Dobro mu ide, jos par hattrickova i eto ga
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Fale mu 3 gola da zauzme 1. mjesto strijelaca Bundeslige...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- adnan_nanda
- Kontakt:
sta mislite da prestigne grafitea u ove dvije utakmice sa golovima dal bi ga grlio kao i dosad kad postigne gol haha
P.S. svaka cast Dzeko za jos jednu maestralnu predstavu.
P.S. svaka cast Dzeko za jos jednu maestralnu predstavu.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
Dzeko i Grafic,samo u prvenstvu zajedno imaju 46 golova,ima li bolji i efikasniji tandem u Europi pa mozda i dalje,NEMA,NEMA.....i sjajna asistencija Dzeke kod gola Grafica,mnogi vezni igraci mogu da mu pozavide na onakvoj asistenciji,izgleda da je "bolest" Misketa prelazna.......
Ima Barcin trojaclopta je okrugla je napisao/la:Dzeko i Grafic,samo u prvenstvu zajedno imaju 46 golova,ima li bolji i efikasniji tandem u Europi pa mozda i dalje,NEMA,NEMA.....i sjajna asistencija Dzeke kod gola Grafica,mnogi vezni igraci mogu da mu pozavide na onakvoj asistenciji,izgleda da je "bolest" Misketa prelazna.......
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šteta što u proljeću nije bio ovko ubojit, sada bi bio daleko prvi na listi strijelaca i ona promašeni penal ah 
Dzeko je sigurno medju 3-4 najbolja napadaca Evrope! Nadam se da ce zavrsiti u Spaniji ili Engleskoj!?
Protiv Dortmunda je bio fantastican,2 gola i dvije asistencije!
Protiv Dortmunda je bio fantastican,2 gola i dvije asistencije!
- adnan_nanda
- Kontakt:
tek u sedmom kolu je dao prvi gol eh da sad ima tih sedam kola zabio bi jos 10 golova 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
-
lopta je okrugla
- Kontakt:
Pa koliko ja znam kada kazes tandem misli se na dvojicu,daj mi brojke,izaberi dvojicu koju hoces od te Barsine trojke,tj.dvojicu koji su dali najvise golova,imaj na umu da se broje samo golovi iz lige pa da vidimo,ja mislim da su tu negdje........miky_hz je napisao/la:Ima Barcin trojaclopta je okrugla je napisao/la:Dzeko i Grafic,samo u prvenstvu zajedno imaju 46 golova,ima li bolji i efikasniji tandem u Europi pa mozda i dalje,NEMA,NEMA.....i sjajna asistencija Dzeke kod gola Grafica,mnogi vezni igraci mogu da mu pozavide na onakvoj asistenciji,izgleda da je "bolest" Misketa prelazna.......mada su ovdje u pitanju dva pa mozemo dva po dva izaberi il ti lakse Messi i Henry,Eto i Henry,ili Messi i Eto... mislim da su njih trojica zajedno zabila 72-73 gola u ligi spanskoj
cisto da se zna da nisu najbolji heh...kako god dobro je sto Dzeku dobro ide,nadati se da to nije bljesak forme nego da ce ovako nastaviti i iducih sezona
Messi 23,Eto 28 dakle 51... 5 vise tu je to u 5 dekalopta je okrugla je napisao/la:Pa koliko ja znam kada kazes tandem misli se na dvojicu,daj mi brojke,izaberi dvojicu koju hoces od te Barsine trojke,tj.dvojicu koji su dali najvise golova,imaj na umu da se broje samo golovi iz lige pa da vidimo,ja mislim da su tu negdje........miky_hz je napisao/la:Ima Barcin trojaclopta je okrugla je napisao/la:Dzeko i Grafic,samo u prvenstvu zajedno imaju 46 golova,ima li bolji i efikasniji tandem u Europi pa mozda i dalje,NEMA,NEMA.....i sjajna asistencija Dzeke kod gola Grafica,mnogi vezni igraci mogu da mu pozavide na onakvoj asistenciji,izgleda da je "bolest" Misketa prelazna.......mada su ovdje u pitanju dva pa mozemo dva po dva izaberi il ti lakse Messi i Henry,Eto i Henry,ili Messi i Eto... mislim da su njih trojica zajedno zabila 72-73 gola u ligi spanskoj
cisto da se zna da nisu najbolji heh...kako god dobro je sto Dzeku dobro ide,nadati se da to nije bljesak forme nego da ce ovako nastaviti i iducih sezona
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
subotic se pravo zaje** za 2:0 i 3:0.. svaka cast dzeki, majstorski.
