al nakon sezone jedne bar koliko sam ja na testiranju vidio mogu se troduplo i vise plate ponudit nego na startu igre

A jbg ja radio na 14.3 bazi tako da treba taj update

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Moze link 14.3 update-a u PPJoseMourinho je napisao/la:To za plate sam ja malo smanjio jbg da sam realno pravio moro bi ih još smanjit za bar pola![]()
al nakon sezone jedne bar koliko sam ja na testiranju vidio mogu se troduplo i vise plate ponudit nego na startu igre
A jbg ja radio na 14.3 bazi tako da treba taj update
nasao sam ja vec,sada radiJoseMourinho je napisao/la:Poslano Etherleu i Forsteru, ako i tebi arelinho treba link za update 14.3 javi se ko i ostali
to ti je onaj eder iz svrakinog,sta je cudnofanatic1991 je napisao/la:
najjaca stvar pise eder novi ronaldo xd al aj vidicemo razvoj xd za sada mu assistent daje skoro 4 zvjezdice ..Moggiano je napisao/la:to ti je onaj eder iz svrakinog,sta je cudnofanatic1991 je napisao/la:
Ne igram preko tvog editor data... ovo sam poceo neki dan pa mi bilo zao prekinutJoseMourinho je napisao/la:otkud ti tolke pare? i kako si uspio vratit hodzica i zolotica![]()
hm, mene vec 2 karijere zaredom u prvom pretkolu lagano mlatnu neki amaterifanatic1991 je napisao/la:Znaci 2 penala za mene u uzvratujos drugo poluvrijeme ostalo
dal se moze izdrzat
znaci smijesno jbt pobijediBordoMahala je napisao/la:hm, mene vec 2 karijere zaredom u prvom pretkolu lagano mlatnu neki amaterifanatic1991 je napisao/la:Znaci 2 penala za mene u uzvratujos drugo poluvrijeme ostalo
dal se moze izdrzat
E sad sam krenuo novu kako skidoh ovaj update, nisu jos krenule zvanicne tekme, ce da vidimo
Isti sam takav. Prvu sezonu niti koga prodajem niti koga dovodim, igram sa ekipom kao i u stvarnosti sto je. Tako odradim i drugu sezonu. E onda u trecoj nekoga prodam kad mi dodje jaca ponuda i kupim par igraca (a i tada gledam da dovodim samo nase igrace sa ovih prostora, malo je rec da mi nije zanimljivo igrati sa FK Sarajevo u kojem imam 5 igraca iz afrike) i odma mi dosadi, nakon polu-sezone ili sezone i to je to, onda ne ulazim u FM bar mjesec danaphily je napisao/la:kako vi mozete da igrate toliko sezona ja max 2-3 i dosadi sa jednim klubom![]()
sad smo ja i brat na ovom smo poceli zajedno igrati. ja zelju on sarajevopa ćemo vidjeti dokle ćemo
Treba meni.JoseMourinho je napisao/la:Treba update šaljem večeras link kome bude trebalo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.