Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Republika Irska - BiH (26. maj 2012)

Post Postao/la Sheyi » 26 maj 2012, 18:55

slika

8-) 8-) 8-)

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 26 maj 2012, 18:56

Elegant je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ma, pustite sad igrace, dobri su koliko su dobri. Problem je samo jedan a on je Selektor Susic! Pa cak i kad poneki igrac i ima los dan, on ne zna niti motivirati niti naci i napraviti zamjenu! Izvukli smo solidnu grupu, igraci su nama na vrhuncu covjek ce nam upropastiti jos jedne kvalifikacije! :oops:
Nece upropasti garantujem ti da cemo biti dobri kao nikada do sada.

Siguran sam u to. 8-)

Daj Boze, al skeptican sam sada! Prosla grupa je bila raspad, Portugal nas je postavio na mjesto!

Da ne zaboravim, u cemu je fazon sa ovim rokadama i popunjavanjima u odbrani? Pa ako je neko povrijedjen za prijateljsku zovi drugog igraca sa bh pasosem sto mu je ujedno i proba? U cemu je fazon sa neulaskom Svrake? Jeste primjetili da koliko neki igraci slabije igraju u repki nego u klubu: Dzeko, Ibisevic, Lulic, Pjanic.... Kod Cire je bilo obratno!
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 26 maj 2012, 18:56

Dylan Dog je napisao/la:Inace,kad vec kritikujem Susica,da kazem kako bi to ja uradio:

Izasli bi ovih 11 na teren

slika

Barem ne bi prosli gore nego sto jesmo uvjeren sam :mrgreen:

Buric bi kod mene bio barem 3-ci golman reprezentacije,iza Begovica i Hasagica,Stilic bi dobijao poziv ispred Ibricica,Rahimic i Misimovic bi bili iskusni igraci s klupe koji mogu biti korisni u datom momentu,i da,dao bi sansu igracima iz nase lige,kakvu-takvu,pa nije sigurno Zahirovic bolji desni bek od momaka koji igraju redovno na toj poziciji pa barem i u nasoj Premijer ligi.
Kvesic?
Svraka?

Dobri su u BIH Premier ligi ali Premier liga je losa liga...Reprezentacija je reprezentacija, a nasa liga nema igraca kalibra za reprezentacije, mada u reprezentaciji ima i igraca koji nisu nista bolji, ali takodje ima u jacim ligama od nase igraca koji ne dobijaju poziv, a bolji su i od ovih iz nase lige, a i od ovih nekih koji su sada pozvani za ovaj mec, a nisu iz nase lige...

I nije reprezentacija Zeljo...gledajte malo dalje od Zelje
Zadnja izmjena: delpiero20, dana/u 26 maj 2012, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 maj 2012, 18:57

Elegant je napisao/la:Nesto se prigovara na racun Vrancica bez ikakvog prava. Momak igra prvi put i ne moze odmah da se pokaze, da ga Safet nije pozvao i na to bi imali primjedbu.

Stvarno je jadno kad je svaki građanain i dijasporac BiH strucniji od selektora. Bas pojedini pretjeruju a veze nemaju sa zivotom.
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja bi prije pozvao Cocalica...Da je on danas bio ondje i njegova 2 metra,ne bi ni primili glavom ;)
Ko to garantuje ?
Ja garantujem,jer ako nista igra na svojoj poziciji i zna se postavljati,za razliku od Jahica...Cista logika,zar ne?

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 26 maj 2012, 18:59

Begovic je danas bio profesionalac a ovi svi drugi koda su na izlet dosli
Stevanovic je pokazo da zasluzuje mjesto umjesto Maletica mali je pomago dosta odbrani svugdje ga bilo bice od njega nesto treba ga sad stalno pozivati
Pandza je isto bio za prolazne ocjene
Dzeko netrudi se hoce sve sam vise se ocekuje od njega treba vise da se zalaze netreba se stediti
ocekujem pobjedu protiv Mexica samo se tako mogu iskupiti za ovo blijedo izdanje

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 26 maj 2012, 19:00

I opet isto jos jedno sranje od tkeme pod vodstvom velikog bilmeza Safeta Susica. Nemogu vjerovati da je covjek toliko glupa a da ga ovi iz komiteta trpe na funkciji selektora.

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 26 maj 2012, 19:01

Iskreno nisam puno ni ocekivao od ove utakmice, sa Susicem se nemamo cemu nadati iduce kvalifikacije. Zadnjih 5 utakmica=5 poraza.

Susicu odlazi !
FKŽ !

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 maj 2012, 19:03

TeaM87 je napisao/la:Iskreno nisam puno ni ocekivao od ove utakmice, sa Susicem se nemamo cemu nadati iduce kvalifikacije. Zadnjih 5 utakmica=5 poraza.

