KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
ne znam da li je neko pisao.
danas je 31. godina od kada je Bosna osvojila titulu prvaka Europe.
"njihova igra ponekad je podsječala na najljepšu bosansku sevdalinku"
Čestitke!
danas je 31. godina od kada je Bosna osvojila titulu prvaka Europe.
"njihova igra ponekad je podsječala na najljepšu bosansku sevdalinku"
Čestitke!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
U koliko sati igrate sutra?
šampioni je napisao/la:U koliko sati igrate sutra?
U 18 h je utakmica

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Asu hvala na informaciji! Bude li bosna igrala kao protiv nas mogli bi iznenaditi 

u inat ovom malom treba ih razbitTaRgEt_ je napisao/la:šampioni je napisao/la:U koliko sati igrate sutra?
U 18 h je utakmicaPozdrav iz Tuzle

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
neno#4 je napisao/la:u inat ovom malom treba ih razbitTaRgEt_ je napisao/la:šampioni je napisao/la:U koliko sati igrate sutra?
U 18 h je utakmicaPozdrav iz Tuzle
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahahah ma volim i ja tebe cika Neno

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
"MALOM" hehehehehehhe....e da jesam mali hhehhe...e moj neno još si ti ZELEN! Ovi se tvoji odmaraju na tebi pravo, ne znam zašto

šampioni je napisao/la:"MALOM" hehehehehehhe....e da jesam mali hhehhe...e moj neno još si ti ZELEN! Ovi se tvoji odmaraju na tebi pravo, ne znam zašto![]()
![]()
Ma to mali je mislim meni namjenjeno jer to on mene tako proziva XD a cika neno je u godinama zabuni se ponekada

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
jel se naplacuje ulaz na utakmice bosne u ovoj domacoj ligi?
Ups, sory onda...malo sam sada čitao prepirku vašu u vezi škole i to...ma vaša je škola izbacila dosta igrača kao i naša, još ce izbaciti kao npr. albijanić, barać, planinić i ima ih još..Al najbitnije je je što ti momci već igraju dosta, naročito albijanić i planinic, i ramljaka sam zaboravio...tko ima jo kod vas da je nadaren? Albijanić mi se svidio na pecari...
to ja ovom targetu......koji mi jos dodje pice u kafani....al zato kad se bude igralo u tuzli nece se izvuci sigurnoTaRgEt_ je napisao/la:šampioni je napisao/la:"MALOM" hehehehehehhe....e da jesam mali hhehhe...e moj neno još si ti ZELEN! Ovi se tvoji odmaraju na tebi pravo, ne znam zašto![]()
![]()
Ma to mali je mislim meni namjenjeno jer to on mene tako proziva XD a cika neno je u godinama zabuni se ponekada

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
šampioni je napisao/la:Ups, sory onda...malo sam sada čitao prepirku vašu u vezi škole i to...ma vaša je škola izbacila dosta igrača kao i naša, još ce izbaciti kao npr. albijanić, barać, planinić i ima ih još..Al najbitnije je je što ti momci već igraju dosta, naročito albijanić i planinic, i ramljaka sam zaboravio...tko ima jo kod vas da je nadaren? Albijanić mi se svidio na pecari...
Imamo Mirzu Bulica Irfana Hodzica Andreja Tomica mali 17 godina i vec je 211 cm i ima jedno 115 kg , u pionirskoj selekciji ima talenata koji nadolaze u drugom timu Filip Bradvic momak je kadet igra za drugi tim jos jedan talenat Dino Radic i tako to ima mnogo momaka a Bulica i Hodzica si vidio na Pecari

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Ma treba ulagati u omladinski pogon, tu je jedino rješenje, ovo sve je kratkog vijeka!!!TaRgEt_ je napisao/la:šampioni je napisao/la:Ups, sory onda...malo sam sada čitao prepirku vašu u vezi škole i to...ma vaša je škola izbacila dosta igrača kao i naša, još ce izbaciti kao npr. albijanić, barać, planinić i ima ih još..Al najbitnije je je što ti momci već igraju dosta, naročito albijanić i planinic, i ramljaka sam zaboravio...tko ima jo kod vas da je nadaren? Albijanić mi se svidio na pecari...
Imamo Mirzu Bulica Irfana Hodzica Andreja Tomica mali 17 godina i vec je 211 cm i ima jedno 115 kg , u pionirskoj selekciji ima talenata koji nadolaze u drugom timu Filip Bradvic momak je kadet igra za drugi tim jos jedan talenat Dino Radic i tako to ima mnogo momaka a Bulica i Hodzica si vidio na Pecari

