To je tvoje mišljenje.A sad ako ćemo o politici,jbg, City je klasičan laburistički klub po tome,jer velika većina britanaca u upravi su članovi tog pokreta,a moglo bi se reći da su na neki način i netolerantni prema komšijama.Onda pusti se priče o državnim novcima,zakoni u Španiji i Engleskoj su različiti po tom pitanju,zbog toga i jeste Real nacionalni ponos svoje zemlje,a City se u Engleskoj vodi kao obična pilana koju danas sutra može kupiti bilo ko ko ima keša....Valjda ti je jasna ta razlika.Real madrid nije je velikan to je obican politicki klub koji drzavnim novcem kupuje igrace nesposoban da samostalno funkcionise kao i onaj katalonski otpad, a Manchester City je u svom gradu dominantan koji je to klub iz GRADA Manchestera uspjesniji?
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
-
- Kontakt:
Nadam se samo da se ne radi o gubljenju mog vremena u beskompromisnoj diskusiji sa recipjentom koji nije dovoljno upućen u materiju,da ne kažem nedovoljno kompetentnim,koji želi uvredama na račun kluba koji je jedan od pomenutnih u našoj diskusiji baciti u ćoše argumente koji su priznati od strane svjetske istorije i ostaće zapisani dok je vijeka i čovjeka.-Paja je napisao/la:Ponos zemljesamo u jednoj smijesno i iskompleksiranoj naciji drzava daje novce da bi im klubovi bili konkurentni, u Engleskoj je privatizacija dobra i uspjesna sam dokaz je jacina lige, igraci u njoj. Naravno svi se najeze kad se spomene City kao privatnik, novci, znas li ti ekspertu sta je Silvio Berluskoni? (sportski radnik sigurno nije) ili Moratti? Tajkuni srce tajkuni, kad je MIlan dozivio najveci uspjeh a vjerovatno i Inter? Kad su tajkuni kesirali. Kad naucis dobro ko su oni onda ponovo dodji i nazovi jedan tim poput Citya pilanom.
Poredjenjem tima koji je osvojio ono što City neće osvojiti u naredih 10 milenijuma je sve samo ne razumno.
Jednostavno možda ti na osnovu odredjenih simpatija prema Džeki pokušavaš rušiti sve pred sobom dižući City u nebesa. E vidiš sinko to se može raditi kada je u pitanju poredjenje Citya sa recimo timovima poput Osasune,Boaviste,Saturna,Konyaspora,ali kada je u pitanju poredjenje sa najvećim klubom svih vremena onda je to samo dokaz nepoznavanja materije ili ti nedovoljnog poštovanja prema nečemu što je najveće kroz istoriju.
- -Paja
- Kontakt:
Kako je osvojio trofeje, u prahistororiji su uzeli titule i dovodili igrace kad se cijela evropa oporavljala od rata oni su po juznoj americi drzavnim novcem trazili igrace, a u novije vrijeme osvojili titule na isti nacin na koji je osvojio Chelsea a vjerovatno i City samo sto su ipak vlasnici Chelsea i Citya trosili svoje pare a Real drzavne price za malu djecu o izmisljenim velikanima pricaj maloumnim istomisljenicima. Nego pazi da ne izgubis vrijeme za raspravu vidim rijetko pises 

Dio Arsenala
-
- Kontakt:
Evropa je jedan od kontinenata ako si na nju mislio,stoga vlastita imena se pišu velikim početnim slovom.-Paja je napisao/la:Kako je osvojio trofeje, u prahistororiji su uzeli titule i dovodili igrace kad se cijela evropa oporavljala od rata oni su po juznoj americi drzavnim novcem trazili igrace, a u novije vrijeme osvojili titule na isti nacin na koji je osvojio Chelsea a vjerovatno i City samo sto su ipak vlasnici Chelsea i Citya trosili svoje pare a Real drzavne price za malu djecu o izmisljenim velikanima pricaj maloumnim istomisljenicima. Nego pazi da ne izgubis vrijeme za raspravu vidim rijetko pises
Praistorija je vremenski period koji sasvim sigurno ne obuhvata pod svoju cjelinu period od 1900-2010. godine.
Južna Amerika je takodje jedan od kontinenata,stoga i to bi trebalo veliko J i veliko A.
Na kraju krajeva mislim da nisi svjestan imena kraljevskog kluba,zapitaj se zašto 70% južnoamerikanaca je za vas čulo isključivo na osnovu imena Manchester.

