ovo je najbolje sto sam nas'oPuma je napisao/la:Ima li neko dobar link za Hrvatsku, ovi hadalji ne prenose nista ?
http://www.rojadirecta.me/goto/rivosportt.info/ch3.html
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
ovo je najbolje sto sam nas'oPuma je napisao/la:Ima li neko dobar link za Hrvatsku, ovi hadalji ne prenose nista ?
moja onda greskaPricali smo o Egipcanima a ne o Fincima
http://gofirstrow.eu/watch/279798/2/wat ... -rico.html" onclick="window.open(this.href);return false;rambo16 je napisao/la:Imal ko link za Hrvate?
http://premierspor.com/ch3.htmlrambo16 je napisao/la:Imal ko link za Hrvate?
S. 6, Tomic 5p. (3 faula)DANTES je napisao/la:koliko poena su dali simon i tomić?
a valjda će preći 10dr.van nostrand je napisao/la:S. 6, Tomic 5p. (3 faula)DANTES je napisao/la:koliko poena su dali simon i tomić?
DANTES je napisao/la:aco petrović koja lažna trenerska veličina. aco trica poznat kod hrvata ili aco pobjegulja poznat kod srba, je jedna prevara od ttrenera čije ekipe igraju prilično divlju košarku i i koje se obično raspadnu nakon nekog perioda, plus uvijek im fali ono malo, i zamalo ovo zamalo ono...
aco petrović, ne budite vi smiješni, ako je on..
pobjego 1995 čim su hrvati uzeli medalje nije sačekao da pozdravi šampionefilip13 je napisao/la:DANTES je napisao/la:aco petrović koja lažna trenerska veličina. aco trica poznat kod hrvata ili aco pobjegulja poznat kod srba, je jedna prevara od ttrenera čije ekipe igraju prilično divlju košarku i i koje se obično raspadnu nakon nekog perioda, plus uvijek im fali ono malo, i zamalo ovo zamalo ono...
što aco pobjegulja?
DANTES je napisao/la:pobjego 1995 čim su hrvati uzeli medalje nije sačekao da pozdravi šampionefilip13 je napisao/la:DANTES je napisao/la:aco petrović koja lažna trenerska veličina. aco trica poznat kod hrvata ili aco pobjegulja poznat kod srba, je jedna prevara od ttrenera čije ekipe igraju prilično divlju košarku i i koje se obično raspadnu nakon nekog perioda, plus uvijek im fali ono malo, i zamalo ovo zamalo ono...
što aco pobjegulja?
95-e kazes?,zer te to cudiDANTES je napisao/la:pobjego 1995 čim su hrvati uzeli medalje nije sačekao da pozdravi šampionefilip13 je napisao/la:DANTES je napisao/la:aco petrović koja lažna trenerska veličina. aco trica poznat kod hrvata ili aco pobjegulja poznat kod srba, je jedna prevara od ttrenera čije ekipe igraju prilično divlju košarku i i koje se obično raspadnu nakon nekog perioda, plus uvijek im fali ono malo, i zamalo ovo zamalo ono...
što aco pobjegulja?
Radi se o državama koje su u to doba ratovale, stavi se u kontekst tog vremena. U to doba je puno ljudi mrzilo i Srbiju i sve srpsko što postoji. To čak i nije neka naročito strašna reakcija ako se uzme u obzir šta su ljudi osjećali.DANTES je napisao/la: pobjego 1995 čim su hrvati uzeli medalje nije sačekao da pozdravi šampione
Da.Unofficialpage je napisao/la:Je li Avdić komentariše?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.