Rafa Nadal za sve njegove fanove
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Rafa Nadal za sve njegove fanove
Još ti drži onog strica za trenera.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 24 jun 2016, 05:32, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Prvi puta u zivotu otkako navijam za njega mi je drago sto je popusio, i neka je zaista.
Ove dvije ublehe u vidu strica i Roiga u njegovom stabu mu ne znaju nikakvu hebenu taktiku smisliti protiv bilo kojeg igraca, koliko samo defanzivno igra da ne kazem pichkasto.
Ove dvije ublehe u vidu strica i Roiga u njegovom stabu mu ne znaju nikakvu hebenu taktiku smisliti protiv bilo kojeg igraca, koliko samo defanzivno igra da ne kazem pichkasto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma frajer je puko ko kokica...psihologu i treningu jedno godinu dana pa nek pokusa.
Kad je izgubio 4 set i poveo 2-0 u 5 mislio sam to je to, zaboravio predhodni set, jak psihicki, a on onda gubi 6 gejmova za redom. Stekao sam osjcaj da je Vardasku bilo dovoljno samo kako umije i zna da vrati brejk i mec je njegov.
Kad je izgubio 4 set i poveo 2-0 u 5 mislio sam to je to, zaboravio predhodni set, jak psihicki, a on onda gubi 6 gejmova za redom. Stekao sam osjcaj da je Vardasku bilo dovoljno samo kako umije i zna da vrati brejk i mec je njegov.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
samo novi stručni štab i pokušati čovjeka vratiti u život ovako ovako roig i toni što neko reče nula čista
Njemu više ni hodža pomoć nemože.bajern100 je napisao/la:samo novi stručni štab i pokušati čovjeka vratiti u život ovako ovako roig i toni što neko reče nula čista

NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Mislim da je vakat za prijevremene penzije...nekad je to bio stroj od igraca, strah i trepet za sve ,teniski velikan - a danas je spao na to da ga nekakva ojebina, onaj nejaki zemljak Verdasco (sa kojim se prije šprdao) čisti špahtlom vec prvom kolu jednog GS-a
ako mu to nije najjaci moguci znak da mu je vakat za penzije- ne znam šta više treba....bezveze uništava svoj ionako narušeni legacy (u zadnje vrijeme).....treba nekad znati kad se povuci i nema to veze sa godinama.

ako mu to nije najjaci moguci znak da mu je vakat za penzije- ne znam šta više treba....bezveze uništava svoj ionako narušeni legacy (u zadnje vrijeme).....treba nekad znati kad se povuci i nema to veze sa godinama.
Rafa nemoj kvariti sve sto si stekao u tenisu...idi u penziju nek te pamte kao veliko sampiona....prestani se brukati!!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A vidi ološa što se skupilo sa glupim komentarima!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Neka ga jos godinu dvije da ga Dzumke otrese par puta.delinjo je napisao/la:Rafa nemoj kvariti sve sto si stekao u tenisu...idi u penziju nek te pamte kao veliko sampiona....prestani se brukati!!
Ne oprastaj se cesoguz. Vamossssss

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Re: Odg: RE: Re: Rafa Nadal za sve njegove fanove
Da dzumi dobije samopouzdanja hahabhsport je napisao/la:Neka ga jos godinu dvije da ga Dzumke otrese par puta.delinjo je napisao/la:Rafa nemoj kvariti sve sto si stekao u tenisu...idi u penziju nek te pamte kao veliko sampiona....prestani se brukati!!
Ne oprastaj se cesoguz. Vamossssss
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ološ, a veze nemaju o tenisu.
Nema ni Rafa viseMancini je napisao/la:Ološ, a veze nemaju o tenisu.

Neka ti imaš dosadnjakoviću.bhsport je napisao/la:Nema ni Rafa viseMancini je napisao/la:Ološ, a veze nemaju o tenisu.
Vise od tebe, vjecni nezadovoljnice.Mancini je napisao/la:Neka ti imaš dosadnjakoviću.bhsport je napisao/la:Nema ni Rafa viseMancini je napisao/la:Ološ, a veze nemaju o tenisu.

