novi predsjednik FK Slobode :-)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 jan 2016, 16:04, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ziviniceMetropola
Kontakt:

Post Postao/la ziviniceMetropola » 19 jan 2016, 16:03

Beduin je napisao/la:Ne bih prodao ovaj sal sad kad bi mi ko davao 100KM. Toliko uspomena me veze, vrati me u osnovnu skolu i kurcenje, svaranje po sveskama i zidovima zgrada.
Ovi posljednji salovi mi se ni ne svidjaju pa ih nisam ni kupovao, ali sad sa novim grbom jedva cekam, valjda potrefe sa dizajnom.

slika
a desni kriminalac aka. krimi :mrgreen:

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 19 jan 2016, 16:09

Beduin je napisao/la:Ne bih prodao ovaj sal sad kad bi mi ko davao 100KM. Toliko uspomena me veze, vrati me u osnovnu skolu i kurcenje, svaranje po sveskama i zidovima zgrada.

slika
Isti takav Imam :mrgreen:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 jan 2016, 16:10

SaltCityAttack je napisao/la:Ja nemam vise taj dal :( ...ja bio na jednom turniru ovdje u St Louisu prije par godina I tu sam onako furo nas dres, sal I td I tu ga spustio pored torbe I neko ga mazno :-).. Reko halal mu ako je kakav tuzlak nas navijac , ali aki je ko drugi bogami uhhh :-).. Sad imam samo ove nove bar salove I novije garniture koje su izlazile

Jel to Armin s tobom? ..Armin novopristigla Fukara u Chicago...dosao ukrast posao Azmiru :-)..kad klepi lovu bice novi predsjednik FK Slobode :-)
Ja ba, ja i buduci Azmirov zamjenik, potencijalni investitor u FK Sloboda. :mrgreen: Pozelio sam ga, maksuz mi da pozdravi, mada se cujemo stalno.

ZiviniceMetropola - ne dam ja svog Krimija nikome, lovca na djevojcice :urnebes:

Solinas - druga strana jos mocnija, nema ga boljeg. Ako mi se nekac srce omeksa poklonit cu ga Dadi.

075 ❤

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 jan 2016, 16:21

Nego ovo sto organizuju sad Fukare nadam se da ce uspjeti napokon da se neke stvari sloze ..da se svi vrate na sjever I da se zna ko ce sta obavljat..vakat je da sjever opet izgleda kao u Prvoj Ligi federacije da su svi tu I da neki koji nisu dolaziki zbog nekog svate da su oni potrebni Slobodi , odnosno da smo svi tu uz klub.

Ovi se pitaju na forumi gdje je brojka Fukara kad imamo takve rezultate..ljudi ne znaju da je vodja otisao u njemacku, da su druga dvojica bili na robiji, da je dobar dio ljudi preselio se na zapad ..svi su oni tu samo na drugoj strani stadiona
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 19 jan 2016, 16:35

Protivnici na pripremama su:
Prva pripremna utakmica zakazana je za 4. februar na pomoćnom stadionu Tušanj u Tuzli kada će protivnik biti Zvijezda iz Gradačca, član Prve lige FBiH.

Sve ostale pripremne utakmice Sloboda će odigrati tokom boravka u Antalyji, od 6. do 20. februara. Prva je na rasporedu 10. februara protiv kazahstanskog Tobola. Za 13. februar dogovorena je utakmica protiv Nordsjaellanda iz Danske, dok će 16. februara protivnik biti jedan kineski tim, najvjerovatnije prvoligaš Dalian Yifang.

Posljednju utakmicu, koja će biti generalna proba pred početak proljetnog dijela prvenstva Tuzlaci će odigrati 19. februara protiv višestrukog bjeloruskog prvaka Dinama iz Minska.
by: faktorba

Što se tiče šalova neka najviše boje bude crvene i crne sa jedne strane novi grb kluba sa druge grb fukara ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: FranckRibery i 9 gostiju.