Benjamin Tahirović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Neutral
Kontakt:

Re: Benjamin Tahirović

Post Postao/la Neutral » 12 avg 2023, 23:31

Čestitke na asistenciju, ponosan!

Kakav gol Hrvata koji je došao iz Paulija, ah, ah, ah. Majstorski.

Ajaxa sam gledao 10-15 minuta, djeluju mnogo slabije nego prethodnih sezona.

RoninX
Kontakt:

Post Postao/la RoninX » 12 avg 2023, 23:53

Imajednabrigada je napisao/la:
12 avg 2023, 23:29
Ma niko sretniji od mene iskreno pod uslovom da nastavi ovako i izdominira ovu sezonu jer liga je po mjeri za mladog igraca.
On je ovako nesto pokazivao i prije debija za Romu, gledao sam ga ali poslije ga nigdje.

Mada, ja nikad nisam rekao da on neće biti dobar igrac, naprotiv govorio sam da Ce biti igrac ali sam osporavao njegove liderske sposobnosti u repki i da mu fali drskosti, da po mom mišljenju on ne može biti igrac koji Ce donosit prevagu i povuci kada najvise treba a takav nam treba pod hitno ako želimo neki iskorak.

Bogdo, da demantira niko sretniji od mene i da proba izrasti u pravu 10ku.. ako je suditi po ovoj utakmici dobro je krenuo ali ne bih se zalijetao.
otkud ti ovo?

niko od njega nikad nije vidio 10ku...i to sto ce mu se nekad omac asistencija nema veze s njegovim prirodnom pozicijom.

ustasko govance od komentatora namjerno presutio ko je uputio pas za drugi gol

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 13 avg 2023, 00:16

RoninX je napisao/la:
12 avg 2023, 23:53
12 avg 2023, 23:29
Ma niko sretniji od mene iskreno pod uslovom da nastavi ovako i izdominira ovu sezonu jer liga je po mjeri za mladog igraca.
On je ovako nesto pokazivao i prije debija za Romu, gledao sam ga ali poslije ga nigdje.

Mada, ja nikad nisam rekao da on neće biti dobar igrac, naprotiv govorio sam da Ce biti igrac ali sam osporavao njegove liderske sposobnosti u repki i da mu fali drskosti, da po mom mišljenju on ne može biti igrac koji Ce donosit prevagu i povuci kada najvise treba a takav nam treba pod hitno ako želimo neki iskorak.

Bogdo, da demantira niko sretniji od mene i da proba izrasti u pravu 10ku.. ako je suditi po ovoj utakmici dobro je krenuo ali ne bih se zalijetao.
otkud ti ovo?

niko od njega nikad nije vidio 10ku...i to sto ce mu se nekad omac asistencija nema veze s njegovim prirodnom pozicijom.

ustasko govance od komentatora namjerno presutio ko je uputio pas za drugi gol
Nije, ali ja bih ga zelioo vidjeti u repki kao 10ku da proba on biti taj igrac i prevaga jedino sam mislio da on moze to i vidim ga približno tim karakteristikama

Ovo sad sto imamo u veznom redu ionako je nista, sve alibi igraci dodaj prvom do sebe ili vrati Sehicu..imamo takvih i previše a tako nam se i vidi po rezultatima
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 avg 2023, 00:29

Nema šanse da bude 10tka, ni pod kojim uslovima. Čovjek je neka vrste Nemanje Matića stila igre i nikad 10tka neće od njega bit.

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 13 avg 2023, 00:41

Cuj 10ka, a mali igra zadnjeg veznog :crazy:

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 13 avg 2023, 00:54

Kakva crna desetka lik je klasicni deep lying playmaker , bukvalno isto kao I hadziahmetovic samo sto je bolji u skoku.. prije ce biti stoper od njega nego 10tka..samo neka igra , trebaju nam u repci igraci sa minutama..

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 13 avg 2023, 01:32

Nadam se da u arsenalu posjeduje i šutinu van 16.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 avg 2023, 02:03

Cuj brigade, Benjo zehner :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 13 avg 2023, 10:50

harden je napisao/la:
13 avg 2023, 02:03
Nisam rekao da je zehner, ali bih ga probao tu forsirati da vidimo kako bi se sansao, da pokušamo sta prema naprijed uraditi jer igra repke je negledljiva i nemamo kapacitet za Euro s onakvom smorom od igre.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 13 avg 2023, 11:27

hurem je napisao/la:
12 avg 2023, 23:01
(samo da ne dovedu nekog kapitalca na njegovoj poziciji)
Ma kakvi. Ajaxu je sad potrebna desetka i Mislintatu je sav fokus tu + ako Kudus ode u Englesku moraće tražiti zamjenu za njega. Benjamin je u poprilično komotnoj situaciji što se tiče toga.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 14 avg 2023, 13:17

13 avg 2023, 10:50
harden je napisao/la:
13 avg 2023, 02:03
Nisam rekao da je zehner, ali bih ga probao tu forsirati da vidimo kako bi se sansao, da pokušamo sta prema naprijed uraditi jer igra repke je negledljiva i nemamo kapacitet za Euro s onakvom smorom od igre.
Nisu vise zehneri kao prije 10 godina. Zehneri danas su radilice i trkaci koji izmedju ostalog znaju reciklirati loptu nadomak 16. Nema vise ni podvaljivanja lopti, nego spamas ubacaje ili sutas van 16 metara. To je to.

Jedinog takvog igraca imamo u vidu Hajradinovica, ali nisam upucen koliko trcati moze.

