NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jutros oko 11 Zmajevi otputovali na pripreme. Sljedeća utakmica u Međugorju protiv Cibalije, vraćaju se za 12 dana.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Jeste jaki ko nato , auu zime brrr
kod vas,svaka čast dobra slika pojačane ekipe sretno zmajevima . 

- zvijezdica
- Kontakt:
NK "Cibalija" Vinkovci - NK "Zvijezda Gradacac" 0:1 (Milan Kovacevic)
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Opasno ste pocelizvijezdica je napisao/la:NK "Cibalija" Vinkovci - NK "Zvijezda Gradacac" 0:1 (Milan Kovacevic)

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- edo_malesak
joj jesmo betonzvijezdica je napisao/la:NK "Cibalija" Vinkovci - NK "Zvijezda Gradacac" 0:1 (Milan Kovacevic)
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
-
- Kontakt:
izgelda da samo pogodili sa pojacanjima....
Ovakav ce rezultat biti i u MOSTARU 16.kolo aBd
0:1
Pozdrav za Zmajeve...
Ovakav ce rezultat biti i u MOSTARU 16.kolo aBd
0:1

Pozdrav za Zmajeve...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Nogometaši Zvijezde su u Međugorju odigrali svoju prvu prijateljsku utakmicu od odlaska na pripreme. Zmajevi su snage odmjerili sa trenutno trećeplasiranom ekipom HNL-a, Cibalijom, te na kraju zabilježili minimalnu pobjedu i dokazali da će na proljeće biti ponovo ona ekipa od prošle sezone, kada su se nizale pobjede.
Treba napomenuti da je kroz čitavu utakmicu bilo neizvjesno te da su i jedni i drugi imali podjednake šanse. Gol odluke za naše momke postigao je Milan Kovačević, pojačanje koje je nedavno stiglo na Banja Ilidžu. Zlatko Đorić je izveo korner pet minuta prije kraja utakmice, a Kovačević glavom pogodio.
Trener Zoran Ćurguz rotirao je igrače, dakle i ovaj put svi su dobili šansu da pokažu koliko znaju i mogu. Bila je to dobra predstava Zvijezde, koja u utorak igra utakmicu sa Nertvom Ploče, a onda i protiv Metkovića. Do kraja priprema na planu je još jedan pripremni meč (ukupno četiri), a onda po povratku u Gradačac očekuju ih također četiri meča.
NK Zvijezda - HNK Cibalia 1:0 (Kovačević 85')
gradacac-x.com
Treba napomenuti da je kroz čitavu utakmicu bilo neizvjesno te da su i jedni i drugi imali podjednake šanse. Gol odluke za naše momke postigao je Milan Kovačević, pojačanje koje je nedavno stiglo na Banja Ilidžu. Zlatko Đorić je izveo korner pet minuta prije kraja utakmice, a Kovačević glavom pogodio.
Trener Zoran Ćurguz rotirao je igrače, dakle i ovaj put svi su dobili šansu da pokažu koliko znaju i mogu. Bila je to dobra predstava Zvijezde, koja u utorak igra utakmicu sa Nertvom Ploče, a onda i protiv Metkovića. Do kraja priprema na planu je još jedan pripremni meč (ukupno četiri), a onda po povratku u Gradačac očekuju ih također četiri meča.
gradacac-x.com
alcaci je napisao/la:Nogometaši Zvijezde su u Međugorju odigrali svoju prvu prijateljsku utakmicu od odlaska na pripreme. Zmajevi su snage odmjerili sa trenutno trećeplasiranom ekipom HNL-a, Cibalijom, te na kraju zabilježili minimalnu pobjedu i dokazali da će na proljeće biti ponovo ona ekipa od prošle sezone, kada su se nizale pobjede.
Malo vam je realizacija losa, po jedan gol po utakmici, valjda ce se otcepit ti vasi napadaci!![]()
gradacac-x.com
Zvijezda u Splitu protiv 'Zmaja' iz Makarske vodi sa 2:0, sad će kraj i više informacija bit će na ovom portalu.
- zvijezdica
- Kontakt:
Golove dali Hamzić i Stanković
Odlične akcije kod oba gola, Šest, Stanković i Kovačevć do sada strijelci od pojačanja, još samo Đorić i sve je superzvijezdica je napisao/la:Golove dali Hamzić i Stanković

Hoće li nama iko tamo zabit gol ? Tko brani ?
-
- Kontakt:
Lijep početak, samo da se nastavi ovim tempom, ne bi se trebali brinuti za proljeće.
Gradina je zvijezdi posudila Sehrica..
a dali je Gradina kupila ili dobila na posudbu DAMIRA ZUKICA ..
I imal jos kakve trgovine izmedju zvijezde i gradine
a dali je Gradina kupila ili dobila na posudbu DAMIRA ZUKICA ..
I imal jos kakve trgovine izmedju zvijezde i gradine
Plave boje jos me nose
Volim plavo to je sve
Eh da mi nije te GRADINE
sta bih jadan ja bez nje !!
Volim plavo to je sve
Eh da mi nije te GRADINE
sta bih jadan ja bez nje !!
Vidim da nitko na forumu ne pominje da je u Zvijezdi odnedavno i novi stoper Elvis Čolić, iz Banovića, koji je proveo 2 sezone u Triglavu iz Kranja. To je onda spomenuto pojačanje u odbrani.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pa jel taj na probi ili je vec potpisaosemko5 je napisao/la:Vidim da nitko na forumu ne pominje da je u Zvijezdi odnedavno i novi stoper Elvis Čolić, iz Banovića, koji je proveo 2 sezone u Triglavu iz Kranja. To je onda spomenuto pojačanje u odbrani.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
[/quote]
Pa jel taj na probi ili je vec potpisao
[/quote]
Izgleda da je već potpisao ugovor, sudeći prema Dnevnom avazu. Samo čudno da uprava Zvijezde ne daje nikakve informacije, a da je to promaklo i onima koji su "blizu" uprave. Ne znam čemu tolika tajnovitost?
Pa jel taj na probi ili je vec potpisao

Izgleda da je već potpisao ugovor, sudeći prema Dnevnom avazu. Samo čudno da uprava Zvijezde ne daje nikakve informacije, a da je to promaklo i onima koji su "blizu" uprave. Ne znam čemu tolika tajnovitost?
- zvijezdica
- Kontakt:
NK "Jadran" - NK "Zvijezda Gradacac" 0:2 (Hamzić i Husić)
U subotu protiv Rabotničkog iz Skolja jer je Split otkazao.
Nogometaši Zvijezde jučer su otputovali na drugi dio priprema u Makarsku. Umjesto ozljeđenog Saše Šest ekipi se priključio Elvis Čolić, koji će se pokušati nametnuti stručnom štabu. Zvijezda će na Jadranu boraviti 12 dana. U Gradačcu su ostali Nedim Huseinbašić, Mousa Diabang i Edis Sandžakli, koji će raditi po već utvrđenom programu šefa stručnog štaba Zorana Čurguza. ovaj članak je objavio tip.ba jeli zna kakav je ovo igrač... podatke mislim valjali gdje je igrao... a čuj mousa ostao zar stvarno....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.