Premijer liga BiH 2008/09

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

19TM87
Kontakt:

Re: 30 kolo Premijer Lige BIH

Post Postao/la 19TM87 » 18 maj 2009, 16:33

Knele je napisao/la:Evo sada da fino obradujem sve navijače FK Veleža iz Mostara. Na radio Gradačac bila je ta tema, hoće li ili ne Zvijezda pustit Orašju. Svi su složni i jednoglasno tvrde :"Ne zanimaju nas nikakve špekulacije, niti to što Orašje ispada iz lige, igramo kao i sve prethodne utakmice, samo na pobjedu.."

SAMO POŠTENO!
daj Boze...je bi volio da ta utakmica bude na tv-u
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 18 maj 2009, 16:42

jeli sarajevo proslo u kup sta se gleda golovi il medjusobne utakmice,ako su golovi sarajevo ce se trebat bas potrudit jer ce celik pustit borac samo da sarajevo neprodje a slavija ce takodjer pomoc borcu pa ce uradit sve da pobjede.to je moje misljenje mozda grijesim jedino sto se nepodudara sa mojom procjenom je remi slavije kod borca.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 18 maj 2009, 16:45

jeli sarajevo proslo u kup sta se gleda golovi il medjusobne utakmice,ako su golovi sarajevo ce se trebat bas potrudit jer ce celik pustit borac samo da sarajevo neprodje a slavija ce takodjer pomoc borcu pa ce uradit sve da pobjede.to je moje misljenje mozda grijesim jedino sto se nepodudara sa mojom procjenom je remi slavije kod borca.
Koliko gluposti u jednoj recenici.

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 18 maj 2009, 16:45

Modriča - Velež x eto kofa se dogovorili,ali velez bi mogao uzeti bod,samo nek lome od prve minute
Laktaši - Sloboda x2 laktasi su se nadavali bodova pa sad ocekujem isto,slobodi treba za evropu jer jos ne znaj za kup
Željezničar - Travnik 2 travnik inspirisan opstankom u ligi ide na sva tri boda,zeljo je los pravo,ali ce ipak dati go
Posušje - Široki x jedni ispali,drugi ne mogu nigdje,podjela bodova,bratski
Slavija - Sarajevo x nama dosta nerjeseno,ali cemo dati go,normala penal za slaviju po ko zna koji put
Čelik - Borac 1 robijasi su uvijek bili fer i posteni :? ,borac nema sansu za evropu pa nema fajde trositi pare za bodove
Zrinjski -Leotar x2 zrinjski opusten,nastavljaju prodavati bodove cigani,ovo je malo da zarade na kladionici
Zvijezda- Orašje 1 zvijezda postena maksimalno,rako je covijek od povjerenja 8-)

gavra
Kontakt:

Re: Premier liga BiH 2008/09

Post Postao/la gavra » 18 maj 2009, 16:57

Ajde Sova oladi malo o kakvom napadu pricas ,pa da je bilo napada sta mislis da bi se spasilo 20 ljudi, pises gluposti ovde po forumu vidi se da nikad nisi ni bio u Banja Luci,a vjerovatno nisi nigdje ni sisao sa Pala.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 18 maj 2009, 17:03

I zaboravio sam napisati da su igraci Slavije zasluzili batine koliko i sudija,pises o nekom lizanju a kao navijac Slavije i "veliki Srbin" kako se predstavljas ,sto se malo ne pozabavis vasim igracima koji 10 godina suruju sa ljudima i saveza a zna se ko tamo sjedi.Ne znam kako nisam prepoznao "velike prijatelje iz SRPSKOG SARAJEVA" mozda ne pratim istu ligu i nisam bio na istoj utakmici.
Nadam se da nisi clan grupe sokolovi jer sam imao malo bolje misljenje o njima, ako jesi nek vam je Bog na pomoci