Susicu odlazi !
+1

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 maj 2012, 19:04

Od sada kada idemo na utakmice repke, ne treba da govorimo volim te Bosno, nego da čitavu utakmicu govorimo k'o u NBA : Defence, defence :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 maj 2012, 19:06

zizu1991 je napisao/la:Od sada kada idemo na utakmice repke, ne treba da govorimo volim te Bosno, nego da čitavu utakmicu govorimo k'o u NBA : Defence, defence :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ziva istina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 26 maj 2012, 19:07

Sve dok pape bude krpio odbranu sa veznim igracima a prave defanzivce (Zukanovic, Cocalic,Sunjic, O.Vranjes, Kvesic, Subasic, .....) ignorisao mi cemo ovako gubiti.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 26 maj 2012, 19:07

Probisvjet je napisao/la:
jelle je napisao/la:Ovaj Dzeko je beton......za sve je kriv Mancini :lol: :lol:

Vakav je i u Citiyu ...samo ceska jaja i hoda po terenu.....svaku 3 utakmicu mu se digne **** da odigra nesto...

Koja prevara od igraca.....nikad on nece biti Wc igrac nikad
Ma boli njega, on je sampion i ima pare, on sada moze da pusta loptu pored sebe.
"Vakav je i u Citiyu ...samo ceska jaja i hoda po terenu.....svaku 3 utakmicu mu se digne" :lol: :lol:
Susic je najvise kriv sto se Dzeko ponasa tako. Zasto Susic? Pa svojim izjavama da Dzeko ima zagarantovano mjesto daje podrsku Dzekinim katastrofalnim igrama (u zadnje vrijeme nije odigro postene utakmcie za reprezentaciju - protiv Francuske je imao par bljeskova!) i samim tim omalovazava druge igrace koji se trude i koji se bore za prvu ekipu.
A sto se danasnje partije tice - to je Susic isto kriv! Da je pozvao 6-7 novih igraca niko mu A ne bi rekao. Ali ovako je pozvao Spahica koji je ozlijedjen, pozvao je Jahica kojemu forma i karijera idu silaznom putanjom, stavlja Zahirovica na desnog beka iako je Zahirovic pokazao da na zadnjem veznom da moze jako dobro odigrati! Vakat je Rahimicu se zahvaliti i treba je tu uigravati Zahirovica.. Trebalo je Zukanovica zvati jer je, kao sto su mnogi vec pisali, ove sezone izabran u najbolji tim belgijske lige, trebalo je Cocalica isto zvati pa dati i njemu sansu da se pokaze.. Zaista mi nije jasno do kad ce nam se selektori preseravati i ostavljati probleme nerijesenima (odbranu treba rijesiti, zadnjeg veznog treba rijesiti, napad treba rijesiti).. Drago mi je da smo bar golmana rijesili za narednih par godina (ako mu se ne pokvari mobitel). Nadam se da je Susic vidio da se na Stevanovica moze racunati i da ce on sada dobiti prednost ispred Maletica.

A sto se Dzekinih partija tice, preporucam vam da pogledate video
(" onclick="window.open(this.href);return false;).. Tu je legendarni Enver Maric najbolje opisao Dzeku ali i opcenito reprezentativce.
Zadnja izmjena: ne_znam_ko_sam, dana/u 26 maj 2012, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 maj 2012, 19:08

delpiero20 je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Inace,kad vec kritikujem Susica,da kazem kako bi to ja uradio:

Izasli bi ovih 11 na teren

slika

Barem ne bi prosli gore nego sto jesmo uvjeren sam :mrgreen:

Buric bi kod mene bio barem 3-ci golman reprezentacije,iza Begovica i Hasagica,Stilic bi dobijao poziv ispred Ibricica,Rahimic i Misimovic bi bili iskusni igraci s klupe koji mogu biti korisni u datom momentu,i da,dao bi sansu igracima iz nase lige,kakvu-takvu,pa nije sigurno Zahirovic bolji desni bek od momaka koji igraju redovno na toj poziciji pa barem i u nasoj Premijer ligi.
Kvesic?
Svraka?

Dobri su u BIH Premier ligi ali Premier liga je losa liga...Reprezentacija je reprezentacija, a nasa liga nema igraca kalibra za reprezentacije, mada u reprezentaciji ima i igraca koji nisu nista bolji, ali takodje ima u jacim ligama od nase igraca koji ne dobijaju poziv, a bolji su i od ovih iz nase lige, a i od ovih nekih koji su sada pozvani za ovaj mec, a nisu iz nase lige...

Nisam ja navijac Zeljeznicara.

