Al kako gura tu ofirnu pricu koji su novinari plasirali hahahahaha.... Moras biti tokmak toliki da vjerujes novinarima sve sto napisu....JoseeMourinho je napisao/la:@RedEvil
O ovome ovakvom iznad sam pisao
FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
- amazon
- Kontakt:
Ide Zahirovic, nisu dzaba dosli Secerovic I Radinovic. Samo se ceka dobar tajming, da ne bi raja hebala sve po spisku, poslije Tiaga i Bogdanovica.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 12 jun 2016, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Ide i lendric nije dzabe došao pozder?
Gluposti opet valjate
Gluposti opet valjate

- amazon
- Kontakt:
Dijete drago jel to gotovo skola. Pa ti nisi otisao na utakmicu nikad a da znas ko ostaje, a ko ide. Idi malo odmori, izadji vani, pusti starije da pisu, naporan si.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
amazon je napisao/la:Ide Zahirovic, nisu dzaba dosli Secerovic I Radinovic. Samo se ceka dobar tajming, da ne bi raja hebala sve po spisku, poslije Tiaga i Bogdanovica.

Samo se raja plaho nasikirala.Vidim da su naprosto frapirani

Hahahahahahahahahahahahhahaahamazon je napisao/la:Ide Zahirovic, nisu dzaba dosli Secerovic I Radinovic. Samo se ceka dobar tajming, da ne bi raja hebala sve po spisku, poslije Tiaga i Bogdanovica.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- amazon
- Kontakt:
hahahahahahahhhhhahahahRokoko87 je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahhahaahamazon je napisao/la:Ide Zahirovic, nisu dzaba dosli Secerovic I Radinovic. Samo se ceka dobar tajming, da ne bi raja hebala sve po spisku, poslije Tiaga i Bogdanovica.
joj amazonke hahaha, treba neko napravit kompilaciju lazi i izmisljotina u njegovim postovimaRokoko87 je napisao/la:Hahahahahahahahahahahahhahaahamazon je napisao/la:Ide Zahirovic, nisu dzaba dosli Secerovic I Radinovic. Samo se ceka dobar tajming, da ne bi raja hebala sve po spisku, poslije Tiaga i Bogdanovica.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bože sačuvaj..
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- amazon
- Kontakt:
Vidjet cemo, ali nemojte biti pakasi kao sto ste bojkotovali forum satro, niste htjeli klikati, pa za 15 dana iznikli s novim acc ko gljive. Pola vas ne ide na utakmice ne znate kako izgleda stadion, a najvise znate ko dolazi, odlazi.
reče dječak sa oborenim rekordom po broju acc na ovom forumuamazon je napisao/la:Vidjet cemo, ali nemojte biti pakasi kao sto ste bojkotovali forum satro, niste htjeli klikati, pa za 15 dana iznikli s novim acc ko gljive. Pola vas ne ide na utakmice ne znate kako izgleda stadion, a najvise znate ko dolazi, odlazi.
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Napiši nešto sa acca pod imenom Hausman, postat će ofirno.amazon je napisao/la:Vidjet cemo, ali nemojte biti pakasi kao sto ste bojkotovali forum satro, niste htjeli klikati, pa za 15 dana iznikli s novim acc ko gljive. Pola vas ne ide na utakmice ne znate kako izgleda stadion, a najvise znate ko dolazi, odlazi.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- amazon
- Kontakt:
Ti znas koliko ja imam acc, nemoj biti smijesan. Pratite Zelju na stream pa onda fol bojkotuje. Odveli vas jer nemate svoj mozak, razmisljate ko djecurlija s foruma..Dozovi se bubuljicar.Maticar je napisao/la:reče dječak sa oborenim rekordom po broju acc na ovom forumuamazon je napisao/la:Vidjet cemo, ali nemojte biti pakasi kao sto ste bojkotovali forum satro, niste htjeli klikati, pa za 15 dana iznikli s novim acc ko gljive. Pola vas ne ide na utakmice ne znate kako izgleda stadion, a najvise znate ko dolazi, odlazi.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
I sta napisat pametno kad redovno ovako lazu iz dana u dan?
Jučer je bilo poreska provjerava stolice danas evo opet Adnan ide, prije toga još hiljadu i jedna laz stvarno dno dna
Jučer je bilo poreska provjerava stolice danas evo opet Adnan ide, prije toga još hiljadu i jedna laz stvarno dno dna

ti znaš kako ja razmišljam, nemoj biti smiješan. Pratiš Želju na stream pa onda fol pametuješ. Yebo ga ja ko te doveo ovdje, razmišljaš ko da downow sindrom imaš... Dozovi se bubuljičar.amazon je napisao/la:Ti znas koliko ja imam acc, nemoj biti smijesan. Pratite Zelju na stream pa onda fol bojkotuje. Odveli vas jer nemate svoj mozak, razmisljate ko djecurlija s foruma..Dozovi se bubuljicar.Maticar je napisao/la:reče dječak sa oborenim rekordom po broju acc na ovom forumuamazon je napisao/la:Vidjet cemo, ali nemojte biti pakasi kao sto ste bojkotovali forum satro, niste htjeli klikati, pa za 15 dana iznikli s novim acc ko gljive. Pola vas ne ide na utakmice ne znate kako izgleda stadion, a najvise znate ko dolazi, odlazi.
- amazon
- Kontakt:
Maticar je napisao/la:
ti znaš kako ja razmišljam, nemoj biti smiješan. Pratiš Želju na stream pa onda fol pametuješ. Yebo ga ja ko te doveo ovdje, razmišljaš ko da downow sindrom imaš... Dozovi se bubuljičar.
Hahahaha, tobe jarabi danasnje djece.
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
JoseeMourinho je napisao/la:Pusti forumske price, zahirovic nigdje ne ide jedino ako ko ga ne kupi, ali raskid sa njim bekricem itd.. sto su aldini najavljivali su gluposti kao i sve sto oni pišuRedEvil je napisao/la:Kakav je status Zahirovica,pisalo je negdje da se raskida ugovor snjim![]()

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
amazon je napisao/la:Maticar je napisao/la:
ti znaš kako ja razmišljam, nemoj biti smiješan. Pratiš Želju na stream pa onda fol pametuješ. Yebo ga ja ko te doveo ovdje, razmišljaš ko da downow sindrom imaš... Dozovi se bubuljičar.
Hahahaha, tobe jarabi danasnje djece.
nemoj biti pakas kad te banuju pa sutradan napraviti 15 novih acc. ne ides na utakmice ne znas kako izgleda stadion a najvise znas ko je dijete ko nije. Tobejarabi.
- amazon
- Kontakt:
Tako jeMaticar je napisao/la:
nemoj biti pakas kad te banuju pa sutradan napraviti 15 novih acc. ne ides na utakmice ne znas kako izgleda stadion a najvise znas ko je dijete ko nije. Tobejarabi.

spavas na forumu izadji malo dijete ne moras odmah odgovoriti kad te neko citira, idi guzi nesto, ne moras se praviti pametan na svakoj temiamazon je napisao/la:Tako jeMaticar je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Fudo, riki46 i 14 gostiju.