Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
Tacno ima istu onu glupu pricu kao Susic. Veze s vezom mu nemaju recenice. Bog zna o cemu prica. Polu-istine i floskule u glavnom. Safet je imao odlicnu ekipu, ovaj prosjecnu. Sretno mu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ovdje bi ljudi 10 novih imena za svaki spisak, ne ide to tako.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Jos mu ne kontam izjavu ne mozemo pozvat puno mladih igraca. Pa sta ti moze mrtvi Mesanovic ponudit prije Hamulica? Ovaj jos godina dvije i penzija. Ovaj drugi 22 godine ima. Yebo ti svoju mater. I ti, Vico i onaj pede.rcic Husara
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Mozda je do mene al jesam li dobro shvatio,na pitanje novinara kako ce reagovati u slucaju poraza,odgovor trenera je bio gledali smo utakmicu Estonije i Svedske.Mozda nisam dobro cuo,al me isto tako ne bi iznenadilo da je ovaj idiot pogresne repke skautiro ....

-
- Kontakt:
Zbog visine pozvao Miličevića (1,92) umjesto Barišića (1,93).
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Vodio se time da uglavnom poziva igrace koje su njegovi prethodnici pozivali i onda, iz razloga sto mu pored Duljevica i Stevanovica treba jos krilnih igraca, pozove Mesanovica umjesto Menala
Kad je Mesanovic zadnji put bio pozvan, ja se i ne sjecam (kod Bazdarevica?)?
Mesanovic > Hamulic
Jedva sam odgledao ovih 20ak min press-a...

Mesanovic > Hamulic

Jedva sam odgledao ovih 20ak min press-a...
Daleko od toga da su nebitni. Napravio je spisak gdje Milicevic, Sanicanin ili Hadzikadunic koji ne igra pola godine moraju igrat od pocetka. A moguce da budu dvojica od njih. Od starta znaci imas ogromne sanse za kardinalne greske na najosjetljivijoj poziciji.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ništa čudno, dok se jugoslovenska fosilna goriva troše ovako će i biti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ovaj mali fakat konta da će igrati u Njemačkoj, bože sačuvaj kakvi ga sve debili savjetuju.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci zvao je Mešanovica kao krilo(a lik nije krilo ),a nije Hotica/Menala koju ustvari i jesu krila. Malo nelogicnoMeni je bilo pitanje bočnih igrača, pa kada sam zovnuo Duljevića i Stevanović, falio mi je još jedan igrač. Igra u Kisvardi standardno i za to bočnu poziciju nisam našao bolje rješenje sada. On to sada igra, raspitao sam se.Znam i da igra golgetera, ali u mojoj viziji je za bokove.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gospodine Petev vrati se.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Debilan spisak, Hadzibegic ocekivano pokazuje da nema pojma sta radi... zato ga je Vico i postavio,...
Husara svršio
Nema Menala
Nema Menala

Senilna glupa jugoslovenska faca. Susic, Bazdarevic, Bajevic i Hadzibegic, ko da ih je isti qurac sve pravio. Uzas, ovaj frajer ce nas u crno zaviti
Pa dobro, trenira sa Mallorcom. Ali u slucaju povrede Anela, nayebali smo.Cartman je napisao/la: ↑08 mar 2023, 11:29Daleko od toga da su nebitni. Napravio je spisak gdje Milicevic, Sanicanin ili Hadzikadunic koji ne igra pola godine moraju igrat od pocetka. A moguce da budu dvojica od njih. Od starta znaci imas ogromne sanse za kardinalne greske na najosjetljivijoj poziciji.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ako nista Bilbija pozvan zasluzeno kao najbolji strijelac nase lige iako moje licno misljenje o njemu kao covjeku je da je nula.
Uvjek ista prica oko ovog spiska iz godine u godinu i neki se idalje primaju i negoduju radi toga. Ja sam ravnodusan boli me briga iskreno vodeci se predhodnim godinama. Sve je isto manje vise i nece se mjenjati kroz kvalfikacije, od igraca, sastava, taktike, menađeri i pojedinci iz saveza sve diktiraju.
Opusteno ljudi covajte mentalno zdravlje.
Uvjek ista prica oko ovog spiska iz godine u godinu i neki se idalje primaju i negoduju radi toga. Ja sam ravnodusan boli me briga iskreno vodeci se predhodnim godinama. Sve je isto manje vise i nece se mjenjati kroz kvalfikacije, od igraca, sastava, taktike, menađeri i pojedinci iz saveza sve diktiraju.
Opusteno ljudi covajte mentalno zdravlje.
Mjau !
Jel on u vezi Hamulica nesto smlati kako je razgovarao s trenerom Tuluza (s kojim je prijatelj), da je kao bolje da ga ne pozove jer se treba pripremati s klubom? 

Senilna ojebina
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 16 gostiju.