HahahahahhahahSeaman je napisao/la:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
HahahahahhahahSeaman je napisao/la:
Sta se brinete? Samo cekam da budu svi igraci spremni.topnik1 je napisao/la:Ako se to isto on zapita na kraju sezone,bas kao sto je dosao mogao bi i otici,ako voajeru neko ponudi dobar kesanell je napisao/la:I dalje ne kontam šta mu bi pa pređe kod nas.
Al kada bi voajer bio normalan pa izveo takvu postavu,prije ce on ovo uraditiGreivis je napisao/la:Sta se brinete? Samo cekam da budu svi igraci spremni.topnik1 je napisao/la:Ako se to isto on zapita na kraju sezone,bas kao sto je dosao mogao bi i otici,ako voajeru neko ponudi dobar kesanell je napisao/la:I dalje ne kontam šta mu bi pa pređe kod nas.
Wilshere-Ramsey
Walcott-Ozil-Sanchez
Wellbeck
Ovaj tim minimalno medju prva tri zavrsava. I nemojte mi price da treba defanzivni vezni.
I onda ti dodje Chelsea ili ekipe u LP tipa Borussija, Bayern itd.. i raznesu nam vezni red koji trkom i snagom ne moze da parira njihovim...jos kad na to dodas da u odbrani igra Mertesacker a sac cak i Monreal na stoperu to je recept za katastrofu na kakve smo se vec navikli proslih sezona...Ali sa obzirom na konkurenciju u ligi mislim da ce i ovaj tim Arsenala da osvoji top 4 a realno je i trece mjesto ali nesto vise nema sanse...jedva cekam da Walnut zauzme mjesto u prvoj postavi i razbije vam te mitove kako je on neka igracina lik je preplaceni kloc kupi umjesto njega Reusa i stavi ga e to ti je onda napad...Greivis je napisao/la:Sta se brinete? Samo cekam da budu svi igraci spremni.topnik1 je napisao/la:Ako se to isto on zapita na kraju sezone,bas kao sto je dosao mogao bi i otici,ako voajeru neko ponudi dobar kesanell je napisao/la:I dalje ne kontam šta mu bi pa pređe kod nas.
Wilshere-Ramsey
Walcott-Ozil-Sanchez
Wellbeck
Ovaj tim minimalno medju prva tri zavrsava. I nemojte mi price da treba defanzivni vezni.
Ti ozbiljno misliš dočekati taj dan kad će u Arsenalu biti svi spremni.Greivis je napisao/la:Sta se brinete? Samo cekam da budu svi igraci spremni.topnik1 je napisao/la:Ako se to isto on zapita na kraju sezone,bas kao sto je dosao mogao bi i otici,ako voajeru neko ponudi dobar kesanell je napisao/la:I dalje ne kontam šta mu bi pa pređe kod nas.
Wilshere-Ramsey
Walcott-Ozil-Sanchez
Wellbeck
Pa sta drugo napisati osim hahaha na ove neistine cuj moze dati gol u bilo kojem trenutkuGunner4 je napisao/la:Ah, naravno, forumska logika, dovoljno je napisati "hahahahahaha" i reci nije i to je to...![]()
Hajde kada me onda lijepo prosvijetlite i objasnite sta je to WC???
Koliko je to kloc govori koliko se balilo na njega od strane navijaca drugih klubova kada se mislilo da ni on nece produziti ugovor. A da pravi razliku na terenu pravi, to nema sta ja da pricam ovde ubjedjujem, kada je zdrav i u punoj formi dovoljno je pogledati utakmicu...Spominjes kako je najvise dao 23 gola a ne spominjes da te sezone cijeli Arsenal zajedno jedva 100 u svim takmicenjima.. Mi bez toga Walcotta ne znamo da napravimo sansu kako treba, i to ne radi nekrativnih igraca nego sto niko od ovih drugih ne zna da se nadje u gol prilici, dodatno ubrzava igru, kontre postaju ubojitije. Moze dati gol u bilo kojem trenutku i promjenuti tok utakmice... To sto nema jaku tehniku pa da se pola sata ne vrti oko svoje ose kao Cazorla nije mu neki minus. Ali dobro, sreca pa se formuski strcunjaci ne pitaju nista nego postoje ipak ljudi koji to znaju bolje...
Ma kod nas ti se prije svake utakmice zna ko je kriv za loš rezultat, bez obzira kako ti igrači odigrali.... Tako kad bi Walcott dao 6 golova opet bi bio kloc, ili kad bi npr. dobili nekog 5:1 opet bi popljuvali bi Monreala za primljeni gol.topnik1 je napisao/la:a vala nije ni blizu kloc kao sto bigbigabang govori. Koristan igrač svakako i kad se povrijedio prošle sezone, ona igra meljanja lopte mi se zgadila za čitav život.
zna dat gol zna asistirat, a na kraju krajeva ako bude loš hval Bogu imamo 5 barem istih igrača
Stid me stati pred ogledalo kad vidim ovakvu sliku.Greivis je napisao/la:
Koja masina jbt.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica i 0 gostiju.