Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

RiNo
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la RiNo » 13 maj 2009, 00:19

Fale mu 3 gola da zauzme 1. mjesto strijelaca Bundeslige...
Dobro mu ide, jos par hattrickova i eto ga :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 13 maj 2009, 00:26

sta mislite da prestigne grafitea u ove dvije utakmice sa golovima dal bi ga grlio kao i dosad kad postigne gol haha
P.S. svaka cast Dzeko za jos jednu maestralnu predstavu.
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 13 maj 2009, 00:51

Dzeko i Grafic,samo u prvenstvu zajedno imaju 46 golova,ima li bolji i efikasniji tandem u Europi pa mozda i dalje,NEMA,NEMA.....i sjajna asistencija Dzeke kod gola Grafica,mnogi vezni igraci mogu da mu pozavide na onakvoj asistenciji,izgleda da je "bolest" Misketa prelazna.......

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 maj 2009, 01:01

lopta je okrugla je napisao/la:Dzeko i Grafic,samo u prvenstvu zajedno imaju 46 golova,ima li bolji i efikasniji tandem u Europi pa mozda i dalje,NEMA,NEMA.....i sjajna asistencija Dzeke kod gola Grafica,mnogi vezni igraci mogu da mu pozavide na onakvoj asistenciji,izgleda da je "bolest" Misketa prelazna.......
Ima Barcin trojac :) mada su ovdje u pitanju dva pa mozemo dva po dva izaberi il ti lakse Messi i Henry,Eto i Henry,ili Messi i Eto... mislim da su njih trojica zajedno zabila 72-73 gola u ligi spanskoj :D cisto da se zna da nisu najbolji heh...kako god dobro je sto Dzeku dobro ide,nadati se da to nije bljesak forme nego da ce ovako nastaviti i iducih sezona ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 maj 2009, 01:07

Šteta što u proljeću nije bio ovko ubojit, sada bi bio daleko prvi na listi strijelaca i ona promašeni penal ah ;)

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 maj 2009, 01:18

Dzeko je sigurno medju 3-4 najbolja napadaca Evrope! Nadam se da ce zavrsiti u Spaniji ili Engleskoj!?
Protiv Dortmunda je bio fantastican,2 gola i dvije asistencije!

adnan_nanda
Kontakt:

Post Postao/la adnan_nanda » 13 maj 2009, 01:20

tek u sedmom kolu je dao prvi gol eh da sad ima tih sedam kola zabio bi jos 10 golova :)
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 13 maj 2009, 01:24

miky_hz je napisao/la:
lopta je okrugla je napisao/la:Dzeko i Grafic,samo u prvenstvu zajedno imaju 46 golova,ima li bolji i efikasniji tandem u Europi pa mozda i dalje,NEMA,NEMA.....i sjajna asistencija Dzeke kod gola Grafica,mnogi vezni igraci mogu da mu pozavide na onakvoj asistenciji,izgleda da je "bolest" Misketa prelazna.......
Ima Barcin trojac :) mada su ovdje u pitanju dva pa mozemo dva po dva izaberi il ti lakse Messi i Henry,Eto i Henry,ili Messi i Eto... mislim da su njih trojica zajedno zabila 72-73 gola u ligi spanskoj :D cisto da se zna da nisu najbolji heh...kako god dobro je sto Dzeku dobro ide,nadati se da to nije bljesak forme nego da ce ovako nastaviti i iducih sezona ;)
Pa koliko ja znam kada kazes tandem misli se na dvojicu,daj mi brojke,izaberi dvojicu koju hoces od te Barsine trojke,tj.dvojicu koji su dali najvise golova,imaj na umu da se broje samo golovi iz lige pa da vidimo,ja mislim da su tu negdje........

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 maj 2009, 01:28

lopta je okrugla je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Pa koliko ja znam kada kazes tandem misli se na dvojicu,daj mi brojke,izaberi dvojicu koju hoces od te Barsine trojke,tj.dvojicu koji su dali najvise golova,imaj na umu da se broje samo golovi iz lige pa da vidimo,ja mislim da su tu negdje........
Messi 23,Eto 28 dakle 51... 5 vise tu je to u 5 deka :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

alen m
Kontakt:

Post Postao/la alen m » 13 maj 2009, 03:18

subotic se pravo zaje** za 2:0 i 3:0.. svaka cast dzeki, majstorski.

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 13 maj 2009, 08:16

Samo nek je onog Subotića izlevatio, i preko njega zabio dva gola, da ga malo spusti na zemlju.
SAMO ŽELJO

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 13 maj 2009, 08:38

Dzeko je kralj al sto volim sto je poslao Subotica po cevape.Dzekooooooo!!!!!
Nadam se da ce Dzeko i Misimovic potopiti i Hannover a onda u zadnjem kolu na svojoj areni slaviti titulu.
Subotic ima jos pure da jede,covjek je bio sinoc na ringispilu kod Dzeke i kompanije. :oops: :oops:

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 13 maj 2009, 12:19

dzeko caru stize se grafiteovo prvo mjesto jos tri zabij do kraja i postani najbolji strijelac lige zasluzio si kralju
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 maj 2009, 14:22

Zaslužio je on da bude prvi strijelac Bundeske. Slažem se sa ovim da bi mogao zabiti još deset komada u sedam utakmica. Na početku sezone ga nije htio gol. Trudio se, pokušavao, ali je bio neuspješan.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 13 maj 2009, 18:09

vi govorite da zabije jos 3 do kraja... pod pretpostavkom da Grafite, nece ni jedan... ili Gomez...
Postovanje treba zaraditi.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 13 maj 2009, 18:20

miky_hz je napisao/la:[quote="lopta je okrugla"
Messi 23,Eto 28 dakle 51... 5 vise tu je to u 5 deka :)
Istina, ali Barca ima i tri odigrane utakmice vise(35 a Wolfi imaju 32), njihova liga ima 38 kola a BL 34 8-)
Mislim da cemo se sloziti u tome da bi ih Wolfsburgov tandem, u sadasnjoj formi, prestigao da imaju te tri tekme.
Zanimljivo je i to da je Grafite protiv Dortmunda imao najvise dodavanja(statistika) te da su mu ponistena i dva regularna gola(ARD text). Otkad se Dzeko izgalamio na njega Grafite je mutirao u Misketa br.2 :D
Zadnja izmjena: secer, dana/u 13 maj 2009, 18:25, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 13 maj 2009, 18:23

FK Sarajevo je napisao/la:dzeko caru stize se grafiteovo prvo mjesto jos tri zabij do kraja i postani najbolji strijelac lige zasluzio si kralju
I jos jedan pa da u drugoj polu-sezoni uradi ono sto je Vedo uradio u jesenjoj 8-)
Ala imamo napadace bemti "bubamaru" :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 13 maj 2009, 21:40

Nezaustavljiv ! Ubica !

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 14 maj 2009, 11:02

miky_hz je napisao/la: Messi 23,Eto 28 dakle 51... 5 vise tu je to u 5 deka :)
samo sto su Messi i Eto'o odigrali 64 a Dzeko i Grafic 53 utakmice :lol: dakle bolji su Wolfsburgov dvoja :D
Tracy McGrady!!!

fast033
Kontakt:

Post Postao/la fast033 » 14 maj 2009, 12:53

http://www.****.de evo na ovoj stranice glasajte za dzeku da je najbolji napadac bundes lige :D (trenutno vodi Gomez)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: adrenaline323 i 44 gosta.