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 maj 2009, 17:08

Posto vidim da su opasno zakuvali vb 1987 i Sova,evo da i ja iznesem svoje misljenje u vezi ovoga sto oni pisu...Prvo,sramota me u subotu bilo sto sam Banjalucanin,kada su nasi momci s ledja kamenjem gadjali onih 15-20 sokolova koji su imali najdobronamjerniji nastup od svih grupa koje su zadnjih godina dolazili u BL...ali tako nesto se moglo naslutiti vec nakon onako hladne reakcije stadiona i samo par sporadicnih aplauza nakon sto su Sokolovi podigli onaj transparent " U Krajini pravoslavne svijece nikad niko ugasiti nece............"
Drugo,neumjesno je i porediti Slaviju i Borac kao klubove,Slavija ce uvijek igrati pred 200-500 gledalaca,pa makar igrala i evrokupove,i jednog dana kad gazda (citaj Kulina) zavrne slavine,nece je se vise niko ni sjecati bez obzira na tzv stogodisnju tradiciju,a Borac ce uvijek biti klub,i uvijek ce igrati pred 5000-20000 gledalaca,pa makar igrao Prvu ligu RS ili Evroligu....Sad sto Slavija u ovoj eri Iljo-Colakovic-Ceko i sl primitivci par godina ostvaruje bolje rezultate od Borca,vjerujte da nema nikakve veze...Sta joj znaci Evropa? Igrace na Kosevu pred 30 gledalaca kao prije dve godine protiv onih Rumuna...jadno....
Trece...za mene je Slavija kao klub umrla tacno prije dve godine u zadnjem kolu 2005,kada je kao druga na tabeli gostovala 15. Slobodi koja nije imala pojma,mi svi u Banjaluci se jadnici nacickali pored tranzistora u nadi da ce Slavija (kao fol ortodoxno srpski klub) odigrati bar nerijeseno i tako nas ostaviti u Premier ligi....Kad ono prva recenica reportera u radio prenosu je "Na Tusnju se okupilo preko 5000 gledalaca a gosti su iznenadjujuce doputovali bez 9 prvotimaca Spalevica,Kokota,Regoje,Vuksanovica,Dujkovica...itd,itd...a mi ko popisani gledamo jedan u drugoga i gasimo tranzistore uz najgore moguce kletve...Naravno Sloboda pobjedjuje 3-1,na kraju utakmice zagrljaji jednih i drugih....ne treba ni da pominjem da su par kola prije toga nas dobili u sred Banjaluke gdje su naravno nastupili kompletni i izuzetno motivisani kao i prekjuce....Sve ove moje rijeci je proslog mjeseca potvrdio i smrdljivi Kulina nakon sto su popusili u Tuzli izjavom : "Sad nam psuju srpsku majku i gadjaju nas kamenjem a prije dve godine kad smo ih ostavljali u ligi,bili smo im dobri" Fuj,fuj,fuj!!!
Cetvrto...Sova je apsolutno u pravo ovo za croatizme,jer stvarno se ovdje toliko gleda HRT,Nova,RTL i slicno da je vec postalo degutantno u svakodnevnom razgovoru slusati rijeci poput ured,sretno,samoubojstvo, i sl....ali to su reflexni izgovori,zna se koliko je stotina hiljada Krajisnika poklano u Jasenovcu i zaista je jadno kad neko za Krajisnika kaze da bi volio da bude predgradje Zagreba....
Mislim da VB grijesi kad kaze da Banjaluka hrani bilo koga,istina je da se najvise poreza uplati ovde,ali to mafijasi tipa Dodik,ranije SDS i slicni potrpase sebi u dzepove raznim provizijama,tenderima namjestenim i sl,tako da sirotinja iz istocnog dijela RS sigurno nema neke vajde od Banjaluke...
Sova,trebao bi se bar ograditi zbog velikog broja poginulih ljudi odavde u tvom kraju u ovom zadnjem ratu....

Peto...bez veze mi je ovo sto VB podrzava gadjanje 20 momaka da vidi koliko su brzi....

Eto toliko od mene za prvi post,pozdrav obojici i ostalim dobronamjernim clanovima ovog foruma...
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 18 maj 2009, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 18 maj 2009, 17:17

Schlager,prijatelju odlican post mislim da si rekao sve ,taman sam mislio to napisati, i jos jednom da napomenem mozda ti to i ne znas da nije bilo nikakvog organizovanog napada na sokolove,nego su dva momka(odvaljena) koji nisu ni bili na utakmici bacala kamenje i oni su i uhapseni i niko ih nije ni branio,a kad se uletalo na teren vjerovatno si primjetio da su vodje branile da se prilazi navijacima Slavije jer ipak nisu oni krivi sto imaju takvu upravu.

