Rekao meni prijatelj novinar sinoc koji je prisustvovao nekom sastanku,cini mi se udruzenja prvoligasa.underPFC je napisao/la:Gde ste našli tu info? Ili je neka patka?
Sećam se jedne godine da je tadašnji Treći kanal prenosio dve utakmice druge lige (jedna je bila koliko me tintara služi ČSK i neko).
Što se mene tiče, uglavnom gledam uživo PFC,ali nije loša stvar da što više mečeva JSL ide direktno,naročito derbija,gde će ionako biti publike.
Popularizacija PLS bi bila odlična ako bi neko jednu utakmicu kola prenosio, možda Arena? ili "trula" Avala? (možda i SOS jer su prenosili utakmicu RDN-NAP,doduše uz pomoć niške Bellamie tv)
Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Malo presek transfera...
Sloboda dovela u svoje redove iskusnog Rankovica na gol iz Smedereva,a tu je i iskusni defanzivac Darko Lovric koji stize iz Hapoel Askhelona .
U Jagodinu je iz Smedereva sleteo Slavisa Stojanovic,spominje se da bi i Deni Mihajlovic mogao da im se vrati.U isto vreme Esmir Ahmetovic je otisao u tuzlansku Slobodu.
Radnicki iz Kragujevca je doveo Dragana Radosavljevica,levog beka iz Arisa igrao za Smederevo,Banat,Partizan...
Iz Banata im je stigao njihov kapiten Marko Knezevic,golman koji ce da pojaca konkurenciju.
Spartak doveo Nikolu Poparu vecitog talenta iz Partizana,zatim meni odlicnog beka Novicu Milenovica iz OFK-e,sa pozajmice je vracen Farkas,a stigao je i Goran Adamovic iz Buducnosti(Podgorica),kao i Korejanac Seo Dae Yon iz Konkuk Univerziteta.
Rad doveo dva golmana nakon sto se Danilovic sprema u Tursku.To su Filip Kljajic iz Metalca i Budimir Janosevic iz Vojvodine.
Hajduk i dalje dovodi igrace,dosli su im sada Mezei iz Spartaka,Crnoglavac iz Teleoptika,Cavric iz Banata iz Zarkovic iz iranskog Tabriza.
Bsk doveo u svoje redove Miroslava Gegica nekada igrac Smedereva,zadnji klub Hajduk.Zatim Nenada Djordjevica(Partizan BB),stigao je i Stefan Milojevic nekada talenat prosao skolu Mallorce,igrao za Dubnicu i Kosice.A stigao je i iskusni Vuk Sotirovic,Beogradjanin koji je karijeru gradio u Poljskoj i sa 30 godina dolazi u BSK iz Pogona.
Smederevo u svoje redove dovelo Radeta VEljovica nakon sto je ovaj otisao iz Javora.Prodali su i Stevana Kovacevica u portugalsku Aroucu,a Vucinica Cukarickom.
Radnicki Nis doveo Milutina Ivanovica iz Jagodine,Stevana Stefanovica iz Sindjelica,Lukica iz Metalca,Vukomanovica iz Kastriotia,Randjelovica iz Rada i Kolarevica iz OFK Beograda.
Sloboda dovela u svoje redove iskusnog Rankovica na gol iz Smedereva,a tu je i iskusni defanzivac Darko Lovric koji stize iz Hapoel Askhelona .
U Jagodinu je iz Smedereva sleteo Slavisa Stojanovic,spominje se da bi i Deni Mihajlovic mogao da im se vrati.U isto vreme Esmir Ahmetovic je otisao u tuzlansku Slobodu.
Radnicki iz Kragujevca je doveo Dragana Radosavljevica,levog beka iz Arisa igrao za Smederevo,Banat,Partizan...
Iz Banata im je stigao njihov kapiten Marko Knezevic,golman koji ce da pojaca konkurenciju.
Spartak doveo Nikolu Poparu vecitog talenta iz Partizana,zatim meni odlicnog beka Novicu Milenovica iz OFK-e,sa pozajmice je vracen Farkas,a stigao je i Goran Adamovic iz Buducnosti(Podgorica),kao i Korejanac Seo Dae Yon iz Konkuk Univerziteta.
Rad doveo dva golmana nakon sto se Danilovic sprema u Tursku.To su Filip Kljajic iz Metalca i Budimir Janosevic iz Vojvodine.
Hajduk i dalje dovodi igrace,dosli su im sada Mezei iz Spartaka,Crnoglavac iz Teleoptika,Cavric iz Banata iz Zarkovic iz iranskog Tabriza.
Bsk doveo u svoje redove Miroslava Gegica nekada igrac Smedereva,zadnji klub Hajduk.Zatim Nenada Djordjevica(Partizan BB),stigao je i Stefan Milojevic nekada talenat prosao skolu Mallorce,igrao za Dubnicu i Kosice.A stigao je i iskusni Vuk Sotirovic,Beogradjanin koji je karijeru gradio u Poljskoj i sa 30 godina dolazi u BSK iz Pogona.
Smederevo u svoje redove dovelo Radeta VEljovica nakon sto je ovaj otisao iz Javora.Prodali su i Stevana Kovacevica u portugalsku Aroucu,a Vucinica Cukarickom.
Radnicki Nis doveo Milutina Ivanovica iz Jagodine,Stevana Stefanovica iz Sindjelica,Lukica iz Metalca,Vukomanovica iz Kastriotia,Randjelovica iz Rada i Kolarevica iz OFK Beograda.
Hajduk Kula se pravo pojačao,možda i najbolje.
Spartak zadnjih dana takođe lepo to čini.
Što se ostalih tiče,očekivao sam da ovaj prelazni bude bolji od onih najvećih klubova,ali evidentno da RKG,CZV,JAG,SLO nemaju keša.
prvo kolo: NPZ-RDN spektakl
Spartak zadnjih dana takođe lepo to čini.
Što se ostalih tiče,očekivao sam da ovaj prelazni bude bolji od onih najvećih klubova,ali evidentno da RKG,CZV,JAG,SLO nemaju keša.
prvo kolo: NPZ-RDN spektakl

BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Zar Cavric nije u OFK-u?Devil je napisao/la: Hajduk i dalje dovodi igrace,dosli su im sada Mezei iz Spartaka,Crnoglavac iz Teleoptika,Cavric iz Banata iz Zarkovic iz iranskog Tabriza.
U OFK-a je Aleksandar,supertalentovani klinac,a ovo je Davor,zadnji vezni,23-4 godine.braoolyo je napisao/la:Zar Cavric nije u OFK-u?Devil je napisao/la: Hajduk i dalje dovodi igrace,dosli su im sada Mezei iz Spartaka,Crnoglavac iz Teleoptika,Cavric iz Banata iz Zarkovic iz iranskog Tabriza.
Jagodina dovela brazilskog vezistu Teruela iz FAS-a, koji je u karijeri nastupao i za Paranu.... Prošlu sezonu za FAS odigrao 22 utakmice dao 8 golova......
Ćurani ga doveli nakon evro nastupa,ukoliko poseduje kvalitet (a videćemo) pitanje je zašto Palma ga ne dovede pre Ordabasija,jer joj je upravo u vezi najviše škripalo?!
Ćurani ga doveli nakon evro nastupa,ukoliko poseduje kvalitet (a videćemo) pitanje je zašto Palma ga ne dovede pre Ordabasija,jer joj je upravo u vezi najviše škripalo?!
Zna li se hoće li RTS prenositi mečeve Voše? Ili neka druga TV kuća?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
RTV (Radio Televizija Vojvodine) će sigurno prenositi,samim time meč iz NS bi trebao i RTS prenosit,tim prije što će Prva prenositi CZV.
Što se revanša tiče biće mnogo teže,zbog tv prava (RTV je relativno malu cifru dao Suduvi tj. svega 1800 evra za prenos iz Suduve).

