Morat` ces se raspitati.Ja preko prijatelja iz Njemacke "poslujem"VolimLiverpool je napisao/la:Gdje se može uzeti taj whey protein ?
Pokusati cu i ja s kim ustupiti u kontakt po pitanju toga
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
Morat` ces se raspitati.Ja preko prijatelja iz Njemacke "poslujem"VolimLiverpool je napisao/la:Gdje se može uzeti taj whey protein ?
Dex je napisao/la:6 mjeseci već trčim, izgubio sam 30kg, sad mislim u teretanu pa imal ko šta preporučit za početnike
amino.ba ti je najsigurniji, i traži kvalitetan whey..nemoj neki fuš uzet'...ovdje pare znače kvalitet..Blue_He4rt je napisao/la:Morat` ces se raspitati.Ja preko prijatelja iz Njemacke "poslujem"VolimLiverpool je napisao/la:Gdje se može uzeti taj whey protein ?,tako sto on kupi tamo pa se kvitamo
![]()
dr*am već 10 godina i nisam vidio napretka, vidil mi iko išta u kašikama?SemperFideliss je napisao/la:Dex je napisao/la:6 mjeseci već trčim, izgubio sam 30kg, sad mislim u teretanu pa imal ko šta preporučit za početnike![]()
Ikre sine, uci, citaj, pisi, obrazuj se malo, a ne sve na gotovo balvane jedan.
vidi Vidovita BebaAmoxicillin je napisao/la:dr*am već 10 godina i nisam vidio napretka, vidil mi iko išta u kašikama?SemperFideliss je napisao/la:Dex je napisao/la:6 mjeseci već trčim, izgubio sam 30kg, sad mislim u teretanu pa imal ko šta preporučit za početnike![]()
Ikre sine, uci, citaj, pisi, obrazuj se malo, a ne sve na gotovo balvane jedan.
upravo suprotno ! Ne slusaj njega Boga mi, amino.ba trpaju sta stignu. Idi u importane ili kod terze i uzmi dobar suplementAmoxicillin je napisao/la:amino.ba ti je najsigurniji, i traži kvalitetan whey..nemoj neki fuš uzet'...ovdje pare znače kvalitet...Blue_He4rt je napisao/la:Morat` ces se raspitati.Ja preko prijatelja iz Njemacke "poslujem"VolimLiverpool je napisao/la:Gdje se može uzeti taj whey protein ?,tako sto on kupi tamo pa se kvitamo
![]()
A kako ti znas sta ko trpa, navedi dokaze?Bosniacum Lilium je napisao/la:
upravo suprotno ! Ne slusaj njega Boga mi, amino.ba trpaju sta stignu. Idi u importane ili kod terze i uzmi dobar suplement
ne moram ja navoditi dokaze kad znam momke koji su narucivali i govorili za pojedine proteine da su smeceSemperFideliss je napisao/la:A kako ti znas sta ko trpa, navedi dokaze?Bosniacum Lilium je napisao/la:
upravo suprotno ! Ne slusaj njega Boga mi, amino.ba trpaju sta stignu. Idi u importane ili kod terze i uzmi dobar suplement
Bosniacum Lilium je napisao/la:ne moram ja navoditi dokaze kad znam momke koji su narucivali i govorili za pojedine proteine da su smeceSemperFideliss je napisao/la:A kako ti znas sta ko trpa, navedi dokaze?Bosniacum Lilium je napisao/la:
upravo suprotno ! Ne slusaj njega Boga mi, amino.ba trpaju sta stignu. Idi u importane ili kod terze i uzmi dobar suplementnajbolja je informacija iz prve ruke
Momcino, pretpostavka zdrave diskusije jeste pravilno citanje i razumijevanje postova sugovornika na forumu, znaci ili dokaz tj nalaz sa analize ili emigriraj sa ove teme.Bosniacum Lilium je napisao/la:balvanidi guli jabuke jarane, dovoljno ti je da odes na fb amino.ba i vidis komentare. Boli me K***C jedi brasna ako hoces, nemoj meni ovdje solit pamet slonu
ok bussiness man. Strasnog li posla u pola 1SemperFideliss je napisao/la:Neam zivaca, imam pametnijeg posla radit.
Da si ziv i zdrav.
Covjek uci dok je zivBosniacum Lilium je napisao/la:ok bussiness man. Strasnog li posla u pola 1SemperFideliss je napisao/la:Neam zivaca, imam pametnijeg posla radit.
Da si ziv i zdrav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.