Zakleo sam se da nikada necu u Srbiju,tako da tekmu nebi mogao sa tribina da gledam.Nisu nikada bili bolji,imali su uvijek srecu,ma nek se j.....Ammim je napisao/la:Sto pa nisu oni sad bas bolji od nas.A mozda bi to i bilo simpaticno dvomec protiv njihbebek1 je napisao/la:Nebi volio da dobijemo u barazu SRBIJU,ako prodjemo
Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
Dobar si.Znas mozda bi to imalo i svoje izazove da im ovi nasi decki naplate sve dugove iz proslosti.Ma isli bi mi valjda u Srbiju pa necemo ih pustiti same bez podrske. 

Ma nikada,uvijek uz njih.Dobra ti je ideja za Genk,moramo se dogovoriti za mijesto okupljanja,nisam nikada bio u Belgiji ali cu vas pronaci,mozda cu sa Slovencima u februaru da malo snimimAmmim je napisao/la:Dobar si.Znas mozda bi to imalo i svoje izazove da im ovi nasi decki naplate sve dugove iz proslosti.Ma isli bi mi valjda u Srbiju pa necemo ih pustiti same bez podrske.

Super trazi od saveza pare za spijunazu(he-he)Ma samo da nam Belgijanci ne uvedu granice kad navalimo.Bez 10000 hiljada navijaca nema nista.
ma meni se ovo ne sviđa ni malo, ako nam uvedu onih 5%, nema nas nigdje 

Onda nam se nadati da se Bejgijanci nece interesovati za tekmu mada se u subotu igra.Mogli bi nasi u Belgiji stvarno da se ukljuce u ovaj forum u vecem broju pa da ljudi dodju do karata.denimb je napisao/la:ma meni se ovo ne sviđa ni malo, ako nam uvedu onih 5%, nema nas nigdje
Volio bi i ja utakmicu u barazu protiv Srbije ali je to ogroman rizik. Sigurno bi njihovi navijaci iz RS bili spremni da ponove Marakana 2005. godine kada su cak 50 bosanskih navijaca ostali povrijedeni.bebek1 je napisao/la:Zakleo sam se da nikada necu u Srbiju,tako da tekmu nebi mogao sa tribina da gledam.Nisu nikada bili bolji,imali su uvijek srecu,ma nek se j.....Ammim je napisao/la:Sto pa nisu oni sad bas bolji od nas.A mozda bi to i bilo simpaticno dvomec protiv njihbebek1 je napisao/la:Nebi volio da dobijemo u barazu SRBIJU,ako prodjemo
**** savez,nas navijace nikada nemogu kupiti.Pojedinci vec prave paniku za ulaznice.Ja vam kazem 1/2 za nas.Ammim je napisao/la:Super trazi od saveza pare za spijunazu(he-he)Ma samo da nam Belgijanci ne uvedu granice kad navalimo.Bez 10000 hiljada navijaca nema nista.

Iztvojih usta u Bozije usi.Mozemo li zajedno s Belgijancima navijati sta mislis bez ograda i ostalih mjera.bebek1 je napisao/la:**** savez,nas navijace nikada nemogu kupiti.Pojedinci vec prave paniku za ulaznice.Ja vam kazem 1/2 za nas.Ammim je napisao/la:Super trazi od saveza pare za spijunazu(he-he)Ma samo da nam Belgijanci ne uvedu granice kad navalimo.Bez 10000 hiljada navijaca nema nista.
Vidi vidi ideš navijat za SLOVENCEbebek1 je napisao/la:Ma nikada,uvijek uz njih.Dobra ti je ideja za Genk,moramo se dogovoriti za mijesto okupljanja,nisam nikada bio u Belgiji ali cu vas pronaci,mozda cu sa Slovencima u februaru da malo snimimAmmim je napisao/la:Dobar si.Znas mozda bi to imalo i svoje izazove da im ovi nasi decki naplate sve dugove iz proslosti.Ma isli bi mi valjda u Srbiju pa necemo ih pustiti same bez podrske.

ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS
Za sebe ne garantiram,kada je u pitanju nasa repka i navijanje cak ni svojoj mami ne dam pardona,mislim da nas je mnogo takvih,pa i ti si!
Sta je sa tobom,zivim u SLO.to mi je prilika da vidim sta nas ceka.saiko1 je napisao/la:Vidi vidi ideš navijat za SLOVENCEbebek1 je napisao/la:Ma nikada,uvijek uz njih.Dobra ti je ideja za Genk,moramo se dogovoriti za mijesto okupljanja,nisam nikada bio u Belgiji ali cu vas pronaci,mozda cu sa Slovencima u februaru da malo snimimAmmim je napisao/la:Dobar si.Znas mozda bi to imalo i svoje izazove da im ovi nasi decki naplate sve dugove iz proslosti.Ma isli bi mi valjda u Srbiju pa necemo ih pustiti same bez podrske.
Naravnobebek1 je napisao/la:Za sebe ne garantiram,kada je u pitanju nasa repka i navijanje cak ni svojoj mami ne dam pardona,mislim da nas je mnogo takvih,pa i ti si!
Ma nikada,uvijek uz njih.Dobra ti je ideja za Genk,moramo se dogovoriti za mijesto okupljanja,nisam nikada bio u Belgiji ali cu vas pronaci,mozda cu sa Slovencima u februaru da malo snimim
[/quote]
Vidi vidi ideš navijat za SLOVENCE
[/quote]
Sta je sa tobom,zivim u SLO.to mi je prilika da vidim sta nas ceka.[/quote]
šalio sam se

Vidi vidi ideš navijat za SLOVENCE

Sta je sa tobom,zivim u SLO.to mi je prilika da vidim sta nas ceka.[/quote]
šalio sam se

ISTINA JE TU NEGDJE OKO NAS
Bas smo se napalili a jos 3 mjeseca do tekme.Da ne padne glava do tada 

Koliko sam se ja sa Slovencima svadjao.Tada sam rekao;samo njih da pobjedimo i nek onda budemo i iza SOMALIJE na FIFA listi 

Nece BOSANSKA je!Ammim je napisao/la:Bas smo se napalili a jos 3 mjeseca do tekme.Da ne padne glava do tada
I u Europi najtvrdja.Tako je vec bolje sala na salu a na provokacije coolbebek1 je napisao/la:Nece BOSANSKA je!Ammim je napisao/la:Bas smo se napalili a jos 3 mjeseca do tekme.Da ne padne glava do tada

Glupo je da se izmedju sebe provociramo,najsretniji bi bio kada bi nas veliki broj bio u Genku,da na lijep navijacki nacin pokazemo i dokazemo da smo trenutno br.1 u europi.cast Englezima
Ma kakvi Englezi i bakraci napiju se pa najjaci na svijetu a kad su trijezni nigdje veze.A u pravu si stvarno se moramo pokazati u Belgiji ko smo.bebek1 je napisao/la:Glupo je da se izmedju sebe provociramo,najsretniji bi bio kada bi nas veliki broj bio u Genku,da na lijep navijacki nacin pokazemo i dokazemo da smo trenutno br.1 u europi.cast Englezima
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.