FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FK Sarajevo » 28 apr 2009, 18:33

krcko je napisao/la:Nakon zimskog prelaznoga roka nakon kojeg smo ostali bez dosta standardnih igraca ovo do sada sto smo napravili je po mom misljenju odlicno.Uglavnom smo bili skepticni sa proljecem,tako da plasman u evropu bi bio samo vrhunac ove ekipe koja se pokazala veoma konstantnom.LJUBAV je samo jedna.FCS.
cala je pravi trener on je ovo napravio a i danas citam da ce suman rijesiti pitanje za licencu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 28 apr 2009, 21:55

mozel mi ko vise info dati o deniisu comoru?

posicija, datum rodzenja.jacine itd.

hvala
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 29 apr 2009, 12:02

Maestro je napisao/la:mozel mi ko vise info dati o deniisu comoru?

posicija, datum rodzenja.jacine itd.

hvala
ja sam ga gledo na televiziji protiv zrinjskog je igro prvu postavu igro je desnog beka odigrao je solidno mislim da je 90godiste znaci 19 godina dosao je iz juniora jacine neznam neka kaze neko ko ga je gledo uzivo

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 29 apr 2009, 12:05

Fudbaleri Sarajeva danas će imati težak ispit na gostovanju kod aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine, ekipe Modriča Maksime.
Bordo tim se nalazi u odličnoj seriji od osam utakmica bez poraza, nakon koje su izabranici trenera Mehmeda Janjoša dospjeli na drugo mjesto na tabeli Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Bez obzira na trenutno stanje na tabeli, u Sarajevu najavljuju oprez uoči gostovanja u Modriči, tim prije jer se ipak radi o još uvijek aktuelnom prvaku države.

"Modriča se dovela u položaj da joj je svaka utakmica od ogromnog značaja, a pogotovo one koje igraju kao domaćini. Siguran sam da će napraviti sve da dođu do pobjede i očekujem jednu veoma tešku utakmicu. Mi se nalazimo u jednoj dobroj seriji rezulata i mislim da u Modriči možemo barem do boda, koji bi nam odgovarao. Do toga neće biti lako doći, ali uz maksimalan angažman svih igrača na terenu, mislim da možemo do pozitivnog rezultata.", kazao je trener kluba sa Koševa Mehmed Janjoš.

U kombinacijama za sastav protiv Modriče svakako će veliki hendikep predstavljati neigranje Hiroša, koji je zadobio potres mozga na treningu, dok je upitan nastup Nikitovića i Janjoša.
sretno momci danas 3 boda donesite kuci pa da se prikljucimo zrinjskom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 29 apr 2009, 17:02

8 mnuta izasao muminovic zbog povrede izgleda da je pocelo udaranje cim nema kamera :twisted:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 29 apr 2009, 20:06

ovo je namjestaljka prije smrti jelic reko da modricu cuvaju ko oci u glavi da ona nesmije ispasti da Boga da umro i na drugom svijetu

krcko
Kontakt:

Post Postao/la krcko » 30 apr 2009, 09:19

FK Sarajevo je napisao/la:ovo je namjestaljka prije smrti jelic reko da modricu cuvaju ko oci u glavi da ona nesmije ispasti da Boga da umro i na drugom svijetu
Mojne tako.LJubav je samo jedna.FCS.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 apr 2009, 11:23

krcko je napisao/la:
FK Sarajevo je napisao/la:ovo je namjestaljka prije smrti jelic reko da modricu cuvaju ko oci u glavi da ona nesmije ispasti da Boga da umro i na drugom svijetu
Mojne tako.LJubav je samo jedna.FCS.
vidi se koja je mafija u savezu moralo je orasje pobjediti moralo

High

Post Postao/la High » 30 apr 2009, 13:31

Katastrofalna utakmica jucer,zalaganje ravno nuli,pogotovo u prvom poluvremenu.Drugo poluvrijeme malo bolje,ali opet lose.Sto se nase brojke tice,negdje oko 200,koliko sam vidio.Dobro,kad se uzme u obzir da je bio radni dan.Neka nam ovaj poraz bude opomena pred predstojece utakmice.Ocekuje nas utakmica protiv Laktasa kuci,gdje moramo dobiti bez problema.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

High

Post Postao/la High » 01 maj 2009, 22:31

Ipak poraz u Modriči

" Loša igra u prvom poluvremenu koštala nas je novih bodova na gostujućem terenu. "
Serija od 6 utakmica bez poraza prekinuta je u Modriči gdje smo danas poraženi rezultatom 2:0 od domaće ekipe koja je pobjedom došla do bodova spasa. Neigranje nekoliko prvotimaca se itekako osjetilo u današnjoj utakmici a uz loše izdanje onih koji su se našli na terenu u prvom poluvremenu poraz je bio neminovan. U drugom poluvremenu je Janjoš izmjenama pokušao napraviti nešto više ali i pored mnogo ofanzivnije igre i nekoliko prilika nismo uspjeli promijeniti rezultat.

