Nije to glavni teren, hahaLjumani_Banovici je napisao/la:stvarno vam je los teren![]()
kad sam vidio ... sj.eba se... pa na cemu igra jedan prvoligas ... mora se po tome pitanju nesto poduzeti

Nije to glavni teren, hahaLjumani_Banovici je napisao/la:stvarno vam je los teren![]()
kad sam vidio ... sj.eba se... pa na cemu igra jedan prvoligas ... mora se po tome pitanju nesto poduzeti
pricam o glavnom terenu.. ne o ovom pomocnom sa slike ..Siouux je napisao/la:Nije to glavni teren, hahaLjumani_Banovici je napisao/la:stvarno vam je los teren![]()
nije toliko los, ima i gorihLjumani_Banovici je napisao/la:pricam o glavnom terenu.. ne o ovom pomocnom sa slike ..Siouux je napisao/la:Nije to glavni teren, hahaLjumani_Banovici je napisao/la:stvarno vam je los teren![]()
Po slici se vide grbe, nije sigurno ni jedan od boljih
Slika je friška, a teren je bio loš, 2010. je zamijenjen i trebalo mu je malo vremena oko godina da nadođe, al' sad je nadošao pravo i održava se odlično.sodagrad je napisao/la:Od kad je slika boga pitaj ja znam da je teren u Banovićima loš, a na jesen dođi na Jošik pa ćeš vidjeti kakv će teren biti sad je jarane pržilo i ne osušilo se, ali svugdje već je bolje a na jesen biće to odlično, ko igra na njemu i dobro je...........
De vala postavi koji sliku tih prostorija, da vidim i ja to cudo u ovoj napacenoj ligisodagrad je napisao/la:Pa bolji je teren od vašeg u Banovićima, bolji je i od onog u Visokom sigurno pa u Gračanici kao i od još nekih terena, klupske prostorije mislim ovakve kao Radnički nema niko u ovoj ligi jer su definitvno najbolje sve po PS-u na što je i sam delegat rekao kad je bila prva utakmica Radnički - Bratstvo (čovjek je rekao ovakve prostorije nemaju neki klubovi koji igraju Evropsku ligu)........
Siouux je napisao/la:
Sala za sastanke i službene predstavnike klubova
Kancelarija za delegata opremljena je novim namještajem, računarom i internet konekcijom.
Pored službenih prostorija renovirane su i svlačionice za domaće i gostujuće fudbalere
![]()
RUDARSKA2 je napisao/la:Siouux je napisao/la:
Kancelarija za delegata opremljena je novim namještajem, računarom i internet konekcijom.
Pored službenih prostorija renovirane su i svlačionice za domaće i gostujuće fudbalere
![]()
SVAKA CAST , OVO ODLICNO IZGLEDA !!!
Potpisujem !Siouux je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:Siouux je napisao/la:
![]()
SVAKA CAST , OVO ODLICNO IZGLEDA !!!
Hvala tebi komsija, vidimo se 10 koloI svu srecu zelim u povratu u PL..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.