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 18 maj 2009, 17:20

benajon je napisao/la:jeli sarajevo proslo u kup sta se gleda golovi il medjusobne utakmice,ako su golovi sarajevo ce se trebat bas potrudit jer ce celik pustit borac samo da sarajevo neprodje a slavija ce takodjer pomoc borcu pa ce uradit sve da pobjede.to je moje misljenje mozda grijesim jedino sto se nepodudara sa mojom procjenom je remi slavije kod borca.
ja mislim da se gledaju medjusobni dueli,a sarajevo je po tome bolje zato sto je izvuklo bod u banja luci a na kosevu ih dobilo....sarajevo je u kupu uefa 1000%

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 18 maj 2009, 17:23

Modriča - Velež 1
Laktaši - Sloboda 1
Željezničar - Travnik x 99%
Posušje - Široki 2
Slavija - Sarajevo x
Čelik - Borac 1
Zrinjski -Leotar 1
Zvijezda- Orašje 2

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 maj 2009, 17:26

Priznajem da nisam znao za ovo....Stvarno mi je bilo neprijatno kad neko dodje kod nas tako dobronamjerno,da bude kamenovan ali ako je ovo tacno sto kazes i ako to i gostujuci navijaci znaju,lakse mi je.....

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 18 maj 2009, 17:29

Priznajem da nisam znao za ovo....Stvarno mi je bilo neprijatno kad neko dodje kod nas tako dobronamjerno,da bude kamenovan ali ako je ovo tacno sto kazes i ako to i gostujuci navijaci znaju,lakse mi je...
To je 100% tacno,oni momci sto su bili u Bl znaju to sigurno,a sad ovi kao ovaj Sova sto vjerovatno nije ni ustao od racunara ne znaju sigurno a i ne moraju ni znati.

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 18 maj 2009, 17:40

Bola, Eagles, odakle si skinuo onaj link?

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 18 maj 2009, 17:41

neOX je napisao/la:Modriča - Velež 1
Laktaši - Sloboda 1
Željezničar - Travnik x 99%
Posušje - Široki 2
Slavija - Sarajevo x
Čelik - Borac 1
Zrinjski -Leotar 1
Zvijezda- Orašje 2
haha....ZVijezda orasje...kec kao nikad do sad
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 18 maj 2009, 18:10

north_park_1989 je napisao/la:Ja ne znam sta ovi iz Sarajeva ocekuju protiv nas.........vodili smo na kosevu do 90 minute pa su izjednacili pa tako da nemaju sta traziti u LUKAVICI,SLAVIAJ dobija 100%....... :D
nemoj zafrkavat!!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 18 maj 2009, 18:27

a sto se tice Slavije kad je izgubila 3:1 od slobode,to nije Slavija kriva jer da je borac dosao s kadetima u lukavicu nekoliko kola prije ove utakmice i da je izgubio 1:0 ostao bi u ligi,a posto nisu dosli rez. je registrovan s 3:0 i to vas je zguzilo banjalucani.......znaci sami ste sebe zajebali....... :!: :!: :!:
Ma dobro te godine je bilo svega,ali moras priznati da Slavija uvijek grize protiv Borca,i protiv Slobode su igrali sa drugim timom al jbg svakako smo sami sebi najvise krivi,mene samo nervira sto se digla frka nakon par vezanih pobjeda Borca kako se namjesta da Borac igra Evropu evo sad su se svi uvjerili da Borcu niko nista ne namjesta.
Mada ima jos nade :D ,nesto sam nacuo da Sloboda nece dobiti licencu zbog prevelikih dugovanja, zato nastavljamo traziti ziranta za put u Evropu ;) .
http://www.lesinari1987.net/galerija/di ... fullsize=1

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 maj 2009, 18:39

north_park_1989 je napisao/la:Ja sam clan Sokolova,uopste nije bilo napada od strane lesinare nego od 2,3 narkomancica.....a sto se tice Slavije kad je izgubila 3:1 od slobode,to nije Slavija kriva jer da je borac dosao s kadetima u lukavicu nekoliko kola prije ove utakmice i da je izgubio 1:0 ostao bi u ligi,a posto nisu dosli rez. je registrovan s 3:0 i to vas je zguzilo banjalucani.......znaci sami ste sebe zajebali....... :!: :!: :!:
Ako nesto ne znas,ili nisi siguran onda ne lupaj....To o cemu ti pricas,nedolazak Borca u Lukavicu, se desilo 2005,i tada je Borac ispao zbog cuvene nemjestaljke Zeljeznicar-Zepce 1-2 i Rudar Ugljevik-Buducnost 1-2 u zadnjem kolu,i to nisam ni pominjao...