[/quote]
to ja ovom targetu......koji mi jos dodje pice u kafani....al zato kad se bude igralo u tuzli nece se izvuci sigurno
....[/quote]
Nisi priznao da je Mirza Teletovic najbolja 4
Hoces mi javljati sutra rezultat
ili neces 

to ja ovom targetu......koji mi jos dodje pice u kafani....al zato kad se bude igralo u tuzli nece se izvuci sigurno

Nisi priznao da je Mirza Teletovic najbolja 4

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Amar Suljagic u srijedu tripple double ucinak..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
Što se tiče likovanja ja sam odgledao zadnju utakmicu na Pecari i nisam nimalo likovao. Sportsko rivalstvo Bosne i Širokog je jedini pravi sportski događaj u BiH zadnjih 10 godina. Mogao bi se dokumentarac snimiti o njemu. Zadnjih godina nijedno sportsko rivalstvo nije bilo tako izraženo, puno preokreta, iznenađenja, strepnje i neočekivanih ishoda. Također niti u jednom sportskom rivalstvu nije bilo toliko međusobnog uvažavanja uprava, igrača i pravih navijača kakvih je većina na ovome forumu.Pašalić je napisao/la:Đurasović + Šehović + novi trener (Bože daj Mutapčića). Preostali budžet (ako ga ima ili bude) usmjeriti na mlade (ako ih ima) te na povratak Lensa Vilijamsa i Ikonića, te Ivana da budu nosioci. Plaćenike vratiti preko Drine "Beohrkljušu" te ih predložiti za paraolimpijske reprezentativce (čast paraolimpijcima). Pašalić je za većinu njih IGRAČINA, ali u Vogošću momak, nemaš kvalitet za KK Bosna. U istom smjeru i " ni krivi ni dužni trener" treba da ode. Ovo sve navedeno- čim prije, tim bolje, jer ja , a vjerujem i vi-vjerni navijači zbog kojih oni i postoje, stvarno gubim živce i volju da pratim klub pod ovakvim stresom.CP3 je napisao/la:Neno u svemu se slazemo - i IVAN koliko god da je placen ,on je svoje dobro ODRADIO ,da nam je vise onakvih IVANOVICA ,,,Milosevic nema u glavi sto IVAN ima u malom prstu ...
pozdrav..........
Pošto znam da ovo čitaju i rivali iz Širokog Brijega, samo da im kažem da ne likuju previše, jer kada se Bosna osovi na zdrave noge, a to će se neminovno desiti (kada se riješimo ovoga smeća od uprave i igrača), njih neće biti ni na košarkaškoj mapi Zapadne Hercegovine, a kamoli BiH iliti regiona, kao što se to nekim umjetnim sportskim kolektivima "odozdo" i desilo. Tada će Bosna igrati veliki derbi sa Slobodom kako to i treba da bude, a ne s vama, a vi uživajte u svojih 5 minuta, koje neminovno prolaze.
o tvojim umjetnim sportskim kolektivima "odozdo" neću ti sad nabrajati sve što je urađeno zadnjih godina ali recimo u 12 osvajača brončane medalje na SP U19 na Novom Zelandu tri "umjetna" su bila "odozdo". Planinića već možeš gledati, Ramljak nije išao zbog ozljede ali njegov alley-up si mogao gledati na BHT 1 u petak a to nije nešto što se baš viđa na bh košarkaškim terenima.
dva malo mlađa "umjetna" kako ti kažeš "odozdo" su upravo kao članovi prve petorke na turniru Albert Schweitzer (poznatijem kao neslužbeno svjetsko prvenstvo za juniore) uvela Hrvatsku U18 u top 8 pobjedama nad Argentinom i Francuskom.
Jedan "umjetni odozdo" 1993 godište /turnir je uglavnom za 1992./ je Argentini zabio 16 koševa uz dva skoka i 4 asistencije a drugi "umjetni odozdo" je Francuzima jučer zabio 18 koševa, 9 skokova i 2 asista. Njega ćeš gledati ove godine a brata mu se sjećaš iz sezone "titula i ove godine ostaje u Sarajevu"
