odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Gdje kupiti ovu north face jaknu? I inace gdje ima kupiti dobrih dukserica i slicno? Jednobojnih bez onih debilnih natpisa preko prsa i slicno
Springfield BBI.nime_tm87 je napisao/la:Gdje kupiti ovu north face jaknu? I inace gdje ima kupiti dobrih dukserica i slicno? Jednobojnih bez onih debilnih natpisa preko prsa i slicno
Jel ima i u ostalim Springfield radnjama ?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
tacno mi se zeludac okrene kada vidim kakve frizure nose ovi danasnji "moderni" muskarci 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Cim spomenes BBI pa to je sinonim za strasne cijenebraco je napisao/la:Springfield BBI.nime_tm87 je napisao/la:Gdje kupiti ovu north face jaknu? I inace gdje ima kupiti dobrih dukserica i slicno? Jednobojnih bez onih debilnih natpisa preko prsa i slicno
- IlPrincipe
- Kontakt:
a de mi ti reci koja je to po tebi normalna frizura .. ono da je ne nose moderni muskarci ? .. nemoj samo reć 'na keca'LenBias je napisao/la:tacno mi se zeludac okrene kada vidim kakve frizure nose ovi danasnji "moderni" muskarci
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Da izgleda ko muško, a ne Marek Hamšik il´ Justin BieberIlPrincipe je napisao/la:a de mi ti reci koja je to po tebi normalna frizura .. ono da je ne nose moderni muskarci ? .. nemoj samo reć 'na keca'LenBias je napisao/la:tacno mi se zeludac okrene kada vidim kakve frizure nose ovi danasnji "moderni" muskarci

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
IlPrincipe je napisao/la:a de mi ti reci koja je to po tebi normalna frizura .. ono da je ne nose moderni muskarci ? .. nemoj samo reć 'na keca'LenBias je napisao/la:tacno mi se zeludac okrene kada vidim kakve frizure nose ovi danasnji "moderni" muskarci
Ja te volim, volim Željo..
- rob do bagro
- Kontakt:
Jeste vi meni smijesni, pa zasto moraju imati svi istu frizuru kao ti sad upravo gore, nigdje veze, ljudi hoce nesto drugacije da se malo ralikuju od drugih, zele neke promjene.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta tacno nije u redu Bieberovom frizurom, osim sto je on Justin Bieber? Sasvim normalna frizura.Heller je napisao/la:Da izgleda ko muško, a ne Marek Hamšik il´ Justin BieberIlPrincipe je napisao/la:a de mi ti reci koja je to po tebi normalna frizura .. ono da je ne nose moderni muskarci ? .. nemoj samo reć 'na keca'LenBias je napisao/la:tacno mi se zeludac okrene kada vidim kakve frizure nose ovi danasnji "moderni" muskarci
Eh sad,ne znam kakav si sa parama,ali ta dukserica što je ti tražiš u Springfiledu je 75 KM ja mislim.nime_tm87 je napisao/la:Cim spomenes BBI pa to je sinonim za strasne cijenebraco je napisao/la:Springfield BBI.nime_tm87 je napisao/la:Gdje kupiti ovu north face jaknu? I inace gdje ima kupiti dobrih dukserica i slicno? Jednobojnih bez onih debilnih natpisa preko prsa i slicno
- tyler durden
- Kontakt:
A u cemu je fora vise s ovom urotom protiv Biebera?
J.Bieber kralj !

J.Bieber kralj !

- Donnie Darko
- Kontakt:
Zalizo se frajer da mu vjetar slucajno ne bi razjebo friz.gio10 je napisao/la:![]()

Pa ona je bolja i više odgovara muškarcu nego undercut
Ja te volim, volim Željo..
Onaj poluemo friz, vidim na ovoj ispod da to sad ne furaDonnie Darko je napisao/la:Sta tacno nije u redu Bieberovom frizurom, osim sto je on Justin Bieber? Sasvim normalna frizura.Heller je napisao/la:Da izgleda ko muško, a ne Marek Hamšik il´ Justin BieberIlPrincipe je napisao/la: a de mi ti reci koja je to po tebi normalna frizura .. ono da je ne nose moderni muskarci ? .. nemoj samo reć 'na keca'
Nullius in verba
Ne mora značiti, ja sam u BBI-ju kupio 2 pidžame na 2 sniženja po 19 KM (komplet, u Springfieldu), ako je tamo sniženje, onda je to u pravom smislu te riječi...nime_tm87 je napisao/la:Cim spomenes BBI pa to je sinonim za strasne cijenebraco je napisao/la:Springfield BBI.nime_tm87 je napisao/la:Gdje kupiti ovu north face jaknu? I inace gdje ima kupiti dobrih dukserica i slicno? Jednobojnih bez onih debilnih natpisa preko prsa i slicno
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- IlPrincipe
- Kontakt:
Te gore 3 frizure ja ih ne bi na glavu stavio kad bi me neko puskom tjero.. 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Pa dobro, postoji razlika između p.e.derčina i muškaraca. Neki se nosaju kao da su se usrali, šta ćeš, takva vremena.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
u tome je fazondonCorleone1892 je napisao/la:
bosnacium illicium mi je preporučio u oktobru prošle godine i evo sve dosad još se nije potrošila. Jest da malo stavim na prst jer ako puno stavim samo mi umasti kosu a holdinga nemazato pazite kako koristite ju.
miris mi i nije nešto al je jak i stoji
![]()

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ta cijena u uredu, nego imaš li neku sliku da vidim kako izgleda? Nesto slicnobraco je napisao/la:Eh sad,ne znam kakav si sa parama,ali ta dukserica što je ti tražiš u Springfiledu je 75 KM ja mislim.braco je napisao/la:Springfield BBI.nime_tm87 je napisao/la:Gdje kupiti ovu north face jaknu? I inace gdje ima kupiti dobrih dukserica i slicno? Jednobojnih bez onih debilnih natpisa preko prsa i slicno
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, chelsea358 i 5 gostiju.