Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Koja smijurija oko karata.. Nazvao ja Centrotrans da pitam sta kako,kaze doticna ne znamo mi nista oko karata,to se nista jos ne zna..Nema ni u Sarajevu karti vam tam.. Smijesno,yebo ih Selma Bajrami i sve one guzonje..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ja licno tvrdim da je miske trenutno u boljoj formi nego sto je ikad bio odkad je pape selektor, ko ga je malo pogledao u tekmi azijske lige prvaka slozit ce se samnom! smrsao je dosta, puno vise se krece! a takav miske nam uvijek treba i ja bi ga i u slucaju da se pjanic nije povrijedio gurnuo u prvi 11 u tandemu sa pjanketom da kombinuju na terenu kako samo njih dvojica fudbalski znalaca znaju! ako se se pjanic neoporavi dileme nikakve nema miske na centrelni ofanzivni vezni gdje je pjanic igrao do sad u kvalifikacijama jer mi nemamo nikog drugog da bi ga mogao zamjenit! ali steta prava, kljucni nam igrac u ovim kvalifikacijama a evo nijednu tekmu nece odigrat protiv glavnog konkurenta! sjetimo se da nije igrao protiv grcke ni u atini!
Misimovic je pozitivan za nasu repku u smislu atmosfere koja je top kad je prisutan a da bi on pocinjao u prvih 11 sa Pjanicem na krilu nikako nisam za to...Miske je puno dao reprezentaciji i mislim da jos moze puno toga dati ali sa klupe i da nepravi scenu(rafal) vec da se pomiri i da sansu mladjima...nerazumijem neke pojedine koji kazu Misketova lopta moze sve da promjeni ovo ono a nevide,da drugi moraju da rade njegov posao da duplo trce i da nam pravi PLAYMAKER neigra na svojoj poziciji...znam da nemamo sirok izbor igraca ali morat ce Susic nesto da skonta bas me zanima njegov sljedeci korak...uglavnom Pjanicu zelim brz oporavak i vjerujem u pobjedu na BP!
Sto ste se utrtali toliko ako Pjanke nebude igrao, pa nije igrao toliko utakmica pa smo se snasli. Njegovo neigranje nama nista ne mjenja , jer mi prvenstveno zelimo da spasimo nas gol, a za to nam je vazno da nam u odbrani budi svi fit. Vazniji nam je Mujdza nego Pjanic jer njega vazda Misimovic moze zamjeniti, odnosno Pjanic je uvijek mjenjao Misimovica. Znaci igra prava nasa desetka. Niste valjda mislili da cemo mi ofanzivno krenuti na Grke u Zenici. Vazno je ne primiti gol, a sada dali ga naprije ili ne to je pomalo i svejedno. Nerjeseno nam je isto dobro, a ko god je napao Grke zna se kako je zavrsio.
kako da dodjem do karte ? ja sam amar gile jasarspahic i valjda imam neke privilegije ? 

Mozda je vec neko pisao, ali ne mogu naci tu informaciju, zanima me kolike su cijene karata (istok, zapad, sjever, jug) i kad ce karte biti pustene u prodaju?
Hvala unaprijed...
Hvala unaprijed...
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
http://www.****/sport/fudbal/poznati ... -bih-grcka" onclick="window.open(this.href);return false; evo od avaza
- Bayern@heart
- Kontakt:
Pitanje hoće li se vršiti prodaja ulaznica i u Hercegovini npr u Mostaru. Ova zemlja ne zove se samo Bosna nego ima i Hercegovinu u nazivu pa bi bio red da i mi možemo kupiti ulaznice, a ne samo sarajlijice i zeničani

