Evo za engleze juce igrao neki iz Crystal Palacea (druga liga) a zove se.....Zahagringobih je napisao/la:Ma zalosno koliko nas selektor tusi, dovoljno je i po onoj oranici bilo da se shvati gdje treba Salihovic igrati...Sveti je napisao/la:Zahirović je odigrao dosta utakmica u reprezentaciji, i da je kvalitet neki veliki, do sad bi se prodao negdje da **** rak raka.![]()
A Zaha...Pa mozda nije ni za klupe u repci pogotovo jer igra u drugoj ligi i to Rusije
Ali je problem sto svi na svijetu vide gdje ko pripada ali samo ON nikada nista ne vidi....
Adnan Zahirović
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Adnan Zahirović
sesar je bezveze odigrao juče 2-3 lakta uputio ono se sankcioniše žutim kartonima u pravim utakmicama,nije tehnički faul ako zaradiš žuti karton u prvih 10 minuta utakmice,tako da sigurno ni on,a ni Svraka nisu kalibar za reprezentacije jer ofanzivno imamo kvalitet kada je upitanju Svraka,a defanzivno nemamo,ali od prosjeka izaberi solidno rješenje i to je to,zasad Zahirović mozda nekad Hadzic ili Bicakcic..
Zahirovic je premlad da bi ga se gusilo. Mozda trenutno nije za prve ekipe ako vec tezimo ka boljem jer igra u 2. ruskoj ligi, ali decko zasluzuje da je dio ekipe jer je odigrao dobro, ono sto je igrao. Nije on kriv sto ga se krpi na boku..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko je bolji? Niko. Drugo, gore je to sto Sejo igra beka nego sto ovaj igra defanzivnog. Trece gore je sto Vedo igra krilo nego sto ovaj igra defanzivnog veznog.
Zakljucak, nemamo boljeg defanzivnog veznog, a imamo vecih problema u repki, i stalno se on pljuje.
Zakljucak, nemamo boljeg defanzivnog veznog, a imamo vecih problema u repki, i stalno se on pljuje.
Celik!3,2,2.
koji smo mi bosanci mormoni,, pa hebote nepase nam onaj sto nije patriota
(zaigra za Svicu) , nepase nam patriota koji igra u 2 Ruskoj
Pa sta bi vi
Zahirovic je odigrao vise nego korektno do sada , nije najbolji ali ni najgori! svaka cast Rahimicu ali star je i nezelim da ga gledam vise
Salihovic, Zahirovic i vidjet cemo Hadzica kad dode, to su nam najbolji igraci za pozicije DM!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Takav ti je nas narod vazda mu nesto nevalja. A izgleda kad nam ide dobro pa se nezna na koga udariti na ovom forumu svi navale na Zahirovica, i samo bez imalo objektivnosti kritikuju.vrebac86 je napisao/la:koji smo mi bosanci mormoni,, pa hebote nepase nam onaj sto nije patriota![]()
![]()
Pa sta bi vi
![]()
![]()
Zahirovic je odigrao vise nego korektno do sada , nije najbolji ali ni najgori! svaka cast Rahimicu ali star je i nezelim da ga gledam vise
Salihovic, Zahirovic i vidjet cemo Hadzica kad dode, to su nam najbolji igraci za pozicije DM!