Nece RTS,i protiv Suduve je RTV radio a nije RTS.underPFC je napisao/la:RTV (Radio Televizija Vojvodine) će sigurno prenositi,samim time meč iz NS bi trebao i RTS prenosit,tim prije što će Prva prenositi CZV.Što se revanša tiče biće mnogo teže,zbog tv prava (RTV je relativno malu cifru dao Suduvi tj. svega 1800 evra za prenos iz Suduve).

RTS prenosi Partizan na Kipru,a Prva Zvezdu na Marakani.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Budjavi RTS, samo prenose Partizan i Zvezdu, sta je Vojvodina, turski klub pa ne prenose? Kad vec Prva prenosi Zvezdu mogli su oni Vojvodinu uzeti...Stoka!
Ma dajte... Ovako šikaniraju i sve druge klubove... Hemofarm nekad prije u basketu, I sl... Vojvođani ne bi trebali da plaćaju rtv taksu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa to sam i rekao.Devil je napisao/la:Nece RTS,i protiv Suduve je RTV radio a nije RTS.underPFC je napisao/la:RTV (Radio Televizija Vojvodine) će sigurno prenositi,samim time meč iz NS bi trebao i RTS prenosit,tim prije što će Prva prenositi CZV.Što se revanša tiče biće mnogo teže,zbog tv prava (RTV je relativno malu cifru dao Suduvi tj. svega 1800 evra za prenos iz Suduve).
![]()
RTS prenosi Partizan na Kipru,a Prva Zvezdu na Marakani.

Tekmu iz Suduve sam gledao na RTV,kao i onu prvu

p.s. Mogu li sva tri srpska predstavnika dalje?
Hmm,Zvezda i Partizan mogu,sto se tice Vojvodine i Rapida,kasnije cu malo da se pozabavim Austrijancima da pogledam sta nam "nude" pa cu da kazem.Svakako i za Zvezdu i za Partizan ide najava kasnije kao i obicno. 

Rapid kao neće nastupiti u najjačem sastavu... Kao odmaraće neke igrače... E sad je li to mazanje očiju, ili arogancija vidjećemo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Voša jača za Serginha Greena. E sad je pitanje ko će zameniti pocrvenelog Trajkovića,da li upravo on?
Što se Rapida tiče,mislim da je ta priča oko drugog tima obična lafina. Čitam da se karte odlično prodaju i da će Karađorđe biti pun (konačno
).
Što se Rapida tiče,mislim da je ta priča oko drugog tima obična lafina. Čitam da se karte odlično prodaju i da će Karađorđe biti pun (konačno

Čitam i neverujem. Darko Brašanac će biti posuđen drugoligašu Napredku do kraja sezone.... Dovodimo Lovrea koji želi u penziju,a našeg bisera šaljemo na pozajmice već tri godine
strašno! Napredak kakav tim ima ladno bi se borio za Evropu u JSL....
I da, zanima me jedna stvar,jesam li ja dobro razumio ili ?
Arena će jedina prenositi utakmice JSL,i to tri po kolu,uz to što će Prva prenosit domaćinske utakmice Zvezde?
RTS je izgubio prava??? Da li ima išta od one priče čini mi se Devila da će i utakmica PLS biti prenošene?

