GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la SiamoNoi » 21 mar 2014, 13:37

anton 1983 je napisao/la:Glavno je biti PROTIV!

Opčenito kada je riječ o izborima, trebalo bi se razmotriti koja je strana najkompetentnija i najbolja za vođenje određene stvari, u ovom slučaju nogometnog kluba. Znači glasači bi se trebali odlučiti ZA neku opciju. U Hrvatskoj se takva stvar rijetko događa i u većini slučajeva glasači glasaju PROTIV jedne opcije, a ne ZA neku opciju. Bitno je samo da se nešto mjenja, a ne da se razmotri što će eventualno određena strana ponuditi. Na prošlim parlamentarnim izborima, nije bilo bitno ko će pobjediti, nego je bilo bitno da HDZ ne pobijedi. Danas da pitate jel je izbor SDP-a bio dobar, rijetko ko bi odgovorio DA i sigurno se sumnja u taj izbor.

Sada je došao red na Dinamo i jedina stvar koja je bitna, je skidanje Mamića sa trona, a malo tko razmišlja REALNO kakva bi bila budučnost Dinama.
Čitao sam do ovdje.Radije nemoj ništa pisat nego da pišeš nešto bezveze o čemu pojma nemaš.Prvo se malo informiraj kako zaista razmišljaju ljudi iz ZZD-a (I većina članova kluba koji će o nećemu odlučivat.Nebitna piskaranja po portalima me ne zanimaju) pa ćemo pričat dalje.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 mar 2014, 13:41

SiamoNoi je napisao/la: Čitao sam do ovdje.Radije nemoj ništa pisat nego da pišeš nešto bezveze o čemu pojma nemaš.Prvo se malo informiraj kako zaista razmišljaju ljudi iz ZZD-a (I većina članova kluba koji će o nećemu odlučivat.Nebitna piskaranja po portalima me ne zanimaju) pa ćemo pričat dalje.
Znači ti očekuješ od mene da ja radim ono što ti nećeš? Ok ja sam pročito do ovdje:
SiamoNoi je napisao/la:Čitao sam do ovdje.Radije nemoj ništa pisat nego da
Dalje nisam, jer mi nije namjera raspravljati s djecom koja imaju dva razreda škole.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 mar 2014, 13:49

Ideš ponovno na ignore.Neda mi se čitat tvoja sranja.Uostalom nebitan si u svakom slučaju jer ti ovdje,srećom,o nicemu neces odlučivat.Pusa.
Signore je napisao/la:Ja ne vidim logiku da ove legende il kako ih se vec naziva sjede u upravi kluba. Ne zbog tog sto su na neki nacin oje*ine, ovaj Maric mi cak ponasanjem vuce na Mamica vec jednostavno mislim da nisu sposobni da vode klub. Njima svaka cast sto su pokrenuli akciju, svaka cast ako smijene Mamica, nek dobiju i neke pozicije, ali na vrhu kluba trebaju sposobni ljudi, ljudi koji znaju posao. Primjer Zajeca koji je veca legenda od njih sviju zajedno, a covjek koji je obnasao visoke duznosti u Portsmouthu i Panathinaikosu, ali i Dinamu. Mislim da opozicija treba vise takvih ljudi koji znaju sta je posao uprave, a vjerujem da takvih ima iako neki ljudi za pocetak mogu dobiti nize pozicije, a kad udju u posao i dokazu se onda i vise. Klub bi doista propao kada bi upravu kompletirali ljudi koji nisu nikad radili nista osim ganjanja lopte.
Kao prvo Marić i kompanija neće sjedit u upravi sigurno,a kao drugo ne bi ništa propalo jer tko god će eventualno loš posao napravit lako ga se smijeni preko izbora.
ŠB_Fidelis je napisao/la:Jebga, mogu i ja dati potporu, evo dajem, al tko ce to ustvari voditi, tj. preuzeti, jesu li razmisljali o tome uopce il je to periferno. :)
Polako.Bit će sve na vrijeme.I sigurno da će bit više opcija za izabrat.Ali prvo treba doći ova zadnja potvrda...

Psihopat jučer na Otvorenom:
Doista sad ne vidim rješenje nego da odem. Međutim, ja toliko volim Dinamo da ću biti u njemu sve dok se ne nađe konkretno rješenje. Neće biti drugog rješenja, osim eventualne privatizacije kluba jer su sad neka druga vremena.
Želi li on to reći da je klub u debelom minusu?

