Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
83' [1 - 0] Rajevic (pen.)
melher crveni
melher crveni
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
je li to onaj rajovic od prije par godina, nekadasnji najbolji igrač premijer lige
Svaka cast olimpik samo tako nastavite, u sljedecoj deceniji mogli bi dobiti nekolicinu navijaca, ako nastava ovim tempom... 

mB!
jestbh hrvat je napisao/la:je li to onaj rajovic od prije par godina, nekadasnji najbolji igrač premijer lige

sezona 2004/2005
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
najači igrač kojega sam gledao u našoj lizi, valjda ga nije uništila kiparska liga, cini mi se da je tamo negdje otisao iz zrinjskoga.Raul_64 je napisao/la:jestbh hrvat je napisao/la:je li to onaj rajovic od prije par godina, nekadasnji najbolji igrač premijer lige![]()
sezona 2004/2005
Bravo Olimpik!!!!!!!
Svaka cast
Svaka cast

Duhovito u p.m.!!!Mukiol je napisao/la:Svaka cast olimpik samo tako nastavite, u sljedecoj deceniji mogli bi dobiti nekolicinu navijaca, ako nastava ovim tempom...
Olimpik ce na leto igrati evropske utakmice, ako ga ne gledas sa stadiona, gledaces ga putem tv ekrana!
Gladni Vukovi! Ko je sledeci?!
Cestitam na novoj trici najbolje plasiranom Sarajevskom klubu!
u sljedecoj deceniji olimpik bi mogao dostici trocifren broj navijaca ako ovako nastave.Mukiol je napisao/la:Svaka cast olimpik samo tako nastavite, u sljedecoj deceniji mogli bi dobiti nekolicinu navijaca, ako nastava ovim tempom...
p.s. navijaca ne simpatizera, i ljudi koji iz dosade odu da gledaju olimpik
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
dal mi neko moze reci koje sve tribine puste na tekmama olimpika i kolke su cijene karata
zasluzena pobjeda olimpika, cak je to nakon tekme priznao i trener zrinjskog Jović. Penal čist kao suza, a i vukovi su imali puno vise prilika. Na podforumu tzrinjskog se pojavila informacija da je bilo nereda na tribinima sto apsolutno nije tacno, samo su ultrasi zapalili dvije baklje i to je to. sve u svemu nije losa tekmmabila, ali hladno brrr.....
Sto se tice tribina, u funkciji su zapadna i sjeverna, cijena karte za sjever je danas bila 5 km, a za zapad 15.
Sto se tice tribina, u funkciji su zapadna i sjeverna, cijena karte za sjever je danas bila 5 km, a za zapad 15.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Sve tribine osim istoka su u opticaju.Tropik je napisao/la:dal mi neko moze reci koje sve tribine puste na tekmama olimpika i kolke su cijene karata
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Nedim Hadžić zvijezda Olimpikove Lige malih šampiona
Predstavljamo dječaka koji je najbolji strijelac u prva tri kola
http://www.****/cms/index.php?aid=649
Rezultate i tabele na pogledajte na donjem linku
http://www.****/cms/index.php?id=0,650,0,0,1,0
Predstavljamo dječaka koji je najbolji strijelac u prva tri kola
http://www.****/cms/index.php?aid=649
Rezultate i tabele na pogledajte na donjem linku
http://www.****/cms/index.php?id=0,650,0,0,1,0
- Bianconeri
- Kontakt:
Bravo Olimpiče, čestitam, samo naprijed Olimpičeeeee 

Pa vi niste ni pobjedili.3 godine niste u gostima pobjedili Olimpik vam bjezi 4 boda pa se vi pusite.nime_tm87 je napisao/la:HAHA, cuj Jesea...![]()
Sta se Olimpik kurchi kad pojma nemaju mislim da je besmisleno govorit da imate ekipu za vrh kad jedva travnik pobjedite...![]()
![]()