Arena će jedina prenositi utakmice JSL,i to tri po kolu,uz to što će Prva prenosit domaćinske utakmice Zvezde?
RTS je izgubio prava??? Da li ima išta od one priče čini mi se Devila da će i utakmica PLS biti prenošene?
Arena ce da radi tri kada Zvezda igra gostojucu utakmicu.Tako bar ja svatih.Uglavnom radi se termin petkom pre koga ide najava kola,zatim subota kada i navece ide pregled dana,pa nedelja i onda na kraju u ponedeljak ide emisija iz studija u trajanju od sat vremena sa analizom kola.underPFC je napisao/la:Čitam i neverujem. Darko Brašanac će biti posuđen drugoligašu Napredku do kraja sezone.... Dovodimo Lovrea koji želi u penziju,a našeg bisera šaljemo na pozajmice već tri godinestrašno! Napredak kakav tim ima ladno bi se borio za Evropu u JSL....
Izgleda da od kontinuiranog prenosa PLS nece biti nista.Zajednica superligasa nije dobila razumevanje niti jedne TV kuce da to uradi.No saznao sam da je redakcija Arene zatrpana sa zahtevima da se to prenosi,pa cemo videti.
I Zajednica konačno krenula nešto raditi....
Baš na SOSu slušam kako će fine pare dobiti timovi iz JSL-a za tv prava (jesam li dobro razumio?) po 40 000 + pozicija!
Što se PLS tiče, ne znam koliko je to realno,naravno da će biti publike više nego prošle godine imamo sasvim zanimljive timove : Napredak,Borac,Metalac,Timok,Banat,Sloga.... verovatno ipak uslovi kod većine su glavni problem,a nikom nije stalo da prenosi isključivo Napredak i Metalac.....
Što se ostalog tiče, videćemo kakve će te emisije biti,kao i da li će Arena 1 prenositi sve mečeve,što bih volio,jer nemam onaj paket sa svim arenama....
Baš na SOSu slušam kako će fine pare dobiti timovi iz JSL-a za tv prava (jesam li dobro razumio?) po 40 000 + pozicija!
Što se PLS tiče, ne znam koliko je to realno,naravno da će biti publike više nego prošle godine imamo sasvim zanimljive timove : Napredak,Borac,Metalac,Timok,Banat,Sloga.... verovatno ipak uslovi kod većine su glavni problem,a nikom nije stalo da prenosi isključivo Napredak i Metalac.....
Što se ostalog tiče, videćemo kakve će te emisije biti,kao i da li će Arena 1 prenositi sve mečeve,što bih volio,jer nemam onaj paket sa svim arenama....
Odgledah sinoć onu emisiju na SOSu gde je gostovao uvaženi prdonja iz Zajednice i još neki malo mladji čikica.
Opšti utisak je da postoji nekakva granica i nekakav zid u odnosima saveza i zajednice! Ne treba biti posebno pametan da bi se to zaključilo.... A opet stara priča kako svaki klub od sezone 2013/2014 mora imat reflektore izgleda ne važi!
Al ajde, da ne gušim.... Jagodina će navodno do kraja ove sedmice dobit reflektore,tačnije oni će biti skladišten u blizini stadiona,onako realno je da bud postavljeni do kraja avgusta. Do januara bi se isto trebalo desiti u Nišu,Užicu i Kragujevcu.... I onda postavlja se konkretno pitanje, šta je sa Smederevom? Ko zaobilazi najfudbalskiji stadion u zemlji?
Takođe,gospoda su istakla kako će Spartak i OFK igrati svoje utakmica i koristiti samo po jednu tribinu
. DS će igrat na Karađorđu,pitam se onako laički, ZAŠTO? Verujem da ono pojanče u Pećincima ne ispunjava neke uslove,ali sumnjam da će u NS osim na utakmicama sa Vošom,PAR,CZV imat neku naročitu posetu,odnosno sigurno da bi u Pećincima imali na svakoj tekmi do 2000,ovako će otprilike biti kao u vreme dok je Metalac igrao u Kragujevcu....
Isto tako bilo je priče i oko tv prava.... E tu je što se kaže zaista urađeno mnogo na planu finansija.... Zbog toga jedan plus Zajednici s moje strane... Objasnili su kakvi su zahtevi bili ponuđeni RTSu,između ostalog zahtevali su bolje termine kada je u pitanju bila emisija posvećena JSL (složićemo se svi da je ta emisija bila dno dna,sa malo pravih informacija,čisto da što pre prođe),ali i nekih drugih stvari.... Ako je verovati, Telekom i Arena su ponudili za naše prilike odlične uslove,uz sve to promocija JSL će biti mnogo bolja sa mnovo više emisija,naravno dodamo li tome SOS onda ljubitelji domaćeg fudbala mogu da uživaju....
P.S. Svi koji na ovom forumu pratite JSL a voleli bi ste da Arena prenosi i PLS ne bi bilo loše kad bi na njihovom sajtu uputili takav apel,ja sam to već uradio,a i mnogo drugih
Da bar malo doprinesemo da se i druga liga prati
Biće tu dobrih timova : Napredak,Metalac,Banat,Sloga,Timok,Borac..... 
Opšti utisak je da postoji nekakva granica i nekakav zid u odnosima saveza i zajednice! Ne treba biti posebno pametan da bi se to zaključilo.... A opet stara priča kako svaki klub od sezone 2013/2014 mora imat reflektore izgleda ne važi!
Al ajde, da ne gušim.... Jagodina će navodno do kraja ove sedmice dobit reflektore,tačnije oni će biti skladišten u blizini stadiona,onako realno je da bud postavljeni do kraja avgusta. Do januara bi se isto trebalo desiti u Nišu,Užicu i Kragujevcu.... I onda postavlja se konkretno pitanje, šta je sa Smederevom? Ko zaobilazi najfudbalskiji stadion u zemlji?
Takođe,gospoda su istakla kako će Spartak i OFK igrati svoje utakmica i koristiti samo po jednu tribinu