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 mar 2014, 14:03

SiamoNoi je napisao/la:Ideš ponovno na ignore.
Supač, sa djecom niit neam namjeru diskutirat. Zatražit ću ban, ako budeš nadalje komentirao i citirao moje komentare.
SiamoNoi je napisao/la:Neda mi se čitat tvoja sranja.
Nisi jedini, pa nema smisla da se istićeš.
SiamoNoi je napisao/la:Uostalom nebitan si u svakom slučaju jer ti ovdje,srećom,o nicemu neces odlučivat.Pusa.
Ne, ti si bitan, ti ćeš odlučivati! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 mar 2014, 14:20

Zagreb:
slika
slika
slika
slika
Našice:
slika
Đakovo:
slika
slika
"Društvo koje predvode Šimić, Marić, Šokota, Bišćan, ali i Mihael Mikić, dobilo je jaku podršku i u vidu potpore Roberta Prosinečkog.

Uz njega podršku inicijalnoj trojci "Za naš Dinamo" dali su Zvonimir Soldo i Mario Stanić, no veliki podstrek mogli bi dobiti u slučaju priključenja Zvonimira Bobana. O njegovom priključenju se naveliko priča, čak je vjerojatno da bi on mogao biti kandidat ove nove opcije za predsjednika Dinama, svojevrsni menadžer koji bi u njihovim vizijama bio na čelu kluba.

"Dogovaramo se, ali nećemo s detaljima izlaziti u javnost do sljedećeg tjedna", riječi su Silvija Marića. Idući tjedni će tako pokazati s kojim snagama će opozicija nastupiti u suprotstavljanju aktualnoj vlasti u Maksimirskoj 128, no sasvim je jasno da se Zdravko Mamić mora zamisliti zbog količine klupskih legendi koje se suprotstavljaju njegovom radu."
Želim raditi u inozemstvu tako da me funkcije ne zanimaju. Istina je da sam podržao ljude koji žele izbore kako "ovaj" ne bi imao svu vlast u klubu, rekao je Prosinečki

Robert Prosinečki prati zbivanja u hrvatskom nogometu pa tako i koaliciju u Dinamu koja želi naslijediti Zdravka Mamića u Maksimiru, o čemu smo već pisali.

Šimić, Marić, Šokota, Bišćan, a po novome i Mihael Mikić, jaka su opozicija koja se sprema srušiti Mamića.

Tu je i Robert Prosinečki koji je za **** rekao kako ga funkcije ne zanimaju.

- Želim raditi u inozemstvu tako da me funkcije ne zanimaju. Istina je da sam podržao ljude koji žele izbore u Dinamu kako "ovaj" (Zdravko Mamić op.a.) ne bi imao svu vlast u klubu - rekao je Prosinečki.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 mar 2014, 15:44

O @anton je tu. Imamo opoziciju vidim :lol: .

Sat otkucava...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 21 mar 2014, 17:04

Insect_terminator je napisao/la:Ako ne osporavas financijsku stailnost kluba sto te muci ovaj minus
Ne muči me minus, ali on je samo argument koj ide u prilog suštine mog upisa, a to je da ti je idol nesposoban.
Insect_terminator je napisao/la:sam sebi skaces u usta.
Jesi li to zaključio na osnovu toga što sam rekao da ne osporavam stabilnost kluba?

Opet imaš problem s čitanjem s razumijevanjem... Bit ću korektan, pa ću ti odgovorit, jer sam svjestan da te ''konačna pobjeda'' muči, pa si van sebe.

Ne osporavam stabilnost, ne zato što mislim da je klub financijski stabilan, nego zato što mi je bespredmetno i plitko pričati o nečemu o čemu nemam osnovne informacije, kao ni ti. I spominjemo tu stabilnost kao da je neki uspjeh, u ovakvim uvjetima, ostaviti klub financijski stabilnim :facepalm:

A i kad dođemo konačno do stvarne financijske slike kluba, ubijeđen sam da ću i tada imati materijala koji mi ide u prilog da dokažem koliko je četnik nesposoban.
Insect_terminator je napisao/la:U nasljedje dobiju najstabilniji klub u HNL-u i tu sva prica zavrsava.
Kakva priča?!