Samo nek je onog Subotića izlevatio, i preko njega zabio dva gola, da ga malo spusti na zemlju.
SAMO ŽELJO
Dzeko je kralj al sto volim sto je poslao Subotica po cevape.Dzekooooooo!!!!!
Nadam se da ce Dzeko i Misimovic potopiti i Hannover a onda u zadnjem kolu na svojoj areni slaviti titulu.
Subotic ima jos pure da jede,covjek je bio sinoc na ringispilu kod Dzeke i kompanije.

Nadam se da ce Dzeko i Misimovic potopiti i Hannover a onda u zadnjem kolu na svojoj areni slaviti titulu.
Subotic ima jos pure da jede,covjek je bio sinoc na ringispilu kod Dzeke i kompanije.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
dzeko caru stize se grafiteovo prvo mjesto jos tri zabij do kraja i postani najbolji strijelac lige zasluzio si kralju
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Zaslužio je on da bude prvi strijelac Bundeske. Slažem se sa ovim da bi mogao zabiti još deset komada u sedam utakmica. Na početku sezone ga nije htio gol. Trudio se, pokušavao, ali je bio neuspješan.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
vi govorite da zabije jos 3 do kraja... pod pretpostavkom da Grafite, nece ni jedan... ili Gomez...
Postovanje treba zaraditi.
Istina, ali Barca ima i tri odigrane utakmice vise(35 a Wolfi imaju 32), njihova liga ima 38 kola a BL 34miky_hz je napisao/la:[quote="lopta je okrugla"Messi 23,Eto 28 dakle 51... 5 vise tu je to u 5 dekalopta je okrugla je napisao/la:Dzeko i Grafic,samo u prvenstvu zajedno imaju 46 golova,ima li bolji i efikasniji tandem u Europi pa mozda i dalje,NEMA,NEMA.....i sjajna asistencija Dzeke kod gola Grafica,mnogi vezni igraci mogu da mu pozavide na onakvoj asistenciji,izgleda da je "bolest" Misketa prelazna.......
Mislim da cemo se sloziti u tome da bi ih Wolfsburgov tandem, u sadasnjoj formi, prestigao da imaju te tri tekme.
Zanimljivo je i to da je Grafite protiv Dortmunda imao najvise dodavanja(statistika) te da su mu ponistena i dva regularna gola(ARD text). Otkad se Dzeko izgalamio na njega Grafite je mutirao u Misketa br.2
Zadnja izmjena: secer, dana/u 13 maj 2009, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
I jos jedan pa da u drugoj polu-sezoni uradi ono sto je Vedo uradio u jesenjojFK Sarajevo je napisao/la:dzeko caru stize se grafiteovo prvo mjesto jos tri zabij do kraja i postani najbolji strijelac lige zasluzio si kralju
Ala imamo napadace bemti "bubamaru"
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
- Stone Island
- Kontakt:
Nezaustavljiv ! Ubica !
samo sto su Messi i Eto'o odigrali 64 a Dzeko i Grafic 53 utakmicemiky_hz je napisao/la: Messi 23,Eto 28 dakle 51... 5 vise tu je to u 5 deka
Tracy McGrady!!!
http://www.****.de evo na ovoj stranice glasajte za dzeku da je najbolji napadac bundes lige
(trenutno vodi Gomez)
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323 i 44 gosta.