Ja pricam o 2007,kada nas je Slavija pobjedila u Banjaluci a u zadnjem kolu sa rezervnim timom otisla u Tuzlu,iako je tada za Slobodu bila Man Utd....

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 18 maj 2009, 18:53

Schlager je napisao/la:Posto vidim da su opasno zakuvali vb 1987 i Sova,evo da i ja iznesem svoje misljenje u vezi ovoga sto oni pisu...Prvo,sramota me u subotu bilo sto sam Banjalucanin,kada su nasi momci s ledja kamenjem gadjali onih 15-20 sokolova koji su imali najdobronamjerniji nastup od svih grupa koje su zadnjih godina dolazili u BL...ali tako nesto se moglo naslutiti vec nakon onako hladne reakcije stadiona i samo par sporadicnih aplauza nakon sto su Sokolovi podigli onaj transparent " U Krajini pravoslavne svijece nikad niko ugasiti nece............"
?, " ово % ", " " % " $ % " у $, а не & " ? " знају ' $ се свађају " ".
? вјеруј ", & " ? $ ', $ пут транспарент " " % у ? "& - $ - ? - " % ? $". & ' /, " пун " је & те ' ' ' у ?, " ? $ не & " $ се ".
Drugo,neumjesno je i porediti Slaviju i Borac kao klubove,Slavija ce uvijek igrati pred 200-500 gledalaca,pa makar igrala i evrokupove,i jednog dana kad gazda (citaj Kulina) zavrne slavine,nece je se vise niko ni sjecati bez obzira na tzv stogodisnju tradiciju,a Borac ce uvijek biti klub,i uvijek ce igrati pred 5000-20000 gledalaca,pa makar igrao Prvu ligu RS ili Evroligu....Sad sto Slavija u ovoj eri Iljo-Colakovic-Ceko i sl primitivci par godina ostvaruje bolje rezultate od Borca,vjerujte da nema nikakve veze...Sta joj znaci Evropa? Igrace na Kosevu pred 30 gledalaca kao prije dve godine protiv onih Rumuna...jadno....
Не % $ " ? " & Сарајево & $. $ ? је / " 15 $ у " " у $ ? $ Сарајева, " ' ? $ ?, " & ? " & $. & " ? " " ? у & ". " опет је ? " $ $ & " $ ? & " $ ?.
% - " са ? $ је " нас " ? ? " & Сарајево, е " ? на ? /. " ? не " ' ?, - ? сва $ " " & Сарајева, " су $ су!
% се Европе ", ? јесте ? на % јер % $ не " $. " то " " ' & ' & ' је $ " " & је $ " ? ' $, у " ?.
Trece...za mene je Slavija kao klub umrla tacno prije dve godine u zadnjem kolu 2005,kada je kao druga na tabeli gostovala 15. Slobodi koja nije imala pojma,mi svi u Banjaluci se jadnici nacickali pored tranzistora u nadi da ce Slavija (kao fol ortodoxno srpski klub) odigrati bar nerijeseno i tako nas ostaviti u Premier ligi....Kad ono prva recenica reportera u radio prenosu je "Na Tusnju se okupilo preko 5000 gledalaca a gosti su iznenadjujuce doputovali bez 9 prvotimaca Spalevica,Kokota,Regoje,Vuksanovica,Dujkovica...itd,itd...a mi ko popisani gledamo jedan u drugoga i gasimo tranzistore uz najgore moguce kletve...Naravno Sloboda pobjedjuje 3-1,na kraju utakmice zagrljaji jednih i drugih....ne treba ni da pominjem da su par kola prije toga nas dobili u sred Banjaluke gdje su naravno nastupili kompletni i izuzetno motivisani kao i prekjuce....Sve ove moje rijeci je proslog mjeseca potvrdio i smrdljivi Kulina nakon sto su popusili u Tuzli izjavom : "Sad nam psuju srpsku majku i gadjaju nas kamenjem a prije dve godine kad smo ih ostavljali u ligi,bili smo im dobri" Fuj,fuj,fuj!!!
" " ¥ Норт &, те сезоне " " $ у ?, - ' $ 3-0 & &. " ? тога & $ вас ? $... Не ' за ту ? ", " ? је $ ", " ??
& је ¥, " је $ то % је урађено " / на % управу & тога. " су $ " ? " &-" ", ? - " " " $ & се ? " за & " " & " $ " ? прве $ $ ?.
Cetvrto...Sova je apsolutno u pravo ovo za croatizme,jer stvarno se ovdje toliko gleda HRT,Nova,RTL i slicno da je vec postalo degutantno u svakodnevnom razgovoru slusati rijeci poput ured,sretno,samoubojstvo, i sl....ali to su reflexni izgovori,zna se koliko je stotina hiljada Krajisnika poklano u Jasenovcu i zaista je jadno kad neko za Krajisnika kaze da bi volio da bude predgradje Zagreba....
", ја ' ? свјестан % је $ & " у ' рату, зато " " јесте $ то ? гурање уз &, ? то " ' '.
Mislim da VB grijesi kad kaze da Banjaluka hrani bilo koga,istina je da se najvise poreza uplati ovde,ali to mafijasi tipa Dodik,ranije SDS i slicni potrpase sebi u dzepove raznim provizijama,tenderima namjestenim i sl,tako da sirotinja iz istocnog dijela RS sigurno nema neke vajde od Banjaluke...
Sova,trebao bi se bar ograditi zbog velikog broja poginulih ljudi odavde u tvom kraju u ovom zadnjem ratu....
Ја % све оне " су $ свој $ за % ?, па " тај ", " " - ". " " " ? $ то &, ? $ ' " $ ", " ' " ' &, " ' $, " су " ? $ " &, а не на " " & $, то не $. Ја то у ? $ & ? ' ' "?", " не $ " на ' $ % & & све то ".