Dosadan si trolčino.
- madridista4ever
- Kontakt:
Vraća se Rafa na RG u velikom stilu siguran sam u to, možda neće osvojiti ali ide do finala. Ne može ovakva gromada od igrača samo tako pasti 1 sezonu i da se odmah penzionise, sta vam je ljudi. Nije on još uvijek svoje završio na ATP touru.
Otpisivali su ga i ranije bezbroj puta pa se on vraćao jači i jači. Boljeg trenera i psihologa mora naći, a hoće, pa onda ako ne ove sezone u 2017. kreće drugi Nadal. VAMOS RAFA!!!

29 godina mu je tek. Znaci on moze na vrhunskom nivou odigrati jos bar 3 sezone uvjeren sam. Ali fakat ne znam sta da mislim o njegovom stanju tijela, i dalje ne mogu da poimim da je toliko fizicki krahiro pa da se ne moze nositi sa Novakom, jest da ovaj igra fenomenalno, ali mislim da mora popraviti formu bar do tog RG da mu makar pruzi dobar otpor a znamo svi na Pariskoj sljaci na 30 stepeni u finalu da Rafa nikada nije autsajder, da igra ne znam sa kime.madridista4ever je napisao/la:Vraća se Rafa na RG u velikom stilu siguran sam u to, možda neće osvojiti ali ide do finala. Ne može ovakva gromada od igrača samo tako pasti 1 sezonu i da se odmah penzionise, sta vam je ljudi. Nije on još uvijek svoje završio na ATP touru.Otpisivali su ga i ranije bezbroj puta pa se on vraćao jači i jači. Boljeg trenera i psihologa mora naći, a hoće, pa onda ako ne ove sezone u 2017. kreće drugi Nadal. VAMOS RAFA!!!

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Iako sam navijač Federera ali svim srcem bih volio kad bi se Rafa vratio u staru formu. Potreban je on još tenisu, treba malo i neizvjesnosti unjeti, dosadno gledati da samo jedan čovjek sve osvaja.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- madridista4ever
- Kontakt:
Ja mislim da je on više psihički pao nego fizički, i da mu ta psiha utječe na lošu fizičku spremu. I sam je krajem prošle sezone izjavio da nema samopouzdanja kao ranije i da ne ide u udarce samouvjereno ko nekad, već da previše razmišlja jer nije siguran i zbog toga griješi. Fizička sprema njemu zavisi od koljena to je bez sumnje, a vrhunski sportista kao sto je on je može dići na vrhunski nivo vrlo brzo uz uslov da nađe pravog trenera i ozbiljno poradi na psihi. Na RG on ce se posebno naložiti, od iznimne važnosti je da osvoji kori turnir prije njega i da digne sebi samopuzdanje i da se uvjeri da još uvijek može parirati Noletu. Nije on još toliko pao da nema povratka, ako poradi na osnovnim aspektima koje sam naveo sigurno da će ostati u teniskom vrhu još koju sezonu.bodi123 je napisao/la:29 godina mu je tek. Znaci on moze na vrhunskom nivou odigrati jos bar 3 sezone uvjeren sam. Ali fakat ne znam sta da mislim o njegovom stanju tijela, i dalje ne mogu da poimim da je toliko fizicki krahiro pa da se ne moze nositi sa Novakom, jest da ovaj igra fenomenalno, ali mislim da mora popraviti formu bar do tog RG da mu makar pruzi dobar otpor a znamo svi na Pariskoj sljaci na 30 stepeni u finalu da Rafa nikada nije autsajder, da igra ne znam sa kime.madridista4ever je napisao/la:Vraća se Rafa na RG u velikom stilu siguran sam u to, možda neće osvojiti ali ide do finala. Ne može ovakva gromada od igrača samo tako pasti 1 sezonu i da se odmah penzionise, sta vam je ljudi. Nije on još uvijek svoje završio na ATP touru.Otpisivali su ga i ranije bezbroj puta pa se on vraćao jači i jači. Boljeg trenera i psihologa mora naći, a hoće, pa onda ako ne ove sezone u 2017. kreće drugi Nadal. VAMOS RAFA!!!
Kao sto reče monak iznad, i ne ponavljam zato sto sam Rafin veliki fsn, ali on je prijeko potreban današnjem tenisu. Ako se on ne vrati na stare staze, Novakova besprijekorna dominacija će učiniti budućnost ovog sporta jako dosadnom..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.