Te iste podjele nemaju nikakve veze s politikomSofrudony je napisao/la:Zašto nespomenes medjusobne tuče navijaca Pariza kao i podjele (frakcije) medju istima!?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Te iste podjele nemaju nikakve veze s politikomSofrudony je napisao/la:Zašto nespomenes medjusobne tuče navijaca Pariza kao i podjele (frakcije) medju istima!?
Gdje pise da imaR.J.W.G. je napisao/la:Te iste podjele nemaju nikakve veze s politikomSofrudony je napisao/la:Zašto nespomenes medjusobne tuče navijaca Pariza kao i podjele (frakcije) medju istima!?
BIHfan je napisao/la:Sofrudony je napisao/la:Marseille je bio u krizi jer je bio protjeran u drugu ligu, za Lyon pola vas nije culo dok nije poceo osvajati prvenstva uzastopno, tj. sada kad bi Montpellier poceo osvajati uzastopno prvenstvo, na forumu bi bilo navijaca 99%, sto se tice PSG-a samo bi rekao nesto u stilu @Monolog-ovog potpisa, ako PSG osvoji prvenstvo prestajem pratiti fudbal... Navijači im se već raspadaju jer su izgleda zamjenili tribinu sa političkim forumom, politika + fudbal![]()
Marseille je najveci i najpoznatiji francuski fudbalski klub sa najboljim navijacima na najboljem stadionu. Što bi rekla Dara, Ciaoooooooo amoreeeeee...
Pazi navijam za Lyon od 2000 godine, radi toga sto imam familije tamo i oni su navijaci istoimenog kluba. Ja znam da boli realnost da je Lyon trenutno miljama ispred rivala sa obale. Jaci smo u finansijama, bolji rejting u Evropi, svi nas smatraju velikim klubom, bolju skolu fudbala imamo tj. vise dajemo Francuskoj reprezentativaca, imamo konstantnost u Ligi Prvaka i u Ligue 1 (zadnju deceniju uvjek u top 3). A sta trenutno Marsej ima ??? Ima ovu titulu koja joj je dosla kao veliki poklon, jer su Bordo i Lyon imali Evropske utakmice i umor je bio mnogo veci. Navijace??? Pa ima i Lyon navijace Bogami i to ravne Marsejovim, jedino sto se Ultrasi istaknu sa svojim seljackim ponasanjem na tribinama tj. paljenjem baklji i visenju po ogradama. Ja silnih navijaca. Od stare slave se ne zivi,a u sadasnjosti vi ste prosjek Francuskog fudbala. Vozdra.
Hahahah ovo je za anale. Ne treba se raspravljati sa nekim ko ovo izjavi loolBIHfan je napisao/la:Sofrudony je napisao/la:Marseille je bio u krizi jer je bio protjeran u drugu ligu, za Lyon pola vas nije culo dok nije poceo osvajati prvenstva uzastopno, tj. sada kad bi Montpellier poceo osvajati uzastopno prvenstvo, na forumu bi bilo navijaca 99%, sto se tice PSG-a samo bi rekao nesto u stilu @Monolog-ovog potpisa, ako PSG osvoji prvenstvo prestajem pratiti fudbal... Navijači im se već raspadaju jer su izgleda zamjenili tribinu sa političkim forumom, politika + fudbal![]()
Marseille je najveci i najpoznatiji francuski fudbalski klub sa najboljim navijacima na najboljem stadionu. Što bi rekla Dara, Ciaoooooooo amoreeeeee...
Pazi navijam za Lyon od 2000 godine, radi toga sto imam familije tamo i oni su navijaci istoimenog kluba. Ja znam da boli realnost da je Lyon trenutno miljama ispred rivala sa obale. Jaci smo u finansijama, bolji rejting u Evropi, svi nas smatraju velikim klubom, bolju skolu fudbala imamo tj. vise dajemo Francuskoj reprezentativaca, imamo konstantnost u Ligi Prvaka i u Ligue 1 (zadnju deceniju uvjek u top 3). A sta trenutno Marsej ima ??? Ima ovu titulu koja joj je dosla kao veliki poklon, jer su Bordo i Lyon imali Evropske utakmice i umor je bio mnogo veci. Navijace??? Pa ima i Lyon navijace Bogami i to ravne Marsejovim, jedino sto se Ultrasi istaknu sa svojim seljackim ponasanjem na tribinama tj. paljenjem baklji i visenju po ogradama. Ja silnih navijaca. Od stare slave se ne zivi,a u sadasnjosti vi ste prosjek Francuskog fudbala. Vozdra.