Paja je dobrim dijelom upravu,Milan i Inter su tipicni primjer tajkunskih klubova...ali usput spadaju medju 10 najvecih u svijetu svih vremena,City pise novu stranicu svoje historije i siguran sam da ce narednih godina taj klub dominirati ne samo u Engleskoj nego i u cijeloj Evropi! oni imaju vrhunski tim,imaju pare sto je najvaznije...i na ljeto cini mi se pocinje prosirenje njihovog stadiona za dodatne 22 hiljade sjedecih mjesta...tako da ce kapacitet podici na cca 70 hiljada sjedecih mjesta...na ljeto ce sigurno dovesti bar jos 2 vrhunska igraca,od prodaje Adebayora Realu dobit ce 15 miliona funti,jos dodaju desetak i mogu birati igraca u Evropi kojeg zele kupiti... Alves iz Barcelone je gotovo sigurno novi igrac Citya,spominje se i Pepe iz Reala,i vjerovatno Kaka... vrijeme ce pokazati svoje ali City ima lijepu i blistavu buducnost,iako se tu naravno moraju poklopiti neke stvari.. Ako City ostane neporazen u subotu protiv Uniteda,mozda i ove sezone uspiju doci do titule,iako tu nisam neki veliki optimista,jer United igra u boljoj formi,i uigraniji su puno..
- -Paja
- Kontakt:
Dio Arsenala
U 13:45 prijenos na netu veliki derbi:
http://livetv.ru/rs/eventinfo/65949_man ... ster_city/
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Cuj Pajkana pa Arsenal nije mogao osvojiti nista ni u prahhistoriji ni obicni ebeni Uefa Kup a ganjali ga 100godina, kako ce tek moci u vrijeme robota-Paja je napisao/la:Kako je osvojio trofeje, u prahistororiji su uzeli titule i dovodili igrace kad se cijela evropa oporavljala od rata oni su po juznoj americi drzavnim novcem trazili igrace, a u novije vrijeme osvojili titule na isti nacin na koji je osvojio Chelsea a vjerovatno i City samo sto su ipak vlasnici Chelsea i Citya trosili svoje pare a Real drzavne price za malu djecu o izmisljenim velikanima pricaj maloumnim istomisljenicima. Nego pazi da ne izgubis vrijeme za raspravu vidim rijetko pises

R.Madrid je u svijetu nogometa, kako na terenu tako i van njega postavio granicu kojoj svi teze.
p.s Sretno Dzeki danas protiv Man.U..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Hocel bit gdje prenosa na netu. Ima li neko link???
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Goalgetter
- Kontakt:
-Paja je napisao/la:http://www.mcfc.co.uk/Video/Features/Finding-Grandma
Blue hat ouuuuuuu grandmaaaa!

-
- Kontakt:
http://www.sport89.com/kobe24 je napisao/la:Hocel bit gdje prenosa na netu. Ima li neko link???
-
- Kontakt:
Danas City gubi bodove...
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
Igrao sam 2 na Man City u kladionici
ajmo Dzekoo danas gol 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Veliki derbi samo sto nije počeo...Momci puno sreće i idemo na pobjedu.Imam osjećaj da je danas dan za Teveza i za Konačnu osvetu SAF-u.Come on you City................
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Prvih 11 nazalost bez naseg Edina al ce dobit priliku 100%
Hart,Richards,Kompany,Lescott,Zabaleta,Milner,Yaya,Barry,Kolarov,Silva,Tevez
Veoma zanimljiva postavka gdje ce bit 5-4-1 ili 4-5-1 prije ovo drugo i 4-4-1-1
Klupa:Given,Dzeko,Kolo Toure,Jo,Viera,Boateng,SWP
Hart,Richards,Kompany,Lescott,Zabaleta,Milner,Yaya,Barry,Kolarov,Silva,Tevez
Veoma zanimljiva postavka gdje ce bit 5-4-1 ili 4-5-1 prije ovo drugo i 4-4-1-1
Klupa:Given,Dzeko,Kolo Toure,Jo,Viera,Boateng,SWP
RIP SALE VILENJAK
CITY !!!
Džeko !!!

Džeko !!!

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
opet Dzeko i Jo u tandemu?? tacno ce se uigrat ako ovako nastave, nalazit ce se s njim ko s Misketom
u Fulhamu il abd opet u Wolfsburgu 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.