FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Kakve sutra najave bombasticne od rukovodstva mozemo ocekivati, ko sad ide u udineze, ko dolazi i tako to navikli smo na to poslije loseg rezultata da se malo navijaci smire.
na kraju klipa...10 sec pred kraj... stojcev govori benki "ne treba im dolazit' ako ce da vrijedjau"... i neko spominje specijalu...
http://sportsport.ba/tifo/horde-zla-igr ... ena/156480" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/tifo/horde-zla-igr ... ena/156480" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako je lijepo kad pocne sezona a prestane pisati Benko s jos 10 acc. Inace ekspert suplje price prije pocetka igranje utakmica.
A sad malo o utakmici. Borac vas zatvorio gdje ste najjaci. Benko pokazao ono sto sam i prije pisao, ostalo ravno 0. Odbrana kriminalna, a titulu morate sacekati jos koju godinu.
A sad malo o utakmici. Borac vas zatvorio gdje ste najjaci. Benko pokazao ono sto sam i prije pisao, ostalo ravno 0. Odbrana kriminalna, a titulu morate sacekati jos koju godinu.
ma brate iako sam kivan moram ti napisat iskreno benko je i veceras plkazao klasu jer svaki upotrebljiv ubacak blizu njega on je uvijek na lopti bio e sad sto on nije imao pravu loptu to je drugi problem skrozOdaVeliki je napisao/la:Kako je lijepo kad pocne sezona a prestane pisati Benko s jos 10 acc. Inace ekspert suplje price prije pocetka igranje utakmica.
Samo Sarajevo
Gledao sam ja njega par tekmi kad je bio u Rijeci, on je odlican napadac. Medutim ima jedna jako bitna cinjenica a to da on nije igrao dosta dugo vremena, nema utakmica u nogama i potrebno je vremena da dode sebi. A kad sam ja to napisao, meni su pisali, sta ti znas, ljubomoran si, Benko ce sam pobjediti ekipe, zabit 30 golova, bla-bla. Vecinom su to oni koji nisu sutnuli lopte. A onaj forumas Benko je jedna obicna ubleha, koja samo baca suplje nesto ala Ibrakovic, s bombasticni vijestima. Spustit se na zemlju, jer nisu stari ljudi dzaba rekli, KO VISOKO LETI, NISTO PADA. Ima jos do kraja prvenstva svasta je moguce, ali je moguce da vas Borac izbaci iz kupa, a iz borbe za titulu.kanarinac je napisao/la:ma brate iako sam kivan moram ti napisat iskreno benko je i veceras plkazao klasu jer svaki upotrebljiv ubacak blizu njega on je uvijek na lopti bio e sad sto on nije imao pravu loptu to je drugi problem skrozOdaVeliki je napisao/la:Kako je lijepo kad pocne sezona a prestane pisati Benko s jos 10 acc. Inace ekspert suplje price prije pocetka igranje utakmica.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Za dalju zajebanciju nemam srca večerasmala sara je napisao/la:bojamora je napisao/la:Evo i ja se upisujem u knjigu žalosti

Neka te ba sa Kodrom...trazi ce Husrefa nazad,a taman nas krenulobojamora je napisao/la:Ja sam davno rekao ali se to uvijek smatra kao provokacija. Kodro je najlošiji trener što je ikad vodio Sarajevo od kada ja znam i ovo su klasični njegovi porazi. I ono utakmica što je dobio bile su večinom čista sreča, sjetite se samo.

