Ma sve trojica su šošoni... Bez uvredeCAZIN je napisao/la: ↑29 nov 2025, 11:45To što znaju naš jezikzona072 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 11:36Pa šta spaja Cedi Osmana, Kenana Sipahija i Tarika Biberovica ?Samozdravlje je napisao/la: ↑29 nov 2025, 11:31
Nemas Ti pojma ko su i sta su Sandzaklije. Ja znam jer sam sa njima dijelio rovove i transee. Od jednog kosarkasa napraviste
gosp.Fikreta Abdica i Autonomase. Takva smo drzava, koja ima dusmane u 2, pa i 3 naroda. Sad nam smeta sto je neki
Zenicanin stavio licni interes ispred drage nam BiH.Takvih Zenicanina ima i bilo je u Sarajevu, BL, Listici , u svim sportovima
Prije i za vrijeme agresije je isla demagogija: Za sve su krive Sandzaklije. Krive su jer su kost u grlu nekom, mocni da vjekovima
zive u vrlo "prijateljskom" okruzenju.
Znaju Turci da je Biberovic iz Saraj Bosne, kao i Hrvati da su Cilic, Dodig, Ljubicic, rukometasi, kosarkasi, fudbaleri. Takoi u Srbiji.
Dobiti cemo Tursku. Ko hoce dase kladi, bujrum. Bit cemo kompletni, a tada drhte svi do zadnjih sec.![]()
![]()
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Zadnja izmjena: zona072, dana/u 29 nov 2025, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bosnjaci u rukometu, kosarci, fudbalu i vaterpolu... u Hrvatskoj. Kvaran si , podal i bezobrazan gosp. @Kajzer10.Kajzer10 je napisao/la: ↑29 nov 2025, 11:57Nema vece ublehe od tog “licnog interesa”. Ispade krepo bi od gladi da je ostao ovdje. Ko sto i Musa, Atic, Nurkic eno sad prose po ulici.
Njegov potez je sramotan. Ko to opravdava je idiot, tacka. Pogotovo jos sto nam ovaj gore to izjednacava sa Cilicem i s kim vec ne. Hrvati za Hrvatsku, Bosnjaci u Tursku. Onda smo mi valjda Turci.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- VensanKasel
- Kontakt:
Osman je Goranac , Sipahi Kosovar .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Cak mislim da je Biberovica syebao transfer u fener tako rano.Usporilo mu je razvoj, tek od prosle sezone dobiva malo jace minute a na kraju se sveo na obicnog spot up sutera a imao je nba potencijal
Ne bih da kvarim "off topicom" ovu "sjajnu raspravu" o Sandžaku, Turskoj i izdajnicima, ali ima li Gjergja kakav press danas i znali se šta je sa Atićem i Delalićem?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tačno ćeš biti banovan zbog off topica.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
TripleThreat
- Kontakt:
Yabusele se vratio u NBA nakon 5 godina odsustva uveliko zbog odličnog turnira na OI 2024. Još igrali finale sa SAD, sve oči skauta uprte bile.Divos je napisao/la: ↑29 nov 2025, 10:22Niti jednom igraču nastupi za nacionalmnu selekciju ili dobre partije na velikom takmičenju nisu pomogli oko statusa u en-bi-ej i evroligaškim timovima, nekad odlični nastupi na EP (primjer braća Ernangomes na EP 2022-e) ne pomognu da uopšte dobiju novi ugovor u en-bi-eju, i to je tako.
Knicksi su također potpisali Fourniera na mastan ugovor 2022. djelomično zbog odličnog EB-a, kada je bio među glavnim igračima srebrene Francuske.
Eto i najsvježiji primjer Muurinena sa ovog proteklog EB i Partizana. Jasno kao dan.
Ovo su samo neki svježi primjeri koji mi odmah naumpadaju, a dalo bi se toga dosta iskopati...
"Your favorite player's favorite player" - MB
Iffe Lundberg je potpisao za euroligaski CSKA nakon strasnih partija u ovim prozorimaTripleThreat je napisao/la: ↑29 nov 2025, 15:00Yabusele se vratio u NBA nakon 5 godina odsustva uveliko zbog odličnog turnira na OI 2024. Još igrali finale sa SAD, sve oči skauta uprte bile.Divos je napisao/la: ↑29 nov 2025, 10:22Niti jednom igraču nastupi za nacionalmnu selekciju ili dobre partije na velikom takmičenju nisu pomogli oko statusa u en-bi-ej i evroligaškim timovima, nekad odlični nastupi na EP (primjer braća Ernangomes na EP 2022-e) ne pomognu da uopšte dobiju novi ugovor u en-bi-eju, i to je tako.
Knicksi su također potpisali Fourniera na mastan ugovor 2022. djelomično zbog odličnog EB-a, kada je bio među glavnim igračima srebrene Francuske.
Eto i najsvježiji primjer Muurinena sa ovog proteklog EB i Partizana. Jasno kao dan.
Ovo su samo neki svježi primjeri koji mi odmah naumpadaju, a dalo bi se toga dosta iskopati...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.