ma meni je krivo što klub i mene lik oblati samo tako, a ovdje se javno hvali kako levatima uvaljuje igrače, a kad neko drugi nađe levata onda je smrad. Nije uopšte trebao ni ovdje ni tamo ništa pisati nego prijaviti da vidimo ko je upravu i tačka ha yaaddebisi je napisao/la:mozda im i jest to filijala klub... ev ja sumnjam da je to tacno iako postoji mogucnost da je istina.. ak je tacno sramota... ak nije i trebas se izvinuti
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Browser igra: Football identity
Bilal je puno stariji od samira i daffija, a ovo sto elninho pise, ako je protiv pravila ja cu vas licno prijaviti. Bolje da vas izbace iz lige nego da nam citavu ligu banujuStrauss je napisao/la:malo ozbiljniji dječica od 15-16 godina da ovdje meni drže lekcijeelninho_resTO je napisao/la:dobro stvog djecijeg aspekta ispadoste veoma dobri pregovaraci,al dobro nemam namjeru da se raspravljam,neka drugi kazu,ako nebudem upravu ja cu se izvinuti al eto cekam da se drugi izjase,malo ozbiljniji kao bilal,samir,daffy i ostali![]()
još ne mogu da vjerujem da je neko u stanju ovako optužiti, stvarno ne mogu
evo i dokaza da i drugim prodajemo i to respektabilnim klubovima
[img][img]http://img541.imageshack.us/img541/1486/57092961.png[/img][/img]
EDIT
Ne mogu da vjerujem čak si i tamo ovorio temu da baciš ljagu na GLstidi se
- elninho_resTO
- Kontakt:
ja vas necu prijavit,sto se mene tice igrajte kako hocete,samo sam iskazo svoju sumnju,nisam kriv sto neki imaju moralne vrijednostiStrauss je napisao/la:Upravu si neću se ni ja raspravljati, al nećeš ni ti ni daffy ni bilo ko drugi ovdje meni djeliti lekcije. Ti kao moralan nemoj ovdje puno srati nego na FID i fino prijavi, pa da vidimo šta će se desiti. A kad se dokaže da ove su ovu gluposti što si iznosio ima ovdje javno, a itamo da pojedeš sva ova **** koja si iznosio, moralni. A sad pravac FID i prijava da vidimo ko je upravu
@adebisi -to je to,nema puno rasprave ja sam iznjeo misljenje ako je tacno onda je sramota ,ako nije ja cu se izvinut,nemam problema sa izvinjavanjem ako nisam u pravu,ja bi cak i volio da nisam u pravu

ovo za blacenje,ja sam reko da cu se izvinut i slobodno mozete govorit da sam vam ja oblatio klub,sto se tice uvaljivanja,za kerima se hvalim-mislim zobg njegovog nacina igre,zanas je pohvalno sto smo ga prodali a za rajka isto,jel nemogu da shatim da neko igra svaku btekmu i trnira svaki dan a niakad se nejavi na forum i nedodje na locker room,al eto nek kaze ko sta hoce,ja sam se izjasnio
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Ma ja sam otisao u hrvatsku dole je provod dole je more
Izbi ovdje afera prava
hebo Italiju
El ninho ti kao tužilac, obrati se Adminu na FID-u povodom ovog i ako bude kako ti kažeš meni ban, a ako bude kako ja kažem onda ti izvinjenje i da završimo s ovim, ne da mi se ovo fkt više.