Nama treba veći kapacitet BP - a, samo to fali zeničkom stadionu, a njima svaka čast na uloženom u stadion.
I ja se slažem sa tim, mi iz Mostara ćemo je vjerovatno svi gledati preko televizije, nemamo priliku da gledamo uživo, to je velika šteta.
Nadam se da će se u skorije vrijeme poslije kvalifikacija raditi na proširivanju BP - a, da se prestane sa ovim seljaklukom za svagda.
I ja se slažem sa tim, mi iz Mostara ćemo je vjerovatno svi gledati preko televizije, nemamo priliku da gledamo uživo, to je velika šteta.
Nadam se da će se u skorije vrijeme poslije kvalifikacija raditi na proširivanju BP - a, da se prestane sa ovim seljaklukom za svagda.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nije problem u tome sto se drzava zove samo Bosna, vec je problem sto se drzava zove izgleda samo Sarajevo i Zenica.Bayern@heart je napisao/la:Pitanje hoće li se vršiti prodaja ulaznica i u Hercegovini npr u Mostaru. Ova zemlja ne zove se samo Bosna nego ima i Hercegovinu u nazivu pa bi bio red da i mi možemo kupiti ulaznice, a ne samo sarajlijice i zeničani![]()
Pa i mi u Bihaću volimo svoju reprezentaciju i zelimo doci bodriti nase momke, ali po svemu sudeci prodaja ulaznica se svodi na Sarajevo i Zenicu i iz dana i dan sve mi vise lici na kriminal.
Mislim da je NSBiH morao osigurati da se ulaznice prodaju u svim vecim gradovima Bosne i Hercegovine, naravno prema broju stanovnika da se odredi koliko ce u koji grad doci ulaznica.
- Bayern@heart
- Kontakt:
+1zizu1991 je napisao/la:Nama treba veći kapacitet BP - a, samo to fali zeničkom stadionu, a njima svaka čast na uloženom u stadion.
zalosno ali nikad ni u čemu nema Hercegovine tačno nekad mislim da smetamo ovima iz Bosne što smo im ikako u nazivu i što svi živimo u jednoj zemlji. Uvijek se čuje samo ono Bosna, reprezentacija Bosne i tako.

Mislim da je nevjerovatno da se u 2013. godini ne mogu kupit ulaznice preko interneta, ali eto. Sa tako malo ulaznica a toliko puno interesa mora bit haos svakako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Bayern@heart
- Kontakt:
Upravo tako samo Sarajlijice i Zeničani samo mogu na utakmicu ko j**e Krajinu i Hercegovinu ti neznaju da možda i mi iz Krajine i Hercegovine također svim srcem volimo ovu zemlju koja se zove Bosna i HercegovinaNeRi_K je napisao/la:Nije problem u tome sto se drzava zove samo Bosna, vec je problem sto se drzava zove izgleda samo Sarajevo i Zenica.Bayern@heart je napisao/la:Pitanje hoće li se vršiti prodaja ulaznica i u Hercegovini npr u Mostaru. Ova zemlja ne zove se samo Bosna nego ima i Hercegovinu u nazivu pa bi bio red da i mi možemo kupiti ulaznice, a ne samo sarajlijice i zeničani![]()
Pa i mi u Bihaću volimo svoju reprezentaciju i zelimo doci bodriti nase momke, ali po svemu sudeci prodaja ulaznica se svodi na Sarajevo i Zenicu i iz dana i dan sve mi vise lici na kriminal.
Mislim da je NSBiH morao osigurati da se ulaznice prodaju u svim vecim gradovima Bosne i Hercegovine, naravno prema broju stanovnika da se odredi koliko ce u koji grad doci ulaznica.
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 04 mar 2013, 15:43, ukupno mijenjano 1 put.
- mighty_reds
- Kontakt:
Danas ja otišao u Centrotrans baš da pitam za karte šta kako, ogradi se žena isto da sam na benzinsku došao. Ne znamo mi ništa, ništa nam savez nije poslao,rekao, dojavio ništa ništa. Pa reko u srijedu je prodaja kad će se znat i ona opet ne znam.jasko_juve je napisao/la:Koja smijurija oko karata.. Nazvao ja Centrotrans da pitam sta kako,kaze doticna ne znamo mi nista oko karata,to se nista jos ne zna..Nema ni u Sarajevu karti vam tam.. Smijesno,yebo ih Selma Bajrami i sve one guzonje..
Osjećam da će ova prodaja ulaznica nadmašiti svaku prevaru do sada, obični smrtnici će dobiti 1000 karata ostalo na sponzore i dijasporu.
PS Dal neko zna u kojoj se poslovnici Centrotransa prodaju ulaznice u Sarajevu, tamo na stanici ili na Ferhadiji?