Hotic je za mene limitiran igrac, ne moze trcati, nije brz itd itd..
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 avg 2023, 14:10

Pisao sam jučer, Hajradinovic iznenadjujuce mnogo trci. Bar je trčao prije 2,3,4 sezone kad sam ga cesce pratio.
Ovu zadnju ga nisam gledao jer je podbacio.

Sto se tice Hotica, ove priče da ga se u reprezentaciji koristi na neprirodnoj poziciji su LAZ...on je u svim klubovima primarno igrao desno krilo, ponekad veznog. Krilo koje dosta ulazi unutra.
Tako se koristio i u reprezentaciji.
Mišljenja sam da moze nesto dati i da treba biti zamjena Stevanovicu ili boriti se s njim za tu poziciju.
Protiv slabijih protivnika je bolji od Stevanovica jer ima vise fudbalskog znanja za ponuditi. Prednost Stevanovica je trka.

Sindikat12
Kontakt:

Post Postao/la Sindikat12 » 14 avg 2023, 15:45

gruezi je napisao/la:
13 avg 2023, 00:54
Kakva crna desetka lik je klasicni deep lying playmaker , bukvalno isto kao I hadziahmetovic samo sto je bolji u skoku.. prije ce biti stoper od njega nego 10tka..samo neka igra , trebaju nam u repci igraci sa minutama..
Do prelaska u Romi igrao je cesto kao desetka, cak par puta i centerforward. U Romi su ga kasnije forsirali na DM, ”desetka” mu nije nepoznata.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 avg 2023, 16:16

hurem je napisao/la:
14 avg 2023, 14:10
Pisao sam jučer, Hajradinovic iznenadjujuce mnogo trci. Bar je trčao prije 2,3,4 sezone kad sam ga cesce pratio.

Sto se tice Hotica, ove priče da ga se u reprezentaciji koristi na neprirodnoj poziciji su LAZ...on je u svim klubovima primarno igrao desno krilo, ponekad veznog. Krilo koje dosta ulazi unutra.
Mišljenja sam da moze nesto dati i da treba biti zamjena Stevanovicu ili boriti se s njim za tu poziciju.
Protiv slabijih protivnika je bolji od Stevanovica jer ima vise fudbalskog znanja za ponuditi. Prednost Stevanovica je trka.
Kako brat naglasi da je laz, kao da su ga ratne zlocine optuzili a ne diskutovali o poziciji na terenu :tokralju:

Jos da je istina, pa haj :urnebes:

slika
naprijed rejal

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 avg 2023, 17:31

Sveti je napisao/la:
14 avg 2023, 16:16
hurem je napisao/la:
14 avg 2023, 14:10

Kako brat naglasi da je laz, kao da su ga ratne zlocine optuzili a ne diskutovali o poziciji na terenu :tokralju:

Jos da je istina, pa haj :urnebes:

slika
Znao sam da ćeš se pozvati na taj "izvor" a to pokazuje koliko si ga zapravo gledao.
Kroz karijeru primarno igra po desnoj strani, uglavnom kao krilo koje dosta ulazi unutra ili kao desni vezni i tako je tretiran i u reprezentaciji.
Igrao je u Brizu dosta puta na poziciji AM zadnje 2 sezone ali je njegova pozicija primarno po desnoj strani, tako da jeste LAŽ da ga se u reprezentaciji koristilo na neprirodnoj poziciji kada mu je tada u to vrijeme to bila prirodnija pozicija nego što sada jeste.
U Lechu takodjer igra RW.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 avg 2023, 17:39

Ne znam brate, kazes igrao je na am zadnje dvije sezone i onda opet tvrdis da je prirodno desno krilo.
naprijed rejal

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 avg 2023, 08:25

Sveti je napisao/la:
14 avg 2023, 17:39
Ne znam brate, kazes igrao je na am zadnje dvije sezone i onda opet tvrdis da je prirodno desno krilo.
Sto znaci da ga i u klubu forsiraju na neprirodnoj piziciji AM. Ne znaju treneri. :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 17 avg 2023, 18:13

Beduin je napisao/la:
17 avg 2023, 08:25
Sveti je napisao/la:
14 avg 2023, 17:39
Sto znaci da ga i u klubu forsiraju na neprirodnoj piziciji AM. Ne znaju treneri. :mrgreen:
Izgleda :mrgreen:
naprijed rejal

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 17 avg 2023, 22:35

Najmrza su mi ova debilna pisanja gdje se svjesno izvrce poenta a to je da su neki konstantno pisali da se Hotic koristio u reprezentaciji na NEPRIRODNOJ poziciji (desno krilo) umjesto na poziciji 10-ke koja mu je po njihovoj prici prirodna pozicija....želeći valjda time da opravdaju loše partije Hotica u dresu reprezentacije.

Moja poenta je bila da je to LAŽ, kao što i jeste. Desno krilo i desna strana za Hotica sve jeste, samo ne neprirodna pozicija.
Zapravo je to njegova primarna pozicija, kao što sam i napisao gore. Na toj poziciji se koristio i u reprezentaciji.
I jos jednom, priča da je u reprezentaciji korišten na neprirodnoj poziciji je LAŽ.

U konacnici, ovo je tema o Tahirovicu. Toliko o Hoticu na ovoj temi, koji je bljesnuo 2 utakmice pa ga zadnje 3 nema nigdje.
Mozda je do pozicije jer u Lechu igra desno krilo?!

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 18 avg 2023, 16:28

Dobro buraz, samo se nemoj nervirat
naprijed rejal

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], jasmin10, Scholl, Tihi i 30 gostiju.