El ninho ti kao tužilac, obrati se Adminu na FID-u povodom ovog i ako bude kako ti kažeš meni ban, a ako bude kako ja kažem onda ti izvinjenje i da završimo s ovim, ne da mi se ovo fkt više.
nema smisla da se ista prijavljuje mogli bi nam zatvoriti pola lige bratami.. prije svega koliko ima korisnika sa duplim accom? radi toga su rumuni i bili banovani.. samo sto su oni budale igrale na par accova..
iskreno i meni ovdje nesto sumljivo kako to da bas u Zagreb idu, ali bmk, parama ne mozes kupiti titulu niti mozes biti jaci radi para.. sta on moze sa 8m? dovest stranca pa da bude dobar kao ona dva francuza ili komsije? koji imaju ocjenu oko 6-6.5? a od bosanski igraca malo koga moze kupiti i da zaista zeli da napusti klub..
iskreno i meni ovdje nesto sumljivo kako to da bas u Zagreb idu, ali bmk, parama ne mozes kupiti titulu niti mozes biti jaci radi para.. sta on moze sa 8m? dovest stranca pa da bude dobar kao ona dva francuza ili komsije? koji imaju ocjenu oko 6-6.5? a od bosanski igraca malo koga moze kupiti i da zaista zeli da napusti klub..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- samir_tm87
- Kontakt:
elninho_resTO je napisao/la:sat bi zmajevi,ja mislio vi cete nas razvalit,jos ja nisam igro(kao jedan od bolji i najbrzi igrac),iskrslo nesto u zadnji cas,ja da sam igro pa nebi ni boda vidjeli,jest mi zao,nemozete zamislit kolko,jos moj bot sjebo sam sebe ocjena oko 5,sljedecu protiv ljiljana spreman 100% i napokon da pobjedimo,a ove sto su nesto spominjali otpatke,mozete samo jednim putem da ga prodate za mnogo vise,necu govorit o kojem,jer ako je ono sto ja mislim,banovana je rumunska liga zbog toga,al eto,mozda mislite i postenim ipak ima levata,red je da ivi nalevatite nekog ko sto smo mi vas,ocekujem odgovor bosnie na ovo
hah , ma eto kod nas je bilo sve rega , super , nikad nam nije bilo lakse i bolje igrat ccc ... sad popravit ovo sto nas je jucer zajebalo i brzo ce uzvratna

Stvarno nemogu da shvatim koji je vas problem, jel ti mislis neko vara ili nesto nema tu otvaranja tema diskusija i rasprava nego pravac admin i to i to i to imam ti rec i on ce da vidi sta da radi stvarno ste mi se smucili.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
alene pusi ****
je prvi priznajem da sam napravio dupli acc zbog toga sto nije bilo tad menagera
ali sad njemu prigovaras
a i ti imas dupli acc zat sto me je menager bivsi 8kamikaza 9 zamolio da ga napravim jer nije bio tu neko vrijeme
sam si nam priznao zat ššššš
ako ce koga banovat nek me banuju
ali samnom ides i ti
je prvi priznajem da sam napravio dupli acc zbog toga sto nije bilo tad menagera
ali sad njemu prigovaras
a i ti imas dupli acc zat sto me je menager bivsi 8kamikaza 9 zamolio da ga napravim jer nije bio tu neko vrijeme
ali samnom ides i ti
Zadnja izmjena: Micron, dana/u 02 jul 2010, 11:26, ukupno mijenjano 1 put.
Haha micron care, zajeban si ti cojk dobro je toMicron je napisao/la:alene pusi ****
ali sad njemu prigovaras
a i ti imas dupli acc
ali samnom ides i ti