Prošle sezone isto je bila odgođena utakmica ova dva kluba neko vrijeme, tada je bilo zbog svinjske gripe, a ovo sad sta je bilo, stvarno neznam.Devil je napisao/la:Sto je odgodjeno Monaco-Montpeillert zna li neko?
Evo rece sada ovaj sto prenosi Avignon-Lens da je zbog velikog nevremena.Abrofemi je napisao/la:Prošle sezone isto je bila odgođena utakmica ova dva kluba neko vrijeme, tada je bilo zbog svinjske gripe, a ovo sad sta je bilo, stvarno neznam.Devil je napisao/la:Sto je odgodjeno Monaco-Montpeillert zna li neko?
Vidim nisi informisan. Poguglaj pa pogledaj slike i klipove navijaca Lyona. Mi smo spram Marsonja kulturni navijaci koji ne divljaju kao neke bande po ulici kad ruse imovinu vlastitoga grada. Al dzaba vam govorim kad svi svoje zjenice bacaju na Marsej, jer se ovdje vec duze vrijeme fanovi Marseja prosipaju da imaju najbolje navijace pa je usadilo i gavu i navijacima Reala istu laz.Raul7 je napisao/la:Hahahah ovo je za anale. Ne treba se raspravljati sa nekim ko ovo izjavi loolBIHfan je napisao/la:Sofrudony je napisao/la:Marseille je bio u krizi jer je bio protjeran u drugu ligu, za Lyon pola vas nije culo dok nije poceo osvajati prvenstva uzastopno, tj. sada kad bi Montpellier poceo osvajati uzastopno prvenstvo, na forumu bi bilo navijaca 99%, sto se tice PSG-a samo bi rekao nesto u stilu @Monolog-ovog potpisa, ako PSG osvoji prvenstvo prestajem pratiti fudbal... Navijači im se već raspadaju jer su izgleda zamjenili tribinu sa političkim forumom, politika + fudbal![]()
Pazi navijam za Lyon od 2000 godine, radi toga sto imam familije tamo i oni su navijaci istoimenog kluba. Ja znam da boli realnost da je Lyon trenutno miljama ispred rivala sa obale. Jaci smo u finansijama, bolji rejting u Evropi, svi nas smatraju velikim klubom, bolju skolu fudbala imamo tj. vise dajemo Francuskoj reprezentativaca, imamo konstantnost u Ligi Prvaka i u Ligue 1 (zadnju deceniju uvjek u top 3). A sta trenutno Marsej ima ??? Ima ovu titulu koja joj je dosla kao veliki poklon, jer su Bordo i Lyon imali Evropske utakmice i umor je bio mnogo veci. Navijace??? Pa ima i Lyon navijace Bogami i to ravne Marsejovim, jedino sto se Ultrasi istaknu sa svojim seljackim ponasanjem na tribinama tj. paljenjem baklji i visenju po ogradama. Ja silnih navijaca. Od stare slave se ne zivi,a u sadasnjosti vi ste prosjek Francuskog fudbala. Vozdra.![]()
![]()
Sad si i navijac Shalke 04.Raul7 je napisao/la:Navijac sam Reala i Marseilla kao prvo. A kao drugo mislim da i ptice na grani znaju da Marseille ima daleko najbolje navijace u Francuskoj i jedne od najboljih u Evropi tako da mi se ne da o tome raspravljati.
