Nasjeo na forumske bajke.darker10 je napisao/la:Neko se razocarao u JuveKSIVLE je napisao/la:Chielini
Bonucci
Barzagli
Marchisio
Vučinić
Asamoah

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Nasjeo na forumske bajke.darker10 je napisao/la:Neko se razocarao u JuveKSIVLE je napisao/la:Chielini
Bonucci
Barzagli
Marchisio
Vučinić
Asamoah
Preciznije bi bilo da si naograisao.KSIVLE je napisao/la:Nasjeo na forumske bajke.darker10 je napisao/la:Neko se razocarao u JuveKSIVLE je napisao/la:Chielini
Bonucci
Barzagli
Marchisio
Vučinić
Asamoah
Ovaj post treba ici u najsmjesnije postove na forumu. Benzema bolji od Robina ? GROHOTOM se smijem.Greivis je napisao/la:@Devil
Kao prvo nisam navijac Real Madrida.
Eto, kazes nije od osamnaeste nego od dvadesete. Ja velike razlike stvarno.Van Persie proigrao pri kraju dvadesetih. To sta je radio u relativno slaboj Holandiji...
![]()
A kako mislis da ti objasnim sto je bolji? Pa bolju tehniku ima od Persia, bolje razigrava saigrace, bolji je 1 na 1.
I ne znam sto raspravljam sa navijacem Uniteda. Sigurno da je tebi bolji Persie.
Buffon i Pirlo su institucije, druga je stvar što su sad faktički u penziji. Licht je potcjenjen igrač, što sam pisao još prije par mjeseci. Pogba mi je se jedini svidio u Juveu, jak je ko tenk, a ima i znanje, tako da mi nije jasno kako onaj plahi Marcisio ima prednost pred njim. Eto, ako je ovo bilo upućeno meni.Trequartista je napisao/la:Na listu treba dodati Buffona, Pirla, Pogbu i Lichtsteinera.
Da,precjenjen.Raul_64 je napisao/la:Vedo precenjen ?
jer igra u bundesligasu prosjecnih mogucnosti ciji je najbolji strijelac ?
Karim ne moze biti precjenjen dok se spominje sa Van Persiom valda
82 gola
40 asistencija , za nepune 4 sezone
17 golova u LP za Real
u zadnje tri sezone najbolji strijelac Reala u LP uz Ronalda..
prolazi kroz tezak momenat
al tesko da je zbog toga precjenjen.
Podolski ti je tipican primjer igraca koji se lomi pod pritiskom,zato i ne uspijeva u vecim klubovima iako se mora reci da za Njemacku razvaljujeRosicky je napisao/la:Da,precjenjen.Raul_64 je napisao/la:Vedo precenjen ?
82 gola
17 golova u LP za Real
Sa 12 golova od kojih je pola iz penala.Klasa nema šta.Vidi šta je podolski radio u sadašnjem drugoligašu Kelnu a niko neće reć da je klasa
KSIVLE je napisao/la:Chielini
Bonucci
Barzagli
Marchisio
Vučinić
Asamoah
Pa igra u **** Stugartu ciji je najbolji igracRosicky je napisao/la:Da,precjenjen.Raul_64 je napisao/la:Vedo precenjen ?
82 gola
17 golova u LP za Real
Sa 12 golova od kojih je pola iz penala.Klasa nema šta.Vidi šta je podolski radio u sadašnjem drugoligašu Kelnu a niko neće reć da je klasa
Pirlo je razvalio na EP, jedino protiv Spanaca nije odigrao dobru utakmicu u finalu ali razumljivo, nije niko od Italijana tu utakmicu dobro odigrao.Trequartista je napisao/la:Zbunio si se ti i to dobro.
Beckenbauer je rekao za Buffona da je penzioner samim tim je i precjenjen. Čak je i Victor Valdes ispred njega.
Pirlovo vrijeme prošlo, može samo igrati u propaloj Serie A, čim dođe jači protivnik nigdje ga nema.
Lichtsteiner obični simulator i ništa više, samo trči pognute glave, taktički katastrofalan igrač.
Pogba obični krkan, visok 2 metra, samo ide na snagu nema ni trunke mozga u glavi, šta će on, ne zna se s loptom sastaviti. Čim on igra u Juventusu on mora biti precjenjen.
Zarate nikada nije bio precjenjen .. o njemu se pričalo shodno njegovim igrama, a kad je došao u Lazio igrao je odlično .. sad je propao zbog svog ponašanja, a i Reja ga je poj*bao kad ga je iz napada gurnuo na krilo .. šteta, mogao je dosta toga napraviti u karijeriHeller je napisao/la:Mauro Zarate
Džekosock56 je napisao/la:Džeko
Adebayor
Defoe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.