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
- elninho_resTO
- Kontakt:
evo kao prvo necu da ga pusimMicron je napisao/la:alene pusi ****
ali sad njemu prigovaras
ali samnom ides i ti
kao drugo ja sam reko odma da vas necu prijavit,priznajte i da zavrsimo stim,dosad ste radili,odsad necete i gotovo
sto se tice duplih acaunta zasta si ga ti koristio?kao pomocni menager,i kako si tim utico na igru-nikako,mogo si astimat brojeve i timski trening i sta jos-nista,ija sam to htjeo i naprqavio ga ali nisam mogo dobit poso zbog ratinga i odusto,ali nastranu to,jel isto kad kosristis acaunt za mjnenjannje brojeva ili za namicanje para,tako da nemaju me zbgo cega banovat,a nemaju ni tebe,ja sam samo rekao za ovo,eto recite jel istina i gotovo,niko vas nece perijavit,zavrsicemo tu pricu,ako nije izvinjenje dobijate
i vjeruj ako vas banuju,nece banovat samo vas,banovace taj rvatski klub,a mozda i jos neki dio nae lige,i zato nezelim da prijavljejum
Zadnja izmjena: elninho_resTO, dana/u 02 jul 2010, 12:12, ukupno mijenjano 1 put.
"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- elninho_resTO
- Kontakt:
haj drago mi je da je bila dobra tekma,radujem se sljedecem mecusamir_tm87 je napisao/la:elninho_resTO je napisao/la:sat bi zmajevi,ja mislio vi cete nas razvalit,jos ja nisam igro(kao jedan od bolji i najbrzi igrac),iskrslo nesto u zadnji cas,ja da sam igro pa nebi ni boda vidjeli,jest mi zao,nemozete zamislit kolko,jos moj bot sjebo sam sebe ocjena oko 5,sljedecu protiv ljiljana spreman 100% i napokon da pobjedimo,a ove sto su nesto spominjali otpatke,mozete samo jednim putem da ga prodate za mnogo vise,necu govorit o kojem,jer ako je ono sto ja mislim,banovana je rumunska liga zbog toga,al eto,mozda mislite i postenim ipak ima levata,red je da ivi nalevatite nekog ko sto smo mi vas,ocekujem odgovor bosnie na ovo
hah , ma eto kod nas je bilo sve rega , super , nikad nam nije bilo lakse i bolje igrat ccc ... sad popravit ovo sto nas je jucer zajebalo i brzo ce uzvratna

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
molim te eto više ne piše ovdje ništa o tome, sve što te interesuje imaš FID, a ja ličnu ću sam sebe prijaviti, pa da vidimo šta ima od togaelninho_resTO je napisao/la:evo kao prvo necu da ga pusimMicron je napisao/la:alene pusi ****
ali sad njemu prigovaras
ali samnom ides i ti
kao drugo ja sam reko odma da vas necu prijavit,priznajte i da zavrsimo stim,dosad ste radili,odsad necete i gotovo
sto se tice duplih acaunta zasta si ga ti koristio?kao pomocni menager,i kako si tim utico na igru-nikako,mogo si astimat brojeve i timski trening i sta jos-nista,ija sam to htjeo i naprqavio ga ali nisam mogo dobit poso zbog ratinga i odusto,ali nastranu to,jel isto kad kosristis acaunt za mjnenjannje brojeva ili za namicanje para,tako da nemaju me zbgo cega banovat,a nemaju ni tebe,ja sam samo rekao za ovo,eto recite jel istina i gotovo,niko vas nece perijavit,zavrsicemo tu pricu,ako nije izvinjenje dobijate
i vjeruj ako vas banuju,nece banovat samo vas,banovace taj rvatski klub,a mozda i jos neki dio nae lige,i zato nezelim da prijavljejum

eno izvino seStrauss je napisao/la:molim te eto više ne piše ovdje ništa o tome, sve što te interesuje imaš FID, a ja ličnu ću sam sebe prijaviti, pa da vidimo šta ima od togaelninho_resTO je napisao/la:evo kao prvo necu da ga pusimMicron je napisao/la:alene pusi ****
ali sad njemu prigovaras
ali samnom ides i ti

- elninho_resTO
- Kontakt:
eto ja sam zavrsio,cak sam vam se izvinuo na vasdem forumu(nakon sto je neko iznjeo argumente),sta god da je bilo sto se mene tice gotovo je,idemo dalje,sljedeci mec protiv ljljana ocekujemo pobjedu i preskakanje njih i waltera na tabeli,posebno tekmu protiv mikrona
,a vi radite sta hocete,ovo je zadnji post odmene na tu temu