Ta po kojoj je klub financijski jači od jedva preživjelog Hajduka i tek (pod muss) privatizirane Rijeke koji su od Splita i Rijeke zajedno dobili 0 kuna u zadnjih 6-7 godina, za razliku od Dinamovih 250 mil u tom periodu?! I to bi trebala biti podloga za što? Za 45. naslov prvaka Hrvatske u nizu? Jeeeeeeeeeeeee! Hvala Tata što si nam ostavio u nasljeđe financijski najstabilniji klub u HNL-u!
Insect_terminator je napisao/la:Njihov zadatak ce biti nastaviti gdje je ova uprava stala znaci prvenstvo i EL te vracanje navijaca na stadion.
Dokle je to ova nelegitimna i nelegalna uprava došla s vraćanjem navijača na stadion?
ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa, nije da sam za Mamica, odnosno svejedno mi, ali
Ahahahahahahahah, daj me nemoj **** :lol: :lol:

I na kraju:
Ovaj post je razlog zbog kojeg obožavam ovaj forum!
Na ostalim mjestima se ovakvi padobranski ispadi brišu, ali ovdje preživljavaju, pa mogu uživati u čitanju ovakvih očajničkih koprcanja :D
slika
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 mar 2014, 17:33

To ti meni? :) Pa nemam ja nista s Dinamom (ni Hajdukom ako je relevantno), Mamicem ili cime vec, potpuno mi svejedno u svakom slucaju, dodjem jer bude i dobrih rasprava, a bude i smijesnih izjava poput ove na koju se obratih, a to tko ce voditi Dinamo, potpuno mi svejedno. Ako navijaci, gradjani il tko vec zeli da to nije Mamic, samo naprijed, slobodno i sretno, nije kao da meni sta mijenja. :)

Sent from my HTC One 801e using Tapatalk
...Život za Široki...

spaha9
Kontakt:

Post Postao/la spaha9 » 21 mar 2014, 17:50

Mamić je bog i batina, najbolji menadžer i trgovac na svijetu. Bišćan, Šimić i Marić su igračke legende, ali totalni nesposobnjakovići koji ne mogu voditi najbolji klub u ovom dijelu svijeta.
Zdravko Mamić - otac hrvatskog nogometa!

MI SMO ZDRAVKOVI, ZDRAVKO JE NAŠ
Don Zdravko Mamić

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 21 mar 2014, 18:23

ŠB_Fidelis je napisao/la:To ti meni?
Ništa lično. ;)

Interna zajebancija dinamovaca, @Siamo će skužiti.
spaha9 je napisao/la:Mamić je bog i batina
Eh, lijepo se učlaniš, pa glasaš za svog boga. Niko ti ne brani.

Ustvari,
klošar se nema pravo kandidirati za izbore. Zakon o sportu, članovi 13 i 27. Statut HNS-a, član 82.
A i
maloljetnici nemaju pravo glasa na izborima :(
Pati! :mrgreen:
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

spaha9
Kontakt:

Post Postao/la spaha9 » 21 mar 2014, 19:21

Ako neko pati onda su klošari udruženi u udrugu "ZZD" kojima Maminjo svakodnevno svršava u facu i pravi majmune od njih.
Maminjo će biti u Dinamu dok mu se bude bilo, a klošarčići, travari i sl. mu ga mogu podudlati i nastaviti se fixati.
Don Zdravko Mamić

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 mar 2014, 19:29

spaha9 je napisao/la:Ako neko pati onda su klošari udruženi u udrugu "ZZD" kojima Maminjo svakodnevno svršava u facu i pravi majmune od njih.
Maminjo će biti u Dinamu dok mu se bude bilo, a klošarčići, travari i sl. mu ga mogu podudlati i nastaviti se fixati.
Ti si pacenik najobicniji.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

spaha9
Kontakt:

Post Postao/la spaha9 » 21 mar 2014, 19:31

Sarajlijc@ je napisao/la:
spaha9 je napisao/la:Ako neko pati onda su klošari udruženi u udrugu "ZZD" kojima Maminjo svakodnevno svršava u facu i pravi majmune od njih.
Nalokaj se, pa na tribinu s pola kg trave, majmuniraj se, izvikuj fašističke ("Ubij Srbina") i šovinističke ("... Cigane") parole i bit ćeš automatski primljen u ZZD.
Don Zdravko Mamić

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 mar 2014, 19:32

spaha9 je napisao/la:
Nalokaj se, pa na tribinu s pola kg trave, majmuniraj se, izvikuj fašističke ("Ubij Srbina") i šovinističke ("... Cigane") parole i bit ćeš automatski primljen u ZZD.
Ne navijam za Dinamo. Ti si troll i ne znam sto se raspravljam sa tobom uopste.

spaha9
Kontakt:

Post Postao/la spaha9 » 21 mar 2014, 19:35

Ne navijam za Dinamo. Ti si troll i ne znam sto se raspravljam sa tobom uopste.
Ne, ja sam samo normalan čovjek koji ne podržava tu šaku propalica koje misle da mogu voditi klub, a ni sebi ne mogu osigurati kruh i mlijeko svaki dan, pa prose ispred stadiona i klošare s 15 kuna po maksimirskom parku.
Također toj grupici (nema ih više od 500 - prejadna "navijačka skupina") će sutra smetati i Bišćan, Marić, Šimić, Boban... Kao što su im smetali i Tuđman (prvo je bio dobar), pa Canjuga, pa i Don Zdravko Mamić, itd...
Za 3 godine bi bilo "Bišćan cigane odlazi iz svetinje", i tako u krug.
Don Zdravko Mamić