Interview: Stefan Gavarić, prvotimac FK Olimpik
Lične ambicije vežem za ambicije Olimpika
U derbiju desetog kola Premijer lige koji je u nedjelju odigran na Grbavici, a u kojem je Olimpik savladao Zrinjski sa minimalnih 1:0 Stefan Gavarić je odigrao jednu od najboljih partija u dresu Vukova sa Otoke.
Beskompromisno je ulazio u svaki duel, te je dao izuzetan doprinos u osvajanju nova tri boda Olimpika. Igrač koji je svoju karijeru počeo u omladinskoj školi Obilića prošao je mnoge klubove prije nego se skrasio u Premijerligašu sa Otoke. Igrao je za Zemun, Zvezdaru, Balkan, Teleoptik, Rudar iz Ugljevika, Zetu iz Golubovaca, Žilinu, Slaviju, Novi Pazar, da bi se na kraju ove sezone skrasio u Olimpiku, gdje se prema njegovim riječima dobro snašao.
- Sve je više nego korektno. Svi su me primili onako kako se samo poželjeti može. Od članova Uprave Kluba, pa do saigrača sa kojima se izuzetno dobro slažem. Momci su izuzetno dobri i kao ljudi i kao igrači i zasta je uživanje biti član Olimpika. Istaknuo bih Brunu Prlića sa kojim provodim najviše vremena, rekao nam je Gavarić.
Što se tiče meča sa Zrinjskim Gavarić želi zbog lošeg vremena i činjenice da meču nije prisustvovao veći broj
gledalaca.
- Nama je izuzetno važno da smo osvojii tri boda. Bili smo bolji i zaslužili smo pobjedu i sa možda većom razlikom. Teren je bio takav kakav jeste i mi smo pružili maksimum za uslove kakve smo imali.
O Vlatku Glavašu, šefu stručnog štaba Olimpika Gavarić ima samo riječi pohvale.
- Od samog dolaska u klub Glavaš je pokazao da je dobar stručnjak, vidi se da ima zapadne metode rada što je i pokazao u svom dosadašnjem radu i dosadašnjim utakmicama. Mada bih ja iskoristio ovu priliku i da se zahvalim bivšem šefu stručnog štaba, Husrefu Musemiću, koji mi je pružio priliku i dao šansu da zaigram u Olimpiku, iskren je Gavarić.
U četvrtak Olimpik na Grbavici dočekuje Leotar u uzvratnom meču 1/8 finala Kupa BiH. U prvom meču u Trebinju Leotar je slavio sa 3:0.
- Leotar je u prvom meču stekao veliku prednost i činjenica je da će istu biti jako teško dostići. Leotar je dobar tim što pokazuju i svojom trenutnom pozicijom na prvenstvenoj tabeli. Nadam se da će utakmica u četvrtak biti dobra i da će publika koja dođe na stadion da pogleda meč biti zadovoljna, kaže Gavarić.
Što se tiče vlastitih ambicija Gavarić kaže da su one trenutno vezane za Olimpik.
- Imam ugovor sa Olimpikom i sve ću od sebe dati da klub ostvari što bolje rezultate. Moje je da igram, a nadam se da će ljudi u Klubu biti zadovoljni onim što pružam. Nadam se da bi moje eventualne dobre igre u nastavku prvenstva mogle biti dobra odskočna daska za neki eventualni angažman u inostranstvu, od čega bi koristi imao i ja ali i Olimpik kroz obeštećenje, rekao nam je za kraj razgovora Gavarić.
Lične ambicije vežem za ambicije Olimpika
U derbiju desetog kola Premijer lige koji je u nedjelju odigran na Grbavici, a u kojem je Olimpik savladao Zrinjski sa minimalnih 1:0 Stefan Gavarić je odigrao jednu od najboljih partija u dresu Vukova sa Otoke.
Beskompromisno je ulazio u svaki duel, te je dao izuzetan doprinos u osvajanju nova tri boda Olimpika. Igrač koji je svoju karijeru počeo u omladinskoj školi Obilića prošao je mnoge klubove prije nego se skrasio u Premijerligašu sa Otoke. Igrao je za Zemun, Zvezdaru, Balkan, Teleoptik, Rudar iz Ugljevika, Zetu iz Golubovaca, Žilinu, Slaviju, Novi Pazar, da bi se na kraju ove sezone skrasio u Olimpiku, gdje se prema njegovim riječima dobro snašao.
- Sve je više nego korektno. Svi su me primili onako kako se samo poželjeti može. Od članova Uprave Kluba, pa do saigrača sa kojima se izuzetno dobro slažem. Momci su izuzetno dobri i kao ljudi i kao igrači i zasta je uživanje biti član Olimpika. Istaknuo bih Brunu Prlića sa kojim provodim najviše vremena, rekao nam je Gavarić.
Što se tiče meča sa Zrinjskim Gavarić želi zbog lošeg vremena i činjenice da meču nije prisustvovao veći broj
gledalaca.
- Nama je izuzetno važno da smo osvojii tri boda. Bili smo bolji i zaslužili smo pobjedu i sa možda većom razlikom. Teren je bio takav kakav jeste i mi smo pružili maksimum za uslove kakve smo imali.
O Vlatku Glavašu, šefu stručnog štaba Olimpika Gavarić ima samo riječi pohvale.
- Od samog dolaska u klub Glavaš je pokazao da je dobar stručnjak, vidi se da ima zapadne metode rada što je i pokazao u svom dosadašnjem radu i dosadašnjim utakmicama. Mada bih ja iskoristio ovu priliku i da se zahvalim bivšem šefu stručnog štaba, Husrefu Musemiću, koji mi je pružio priliku i dao šansu da zaigram u Olimpiku, iskren je Gavarić.
U četvrtak Olimpik na Grbavici dočekuje Leotar u uzvratnom meču 1/8 finala Kupa BiH. U prvom meču u Trebinju Leotar je slavio sa 3:0.
- Leotar je u prvom meču stekao veliku prednost i činjenica je da će istu biti jako teško dostići. Leotar je dobar tim što pokazuju i svojom trenutnom pozicijom na prvenstvenoj tabeli. Nadam se da će utakmica u četvrtak biti dobra i da će publika koja dođe na stadion da pogleda meč biti zadovoljna, kaže Gavarić.
Što se tiče vlastitih ambicija Gavarić kaže da su one trenutno vezane za Olimpik.
- Imam ugovor sa Olimpikom i sve ću od sebe dati da klub ostvari što bolje rezultate. Moje je da igram, a nadam se da će ljudi u Klubu biti zadovoljni onim što pružam. Nadam se da bi moje eventualne dobre igre u nastavku prvenstva mogle biti dobra odskočna daska za neki eventualni angažman u inostranstvu, od čega bi koristi imao i ja ali i Olimpik kroz obeštećenje, rekao nam je za kraj razgovora Gavarić.
Sto se ne prica o navijacima !?!
- bistrikboy
- Kontakt:
Kakvim navijacimanane58 je napisao/la:Sto se ne prica o navijacima !?!

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
kako je onaj keco odigrao ja sam ga gledao par puta zna decko ako mu se da prilika, a i igrao je za reprezentaciju za ove mladje selekcije ???
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Bravo za bod u gradskom derbiju. Polako ali sigurno koracate ka vrhu tabele.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.