Vidi sto sad ides sa mojom pricom. A prizeljkivao si da se dovede. Sreca tvoja pa Houston radi pametno.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Vidi sto sad ides sa mojom pricom. A prizeljkivao si da se dovede. Sreca tvoja pa Houston radi pametno.
Pa nisam i tad sam rekao da nam nije nuzno potreban, kad bi ga mogli dovesti da ne dajemo puno, zasto da ne, bolji je od FVV.
Gdje sam to rekaobaboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 jan 2025, 20:51Pa ti kažeš da su Detroit iz 2004. i da osvajaju ove godine, stavi dolare na to kad si uvjeren![]()
Još jedan epski glupan pored Portera, ukoliko se ispostavi tačnim ovo.Federal prosecutors have been investigating whether NBA player Terry Rozier manipulated his performance as part of an illegal sports betting scheme.
Sabonis je ove sezone top10 igrač.
slažem se, čak je i ispred Senguna trebao biti.Shategabri je napisao/la: ↑31 jan 2025, 09:30Sabonis je ove sezone top10 igrač.
JJJ ne ulazi u top 20.
Smiješno i što je Mobley u All-Star utakmici, presmiješno.Sabonis: 21 PPG, 14 rebounds, 7 assists, 61% FG%, 47% from 3 and 77% FT%. 68% TS%.
Sengun: 19 points, 10 rebounds, 5 assists. 49% FG%, 23% from 3 and 71% FT%. 54% TS%
To uopšte ne igra nikakve uloge, Kingsi su bili prošle godine 4. seed za vrijeme AS pauze, imali su 0 All-Starova iako su Sabonis i Fox igrali vrhunske sezone do tada.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 jan 2025, 13:02Sengun i JJJ su predvodnici ekipa koje su 2.i 3. na Zapadu.Neko iz tih ekipa MORA biti na ASu tako da Sabonis nikako nije mogao biti ispred njih.
Koliko tebe boli najbolji igrac generacije. Pogledaj gdje drzi ekipu Clippersa sacinjenu od prosjecnih igraca. Kawhi tek poceo opet igrati.
SAC small market pa SAS stavi u veliki market?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑31 jan 2025, 17:36To uopšte ne igra nikakve uloge, Kingsi su bili prošle godine 4. seed za vrijeme AS pauze, imali su 0 All-Starova iako su Sabonis i Fox igrali vrhunske sezone do tada.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑31 jan 2025, 13:02Sengun i JJJ su predvodnici ekipa koje su 2.i 3. na Zapadu.Neko iz tih ekipa MORA biti na ASu tako da Sabonis nikako nije mogao biti ispred njih.
Lakersi su bili 10. seed i imali su 2AS.
Jednostavno to nikakve uloge ne igra, popularity i veličina franšize igraju primarne uloge, zato jer je Sacramento small market tim zato i nemaju AS-ova. Da Sabonis stavlja ovakve brojke u Lakersima/SAS-u/Knicksima i da je bilo koja ekipa od te 3 14. seed, bio bi AS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.