Slovenija - BiH 06.02.2013
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Slovenija - BiH 06.02.2013
Ma nije trebalo ni Džeksonu ni ostalima da daju neke bombastične komentare tipa....izdajnik i slično.Momci odlučili Švicu..sretno im bilo.Oni sami vjerovatno nemaju taj osjećaj pripadnosti BiH..da imaju vjerovatno bi se malo strpili jer bi svakako za godinu dvije bili standardni i u repci.Treba pokušati pridobiti sve igrače koje možemo..u svakom slučaju se ne ponižavati...život ide dalje.....ako odemo u Brazil,i sami će skontati da su pogriješili..a i ako ne odemo... imamo dobru repku za europsko prvenstvo
Buraz ja sam misljenje da su oni zasluzuli to sa strane nasi momaka. Ipak da te Spahic i Dzeko nazovu i popricaju, hoce da igras za repku, ti sve ljepo, cak i javno kazes DOLAZIM.. I onda...?? Kontas sta hocu da kazem. Mozda nisu trebali ali otom potom. Ko ce ostat normalan..vrebac86 je napisao/la:pa vjeruj nije ni ovom momku lako sada?? ipak mu je brat onaj drugi sto ga javno izruzi Spahic i Dzekosajo10 je napisao/la:Jedno pitanje. Sta da je Hajrovic dobio poziv mlade repke Svicarske ili cak A-repke (kazemo naprimjer). Kolko od vas stvarno misli da bi se on pojavio u Ljubljani danas?? Nadam se da grijesim naravno hehe.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Goalgetter
- Kontakt:
Seferovic je navodno pricao sa Spahicem (sto je cak i mislim da je potvrdio za SportSport.ba) i obecao mu da ce doci u Ljubljanu, mislim da su zato ovi ''planuli'' . I dalje mislim da ih nisu trebali u javnosti optuziti, on, Spaha i Ogi.
MA necu ulaziti u tu temu, ipak su oni javne licnosti i treba da postoji medu njima neki kodeks ponasanja i tviteranja(sajo10 je napisao/la:Buraz ja sam misljenje da su oni zasluzuli to sa strane nasi momaka. Ipak da te Spahic i Dzeko nazovu i popricaju, hoce da igras za repku, ti sve ljepo, cak i javno kazes DOLAZIM.. I onda...?? Kontas sta hocu da kazem. Mozda nisu trebali ali otom potom. Ko ce ostat normalan..vrebac86 je napisao/la:pa vjeruj nije ni ovom momku lako sada?? ipak mu je brat onaj drugi sto ga javno izruzi Spahic i Dzekosajo10 je napisao/la:Jedno pitanje. Sta da je Hajrovic dobio poziv mlade repke Svicarske ili cak A-repke (kazemo naprimjer). Kolko od vas stvarno misli da bi se on pojavio u Ljubljani danas?? Nadam se da grijesim naravno hehe.

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- brzitesanj
- Kontakt:
MOGUĆI SUTRAŠNJI SASTAV: 4-4-2
---------------------BEGOVIĆ-----------------
--VRANJEŠ---ZUKANOVIĆ---SPAHIĆ---LULIĆ--
-PJANJIĆ---ZAHIROVIĆ---MEDUNJANIN---STEVANOVIĆ-
-----------------------VEDO---DŽEKO------------------------
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Optuziti,jok nevini su,duse drageGoalgetter je napisao/la:Seferovic je navodno pricao sa Spahicem (sto je cak i mislim da je potvrdio za SportSport.ba) i obecao mu da ce doci u Ljubljanu, mislim da su zato ovi ''planuli'' . I dalje mislim da ih nisu trebali u javnosti optuziti, on, Spaha i Ogi.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nisu ih trebali optuziti,nego javno im natakariti od -do!Goalgetter je napisao/la:Seferovic je navodno pricao sa Spahicem (sto je cak i mislim da je potvrdio za SportSport.ba) i obecao mu da ce doci u Ljubljanu, mislim da su zato ovi ''planuli'' . I dalje mislim da ih nisu trebali u javnosti optuziti, on, Spaha i Ogi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Mislim da si jako blizu udarne postavke....ali mislim da ce to Pape ovako postavit:brzitesanj je napisao/la:MOGUĆI SUTRAŠNJI SASTAV: 4-4-2
...............................Begović...................................
Vranješ/Avdija......Zukanovic.....Spahic.................Lulic....
............................Zahirovic.........................
Pjanic.................Medunjanin....................Stevanovic/Visca
.......................Dzeko.............Ibisevic.............................
Samo da Avdiju ne ubacuje u igru

Sutra treba razbit ˝zmaječke˝ da se zna ko je kome babo.

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ako igraci budu raspolozeni mislim da cemo imati mnogo sansi jer ce slovenci igrati sa tri odbrambena igraca sto ce nam vjerovatno donijeti puno vise prostora po strani za neke ubacaje i prodore po krilima.
joj sto brblja ovaj mimo na obn majku mu 

Klasična 3-5-2 formacija se ubila za igru protiv ekipe kao što je BiH koja igra sa dva napadača.dadnan je napisao/la:Ako igraci budu raspolozeni mislim da cemo imati mnogo sansi jer ce slovenci igrati sa tri odbrambena igraca sto ce nam vjerovatno donijeti puno vise prostora po strani za neke ubacaje i prodore po krilima.

- brzitesanj
- Kontakt:
o čem je to pričao Mimokristian je napisao/la:joj sto brblja ovaj mimo na obn majku mu

LAKU NOĆ

P.s
Surtašnji rezultat SLO 1-3 BiH

Zadnja izmjena: brzitesanj, dana/u 05 feb 2013, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Sve zavisi kako ce se snaci. Po meni ce mnogo zavisit od nasih krila kako ce obavit svoj posao. Napadacima ce biti teze, ali krilima lakse, to je barem moje videnje. Ali vidjecemo sutra. Svaka formacija i taktika pada u vodu ako se igrac vuce po terenu...Edol je napisao/la:Klasična 3-5-2 formacija se ubila za igru protiv ekipe kao što je BiH koja igra sa dva napadača.dadnan je napisao/la:Ako igraci budu raspolozeni mislim da cemo imati mnogo sansi jer ce slovenci igrati sa tri odbrambena igraca sto ce nam vjerovatno donijeti puno vise prostora po strani za neke ubacaje i prodore po krilima.Doduše zavisi kako će se igrači snaći.
Mimo izblajhanikristian je napisao/la:joj sto brblja ovaj mimo na obn majku mu

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sutra je po meni jako dobar test pred utakmicu s Grčkom. Ko se sjeća prvog mandata Kataneca, zna da je Slovenija dosta defanzivno igrala, oslanjajući se na jake i ubitačne kontre, kao i neprestan presing na polovici protivnika. Grčka je takav stil igranja dovela do savršenstva. Tako da ono što nas sutra očekuje će biti jako slično za ono što nam se sprema u martu, s tim što su Grci objektivno mnogo kvalitetniji. Zato me baš zanima kako ćemo se snaći protiv defanzivnog protivnika za kojeg smo mi favorit, jer to ćemo biti i u Zenici protiv Grčke. Uglavnom ne očekujem golijadu kao na posljednjem susretu.
-
- Kontakt:
sutrasnji duel ce puno od toga ovisiti koliko mi (tj nasi igraci na terenu) ozbiljno shvate utakmicu!
Sutra se isto tako ocekuje do 20 cm snijega. Nadam se, da ce se utakmica bez problema odigrati ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.