Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

Consigliere
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la Consigliere » 29 sep 2014, 21:55

Neutral je napisao/la:Napravili smo od Velsa giganta, ljudi jedva dobiše Andoru. Zabrinuti smo bili jedino radi odbrane jer smo bili poprilično sigurni da ćemo zabiti jedan ili dva gola, no problem odbrane je kod nas, hvala Bogu sada riješen.
Imamo vec -3 boda, znaci pobjeda je imperativ a tada je najteze igrati... Vjeruj da u ovoj situaciji ne bi bio siguran u tri boda protiv puno losijih reprezentacija nego sto je to Wales.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 sep 2014, 21:57

Nije mu prvi put da forsira tri napadaca.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 sep 2014, 22:00

Consigliere je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Napravili smo od Velsa giganta, ljudi jedva dobiše Andoru. Zabrinuti smo bili jedino radi odbrane jer smo bili poprilično sigurni da ćemo zabiti jedan ili dva gola, no problem odbrane je kod nas, hvala Bogu sada riješen.
Imamo vec -3 boda, znaci pobjeda je imperativ a tada je najteze igrati... Vjeruj da u ovoj situaciji ne bi bio siguran u tri boda protiv puno losijih reprezentacija nego sto je to Wales.
"Vjerujem da oni ne bi bili nezadovoljni remijem protiv nas, no isto tako treba imati u vidu da smo im mi porazom protiv Kipra dali ambiciju da se nadaju drugom mjestu u našoj grupi. S druge strane, mi ćemo, naravno, pokušati pobijediti, ali nećemo ići na pobjedu po svaku cijenu. Ne trebamo biti ni naivni, jer neće biti nimalo lako".
Izgleda da i nije bas imperativ pobjeda. Moze i bod ali zato napadamo sa trojicom ili dvojicom napadaca tako da se Bale jos lakse doseta do naseg gola. Ako pobjeda nije imperativ onda je to jos jedan razlog vise da pocnemo samo sa jednim pravim napadacem.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 29 sep 2014, 22:05

S obzirom da su formacije 3-5-2, opet aktuelne, mislim da bi odgovarala nasem igrackom kadru.

.....................Begovic
,,,,,Bicakcic.......Sunjic.......Spahic
Mujdza.......Besic.....Salihovic.........Lulic
.....................Pjanic
.............Ibisevic......Dzeko

Mislim da bi ovaj tim imao i cvrstinu, duel igru, brzinu po boku...i dva napadaca.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 29 sep 2014, 22:08

Probisvjet je napisao/la:Mislim da to ovako nekako izgleda u Papetovoj glOvi. :urnebes:
--Begović----------------
-----Bičakčić --------- Šunjić --------------- Spahić----------------------------------------------------------Hajrović--
-----Bešić------------------------------------Lulić
------------Pjanić -
Medunjanin-------------------------------------------Džeko ------------------------------- Ibišević-----------
Begovic na korneru, a Hajrovic kraj klupe. Nebih se iznenadio tome.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 29 sep 2014, 22:08

hogarstrasni je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Mislim da to ovako nekako izgleda u Papetovoj glOvi. :urnebes:
-----Bičakčić --------- Šunjić --------------- Spahić----------------------------------------------------------Hajrović--
------------Pjanić -
Medunjanin-------------------------------------------Džeko ------------------------------- Ibišević-----------
Je li ovo Susic postavio formaciju ? :)
Jasa je. Vidis da je Begovica stavio kraj desne korner zastavice. :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 29 sep 2014, 22:10

Ajax je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
"Vjerujem da oni ne bi bili nezadovoljni remijem protiv nas, no isto tako treba imati u vidu da smo im mi porazom protiv Kipra dali ambiciju da se nadaju drugom mjestu u našoj grupi. S druge strane, mi ćemo, naravno, pokušati pobijediti, ali nećemo ići na pobjedu po svaku cijenu. Ne trebamo biti ni naivni, jer neće biti nimalo lako".
Izgleda da i nije bas imperativ pobjeda. Moze i bod ali zato napadamo sa trojicom ili dvojicom napadaca tako da se Bale jos lakse doseta do naseg gola. Ako pobjeda nije imperativ onda je to jos jedan razlog vise da pocnemo samo sa jednim pravim napadacem.
Ma, ja to govorim za nas normalne koji smo svjesni da u slucaju remija ili poraza u Walesu nase sanse padaju na minimum. U takvom ozracju nemamo se sta nadati ni proti Belgije, a onda je to kataklizma. Ovo sto Susic lupa nema veze sa stvarnosti i logikom, ali nije da nismo navikli, jel da? :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 sep 2014, 22:15

Consigliere je napisao/la: Ma, ja to govorim za nas normalne koji smo svjesni da u slucaju remija ili poraza u Walesu nase sanse padaju na minimum. U takvom ozracju nemamo se sta nadati ni proti Belgije, a onda je to kataklizma. Ovo sto Susic lupa nema veze sa stvarnosti i logikom, ali nije da nismo navikli, jel da? :facepalm:
Nazalost nema logike u tome. Jedino ako stvarno zeli da zavara selektora Walesa. Jer da kojim slucajem krene samo sa jednim napadacem uvijek moze ubaciti Vedu da ganja rezultat i donese tu zivost sa klupe. A ovako ako mu Vedo i Dzeko pocnu od pocetka ko ce biti taj treci napadac ili cak ofanzivac ?? Nije da nismo mogli imati vec dosad pravog treceg napadaca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 sep 2014, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 29 sep 2014, 22:20

