Football Manager 2015
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2015
Znaci ukratko preporucuje se da ih strihiram sve za potpun dozivljaj? 

Zato kad odes u toku igre na continue treba jedno 3-4 minute da ti otvori daljebelson je napisao/la:Znaci ukratko preporucuje se da ih strihiram sve za potpun dozivljaj?

- prasovic89
- Kontakt:
Sretan Dan državnosti !
Rođena iz pepela a starija od sjećanja, pod zastavon ljiljana blista i od zlata. Rođena iz pepela živi sretna dovijeka, Bosna stara, prkosna i ne daj se nikom !
[youtube][/youtube]
A sad uz
nastavak sezone. Došao Stevanović, Gudjohnsen i Portillo 
Rođena iz pepela a starija od sjećanja, pod zastavon ljiljana blista i od zlata. Rođena iz pepela živi sretna dovijeka, Bosna stara, prkosna i ne daj se nikom !
[youtube][/youtube]

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
pa ima li neko rjesenje? hahahaarelinho je napisao/la:Zato kad odes u toku igre na continue treba jedno 3-4 minute da ti otvori daljebelson je napisao/la:Znaci ukratko preporucuje se da ih strihiram sve za potpun dozivljaj?
Debil je ljut jer ga ne puštam, a niko nit je zainteresovan nit šalje ponudu 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2015
Pa zavisi kakav kompjuter imaš, imaš dole zvjezdice, ja ganjam da mi na prvom imaju min. 2 na drugom min. 3, pa ti vidi koliko ih ukljucit možešbelson je napisao/la:pa ima li neko rjesenje? hahahaarelinho je napisao/la:Zato kad odes u toku igre na continue treba jedno 3-4 minute da ti otvori daljebelson je napisao/la:Znaci ukratko preporucuje se da ih strihiram sve za potpun dozivljaj?

Mislim da kompjuter nece biti problem sto se toga tice, hvala drug puno 

@JoseMourinho
imas pp
imas pp
Napravio sam neke krucijalne greske. Izgleda da cu morati opet ispocetka...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Nakon sto sam preuzeo Karlsruher pred kraj prve sezone i zavrsio na 10.mjestu, ove mi je cilj da napravim okosnicu ekipe za buducnost tako da mi nije vazno na kojem cu mjestu zavrsit ali gledat cu na sto boljem kako ne bih opet otkaz dobio.Predsjednik kluba mi ne dozvoljava nikoga da dovodim od osoblja samo igrace i to je veliki minus zbog treninga jer imam jednog trenera na raspolaganju.U novoj sezoni sam doveo Radovca, Husejinovica dok sam ostalim igracima produzio ugovore, te Kramaric nije zelio da predje kod mene.Preostaje mi grcevita borba u novoj sezonu. 
Edit: zna li neko gdje mogu skinuti dresove za drugu njemacku ligu ?

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Football Manager 2015
Koje su to tolike greške da bacas sezonu u vodu?AsharaK je napisao/la:Napravio sam neke krucijalne greske. Izgleda da cu morati opet ispocetka...

Kakav si s parama? budjeti kolko mos skrsitBordo46 je napisao/la:Nakon sto sam preuzeo Karlsruher pred kraj prve sezone i zavrsio na 10.mjestu, ove mi je cilj da napravim okosnicu ekipe za buducnost tako da mi nije vazno na kojem cu mjestu zavrsit ali gledat cu na sto boljem kako ne bih opet otkaz dobio.Predsjednik kluba mi ne dozvoljava nikoga da dovodim od osoblja samo igrace i to je veliki minus zbog treninga jer imam jednog trenera na raspolaganju.U novoj sezoni sam doveo Radovca, Husejinovica dok sam ostalim igracima produzio ugovore, te Kramaric nije zelio da predje kod mene.Preostaje mi grcevita borba u novoj sezonu.

Nullius in verba
Heller je napisao/la:Kakav si s parama? budjeti kolko mos skrsitBordo46 je napisao/la:Nakon sto sam preuzeo Karlsruher pred kraj prve sezone i zavrsio na 10.mjestu, ove mi je cilj da napravim okosnicu ekipe za buducnost tako da mi nije vazno na kojem cu mjestu zavrsit ali gledat cu na sto boljem kako ne bih opet otkaz dobio.Predsjednik kluba mi ne dozvoljava nikoga da dovodim od osoblja samo igrace i to je veliki minus zbog treninga jer imam jednog trenera na raspolaganju.U novoj sezoni sam doveo Radovca, Husejinovica dok sam ostalim igracima produzio ugovore, te Kramaric nije zelio da predje kod mene.Preostaje mi grcevita borba u novoj sezonu.
2,5 miliona eura mi je bio budjet koji mogu potrositi, a trenutno imam nesto vise od 7 miliona, uprava svaki moj zahtijev odbije bez razmisljanja.
Koliko imas za plate? Za 7 mil u cvjati mos ekstra tim sastaviti mlađi od 23 godine da se prošetaš ligom, koje ti pozicije škripe?
Nullius in verba
Kao i većini i meni su problem IMENA igrača. Nema šta nisam pokušao ali jednostavno neće 

Sa platama sam u minusu 7 hiljada ali nadam se da cu uskoro to rijesiti, neke sam pozicije popunio igracima iz drugog tima i juniora.Za sada ide dobro 6 bodova iz prva dva kola i prolazak u kupu protiv nizeligasa.Heller je napisao/la:Koliko imas za plate? Za 7 mil u cvjati mos ekstra tim sastaviti mlađi od 23 godine da se prošetaš ligom, koje ti pozicije škripe?
Zavrsena je druga sezona PL BiH sa Slobodom, osvojio sam i kup, hint pogledajte odnos golova
Sad ova sezona koja je jos u toku:
http://pokit.org/get/img/c51abfc9b2f177 ... e9956c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda bi se mogo malo zatvoriti kad vodim 3-1

http://pokit.org/get/img/c51abfc9b2f177 ... e9956c.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Mozda bi se mogo malo zatvoriti kad vodim 3-1

Nullius in verba
Odakle skidate logo,kits i ostale patcheve i koji je za sada najbolji to jeste ima grb lige sampiona premijer lige...
- prasovic89
- Kontakt:
Vidiš bolan da je u toj tekućoj sezoni Sarajevo na 1. mjestu. Tako igraj, bez namještaljkiHeller je napisao/la:Zavrsena je druga sezona PL BiH sa Slobodom, osvojio sam i kup, hint pogledajte odnos golova![]()
![]()
Sad ova sezona koja je jos u toku:
Mozda bi se mogo malo zatvoriti kad vodim 3-1![]()
![]()

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
Moj period dok sam bio u Sarajevo, da sam ostao oborio bih rekord po broju postignutih golova jer su na kraju sezone zavrsili sa 82 postignuta gola.
Evropa: " onclick="window.open(this.href);return false;
Liga: " onclick="window.open(this.href);return false;
Kup: " onclick="window.open(this.href);return false;
Evropa: " onclick="window.open(this.href);return false;
Liga: " onclick="window.open(this.href);return false;
Kup: " onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.