Meni je Zahirovic bas uvijek ekstra bio. Momak se bori i gine na terenu. Al nemre nas narod da stalno ne trazi dlaku u kaketu i svako malo mjenja reprezentaciju od odbrane do napada. Brate momak se vec uigrao. I osim ako bas kardinalnu gresku napravi ja ga nebi dirao. Al hajd ti udovolji bosnji.vendeta87 je napisao/la:Takav ti je nas narod vazda mu nesto nevalja. A izgleda kad nam ide dobro pa se nezna na koga udariti na ovom forumu svi navale na Zahirovica, i samo bez imalo objektivnosti kritikuju.vrebac86 je napisao/la:koji smo mi bosanci mormoni,, pa hebote nepase nam onaj sto nije patriota![]()
![]()
Pa sta bi vi
![]()
![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Mormoni? Muslimani, Katolici, Pravoslavci, neki cak i Zidovi, ali Mormoni nismo.vrebac86 je napisao/la:koji smo mi bosanci mormoni,, pa hebote nepase nam onaj sto nije patriota![]()
![]()
Pa sta bi vi
![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cartman je napisao/la:Mormoni? Muslimani, Katolici, Pravoslavci, neki cak i Zidovi, ali Mormoni nismo.vrebac86 je napisao/la:koji smo mi bosanci mormoni,, pa hebote nepase nam onaj sto nije patriota![]()
![]()
Pa sta bi vi
![]()
![]()
MA vidjet ces na popisu 2013, bit ce i takvi
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Jedino ako nije pokojni Krešo Ćosić nekoga obrlatio.Cartman je napisao/la:Mormoni? Muslimani, Katolici, Pravoslavci, neki cak i Zidovi, ali Mormoni nismo.vrebac86 je napisao/la:koji smo mi bosanci mormoni,, pa hebote nepase nam onaj sto nije patriota![]()
![]()
Pa sta bi vi
![]()
![]()
Nemoj vise o popisu molim tevrebac86 je napisao/la:Cartman je napisao/la:Mormoni? Muslimani, Katolici, Pravoslavci, neki cak i Zidovi, ali Mormoni nismo.vrebac86 je napisao/la:koji smo mi bosanci mormoni,, pa hebote nepase nam onaj sto nije patriota![]()
![]()
Pa sta bi vi
![]()
![]()
MA vidjet ces na popisu 2013, bit ce i takvi![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Protiv momka nikako nisam, al vidim da mnogi naši forumaši gledaju njegov klub i ligu u kojoj igra kao minus, te njegov ( ne ) potencijal u napadu.
Ljudi hoće da imamo Xabi Alonsa na DMF.
Ljudi hoće da se Pjanić ne vraća po loptu, da je ima ko iznijeti i njemu dopremiti a ovaj dalje do napadača, da se isti ne troši bespotrebno vraćajući se na svoju polovicu po loptu i odatle pokušavati uposliti naše napadače.
To je razumljivo, i to je razmišljanje modernog nogometa, no da li mi imamo kapacitet u rosteru i takvog igrača, to je pravo pitanje.
Da li bi, ukoliko izbacimo Zahirovića i ubacimo Salihovića na DMF, napravimo rokadu i sa bekovima, Vranješa postavimo na RB, Zuku na CB sa Spahom i Mujdžu na poziciju koja nije njemu strana u Freiburgu ( LB ), dobili širinu i kompaktnost, i to je jedno dobro pitanje, no, da li smo se mi ikada zapitali, da li je i koliko to u mislima Papeta, i da li se isto isprobavalo ?
Da li bi gubili na oštrini po desnoj strani s beka ukoliko bi igrao Vranješ koji je više defanzivno orijentisan nego ofanzivno ?
Željeći da riješimo taj problem, vjerovatno bi morao Miske napolje da bi bi desna strana bila ubojitija, e tu se krije " caka " - ikona, igrač sa najviše nastupa, Pape mu vjeruje, prekid, blokada, " klinička smrt " operacije i zamišljanja : " šta bi bilo kad bi bilo "
Kada Pape prestane vjerovati u njegove mogućnosti, tek onda se o ovome može pričati, a do tada ....
Ljudi hoće da imamo Xabi Alonsa na DMF.
Ljudi hoće da se Pjanić ne vraća po loptu, da je ima ko iznijeti i njemu dopremiti a ovaj dalje do napadača, da se isti ne troši bespotrebno vraćajući se na svoju polovicu po loptu i odatle pokušavati uposliti naše napadače.