" & ¥ на посту " на ", ", ? са " " " " " $ & не ? $ " " $.
" вјеруј ", ? " ? $ $ $ - " у $ " $ " ? $ & " ?, " ' % " $ се " $ остане у Првој ? ? " % је рат ¥, " $ & УЕФА, " је " по ", &... & $ ? " РС.

% се " % $ $, ? је ? " " & у " $, " у &, " $ $ нас & " " ' у Сарајеву, " не $ ? $ се $ с % $ " " $ су нас " ? " су $ на ?. ? " се ? " " & су се ? " " су ? за & ? " рата, $ је & " &, " $ су $ са " " ? " $, па ја опет не $ у " % $.
I ko se nad'o ale...

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 18 maj 2009, 19:08

Ljudi sta je vama,prokontajte malo,kao sto vec neko rece na ovoj ili drugoj temi,nadam se da ovo u Banja Luci nije se desilo zbog toga sto su ljudi vec navikli da domacin uvijek pobjedi ili zbog same vaznosti tekme,ako su bili pokradeni(nisam gledao tekmu) onda podrzavam reakciju jer dosta je vise mirnog posmatranja lopovluka ispred vlastitih ociju,dosta je tzv.huligana koji samo pjevaju pjesmice dok se reziraju kradje na raznim terenima sirom BiH,kada ce se kod nas desiti da navijacka skupina prekine tekmu kada njihov tim gostuje negdje,tesko da ce se to ikad desiti iako se na gostovanjima desavaju najvece kradje......opet kazem ako je Borac bio pokraden,onda je jasno zbog cega se to desilo,pa sastale se lole iz uprave Slavije i uprave Sarajeva i dogovorili se da ga suknu Borcu,ne budite djeca,smijesna mi je ta prica o jedinstvu nekog naroda ma koji to narod bio,o nekakvoj homogenizaciji,pa danas su dosla vremena gdje brat bratu gleda kako da mu sukne,otuda i dogovor uprave Sarajeva i Slavije,zinulo dupe kulini i sumanu(lopovi uvijek malim slovom) na pare koje ce dobiti od Europe pa otuda i dogovor-sto da se mi glodjemo u zadnjem kolu i strepimo sta ce biti u Zenici,hajmo mi Borcu suknuti itd......glavni sudija ovog meca,Pilav,nije toliko bitno sto je on iz Sarajeva,bitnije od toga je da on obavlja neku funkciju u savezu(ne mogu sada da se sjetim koja je to funkcija ali sam siguran da obavlja neku funkciju u savezu),pored te funkcije on je i sudija,pametnom je i to dosta,da nije zalosno bilo bi smijesno,a pouzdano znam da jedan korumpirani novinar koji je vojnik saveza,veoma cesto kada u svojim tekstovima(bolje receno pamfletima) pise neke stvari u vezi saveza,redovno spomene i Pilava,tvrdeci za njega kao da je to najsposobniji kadar saveza i slicne nebuloze.............ako neko ne vjeruje u ovu pricu oko dogovora uprave Sarajeva i Slavije,dovoljno je vidjeti da i u Izvrsnom odboru saveza sjedi basic koji je ujedno i podpredsjednik Sarajeva ili koju vec funkciju obavlja,tu je i ceko koji naravno tjera vodu na mlin Slavije......i smijesan mi je komentar na Y tube,komentar o videu sa tekme Borac-Slavija,kaze lik pa zar nam nasi ovo rade,hehe,jos ima onih koji zive u zabludama i loze se na neki patriotizam,dok mnogi gledaju samo svoj licni interes i ne biraju nacine kako da naplate to.......nista se ne desava slucajno
Zadnja izmjena: lopta je okrugla, dana/u 18 maj 2009, 19:12, ukupno mijenjano 1 put.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 maj 2009, 19:12