Ko ba Vas gleda, šta ste se nafurali na te vaše juniore, kao da gledam , završit će vam po Čapljini, Brotnju i sl. :blizupecare je napisao/la:Što se tiče likovanja ja sam odgledao zadnju utakmicu na Pecari i nisam nimalo likovao. Sportsko rivalstvo Bosne i Širokog je jedini pravi sportski događaj u BiH zadnjih 10 godina. Mogao bi se dokumentarac snimiti o njemu. Zadnjih godina nijedno sportsko rivalstvo nije bilo tako izraženo, puno preokreta, iznenađenja, strepnje i neočekivanih ishoda. Također niti u jednom sportskom rivalstvu nije bilo toliko međusobnog uvažavanja uprava, igrača i pravih navijača kakvih je većina na ovome forumu.Pašalić je napisao/la:Đurasović + Šehović + novi trener (Bože daj Mutapčića). Preostali budžet (ako ga ima ili bude) usmjeriti na mlade (ako ih ima) te na povratak Lensa Vilijamsa i Ikonića, te Ivana da budu nosioci. Plaćenike vratiti preko Drine "Beohrkljušu" te ih predložiti za paraolimpijske reprezentativce (čast paraolimpijcima). Pašalić je za većinu njih IGRAČINA, ali u Vogošću momak, nemaš kvalitet za KK Bosna. U istom smjeru i " ni krivi ni dužni trener" treba da ode. Ovo sve navedeno- čim prije, tim bolje, jer ja , a vjerujem i vi-vjerni navijači zbog kojih oni i postoje, stvarno gubim živce i volju da pratim klub pod ovakvim stresom.CP3 je napisao/la:Neno u svemu se slazemo - i IVAN koliko god da je placen ,on je svoje dobro ODRADIO ,da nam je vise onakvih IVANOVICA ,,,Milosevic nema u glavi sto IVAN ima u malom prstu ...
pozdrav..........
Pošto znam da ovo čitaju i rivali iz Širokog Brijega, samo da im kažem da ne likuju previše, jer kada se Bosna osovi na zdrave noge, a to će se neminovno desiti (kada se riješimo ovoga smeća od uprave i igrača), njih neće biti ni na košarkaškoj mapi Zapadne Hercegovine, a kamoli BiH iliti regiona, kao što se to nekim umjetnim sportskim kolektivima "odozdo" i desilo. Tada će Bosna igrati veliki derbi sa Slobodom kako to i treba da bude, a ne s vama, a vi uživajte u svojih 5 minuta, koje neminovno prolaze.
o tvojim umjetnim sportskim kolektivima "odozdo" neću ti sad nabrajati sve što je urađeno zadnjih godina ali recimo u 12 osvajača brončane medalje na SP U19 na Novom Zelandu tri "umjetna" su bila "odozdo". Planinića već možeš gledati, Ramljak nije išao zbog ozljede ali njegov alley-up si mogao gledati na BHT 1 u petak a to nije nešto što se baš viđa na bh košarkaškim terenima.
dva malo mlađa "umjetna" kako ti kažeš "odozdo" su upravo kao članovi prve petorke na turniru Albert Schweitzer (poznatijem kao neslužbeno svjetsko prvenstvo za juniore) uvela Hrvatsku U18 u top 8 pobjedama nad Argentinom i Francuskom.
Jedan "umjetni odozdo" 1993 godište /turnir je uglavnom za 1992./ je Argentini zabio 16 koševa uz dva skoka i 4 asistencije a drugi "umjetni odozdo" je Francuzima jučer zabio 18 koševa, 9 skokova i 2 asista. Njega ćeš gledati ove godine a brata mu se sjećaš iz sezone "titula i ove godine ostaje u Sarajevu"
Žao mi je Bosne...a i vas forumaša...koje ste vi neznalice....
Komentarišete nešto o čemu pojma nemate...kritikovati može samo onaj ko je informisa a VI niste...
Ajmo redom..
1. Osnovna razlika između najzanimljivijih suparnika ...naravno Bosne i Širokog je u organizaciji kluba
2.Široki ima svoju dvoranu...Bosna nema ni svoje prostorije, da ne govorimo o ostalom
3.Široki ima realnu upravu, pametnu,štedljivu,i naravno svi doprinose svom klubu.Bosna ima Imamovića..koji pomaže ali nema pojma u šta ulaže pare..ne razumije materiju..drugim riječima..ne zna ni dvokorak..njemu je ovo igračka..Ostatak uprave KK Bosna...ne postoji..nisu se sastali 3 godine..