Ali..jel mislis da bi Kvesic danas bio losiji od Lulica?Sjeti se samo sta mu je McGeady radio,koliko samo puta je pukla ta lijeva strana(tako smo i primili gol).Da se razumijemo,ne moze se porediti Lulic i Kvesic naravno,ali po meni je bolje u nedostatku Papca staviti najboljeg lijevog beka Premijer lige(koji uz to ima 22 godine) i Lulica kako lijevo krilo gdje moze puno vise pokazati,uz to i pomagati Kvesicu,vracati se nazad,nego ga staviti kao beka gdje je losiji nego na krilu.

Svraka?
Imas situaciju gdje ti u veznome redu defanzivne zadatke obavljaju veteran Rahimic koji nije odigrao 3 postene utakmice za Cska u prethodne 2 sezone i Medunjanin koji je veci dio sezone bio suspendovan,a Salihovic povrijeden.
Zasto onda ne isprobati 24-godisnjeg veznjaka osvajaca duple krune svoje drzave koji iza sebe ima sjajnu sezonu?

I da izgubimo,mogli smo reci da smo probali nesto ovo,a ovako nemamo ni tu satisfakciju osim ako ne racunas da se ovodjenje Vrancica i Stevanovica u drugom pol. moze nazvati isprobavanjem necega novoga.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 26 maj 2012, 19:09

zizu1991 je napisao/la:Od sada kada idemo na utakmice repke, ne treba da govorimo volim te Bosno, nego da čitavu utakmicu govorimo k'o u NBA : Defence, defence :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slika

Nema proci, kapija zatvorena :lol:

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 26 maj 2012, 19:11

delpiero20 je napisao/la: Kvesic?
Svraka?

Zato su ovi danas bili prava klasa... to što Sloboda nema igrača kalibra ni za malonogometnog turnira ne znači da neki drugi klubovi nemaju šta ponudit za reprezentaciju. Po tebi bolje zvat igrača iz sedme austrijske lige sjeveroistok nego nekog ko nije primio gol 13 uzastopnih utakmica u prvenstvu? Bravo!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 maj 2012, 19:11

vendeta87 je napisao/la:Sve dok pape bude krpio odbranu sa veznim igracima a prave defanzivce (Zukanovic, Cocalic,Sunjic, O.Vranjes, Kvesic, Subasic, .....) ignorisao mi cemo ovako gubiti.

Igramo se - izbaci uljeza/e : Kvesić ? - Točan odgovor :lol: :lol: :lol: , Šunjić ? - opet točan odgovor na pitanje od 100 kuna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 26 maj 2012, 19:13

zizu1991 je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Sve dok pape bude krpio odbranu sa veznim igracima a prave defanzivce (Zukanovic, Cocalic,Sunjic, O.Vranjes, Kvesic, Subasic, .....) ignorisao mi cemo ovako gubiti.

Igramo se - izbaci uljeza/e : Kvesić ? - Točan odgovor :lol: :lol: :lol: , Šunjić ? - opet točan odgovor na pitanje od 100 kuna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sto to druze gori od Maletica ili (nedaj boze da ga ikad vise vidimo u dresu repke) Mravca nemogu biti sve i da hoce.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 26 maj 2012, 19:14

Kvesa je 21 godina, ne 22
Zadnja izmjena: MrAmani96, dana/u 26 maj 2012, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 26 maj 2012, 19:16

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la: Kvesic?
Svraka?

Zato su ovi danas bili prava klasa... to što Sloboda nema igrača kalibra ni za malonogometnog turnira ne znači da neki drugi klubovi nemaju šta ponudit za reprezentaciju. Po tebi bolje zvat igrača iz sedme austrijske lige sjeveroistok nego nekog ko nije primio gol 13 uzastopnih utakmica u prvenstvu? Bravo!
Nisu bili klasa, Sve je do trenera koji iako ima solidnu ekipu ne zna posloziti...Sto se mene tice neka eto zovu svakog ko je u formi i ko je siguran da ce dobro odraditi...
Za ova dva nisam siguran jer sve to lijepo izgleda kada igraju u Premier ligi ali ovako reprezentacija je velika stvar i sve je to drugo onda i nije to to..

Znaci ne interesuje me ko je iz kojeg tima...niti to sto je Sloboda u raspadu
Ako cemo realno onda eto neka zove Viscu, on je Zeljin...dokazao je se vani i mislim za njega da moze igrati u ovoj reprezentaciji ;)

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 26 maj 2012, 19:18

Meni i ova Uefa ponekad nervira.Kako Fiba posalje sve koji su igrali kvalifikacije na Eurobasket pa predlazem da to i Uefa primjeni.A ne da se moramo brinut u kvalifikacijama.Cuj 2016 24 ekipe na Euro pa brate zaokruzite to na 32.Pa da se i ja pocnem nadat.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.