AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Evil Genius
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Evil Genius » 23 nov 2010, 18:45

znam ja da bi ti rado da smo mi u 'bayern je najbolji klub na svijetu, valja nam primit tricu veceras' fazonu ali NE MERE :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 nov 2010, 18:46

Kakvo raspolozenje vlada medju Romicima? :D
Vidim pojedini su raspolozeni pa od neke nestrpljivosti pisu cudne postove sa dosta besmislica. :lol: :lol:

Ono sto ja ocekujem je jedna fer tekma u kojoj ce biti posteda i sa jedne i sa druge strane i da nece biti previse nasilnih startova, jer to niti jednom timu nije u interesu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 nov 2010, 19:16

Imal na nekom njemackom kanalu ova utakmica?? Ovi retardi sa ftv-a prenose izvikani real i istruhli ajax :evil: :evil:
nema potpisa

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2010, 19:20

A nema :evil: :evil:

SAT 1 sutra Schalke prenosi :roll: :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 nov 2010, 19:33

Admir_Sa je napisao/la:Imal na nekom njemackom kanalu ova utakmica?? Ovi retardi sa ftv-a prenose izvikani real i istruhli ajax :evil: :evil:
Hahaha, vidi mu epiteta. :D Nemoj bolan, zamrznuće ( ili zamrzit će te, hebem li ga, kako je ispravno :lol: ) te navijači tih klubova, pa ćeš imati hejbet neprijatelja na forumu. :mrgreen:
Znaš da ti ja nisam oprostio što nas zoveš nafakašima. :D

Očekujem opuštenu utakmicu (bar s naše strane) i podjelu bodova. Malo me strah ovog sudije iz Španije. Brate, lagan je na kartonima.
Vom Jäger zum Gejagten

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 nov 2010, 21:37

FCS-FCS je napisao/la:Ovu tekmu protiv Bajerna ako pocnu Mirko (malo vise po boku) i Marko (vise u sredini)...te, Menez odmah iza Boriela....zaklecu se u 2-0 za lijepu vucicu !!
Dobro si se zakleo samo u pogrešan klub.

forzaaaaromaaa je napisao/la:debilcina njemacka.dobit cemo ih.vucinic ce ih izvozat po obrani dodat borielu i lopta je u mrezi.ali ce ju se svabe kasnije opravdavat da njima nisu tribali bodovi i da je zato roma dobila.a dobila bi i da im tribaju bodovi jer smo svi vidili da se u munchenu drzala dobro do 80 minute i onda su im dali gol.osim toga nije bilo pola momcadi,vucinic de rossi mexes rise,menez.jos dosta njih inace da su oni igrali dobili bi i u muchenu.:)
Mišu izađi iz rupe.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 nov 2010, 22:12

forzaaaaromaaa je napisao/la:debilcina njemacka.dobit cemo ih.vucinic ce ih izvozat po obrani dodat borielu i lopta je u mrezi.ali ce ju se svabe kasnije opravdavat da njima nisu tribali bodovi i da je zato roma dobila.a dobila bi i da im tribaju bodovi jer smo svi vidili da se u munchenu drzala dobro do 80 minute i onda su im dali gol.osim toga nije bilo pola momcadi,vucinic de rossi mexes rise,menez.jos dosta njih inace da su oni igrali dobili bi i u muchenu.:)
Evo sad nam ne trebaju bodovi i igramo bez pola tima. Igramo na vrucem terenu i opet ne trazmio razloge za poraz.

Zato sto vodimo. :D
#divovi

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 nov 2010, 22:38

Dje onaj sto rupe misije spominje????

Poigravanje sa slabashnim protivnikom u drugom poluvremenu
nema potpisa

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 nov 2010, 22:39

Admir_Sa je napisao/la:Dje onaj sto rupe misije spominje????

Jeste nako što smo pola tima zamjenili.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 23 nov 2010, 22:41

FRANK RIBERY je napisao/la:

Pola tima ? Muller i ribery pola tima ?Nemoj sad ti izvlakusa red je bio i da vama sreća okrene ledja.Dosta ste je vi imali i davali golove u 90 minutama.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

boom.dll
Kontakt:

Post Postao/la boom.dll » 23 nov 2010, 22:42

FCS-FCS je napisao/la:Ovu tekmu protiv Bajerna ako pocnu Mirko (malo vise po boku) i Marko (vise u sredini)...te, Menez odmah iza Boriela....zaklecu se u 2-0 za lijepu vucicu !!
Dobro si se zakleo samo u pogrešan klub.

Mišu izađi iz rupe.
Morao sam se logovat radi ovoga whahahahhahahahahha :lol: :lol: :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 nov 2010, 22:43

DAVID VILLA 7' je napisao/la:

Pola tima ? Muller i ribery pola tima ?Nemoj sad ti izvlakusa red je bio i da vama sreća okrene ledja.Dosta ste je vi imali i davali golove u 90 minutama.
Njihovim izlaskom smo nestali sa mape.Prestali smo biti opasni i povukli se što je Roma znalački kaznila.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 nov 2010, 22:44

CESTITAM MOMCI !! FORZA SERIA A :D :D

JOS SUTRA INTER ABD
-RIVALDO-

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 23 nov 2010, 22:44

Cestitke na pobjedi. :)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 23 nov 2010, 22:46

svaka čast na ovom comebacku ;) a taman sam pomislio koja je Ranieri budaletina (napada čovjek titulu lige prvaka) jeste li osigurali prolaz dalje sa ovom pobjedom ili je Bazel ipak siguran :|
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 nov 2010, 22:50

Da ne bude da nije bilo cestitki sa one druge strane. Cestitam na pobjedi, a da li je ista zasluzena ne znam, jer nisam gledao utakmicu. Gledajuci po ovim rezultatima po poluvrijeme je pripalo svakome.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 23 nov 2010, 22:52

Bayern zdravo, zdravo!
Menez kralj, potez utakmice je kad sprinta 40m stiže Milera i uzima mu loptu k'o malom djetetu.. Ništa posebno nismo odigrali, ali tri boda su tri boda.. Posebno me raduje što se Pizza vratio, sad će biti cirkusa...
@brazzo, nismo osigurali ali nam treba bod protiv cluja ili da basel ne uzme sva tri u minhenu..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 nov 2010, 22:53

S-Y-L-A-R je napisao/la:
Evil Genius je napisao/la:hahahahah jbg ja ko da sam vidio da je on u prvom sastavu . . . u svakom slucaju, potanka vam je odbrana i s njim i bez njega samo da vam to napad ne nadoknadi i ja sam zadovoljan :D
Ma imamo mi "Super Maria" :D :D.Jos da Bilal bude raspolozen necete bas lako doc do 3 boda cak i sa brojnim povredama nasih igraca ;) ;) .
Volim kad ovako tacno isprognoziram utakmicu.Mario zabio 2 a vi niste lako dosli do pobjede :) :)
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

tH Mejtaši Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la tH Mejtaši Sarajevo » 23 nov 2010, 22:53

Francesco il capitano. :mrgreen:
60 godina vjernosti.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 23 nov 2010, 22:57

Toooo, svaka vam čast :D Igro sam keca na vas, skako sam ko malo dete kad ste zabili treći gol.. čestitke! :) :lol:

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.