@ lopta je okrugla- dobar post

Sova,i ti mijesas kruske i jabuke oko ispadanja Borca 2007,procitaj moj odgovor ovom clanu Sokolova north_park_1989....

Malo me zbunjujes sa ovim stalnim forsiranjem Zagreba,ne znam sa kim ti kontaktiras u BL pa imas te informacije,ali ja sam rodjen i zivim ovdje,posao kojim se bavim mi omogucava da poznajem jako sirok krug ljudi,i mogu ti garantovati da svi ti ljudi u 99 posto slucajeva su vezani za Srbiju i narocito Beograd,i rodbinski,i kad se ide na utakmice ili koncerte,sajmove i sl,cak i kad se ne daj boze teze oboli ide se na VMA ili KBC u Beogead,a ne na Rebro,tako da mislim da si tu u zabludi....Ludilo je bilo kad je Semih Senturk zavukao gol u 121 min...
A sto se tice Kuline i njegove izjave,bilo je u svim medijima,evo sad sam googlajuci nasao izvjestaj upravo sa ovog sajta....

Nakon što je vrijeđao i gurao novinare
Erbez bez komentara o incidentu?!
Nedjelja, 15.03.09. 13:53. www,sportspot.ba

„Nemam komentar na bilo kakva dešavanja za vrijeme i nakon jučerašnje utakmice sa Slobodom u Tuzli“, istakao je Zoran Erbez, trener Slavije koji je nakon meča u subotu u Tuzli, u kojem je njegov tim izgubio od Slobode (0:1) golom Nikole Mikelinija u sudijskom vremenu, vrijeđao novinare, ali i u jednom momentu naguravao se sa njima.
Ni u Upravi Slavije nisu imali komentar na neprimjereno ponašanje šefa stručnog štaba svog kluba na „Tušanju“. Međutim, istakli su kako je susret odigran u gotovo neregularnim uslovima.

“Ono što smo doživjeli u Tuzli je sramota! Našu klupu publika je gađala kamenjem. A, kada smo ih ostavljali u ligi prošlih godina, tada nas nisu gađali?! Gol smo primili nakon što su naši fudbaleri izbacili loptu van terena, zbog povrede igrača Slavije. Njihovi protivnici na terenu nisu im vratili loptu i iz te, posljednje akcije na terenu zabili su pogodak. Na koji način neka prosude vaši čitaoci...“, rekao je Dragan Kulina, predsjednik tima iz Istočnog Sarajeva.
Slavija je porazom u Tuzli izgubila drugo mjesto na premijerligaškoj tabeli, poslije 7. kola, a na kojem je sada, upravo, Sloboda. U narednom 19. kolu ugostiće Velež. Osvajanjem moguća tri boda popularni „sokolovi“ nadaju se povratku na poziciju rezervisanu na kraju sezone za „vicešampiona“ države.
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 18 maj 2009, 19:22, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.