Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
Lik ga jednostavno ne podnosi, iz nekog samo njemu poznatog razloga. Višća je uz Kolašinca i Begovića bio najbolji pojedinac susreta, međutim, on je tu došao da kaže da je bio prosječan.
Dobro, i to je napredak, do nedavno je bio tipa igrača koja nikako ne zaslužuje da se nađe na spisku. Napredujemo.
Dobro, i to je napredak, do nedavno je bio tipa igrača koja nikako ne zaslužuje da se nađe na spisku. Napredujemo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ne nervira tebe preuveličavanje, nego te nervira činjenica da je momak pokazao da zaslužuje poziv u reprezentaciju i da je tebi i takvim sličnima začepio usta sinošnjom partijom.BigBigBang je napisao/la:Dobro ne moze se reci da je bio najgori kad je bilo gorih od njega ali radi cega je to Visca po nekima medju najboljim nasim igracima? Lijepo je predriblao dva tri igraca na sredini terena i odma najbolji, svaki put kad je bio blizu gola jedan na jedan Zabaleta ga je pojeo (sto i nije bas sramota jer znamo svi kakvog je kalibra igrac Zabaleta) ali ovo preuvelicavanje me nervira. Bio je Visca na svom nivou tj. prosjecan.
Visca je momcic koji zna ''cerati''loptu.
Ali zaboga miloga,zamisliti razgovor skauta na tekmi jutros.
''Jeli u kojoj ligi petice onaj mali devetaestka igra.
-U Turskoj.
-Turskoj???
-Da,samo sprat nize
-U Turskoj.
-Turskoj???
-Da,samo sprat nize
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
"A u kojem BH klubu igra onaj broj 11? Ovakvog talenta nisam vidio od Admira Rascica".harishp je napisao/la:Visca je momcic koji zna ''cerati''loptu.
-U Turskoj.
-Turskoj???
-Da,samo sprat nize

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Moram priznati da me Visca pozitivno iznenadio, za razliku od Ibisevica on zna primit loptu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znas sta je problem kod nas iz BiH? Sto hocemo da svaki igrac ZNA primiti loptu. Nema veze bio to Begovic ili neko, mora znati primiti loptu i driblati. Zahi godinama govore kako en zna driblati i da je zato los, lik defanzivni vezni. Evo sad Vedo ne zna primiti loptu i los, ma nek i ne zna lik daje golove i sta sad? Nije ni svaki spic dribler. E kad se jednom rijesimo tog kriterija "znat primit loptu i predriblat" imati cemo i ekipu. Kod nas sva djeca idu na tu taktiku, samo vjezbaj primanje, zato i nismo imali domaceg stopera/beka/defanzivnog veznog godinama, krila ko biva i prolaze nekako.Mozambik je napisao/la:Moram priznati da me Visca pozitivno iznenadio, za razliku od Ibisevica on zna primit loptu.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Zato sto u utakmici u kojoj smo mogli biti deklasirani i nije uspjeh poslije golmana i jednog odbrambenog biti kao najbolji igrac mada ni to nije sto je nesto odigrao koliko je to da su ostali bili losi.Papastathopoulos je napisao/la:Sto moras reci da je bilo gorih od njega, zar nisi mogao reci da su samo 2-3 bili bolji od njega ? Covjek ti ne lezi, idi prati arsenal i ne soli nam pamet ovdje kad te niko ne uzima zaozbiljno..BigBigBang je napisao/la:Dobro ne moze se reci da je bio najgori kad je bilo gorih od njega ali radi cega je to Visca po nekima medju najboljim nasim igracima? Lijepo je predriblao dva tri igraca na sredini terena i odma najbolji, svaki put kad je bio blizu gola jedan na jedan Zabaleta ga je pojeo (sto i nije bas sramota jer znamo svi kakvog je kalibra igrac Zabaleta) ali ovo preuvelicavanje me nervira. Bio je Visca na svom nivou tj. prosjecan.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Kome Vedo daje golove? Na repku mislimAllGunsBlazing je napisao/la:Znas sta je problem kod nas iz BiH? Sto hocemo da svaki igrac ZNA primiti loptu. Nema veze bio to Begovic ili neko, mora znati primiti loptu i driblati. Zahi godinama govore kako en zna driblati i da je zato los, lik defanzivni vezni. Evo sad Vedo ne zna primiti loptu i los, ma nek i ne zna lik daje golove i sta sad? Nije ni svaki spic dribler. E kad se jednom rijesimo tog kriterija "znat primit loptu i predriblat" imati cemo i ekipu. Kod nas sva djeca idu na tu taktiku, samo vjezbaj primanje, zato i nismo imali domaceg stopera/beka/defanzivnog veznog godinama, krila ko biva i prolaze nekako.Mozambik je napisao/la:Moram priznati da me Visca pozitivno iznenadio, za razliku od Ibisevica on zna primit loptu.
Znao sam da je decko uznapredovao i da je svaku sansu do sad iskoristio kod Susica. Al da cu napisti recenicu " Visca uz Kolasinca igrac veceri samo sto nije imao s kim" nikada ne bi pomislio.
Momak je cigra i vidi se da igra sa samopozdanjem i pondusom. Nije za Arsenala ni priblizno al bogami neki srednji tim bundeslige nije nemoguca misija.
Pravo momak !
Momak je cigra i vidi se da igra sa samopozdanjem i pondusom. Nije za Arsenala ni priblizno al bogami neki srednji tim bundeslige nije nemoguca misija.
Pravo momak !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa to sto igra na spratu nize je za one klubove koji ga eventualno zele dovesti samo plus, jer bi ga mogli lakse i jeftinije dobiti.harishp je napisao/la:Visca je momcic koji zna ''cerati''loptu.
-U Turskoj.
-Turskoj???
-Da,samo sprat nize