The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
De pusti se tog ekstremizma i teorija zavjere, treba prvo postaviti pitanje šta funkcioniše u ovoj državi uopšte, da bi se moglo osuđivati, i raditi na riješavanju problema.Bayern@heart je napisao/la: zalosno ali nikad ni u čemu nema Hercegovine tačno nekad mislim da smetamo ovima iz Bosne što smo im ikako u nazivu i što svi živimo u jednoj zemlji. Uvijek se čuje samo ono Bosna, reprezentacija Bosne i tako.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da li ima negdje spisak poslovnic gdje se karte prodaju?
- maximusdecimus
- Kontakt:
za Sarajevo ne znam, ali u Zenici nema baš puno karata u slobodnoj prodaji za ekstra vazne utakmice. i sam sam izvisio protiv Portugala iako sam čekao od 10 navecer do 10 ujutro,300-400 karata prodavali.to je sve za raju, ostalo sigurno neces kupiti u Zenici osim ako nisi guzonja.neka vas ne bune šverceri oko Bilinog na dan utakmice, 95% njih uopšte nije iz ZeniceBayern@heart je napisao/la:Pitanje hoće li se vršiti prodaja ulaznica i u Hercegovini npr u Mostaru. Ova zemlja ne zove se samo Bosna nego ima i Hercegovinu u nazivu pa bi bio red da i mi možemo kupiti ulaznice, a ne samo sarajlijice i zeničani![]()
Sve se to prodaje na crno i dobiju nekoliko karata. I ja sam iz zenice pa nemam karte niti mislim da cu je uspjet dobit ako ne kupim za 100KM.
Inace, cuo sam od par ljudi kako su vec organizovali i obezbjedili sebi po 4-5 karata, tako da je to vec sve stimaljka klasicna.
Sve ce to otic na crno i ljudi ce kupovat na veliko preko stele i preprodavat.
Ne sekirajte se, bice vise karata na piku i slicnim stranicama kao i na ulicama recimo u zenici tamo u carsiji nego sto ce u prodaju ovi iznijeti.
Oni sretnici koji budu cekali bukvalno 15-20h ispred vrata da kupe ce mozda jedino dobiti, a ako dodjete kasno, nekad oko 1-2h iza ponoci, nemojte se nadat da cete naci kartu jer je to vec prekasno. Morate mnogo ranije.
Inace, cuo sam od par ljudi kako su vec organizovali i obezbjedili sebi po 4-5 karata, tako da je to vec sve stimaljka klasicna.
Sve ce to otic na crno i ljudi ce kupovat na veliko preko stele i preprodavat.
Ne sekirajte se, bice vise karata na piku i slicnim stranicama kao i na ulicama recimo u zenici tamo u carsiji nego sto ce u prodaju ovi iznijeti.
Oni sretnici koji budu cekali bukvalno 15-20h ispred vrata da kupe ce mozda jedino dobiti, a ako dodjete kasno, nekad oko 1-2h iza ponoci, nemojte se nadat da cete naci kartu jer je to vec prekasno. Morate mnogo ranije.
Sta da se radi,suti i trpimo
Bit ce ulaznica ali po palrenim cijenama ,to je tako...

Pa dobro eto tih 300-400 i nije neka brojka, ali bolje i toliko nego nista. U Bihaću se nije nikako moglo doci do ulaznice za utakmicu protiv Portugala. Zenica je veci grad i to stoji, ali eto Bihać je onda trebao dobiti za slobodnu prodaju barem 150-200 karata.maximusdecimus je napisao/la:za Sarajevo ne znam, ali u Zenici nema baš puno karata u slobodnoj prodaji za ekstra vazne utakmice. i sam sam izvisio protiv Portugala iako sam čekao od 10 navecer do 10 ujutro,300-400 karata prodavali.to je sve za raju, ostalo sigurno neces kupiti u Zenici osim ako nisi guzonja.neka vas ne bune šverceri oko Bilinog na dan utakmice, 95% njih uopšte nije iz ZeniceBayern@heart je napisao/la:Pitanje hoće li se vršiti prodaja ulaznica i u Hercegovini npr u Mostaru. Ova zemlja ne zove se samo Bosna nego ima i Hercegovinu u nazivu pa bi bio red da i mi možemo kupiti ulaznice, a ne samo sarajlijice i zeničani![]()
Svima je jasno da se pojedini gradovi u potpunosti zapostavljaju kao da nisu dio ove drzave, ne prica niko o teorijama zavjere, ali jednostavno iako je Sarajevo glavni grad previse se forsira, a drugi se zapostavljaju.
Ja ovu drzavu volim iz sveg srca kao i nasu reprezentaciju, ali trebali bi se neki zapitati zasto je nama iz Krajine kupiti ulaznicu za utakmicu Hrvatske.
Svercerima se mora vec jednom stati na kraj, mogu oni kome hoce pricati da jedan covjek na svoju licnu kartu moze kupiti samo dvije ulaznice, pa kako onda sverceri u svoje ruke dobiju na stotine karata, znaci da sve krece od NSBiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.