Zlatan Nalić sin tuzlanski
A jesi pametan u pm, Oda mali (po visini). Mani se ti Benke bogati. Benko je veceras bio sam u napadu, izgleda nisi pratio utakmicu kako treba, jer nisi primjetio da su stalno 3-4 igraca oko njega bila cim primi loptu. Zasto nisi pisao ovo o njemu posle Zvijezde? I da te pitam, gdje si bio prije naseg prvog kiksa u kupu ovde na ovoj temi, mogu pitati i ove tvoje ostale padobrance? Sad si nam dosao ovde nesta pametovati.OdaVeliki je napisao/la: Gledao sam ja njega par tekmi kad je bio u Rijeci, on je odlican napadac. Medutim ima jedna jako bitna cinjenica a to da on nije igrao dosta dugo vremena, nema utakmica u nogama i potrebno je vremena da dode sebi. A kad sam ja to napisao, meni su pisali, sta ti znas, ljubomoran si, Benko ce sam pobjediti ekipe, zabit 30 golova, bla-bla. Vecinom su to oni koji nisu sutnuli lopte. A onaj forumas Benko je jedna obicna ubleha, koja samo baca suplje nesto ala Ibrakovic, s bombasticni vijestima. Spustit se na zemlju, jer nisu stari ljudi dzaba rekli, KO VISOKO LETI, NISTO PADA. Ima jos do kraja prvenstva svasta je moguce, ali je moguce da vas Borac izbaci iz kupa, a iz borbe za titulu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Jedini krivac za ovo veceras a iono u srijedu je Meho i to je svima jasno, jer dati priliku jednom Dzemi ispred Cimirota, Rustemovica, ili jednom Bilbiji ispred Alispahica i Radovca je teski idiotluk...
Ja znam da ce sad strucnjaci na mene zbog Bilbije ali cu reci samo sreca njegova pa je Kodro umislio da je Gvardiola pa izmislja pozicije propalim igracima kao sto su Dzemo i Bilbija, ali nece to jos dugo sigurno...
Neka komsija nek komentarisu, nemojte ih tjerati, ipak su im ovo rijetki trenuci srece ove sezone...
Ja znam da ce sad strucnjaci na mene zbog Bilbije ali cu reci samo sreca njegova pa je Kodro umislio da je Gvardiola pa izmislja pozicije propalim igracima kao sto su Dzemo i Bilbija, ali nece to jos dugo sigurno...
Neka komsija nek komentarisu, nemojte ih tjerati, ipak su im ovo rijetki trenuci srece ove sezone...
-
- Kontakt:
Horde zla daju zadnju opomenu... Saberite se malo, svi vas ismijavaju.
Kodri sretno, imat ce tezak period. Tá zlatna uprava ce ga otjerati poslje prvog poraza. Steta.
Kodri sretno, imat ce tezak period. Tá zlatna uprava ce ga otjerati poslje prvog poraza. Steta.
Nema potrebe da se pravis pametan i to sa ovakvim postovima, jer ta ZLATNA uprava je dovela Kodru i ona ce ga otjerati. Napraviti onakve greske i to dva puta za redom je nesvatljivo i koliko su krivi igraci za ove izgubljene bodove on je 5X vise kriv, i boze moj svima se desi da kiksaju, i imat ce sigurno i on priliku da ispravi svoje greske, ali se bojim da svaka naredna je kobna po njega a i po nas!!! Ali molim te Dzemo Berberovic sa Bilbijom u vezi a na klupi ti sjede: Cimirot, Rustemovic, Alspahic, Radovac, Velkosi...samoposmatram je napisao/la:Horde zla daju zadnju opomenu... Saberite se malo, svi vas ismijavaju.
Tražili smo, gledajmo!
Kao osoba koja komsijski klub gleda neutralno ne mozete od ovih igraca koje ste doveli ocekivati srce na terenu, gledam ovaj klip i ne vidim nigdje tu neku zelju i ljubav prema klubu(makar da sa navijacima otpjevaju pjesmu zagrljeni). Jedino da Kodro takticki nadigra protivnika ili da taj isti covjek opali po djepu kompletan sastav pa se nesta moze ocekivati.
Lijep pozdrav
Lijep pozdrav
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako te nije stid pricati nesto bolan...ojjjj nacionalisticka grupica koja tuce djecu i koja je nepismena...sta izmisljas cuj fol NAS neko ismijava,pa nismo mi vas nivo,do prije godinu vam se citava BiH smijala a ne obratno...ne mijesaj cinjenice...samoposmatram je napisao/la:Horde zla daju zadnju opomenu... Saberite se malo, svi vas ismijavaju.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
sami ste sebi krivi, uzdigli ste se sada trpite posljedice teskog pada
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jarane remi je u 2. kolu , nismo finale necega izgubili hahahah kakvi sve likova ima jbt
O kakvom ti padu pricas oci moje? Nebi li ona narodna poslovica koju uprno spominjete bolje vama pristajala "ko visoko leti, nisko pada" '??? Niste li vi ti koji su kupovali i osvajali duple krune i prvenstva pa ste sad i gladni i zedni???fedeltafrotta je napisao/la:sami ste sebi krivi, uzdigli ste se sada trpite posljedice teskog pada
Ja koliko se sjecam mi smo ti koji se borimo za titulu, a vi za izlazak u evropu.
I nije valjda da si toliko ogranicen i da vjerujes da smo izgubili sve nade za titulom ili duplom?
-
- Kontakt:
pa i nije nista gotovo, vi navijaci ste najveci krivci jer poslije jedne pobjede i jednog poraza idete iz krajnosti u krajnost
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro jeste to kod nekih pojedinaca ali mosa ganola...ja npr. nisam takav a ima nas nadam se
normala sam napisao na nasoj temi moje vidjenje i to je to...cekat cemo neku drugu priliku za popravak,tek je pocetak

-
- Kontakt:
to vam je glavni i osnovni problem, od svake tekme idete od sampiona do ponora, tek su dva kola prosla...
samo lagano i navijajte za nas sutra

samo lagano i navijajte za nas sutra