Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Elegant je napisao/la:Nece upropasti garantujem ti da cemo biti dobri kao nikada do sada.Consigliere je napisao/la:Ma, pustite sad igrace, dobri su koliko su dobri. Problem je samo jedan a on je Selektor Susic! Pa cak i kad poneki igrac i ima los dan, on ne zna niti motivirati niti naci i napraviti zamjenu! Izvukli smo solidnu grupu, igraci su nama na vrhuncu covjek ce nam upropastiti jos jedne kvalifikacije!
Siguran sam u to.
Kvesic?Dylan Dog je napisao/la:Inace,kad vec kritikujem Susica,da kazem kako bi to ja uradio:
Izasli bi ovih 11 na teren
Barem ne bi prosli gore nego sto jesmo uvjeren sam![]()
Buric bi kod mene bio barem 3-ci golman reprezentacije,iza Begovica i Hasagica,Stilic bi dobijao poziv ispred Ibricica,Rahimic i Misimovic bi bili iskusni igraci s klupe koji mogu biti korisni u datom momentu,i da,dao bi sansu igracima iz nase lige,kakvu-takvu,pa nije sigurno Zahirovic bolji desni bek od momaka koji igraju redovno na toj poziciji pa barem i u nasoj Premijer ligi.
Ja garantujem,jer ako nista igra na svojoj poziciji i zna se postavljati,za razliku od Jahica...Cista logika,zar ne?Elegant je napisao/la:Nesto se prigovara na racun Vrancica bez ikakvog prava. Momak igra prvi put i ne moze odmah da se pokaze, da ga Safet nije pozvao i na to bi imali primjedbu.
Stvarno je jadno kad je svaki građanain i dijasporac BiH strucniji od selektora. Bas pojedini pretjeruju a veze nemaju sa zivotom.
Ko to garantuje ?NEZALAGANJE je napisao/la:Ja bi prije pozvao Cocalica...Da je on danas bio ondje i njegova 2 metra,ne bi ni primili glavom
+1TeaM87 je napisao/la:Iskreno nisam puno ni ocekivao od ove utakmice, sa Susicem se nemamo cemu nadati iduce kvalifikacije. Zadnjih 5 utakmica=5 poraza.
Susicu odlazi !
Ziva istinazizu1991 je napisao/la:Od sada kada idemo na utakmice repke, ne treba da govorimo volim te Bosno, nego da čitavu utakmicu govorimo k'o u NBA : Defence, defence![]()
![]()
![]()
![]()
Susic je najvise kriv sto se Dzeko ponasa tako. Zasto Susic? Pa svojim izjavama da Dzeko ima zagarantovano mjesto daje podrsku Dzekinim katastrofalnim igrama (u zadnje vrijeme nije odigro postene utakmcie za reprezentaciju - protiv Francuske je imao par bljeskova!) i samim tim omalovazava druge igrace koji se trude i koji se bore za prvu ekipu.Probisvjet je napisao/la:Ma boli njega, on je sampion i ima pare, on sada moze da pusta loptu pored sebe.jelle je napisao/la:Ovaj Dzeko je beton......za sve je kriv Mancini![]()
![]()
Vakav je i u Citiyu ...samo ceska jaja i hoda po terenu.....svaku 3 utakmicu mu se digne **** da odigra nesto...
Koja prevara od igraca.....nikad on nece biti Wc igrac nikad
"Vakav je i u Citiyu ...samo ceska jaja i hoda po terenu.....svaku 3 utakmicu mu se digne"![]()
Nisam ja navijac Zeljeznicara.delpiero20 je napisao/la:Kvesic?Dylan Dog je napisao/la:Inace,kad vec kritikujem Susica,da kazem kako bi to ja uradio:
Izasli bi ovih 11 na teren
Barem ne bi prosli gore nego sto jesmo uvjeren sam![]()
Buric bi kod mene bio barem 3-ci golman reprezentacije,iza Begovica i Hasagica,Stilic bi dobijao poziv ispred Ibricica,Rahimic i Misimovic bi bili iskusni igraci s klupe koji mogu biti korisni u datom momentu,i da,dao bi sansu igracima iz nase lige,kakvu-takvu,pa nije sigurno Zahirovic bolji desni bek od momaka koji igraju redovno na toj poziciji pa barem i u nasoj Premijer ligi.
Svraka?
Dobri su u BIH Premier ligi ali Premier liga je losa liga...Reprezentacija je reprezentacija, a nasa liga nema igraca kalibra za reprezentacije, mada u reprezentaciji ima i igraca koji nisu nista bolji, ali takodje ima u jacim ligama od nase igraca koji ne dobijaju poziv, a bolji su i od ovih iz nase lige, a i od ovih nekih koji su sada pozvani za ovaj mec, a nisu iz nase lige...
I nije reprezentacija Zeljo...gledajte malo dalje od Zelje
zizu1991 je napisao/la:Od sada kada idemo na utakmice repke, ne treba da govorimo volim te Bosno, nego da čitavu utakmicu govorimo k'o u NBA : Defence, defence![]()
![]()
![]()
![]()
Zato su ovi danas bili prava klasa... to što Sloboda nema igrača kalibra ni za malonogometnog turnira ne znači da neki drugi klubovi nemaju šta ponudit za reprezentaciju. Po tebi bolje zvat igrača iz sedme austrijske lige sjeveroistok nego nekog ko nije primio gol 13 uzastopnih utakmica u prvenstvu? Bravo!delpiero20 je napisao/la: Kvesic?
Svraka?
Dobri su u BIH Premier ligi ali Premier liga je losa liga...Reprezentacija je reprezentacija, a nasa liga nema igraca kalibra za reprezentacije, mada u reprezentaciji ima i igraca koji nisu nista bolji, ali takodje ima u jacim ligama od nase igraca koji ne dobijaju poziv, a bolji su i od ovih iz nase lige, a i od ovih nekih koji su sada pozvani za ovaj mec, a nisu iz nase lige...
vendeta87 je napisao/la:Sve dok pape bude krpio odbranu sa veznim igracima a prave defanzivce (Zukanovic, Cocalic,Sunjic, O.Vranjes, Kvesic, Subasic, .....) ignorisao mi cemo ovako gubiti.
Sto to druze gori od Maletica ili (nedaj boze da ga ikad vise vidimo u dresu repke) Mravca nemogu biti sve i da hoce.zizu1991 je napisao/la:vendeta87 je napisao/la:Sve dok pape bude krpio odbranu sa veznim igracima a prave defanzivce (Zukanovic, Cocalic,Sunjic, O.Vranjes, Kvesic, Subasic, .....) ignorisao mi cemo ovako gubiti.
Igramo se - izbaci uljeza/e : Kvesić ? - Točan odgovor![]()
![]()
, Šunjić ? - opet točan odgovor na pitanje od 100 kuna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nisu bili klasa, Sve je do trenera koji iako ima solidnu ekipu ne zna posloziti...Sto se mene tice neka eto zovu svakog ko je u formi i ko je siguran da ce dobro odraditi...NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Zato su ovi danas bili prava klasa... to što Sloboda nema igrača kalibra ni za malonogometnog turnira ne znači da neki drugi klubovi nemaju šta ponudit za reprezentaciju. Po tebi bolje zvat igrača iz sedme austrijske lige sjeveroistok nego nekog ko nije primio gol 13 uzastopnih utakmica u prvenstvu? Bravo!delpiero20 je napisao/la: Kvesic?
Svraka?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.