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
ja pruzam rukuelninho_resTO je napisao/la:eto ja sam zavrsio,cak sam vam se izvinuo na vasdem forumu(nakon sto je neko iznjeo argumente),sta god da je bilo sto se mene tice gotovo je,idemo dalje,sljedeci mec protiv ljljana ocekujemo pobjedu i preskakanje njih i waltera na tabeli,posebno tekmu protiv mikrona,a vi radite sta hocete,ovo je zadnji post odmene na tu temu
ee a na kojoj strani igras da znam da te mogu cuvat ovi kod mene spori

i ko vam igra na mojoj poziciji

i samo copy onaj post i paste na topic afera
- elninho_resTO
- Kontakt:
valjda bi ti trebo d znas da mene nemoze niko cuvatMicron je napisao/la:ja pruzam rukuelninho_resTO je napisao/la:eto ja sam zavrsio,cak sam vam se izvinuo na vasdem forumu(nakon sto je neko iznjeo argumente),sta god da je bilo sto se mene tice gotovo je,idemo dalje,sljedeci mec protiv ljljana ocekujemo pobjedu i preskakanje njih i waltera na tabeli,posebno tekmu protiv mikrona,a vi radite sta hocete,ovo je zadnji post odmene na tu temu
ee a na kojoj strani igras da znam da te mogu cuvat ovi kod mene spori![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ko vam igra na mojoj poziciji![]()
![]()
i samo copy onaj post i paste na topic afera

na tvojjo poziciji neigra niko ,imamo 2 novih koji su se odlicno ponasali na terenu,jest da nekontam sto je jednom value 0 al eto
i da vam dam tracak nade,speed mi vise nije ko nekad,od prije 10 dana sam ga presto trenirat pa je osto na nivou 67,nesto ali eto vidimo se na mecu,ustvari bice da sam brz pame necete ni vidjet

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
ma mogu se ja mjeriti sa tvoji 67 to je razlika od 6elninho_resTO je napisao/la:valjda bi ti trebo d znas da mene nemoze niko cuvatMicron je napisao/la:ja pruzam rukuelninho_resTO je napisao/la:eto ja sam zavrsio,cak sam vam se izvinuo na vasdem forumu(nakon sto je neko iznjeo argumente),sta god da je bilo sto se mene tice gotovo je,idemo dalje,sljedeci mec protiv ljljana ocekujemo pobjedu i preskakanje njih i waltera na tabeli,posebno tekmu protiv mikrona,a vi radite sta hocete,ovo je zadnji post odmene na tu temu
ee a na kojoj strani igras da znam da te mogu cuvat ovi kod mene spori![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i ko vam igra na mojoj poziciji![]()
![]()
i samo copy onaj post i paste na topic afera,to ti enmogu otkrit jjer ima mnogo taktickih zamisli,
na tvojjo poziciji neigra niko ,imamo 2 novih koji su se odlicno ponasali na terenu,jest da nekontam sto je jednom value 0 al eto
i da vam dam tracak nade,speed mi vise nije ko nekad,od prije 10 dana sam ga presto trenirat pa je osto na nivou 67,nesto ali eto vidimo se na mecu,ustvari bice da sam brz pame necete ni vidjet

- elninho_resTO
- Kontakt:
ama da nwe govorim o aceleration,nemas sanse,ni ti ni nimko drugi
,ima da dominiram
,sretno vam bilo,nadam se da ce bolji pobjedit

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
- elninho_resTO
- Kontakt:
evo da se izvinim i ovdje za onoga sto ga boli briga za onaj tamo forum
,izrazio sam sumnju i dali ste argumemente i jos jednom se izvinjavam ,da nebude da sam vas okaljo ,al eto zato cemo vas srewdit u ponedjeljak 

"BEEN THERE WON THAT"
"BEEN THERE WON THAT"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.