Podsjetimo da u današnjoj utakmici Mehmed Janjoš nije mogao računati na Hiroša, Ihtijarevića i Emira Janjoša, a u 8. minuti se povrijedio i Muminović. Uz Hadžića koji se žalio na povredu to je kompletan vezni red pa i nije čudo da se desio pad u igri. Sljedeća utakmica igra se u nedjelju 03.maja u 19:00 sati kada dočekujemo Laktaše na stadionu Asim Ferhatović Hase.

Horde Zla su i danas bili najsvjetlija tačka našeg tima jer su bez obzira na rezultat tokom cijele utakmice bodrili Sarajevo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 02 maj 2009, 18:52

hocemo pobjedu protiv laktasa

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 02 maj 2009, 19:42

slavija izgubila to nama odgovara

Brane
Kontakt:

Post Postao/la Brane » 03 maj 2009, 19:30

Zna li ko rezultat?
Muftic,Brozovic,Biogradlic,Fazlagic,M.Bajic,Muzurovic,Siljkut,Prljaca,Prodanovic,Antic,Ferhatovic,V. Musemic,S.Vujovic,Musovic,Vidovic,Susic,Sljivo,Pasic,Jozic,Janjos,Kapetanovic,H.Musemic,Hadzibegic,Turkovic

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 maj 2009, 19:45

Brane je napisao/la:Zna li ko rezultat?
imali 4-5 zicera, lopta nece u gol, oni jendom presli preko centra imali sansu za gol

igramo dobro...

horde se ne komentarisu

INFO: fksinfo.com/forum
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

stele
Kontakt:

Post Postao/la stele » 03 maj 2009, 20:57

FK Sarajevo je napisao/la:slavija izgubila to nama odgovara
Slavija nastavila da daje bod(ove) kriminalcima u Savezu
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 maj 2009, 21:10

sa fks foruma :

Utakmica završena 1-0. Strijelac Jahović, kome je ovo prvi gol u sezoni. Čestitke igračima na pobjedi, kojom smo se približili konačnom cilju: Evropi. Sada su na redu plavi štrumfići.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 03 maj 2009, 21:17

stele je napisao/la:
Bez ikakve uvrede ali znas sta se kaze ,,s kim si takav si,,
Samo sto slavija opet sama sebi moze u stomak upasti,sjetite se par sezona unazad od moguce borbe za titulu tesko i u intetoto kup otisli.
Meni su veci kriminalci koji daju te bodove :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

stele
Kontakt:

Post Postao/la stele » 03 maj 2009, 22:21

harishp je napisao/la:
stele je napisao/la:
Bez ikakve uvrede ali znas sta se kaze ,,s kim si takav si,,
Samo sto slavija opet sama sebi moze u stomak upasti,sjetite se par sezona unazad od moguce borbe za titulu tesko i u intetoto kup otisli.
Meni su veci kriminalci koji daju te bodove :roll:
braca se maze :D tako ti je tebra uvjek bilo......tako kriminalac kriminalcu dok im jednom svi mi ne stanemo u red....dok ih ne prebijemo ko p****
Ustani i bori se,neka pjesma ori se,za svoj klub i grad,uvjek bicu tu SLAVIJU do smrti voljecu

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 maj 2009, 22:32

Gerrard je napisao/la:Ovo je najteza utakmica Sarajeva koju sam gledao ove sezone ... Laktasi jednom presli centar , jos nisam vidio ekipu da se ovako brani , nasim igracima svaka cast , uspjeli su pobjediti u teskoj utakmici , drago mi je sto je Jahovic upisao prvi gol , nakon kornera lijepo je pogodio suprotni ugao . Takodjer sreca sto je Skoro izdrzao tekmu a nije dobio zuti ,znaci da se Zelji gace tresu haha :D

Horde dobre , na trenutak odlicne !
protiv Leotara je bilo slicno jos su oni imali par kontri....
You are someone else I am still right here

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 maj 2009, 22:40

Odlicna utakmica za mene licno nista losije nisu odigrali od tekme kad smo dobili travnika,cak smo sada imali vise prilika nego tu,da smo na pocetku zabili gol a imali smo x prilika najbolja hiros kad je sam bio pred golmanom tu da smo odma zabili bila bi golijada ali ovako nije htjela u gol bas bi volio da vidim suteve prema golu i na gol kolko smo imali......drugo jos bolje potpuni presing na terenu lopta se jednom nasla na nasoj polovici...Dzakmic i Rizvanovic najbolji...i Jahovic za ovih pola sata sto je odigrao je pokazao da ima kvalitet dao gol,pogodio precku gurno par odlicnih lopti...sve u svemu ja vise nego zadovoljan..

Next kospicari :arrow:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Dave, enzo1, hibrid, HyperOS, Napapijri, napoleon72, r3m1, riki46, Varijantas8 i 66 gostiju.