4. Široki ima realno plaćene igrače..Mason ima 6.500 dolara mjesečno..u Bosni toliko ima Mojaš Radonjić...on rekao jednom igraču kojeg poznaje moja sestra..znači PROVJERENA informacija.Svi imaju čudno velike ugovore...naravno nije kriminal....kao što vi pišete..nego realno...ŠTA ZNA NIHAD IMAMOVIĆ O CIJENAMA IGRAČA....SUTON ZNA..dokazuje svih ovih godina...Znači ovi imaju duplo veću lovu na papiru ali im kasni po 6 mjeseci...Široki plaća puno manje ali do petog u mjesecu...znači rade planski..Na kraju sud,tužbe i opet svako dobije od Bosne svoje pare..
5.Široki ulaže u omladinsku školu..godišnje 100.000 eura a Bosna 0 eura...i tako već godinama..
6.Trener i treneri...Ivan Velić je **** od trenera ali Bosna je sad toliko loša da Široki može voditi i Braco Hadžiosmanović pa bi dobio 30 razlike..Treneri mladih igrača...ne znam Bosnine ali treneri Širokog nisu loši..
Činjenica da je Bosna u zadnje 4 godine u petorci JUNIORSKE BiH REPREZENTACIJE svake godine imala 3 igrača koji su bili najbolji igrači tih reprezentacija...IMENA... pišemo argumentovano...Đedović,DOBRO šEHOVIĆ MLAĐI NIJE IGRAO za BiH nego za C.Goru...Klinac, Majstorić,Čamdžić..idemo dalje prošle godine petorka u BiH REPREZENTACIJI su bili Buza,Anđelić i Demić...ove godine Hot, Mujić i Muflizović.....To sve upućuje da Bosnini treneri odlično rade s mladim igračima ali ih kasnija neorganizovanost u seniorima uništava....Provjerite i ovo forumašiiiii..Nijedna zvijezda Partizana u zadnjih 5 godina nije ponikla u Školi košarke KK pARTIZAN...SVI SU DOŠLI SA 16-17 GODINA IZ DRUGIM MANJIH KLUBOVA....Ćao...nastaviće se.....
Ajmo redom..
1. Osnovna razlika između najzanimljivijih suparnika ...naravno Bosne i Širokog je u organizaciji kluba
2.Široki ima svoju dvoranu...Bosna nema ni svoje prostorije, da ne govorimo o ostalom
3.Široki ima realnu upravu, pametnu,štedljivu,i naravno svi doprinose svom klubu.Bosna ima Imamovića..koji pomaže ali nema pojma u šta ulaže pare..ne razumije materiju..drugim riječima..ne zna ni dvokorak..njemu je ovo igračka..Ostatak uprave KK Bosna...ne postoji..nisu se sastali 3 godine..
4. Široki ima realno plaćene igrače..Mason ima 6.500 dolara mjesečno..u Bosni toliko ima Mojaš Radonjić...on rekao jednom igraču kojeg poznaje moja sestra..znači PROVJERENA informacija.Svi imaju čudno velike ugovore...naravno nije kriminal....kao što vi pišete..nego realno...ŠTA ZNA NIHAD IMAMOVIĆ O CIJENAMA IGRAČA....SUTON ZNA..dokazuje svih ovih godina...Znači ovi imaju duplo veću lovu na papiru ali im kasni po 6 mjeseci...Široki plaća puno manje ali do petog u mjesecu...znači rade planski..Na kraju sud,tužbe i opet svako dobije od Bosne svoje pare..
5.Široki ulaže u omladinsku školu..godišnje 100.000 eura a Bosna 0 eura...i tako već godinama..
6.Trener i treneri...Ivan Velić je **** od trenera ali Bosna je sad toliko loša da Široki može voditi i Braco Hadžiosmanović pa bi dobio 30 razlike..Treneri mladih igrača...ne znam Bosnine ali treneri Širokog nisu loši..
Činjenica da je Bosna u zadnje 4 godine u petorci JUNIORSKE BiH REPREZENTACIJE svake godine imala 3 igrača koji su bili najbolji igrači tih reprezentacija...IMENA... pišemo argumentovano...Đedović,DOBRO šEHOVIĆ MLAĐI NIJE IGRAO za BiH nego za C.Goru...Klinac, Majstorić,Čamdžić..idemo dalje prošle godine petorka u BiH REPREZENTACIJI su bili Buza,Anđelić i Demić...ove godine Hot, Mujić i Muflizović.....To sve upućuje da Bosnini treneri odlično rade s mladim igračima ali ih kasnija neorganizovanost u seniorima uništava....Provjerite i ovo forumašiiiii..Nijedna zvijezda Partizana u zadnjih 5 godina nije ponikla u Školi košarke KK pARTIZAN...SVI SU DOŠLI SA 16-17 GODINA IZ DRUGIM MANJIH KLUBOVA....Ćao...nastaviće se.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.