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 mar 2014, 19:37

Cisto sumnjam da bi im to smio u lice sve reci, pa zato koristis ovaj forum.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 mar 2014, 19:40

Zamolio bih nekog moderatora da ovog isfrustriranog makne sa foruma jer otvoreno vrijeđa. Tesko njima u vremenima ovim, koprcaju se samo tako :lol: .

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 mar 2014, 20:01

Izašli miševi.Stislo,a? :mrgreen:

Najave odlaska iz Dinama, koje Zdravko Mamić ovih dana sipa kao iz rukava, možda ovaj put i nisu bez vraga. No, upitno je koliko se tu radi o želji da se pomogne klubu, "kojeg zbog Mamića žele uništiti", a koliko se zapravo radi o klasičnom ukrcavanju na spasilački čamac s broda kojem je pronađena rupa u trupu.

Naime, ****.net saznaje kako je Dinamo dignuo kredit kod jedne komercijalne banke, a kako bi pokrio svoje redovno financijsko poslovanje. Kredit je u iznosu većem od 50 milijuna kuna, a kao sredstvo osiguranja uzeti su zalozi na buduće transfere igrača Dinama. Klub koji se već godinama busa u prsa uspjehom na poslovnom planu izgleda da ipak nije toliko solventan koliko se to u javnosti i kroz one Dinamu i Mamiću uvijek vjerne medijske djelatnike pokušalo prikazati.

Više stručnjaka za financije ustvrdilo je za **** kako ovakva situacija uopće nije iznenađujuća, jer Dinamo ima velike troškove redovnog poslovanja. Veliki broj igrača pod ugovorima, sudjelovanje u mjesečnim dohocima nogometaša iz suparničkih klubova HNL-a (formalne posudbe i suvlasništva),održavanje hladnog pogona, poveći broj zaposlenih, predstavljaju nemali financijski izdatak, a i priljev sredstava je u padu. Dinamo je de facto financijska sredstva do ove godine dobijao samo s tri izvora: Grad Zagreb, europska natjecanja i igrački transferi. Ove sezone sve se zakompliciralo za klub iz Maksimirske ulice. Zbog rigoroznih pravila EU, Zagreb više ne može, tek tako, odvajati desetke milijuna kuna, a Nenad Bjelica s Austrijom Beč je spriječio ulazak Dinama u Ligu prvaka. Iako se poslovično naklonjeni mediji razbacuju velikim iznosima, prava je istina kako Dinamo nije ostvario niti jedan veliki transfer ove godine. Iznos koji je Barcelona platila Dinamu za Halilovića nije ni blizu, u javnosti spominjanih, deset milijuna eura.

Godine velike potrošnje na ugovore i potpisivanja sumnjivih igrača koji ne bi odigrali niti minute za Dinamo, ali bi im kod raskida ugovora bila isplaćena velika odšteta, očigledno su završile. Kad se najave odlaska Zdravka Mamića pogledaju u tom kontekstu, onda se može razglabati o tome da on jednostavno možda ne želi biti više na čelu kluba koji nije tvornica novca.

Neke možda u tom pogledu čudi zašto je medijska mašinerija krenula u blaćanje inicijative nekolicine Dinamovih igrača koji se žele aktivnije uključiti u inicijativu Zajedno za Dinamo. Može se činiti kako bi to bilo idealno za sadašnje vodstvo - napuste klub koji više nije toliko solventan, prepuste ga drugima i neka se onda oni bakću s manjim iznosima novca. No, ukoliko bi inicijativa Zajedno za Dinamo, podržana bivšim nogometašima, uspjela u svojoj nakani uvođenja demokracije u klub, odmah bi im postali dostupni i financijski dokumenti. Upitno je koliko bi i takva situacija odgovarala trenutnom vodstvu, jer bi se mogla postaviti i neka neugodna pitanja.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 mar 2014, 20:04

Zdravko daje pare za zadnje udare interner bojne.

btw. http://www.****.net/**** ... inama.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 21 mar 2014, 20:10

Ko obriše ovo koprcanje, auto ga udari :D

Orgazam!

Spaha, zeznuto je kad ti idola pobijede klošari, prosjaci, šačica, itd... Vjerujem da boli. Razmišljaš li o samoubojstvu?!

Pati! :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.