Isto tako bilo je priče i oko tv prava.... E tu je što se kaže zaista urađeno mnogo na planu finansija.... Zbog toga jedan plus Zajednici s moje strane... Objasnili su kakvi su zahtevi bili ponuđeni RTSu,između ostalog zahtevali su bolje termine kada je u pitanju bila emisija posvećena JSL (složićemo se svi da je ta emisija bila dno dna,sa malo pravih informacija,čisto da što pre prođe),ali i nekih drugih stvari.... Ako je verovati, Telekom i Arena su ponudili za naše prilike odlične uslove,uz sve to promocija JSL će biti mnogo bolja sa mnovo više emisija,naravno dodamo li tome SOS onda ljubitelji domaćeg fudbala mogu da uživaju....
P.S. Svi koji na ovom forumu pratite JSL a voleli bi ste da Arena prenosi i PLS ne bi bilo loše kad bi na njihovom sajtu uputili takav apel,ja sam to već uradio,a i mnogo drugih

Duran potpisao za Jagodinu.Momak poznat po tome sto je iz Malage presao u Liverpool pre par sezona i u prijateljskoj sjebao ukrstene ligamente i tu je krenuo pad u karijeri.Igrao i za Elche odakle i dolazi u Palmograd,ali je zadnju polusezonu igrao u nekom nizeligasu.Igrao par utakmica i za U19 . U isto vreme stigao je i Portugalac Santiago iz nizeligasa Tondele.
U Radnicki iz ruskog Urala stigao Predrag Sikimic.Iskusni napadac nekada Smedereva,Rada,Vose,UTE,Amkara...
Javor doveo bivseg igraca Partizana,Bezanije,Vose,Rodosa,Zarka Lazetica.
Radnicki iz Nisa doveo Makedonca Bajevskog iz Indonezanske Pelite,te Hrvata Pavlicica iz Osijeka.
U Radnicki iz ruskog Urala stigao Predrag Sikimic.Iskusni napadac nekada Smedereva,Rada,Vose,UTE,Amkara...
Javor doveo bivseg igraca Partizana,Bezanije,Vose,Rodosa,Zarka Lazetica.
Radnicki iz Nisa doveo Makedonca Bajevskog iz Indonezanske Pelite,te Hrvata Pavlicica iz Osijeka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.