haha Shalke xD Da igra i Zidane tamo en bih za njih navijao a to sto svake 3 godine postajem navijac drugog kluba apsolutno nije istina. Za Real navijam od 2000. tacnije od onda kad je Raul dao gol Valenciji u finalu LP a za Marseille navijam od 2006. uglavnom zbog navijaca i jos mnogo cega. Nikada nisam prestao navijati za Real ali eto ne vrijedi tebi objsanjavati posto si ti zakljucio nakon mog jednog posta da ja svake 3 godine mijenjam klub i posto si rekao da su Lyonovi navijaci jednako dobri kao Marseilleovi hahahaBIHfan je napisao/la:Sad si i navijac Shalke 04.Raul7 je napisao/la:Navijac sam Reala i Marseilla kao prvo. A kao drugo mislim da i ptice na grani znaju da Marseille ima daleko najbolje navijace u Francuskoj i jedne od najboljih u Evropi tako da mi se ne da o tome raspravljati.![]()
Necu da raspravljam sa likovima koji svake 3 godine postaju navijaci drugih klubova.
Uredu za Real. A za Marsej poceo navijat od 2006 kad su se borili za opstanak, ne znam kako si imao inspiracije tad pocet navijat za njih.Raul7 je napisao/la:haha Shalke xD Da igra i Zidane tamo en bih za njih navijao a to sto svake 3 godine postajem navijac drugog kluba apsolutno nije istina. Za Real navijam od 2000. tacnije od onda kad je Raul dao gol Valenciji u finalu LP a za Marseille navijam od 2006. uglavnom zbog navijaca i jos mnogo cega. Nikada nisam prestao navijati za Real ali eto ne vrijedi tebi objsanjavati posto si ti zakljucio nakon mog jednog posta da ja svake 3 godine mijenjam klub i posto si rekao da su Lyonovi navijaci jednako dobri kao Marseilleovi hahahaBIHfan je napisao/la:Sad si i navijac Shalke 04.Raul7 je napisao/la:Navijac sam Reala i Marseilla kao prvo. A kao drugo mislim da i ptice na grani znaju da Marseille ima daleko najbolje navijace u Francuskoj i jedne od najboljih u Evropi tako da mi se ne da o tome raspravljati.![]()
Necu da raspravljam sa likovima koji svake 3 godine postaju navijaci drugih klubova.
St.EtienneRaul7 je napisao/la:Zaista nemas pojma o cemu pricas. Sezona 2005/06 kraj, oprostaj mog najdrazeg igraca , inace velikog navijaca Marseillea , Zinedine Zidanea. Te sezone koliko znam Marseille je bio 5. u prvenstvu i pocetak sezone 2006/07 sam poceo navijati za njih, prvo zbog navijaca, drugo zbog Zidanea i Cissea(jednog od meni najdrazih igraca) i zbog svega onoga sto ide uz ime Marseille (jedini Francuski tim koji je osvojio LP). Te sezone je Marseille bio 2. koliko znam i eto dovoljnih ambicija da navijam za njih do dana danasnjeg. Ne kontam sta ja tebi imam objasnjavati za koga navijam, ko da je to tvoj neki problem. Mislim da se Lyon i Marseille ne mogu porediti (iako zadnjih godna jeste Lyon uspjesniji) jer znamo ko je daleko najveci Francuski klub
I Platini to kaze(vidi potpisDevil je napisao/la:St.EtienneRaul7 je napisao/la:Zaista nemas pojma o cemu pricas. Sezona 2005/06 kraj, oprostaj mog najdrazeg igraca , inace velikog navijaca Marseillea , Zinedine Zidanea. Te sezone koliko znam Marseille je bio 5. u prvenstvu i pocetak sezone 2006/07 sam poceo navijati za njih, prvo zbog navijaca, drugo zbog Zidanea i Cissea(jednog od meni najdrazih igraca) i zbog svega onoga sto ide uz ime Marseille (jedini Francuski tim koji je osvojio LP). Te sezone je Marseille bio 2. koliko znam i eto dovoljnih ambicija da navijam za njih do dana danasnjeg. Ne kontam sta ja tebi imam objasnjavati za koga navijam, ko da je to tvoj neki problem. Mislim da se Lyon i Marseille ne mogu porediti (iako zadnjih godna jeste Lyon uspjesniji) jer znamo ko je daleko najveci Francuski klub![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.