Bogami ljetos kad su bili u KBH, belaj su veliki napravili. Murija imala pune ruke posla. Sto se tice belaja, uvjek su tu. Sad neznam navijanje i to kakvi su u tome.steve-o je napisao/la:navijaci legie nisu uopste vise u vrhu navijacke scene poljske. nakon raznorazni bojkota i medjusobni fajtova grupa im je na raspadu totalnom..n4n3 je napisao/la:haha cuj wisla....nema sta dobri su onii kralju...ali zaboravio si navijace legie,cracovia (koji su po meni i jaci od wislinih navijaca ) zatim lechovi,widzew lodz...to je taj vrh...a ne wisla, i od ovih nabrojanih su najslabiji!
Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- jalehordas
- Kontakt:
niko kao mi bosanci
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
citao sam da je bilo sranja protiv brøndby-a. al' ja sam ciljao na navijacki aspekt, tu su propali skroz u zadnje vrijeme.Adinjo je napisao/la:Bogami ljetos kad su bili u KBH, belaj su veliki napravili. Murija imala pune ruke posla. Sto se tice belaja, uvjek su tu. Sad neznam navijanje i to kakvi su u tome.steve-o je napisao/la:navijaci legie nisu uopste vise u vrhu navijacke scene poljske. nakon raznorazni bojkota i medjusobni fajtova grupa im je na raspadu totalnom..n4n3 je napisao/la:haha cuj wisla....nema sta dobri su onii kralju...ali zaboravio si navijace legie,cracovia (koji su po meni i jaci od wislinih navijaca ) zatim lechovi,widzew lodz...to je taj vrh...a ne wisla, i od ovih nabrojanih su najslabiji!
fromeL je napisao/la:Kod Poljaka mi se svidja to sto je kod njih bas uredjeno ko je ultras, a ko je hooligan...
i meni isto....bar koliko sam nacuo..to je tako kod njih..al ne volim ih zato sto su bolesni (posebno navijaci Cracovie

i usput sorry sto je off ....steve odakle si? vidim odlicno poznajes sve tifo scene

Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
rodjeni mostarac, trenutno prebivaliste hladna norveska burazn4n3 je napisao/la: i usput sorry sto je off ....steve odakle si? vidim odlicno poznajes sve tifo scenepozz

steve-o je napisao/la:rodjeni mostarac, trenutno prebivaliste hladna norveska burazn4n3 je napisao/la: i usput sorry sto je off ....steve odakle si? vidim odlicno poznajes sve tifo scenepozz
jbg opet off

ima nas mostaraca na ovome forumu ko kinezan4n3 je napisao/la: jbg opet offahah.....aha fino...
...moji su porijeklom iz mostara
hahah

edit: video gdje se vidi odlicna koreografija s one slike sto sam postavio:
[youtube][/youtube]
fromeL je napisao/la:Treba promijeniti ime teme u Najbolji navijaci u Mostaru
hahah

atmosfera pred tekmu (River)

[youtube][/youtube]

Koji su ovo navijaci u Poljskoj imam dugo ovu sliku na kompu ali ne znam ko su.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- rob do bagro
- Kontakt:
@Devil...navijaci Lecha
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
lillestrøm i rosenborg odskacu, ovi drugi se jednostavno nefuraju na ultra' style. sve u svemu njihova navijacka scena stvarno nije nista extra, mnogo su odmakli od njih svedjani i donekle danci..fromeL je napisao/la:Steve, ko ima najbolje ultrase u Norveskoj?
Dvoumio sam se izmedju Lecha i Rucha.rob do bagro je napisao/la:@Devil...navijaci Lecha
- rob do bagro
- Kontakt:
Ovo je bilo njihovo gostovanje u Chorzowu, u kupu kada su igrali, na kraju Lech dobio 0:1Devil je napisao/la:Dvoumio sam se izmedju Lecha i Rucha.rob do bagro je napisao/la:@Devil...navijaci Lecha
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Black Army i Brøndby Tifo zasigurno vrh skandinavije..fromeL je napisao/la:Ma sto se tice Skandinavije, po mom misljenju ubjedljivo najbolji su navijaci od AIK-a.

misljenje mi je da ih je onaj incident u catanii sjebo skroz. nakon toga su vlasti tamo uveli rigorozne mjere i kako mi se cini jedino navijaci napoli-a se konstantno bore protiv represije. sto se tice tifo-a prije je svak kopirao i ucio od zabara, al izgleda da ih je skoro svak presao sto se tice bas ovog aspekta.. to je barem moje subjektivno misljenjefromeL je napisao/la:Šta ti mislis o navijanju u Italiji?
kakvi su navijaci Lyona, to me oduvijek zanimalo?kakva im ja ekipa..znam samo da se zovu cini mi se BAD GONES..koliko sam vidio.al zanima me ono gostovanja navijanje i tako to...ako neko zna?
pozz
pozz
Jedna slika iz hladne Rusije ,navijaci Lokomotive

Meni su Zenitovi najjaci i njihove bolesne koreografije i ludi transovi.
e fromel evo nekih slika...sudeci po ovome nisu losi

po ovome su veoma dobri...

po ovome su veoma dobri...
prejak koreo:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.