OOOOOOOOOOOO,izgleda da Visca ispada iz one fraze u svakoj drugoj recenici prilikom diskusija
Ta fraza je "Svraka,Sesar,Vrsajevic.Zahirovic,Kvrzic" otpao je sesti clan, napredujemo.
Sad ce bar postovi biti kraci za jedno ime.

Ta fraza je "Svraka,Sesar,Vrsajevic.Zahirovic,Kvrzic" otpao je sesti clan, napredujemo.
Sad ce bar postovi biti kraci za jedno ime.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Visca pozitivno iznenadio..Nadam se da ce uskoro promjeniti sredinu zaigrati u visem rangu za neki atraktivniji klub..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma gdje su nam kriticari? Nesto mi mirno odjednom na temi. Haj valjda vam nije previse hladno u rupama.. 

Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a
- Goalgetter
- Kontakt:
- A u kojem klubu igra onaj terminator sa brojem 5?Cartman je napisao/la:"A u kojem BH klubu igra onaj broj 11? Ovakvog talenta nisam vidio od Admira Rascica".harishp je napisao/la:Visca je momcic koji zna ''cerati''loptu.
-U Turskoj.
-Turskoj???
-Da,samo sprat nize
- Na Sea mislis?

Upravo tako. Nikad nisam kritikovao njegov poziv u reprezentaciju, ali sam u zadnje vrijeme sumnjao u njega zbog 2. Turkse lige, ali i nije imao puno prilike da pokaze nesto. Ali protiv Arrgentine je definitivno pokazao da vrijedi.Sabinho je napisao/la: Ta fraza je "Svraka,Sesar,Vrsajevic.Zahirovic,Kvrzic" otpao je sesti clan, napredujemo.
Sad se suti jbg... momak itekako zasluzuje da bude na spisku sto podrzavam od utakmice sa slovenijom uvijek je igrao lijepo...
Edin Višća: Pobjegao Argentincima nekoliko puta da bi stvorio neke dobre šanse za svoj tim. Argentina je morala konstantno paziti na njega. (Goa*.com)
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Sad je Višća igračina jer je pobjegao nekoliko puta Argenticima. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Odigrao je solidno ali slabo sta vrijedno paznje,.Saurman je napisao/la: Sad je Višća igračina jer je pobjegao nekoliko puta Argenticima.![]()
Vidi se da ima brzinu ali slabo je koristi,.Jedno je predriblati igraca pa se zabiti u iduceg a drugo je pronaci pravo rijesenje,.Koliko je u stanju pomoci odbrani nismo bas mogli ni vidjeti s obzirom da su Argentinci silovali Vrsajevica po desnoj strani

Poznato je da mi zurimo i prerano od fice pravimo merca,kako je samo Stevanovic jedno vrijeme bio na dobrom glasu,gol i asistencija protiv Walesa pa transfer u Sevilju,ma novi Roben,neki cak Lulica na klupu gurali a pazi sad situacije

Niko ne kaže da je igračina, nego da je sasvim pristojno odradio ovu utakmicu, za razliku od većine. Ako ostane u ovakvoj formi do SP - a, sasvim sigurno može biti zamjena Luliću na lijevom krilu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sa Sejom najjači igrat tu noć, da je imao sa kim igraaat bilo bi još bolje 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot] i 14 gostiju.