Virtu4l je napisao/la:
Ne. To navodi novinar sa Klixa, da bi ispalo da je dobio ekskluzivu, vadi iz konteksta, kao i vi ;)
Neću da se prepirem sa vama, vječitim braniteljima svih Sušićevih gluposti. Tako piše. To je njegova izjava. Ne vidim da je novinar šta izmislio ili izvukao iz konteksta. Ako nije, neka demantira. Mene samo zanima ko mu je taj treći napadač, ako nije ovo izjavio?
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 sep 2014, 22:22

revan je napisao/la: Mene samo zanima ko mu je taj treći napadač, ako nije ovo izjavio?
Lulic ili Hajrovica. Znaci bice opet jedno "lazno" krilo a u biti ostane 4-5-1. Jer uvijek mozes iz 4-5-1 napraviti 4-3-3 u toku utakmice. Gdje ti krila postanu krilni napadaci. Ovdje se radi o tome da ce Vedo biti jedan od te dvojice krilnih napadaca osim ako ne krene sa trojicom u zadnjoj liniji. A tako on nazalost nikad ne igra. Sada jasnije ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 29 sep 2014, 22:28, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 sep 2014, 22:25

revan je napisao/la:Neću da se prepirem sa vama, vječitim braniteljima svih Sušićevih gluposti. Tako piše. To je njegova izjava. Ne vidim da je novinar šta izmislio ili izvukao iz konteksta. Ako nije, neka demantira. Mene samo zanima ko mu je taj treći napadač, ako nije ovo izjavio?
Uopšte ga ne branim. On je rekao ono što je pod znacima navoda (""), nigdje nije spomenuo trećeg napadača. Kad izvali glupost onda ok, treba ga kritikovati, ali ovaj intervju je sasvim korektan, sve je rekao, a ništa nije rekao, tako valjda i treba.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 29 sep 2014, 22:34

Ramsey, ponajbolji igrac Velsa ce zbog povrede propustiti narednih 6 sedmica fudbala, dakle nece igrati protiv BiH.
Od ranije nam je poznato da je tandem Ramsey-Bale => Pjanic-Dzeko tako da ce nam ovo znacajno olaksati posao. :bih:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 29 sep 2014, 23:37

AzRimiRzA je napisao/la:
------------Pjanić -
Begovic na korneru, a Hajrovic kraj klupe. Nebih se iznenadio tome.
Ovo Beg udvaja Bejla sa Mujdzom.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 29 sep 2014, 23:40

Spaha je znači lažni golman.
Unico amore sei!
❤️🖤

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 30 sep 2014, 00:02

Nakon sto se Vels osakatio, imamo velike sanse da izvucemo povoljan rezultat.

Ocekujem dakako promjenu koncepcije odredjenih forumasa nakon uspjeha protiv Velsa, koji je nakon dizanja forme i povratka Spahica sve izvijesniji, dakle:

1. Head se obrce na drugu stranu, iznova pa ponovo,
2. Calcio se vraca dosta jaci i slozeniji u raspravu, vjerovatno vraca avatar nazad,
3. Virtual ide po rezultat i staje uz Safeta, nakon sto mu je okrenuo ledja, nakon sto ga je branio, pa mu okrenuo ledja,
4. Safetinho dozivljavaja idividualnu satisfakciju,
5. Emir79 objavljuje pobjedu nad ostatkom foruma, nakon sto je ponosno i tvrdo bivao uz Safeta proteklih burnih dana.

Dakle to ce biti ukratko te neke promjene nakon Velsa. Sta nas ocekuje poslije Belgije, to se vec ne bih usudio prognosticirati :lol: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 30 sep 2014, 00:06

DonCorleone je napisao/la:Nakon sto se Vels osakatio, imamo velike sanse da izvucemo povoljan rezultat.

Ocekujem dakako promjenu koncepcije odredjenih forumasa nakon uspjeha protiv Velsa, koji je nakon dizanja forme i povratka Spahica sve izvijesniji, dakle:

1. Head se obrce na drugu stranu, iznova pa ponovo,
2. Calcio se vraca dosta jaci i slozeniji u raspravu, vjerovatno vraca avatar nazad,
3. Virtual ide po rezultat i staje uz Safeta, nakon sto mu je okrenuo ledja, nakon sto ga je branio, pa mu okrenuo ledja,
4. Safetinho dozivljavaja idividualnu satisfakciju,
5. Emir79 objavljuje pobjedu nad ostatkom foruma, nakon sto je ponosno i tvrdo bivao uz Safeta proteklih burnih dana.

Dakle to ce biti ukratko te neke promjene nakon Velsa. Sta nas ocekuje poslije Belgije, to se vec ne bih usudio prognosticirati :lol: .
Bice i aparata. :D
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 sep 2014, 00:07

Ali kako ce Papetoljupci priznat da je repka bolja nakon povratka Emira? Kako mili moji?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 30 sep 2014, 00:14

gledam im sastav..
Wales bez Ramseya i Joea Allena je barem 50% slabiji.
Nisu nista posebno.

Imaju Garetha Balea..
Kapetan im je Ashley Williams iz Swansea.
Imaju Daviesa iz Tottenhama koji nije bas standardan u klubu.
Ostali igraju u klubovima tipa West Ham, Leicester, Crystal Palace i sl....

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 30 sep 2014, 00:26

Razbojnik je napisao/la:gledam im sastav..
Wales bez Ramseya i Joea Allena je barem 50% slabiji.
Nisu nista posebno.
Nije ni Kipar ništa posebno.
Nad tobom sunce najljepše sja

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 30 sep 2014, 00:42

Malo igra i Mujdža i to su stvari o kojima treba razmišljati, jer nas u tri dana očekuju dvije utakmice, nakon Walesa ćemo dočekati Belgiju u Zenici",
vec nas priprema na ... strah me i pomisliti

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Confiance, Google Adsense [Bot], izdzezveubrazil, Meshko91, MostarNeretva, Zra i 44 gosta.