Sportski komentatori
- marseille_unique
- Kontakt:
Re: Sportski komentatori
gdje im ataj kanal, i sta ce tamo joj jbm ti zar ga ne mogu vratiti na ftv,
ma znam ja sto baho nece tamo, zato sto ftv ne moze voditi finale lige orvaka a on voli da putuje po stadionima i finalima, ti je to svega mi
ma znam ja sto baho nece tamo, zato sto ftv ne moze voditi finale lige orvaka a on voli da putuje po stadionima i finalima, ti je to svega mi
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
sljedeci mjesec ce doci u BiH.Pa to sto je putovao mu je bila nagrada za posao koji/kako obavljamarseille_unique je napisao/la:gdje im ataj kanal, i sta ce tamo joj jbm ti zar ga ne mogu vratiti na ftv,

pise da prenose evropa ligu,primeru,seriu A , 

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
- rob do bagro
- Kontakt:
joj jest glup ovaj komentator na hayatu...iker odbranio jedan sut, on kaze:"pogledajte ovu akciju casillasa"

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
ewood park stadion evertona???
by velid spaho 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
ewood park... konj glupavi... treba ga otjerat sa televizije...
Kaze zadnji put je Liverpool izgubio 5 utakmica zaredom prije 56 godina, i hoce li se ponoviti ta dvana 1987 godina kad je Liverpool izgubio od Arsenala i jos nekih ekipa nisam ga vise mogao slusati.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Bez_komentara
- Kontakt:
Marjan je odbio tu ponudu iz Beograda s standardnim : "Moje mjesto je u BiH."Ko ga ima na facebook-u,moze se uvjeriti.
Za Bahu ne znam.

Za Bahu ne znam.
eee svasta ces ti od spahe cutialan_kardec je napisao/la:ewood park stadion evertona???by velid spaho

sad kad su igrali real-milan kaze:" Milan je trenutno osmi u Primeri..."

JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
ne prodje ni jedna utakmica da igor i kompanija ne iskazu da je premier liga najjaca , moze pricat on sta hoce zna se gdje igraju najvece zvijezde PRIMERA DIVISION
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
dobro, ak te niko nece da citira na jednoj temi, ne moras kopirat post na drugu,,, o tome je jednostavno besmisleno raspravljat, imaju brojke koje ti trebas procitat da shvatis,,,CRNI_SA je napisao/la:ne prodje ni jedna utakmica da igor i kompanija ne iskazu da je premier liga najjaca , moze pricat on sta hoce zna se gdje igraju najvece zvijezde PRIMERA DIVISION

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
nije tolejla je napisao/la:dobro, ak te niko nece da citira na jednoj temi, ne moras kopirat post na drugu,,, o tome je jednostavno besmisleno raspravljat, imaju brojke koje ti trebas procitat da shvatis,,,CRNI_SA je napisao/la:ne prodje ni jedna utakmica da igor i kompanija ne iskazu da je premier liga najjaca , moze pricat on sta hoce zna se gdje igraju najvece zvijezde PRIMERA DIVISION![]()

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
Los Colchoneros !
svake godine u cetvrtfinalu i polufinalu LP vidimo koja je najjaca liga na svijetu,,,CRNI_SA je napisao/la:nije tolejla je napisao/la:dobro, ak te niko nece da citira na jednoj temi, ne moras kopirat post na drugu,,, o tome je jednostavno besmisleno raspravljat, imaju brojke koje ti trebas procitat da shvatis,,,CRNI_SA je napisao/la:ne prodje ni jedna utakmica da igor i kompanija ne iskazu da je premier liga najjaca , moze pricat on sta hoce zna se gdje igraju najvece zvijezde PRIMERA DIVISION![]()
mislio sam da je prikladnije ovdje da napisem
i da jeste najjaca neka je ,ali cega se toliko boje pa spominju to non stop svaku utakmicu ....dosadni su

a da si ostavio post tamo, ne bi ovo bio off topic

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
dobro zna se da je engleska korak ispred ostalih liga..
ali ovo nije tema za tu diskusiju
ali ovo nije tema za tu diskusiju

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
al' ti ga cura šuknu pošteno...lejla je napisao/la: a da si ostavio post tamo, ne bi ovo bio off topic![]()
toliko od mene
![]()

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Uf pametnica ti neka je li.Cijeli dunjaluk jedno a ti u Au pametnica.Uhuh.Sabina59 je napisao/la:Pa neznam sta ste svi zapeli za marijana ali nikad u zivotu nisam cula veceg drekavca i ekavca od njega i kosa mi se dize kad ga cujem kako galami, strasno, mi u Au smo uglanom komentarisali da nikad gori prenos utakmice nije bio nego kad je on vikao kao magarac, izvinjavam se ako je nekoga ovo povrijedilo ali vjerujte da je tako, a nas Muhamed je super:)))
BosnaE
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Je li to neki novi kanal ili/.........miky_hz je napisao/la:Marjan i Baho ce komentarisati utakmice na Arena Sportu(pregovori sa njima su pri kraju)...prenose ce vjerovatno raditi iz Beograda
BosnaE
Jeste trebao bi ubrzo kod nas poceti sa emitovanjem....newton_heath_lyr je napisao/la:Je li to neki novi kanal ili/.........miky_hz je napisao/la:Marjan i Baho ce komentarisati utakmice na Arena Sportu(pregovori sa njima su pri kraju)...prenose ce vjerovatno raditi iz Beograda
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- NoName
- Kontakt:
Navodno je Marijan odbio ovaj aranžman, negdje sam to pročitao ja mislim. S druge strane, ovaj kanal, šta će on zapravo prenositi??
Znači, moglo bi biti da prenose Calcio, Grčku i slične, meni manje zanimljive događaje jer za ove ostale su prava na domaćim kućama. Ali ko zna, vidjet ćemo, djeluju obećavajuće....U programskoj ponudi TV Arena Sport moguće je pratiti utakmice Uefine Lige prvaka, utakmice Uefine Europske lige, talijanska Serie A, španjolska La Primera, grčka Liga, COPA sudamericana, uskoro Formula 1, NFL, Copa Libertadores te mnogi drugi sportski događaji.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
najbolji komentatori prenose najbolje lige i natjecanja, jedino im je izmakla engleska liga, a koji ce kanal pohvatati sve najbolje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.