To je razumljivo, i to je razmišljanje modernog nogometa, no da li mi imamo kapacitet u rosteru i takvog igrača, to je pravo pitanje.
Da li bi, ukoliko izbacimo Zahirovića i ubacimo Salihovića na DMF, napravimo rokadu i sa bekovima, Vranješa postavimo na RB, Zuku na CB sa Spahom i Mujdžu na poziciju koja nije njemu strana u Freiburgu ( LB ), dobili širinu i kompaktnost, i to je jedno dobro pitanje, no, da li smo se mi ikada zapitali, da li je i koliko to u mislima Papeta, i da li se isto isprobavalo ?
Da li bi gubili na oštrini po desnoj strani s beka ukoliko bi igrao Vranješ koji je više defanzivno orijentisan nego ofanzivno ?
Željeći da riješimo taj problem, vjerovatno bi morao Miske napolje da bi bi desna strana bila ubojitija, e tu se krije " caka " - ikona, igrač sa najviše nastupa, Pape mu vjeruje, prekid, blokada, " klinička smrt " operacije i zamišljanja : " šta bi bilo kad bi bilo "
Kada Pape prestane vjerovati u njegove mogućnosti, tek onda se o ovome može pričati, a do tada ....
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Dobar video
[youtube][/youtube]
Mora raus od tog Nalchika..
[youtube][/youtube]
Mora raus od tog Nalchika..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma kakav on, nista ne valja, bolji Svraka. Lahko je cuvati Ronalda, valja cuvati Saida.
Celik!3,2,2.
- Rockefeller
- Kontakt:
Salihović na destruktivcu je nedovoljan ako će ispred njega igrati Mire. Pogotovo zbog Miralemovih težnje da igra prema naprijed. Drugog da igra u vezi sa Sejom nemamo. Idealno bi bilo dobiti kakvog dobrog destruktivca kroz vrijeme, pa ko zna možda i Adnan ode u bolji klub, a Seju postaviti na centar.zizu1991 je napisao/la: Da li bi, ukoliko izbacimo Zahirovića i ubacimo Salihovića na DMF, napravimo rokadu i sa bekovima, Vranješa postavimo na RB, Zuku na CB sa Spahom i Mujdžu na poziciju koja nije njemu strana u Freiburgu ( LB ), dobili širinu i kompaktnost, i to je jedno dobro pitanje, no, da li smo se mi ikada zapitali, da li je i koliko to u mislima Papeta, i da li se isto isprobavalo ?
Sejo na destruktivcu nije riješenje, pogtovo protiv ekipa našeg kalibra ili jačih.
Zaha je fin momak nije ni los igrac ako gledamo overall vrlo dobar u defanzivi vrlo los naprijed ...misljenja sam da je muhamed besic daleko bolje rjesenje na toj poziciji ...zolotic isto tako
AllGunsBlazing je napisao/la:Ma kakav on, nista ne valja, bolji Svraka. Lahko je cuvati Ronalda, valja cuvati Saida.
DRUG NEBI TI PUNCA
E svastagruezi je napisao/la:Zaha je fin momak nije ni los igrac ako gledamo overall vrlo dobar u defanzivi vrlo los naprijed ...misljenja sam da je muhamed besic daleko bolje rjesenje na toj poziciji ...zolotic isto tako
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Decko neznam jesil primjetio ali zolotic je puno bolji u igri naprijed ima puno bolju pas igru I zbog visine bolji je I u zracnim duelima...
- ASD
- Kontakt:
Sto?amEl_rooB je napisao/la:E svastagruezi je napisao/la:Zaha je fin momak nije ni los igrac ako gledamo overall vrlo dobar u defanzivi vrlo los naprijed ...misljenja sam da je muhamed besic daleko bolje rjesenje na toj poziciji ...zolotic isto tako
Jedan je od nasih najboljih mladih reprezentativaca i jedan je od boljih igraca Zelje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.