Meni se najvise svidio kad je simulirao povredu pola godine dok smo primalipo 6-7 komada, ja mislio stvarno Maradona pa čuva noge

Meni se najvise svidio kad je simulirao povredu pola godine dok smo primalipo 6-7 komada, ja mislio stvarno Maradona pa čuva noge
Sto je usao Zvonic? Pa Isic, kakav god da je, doktor nauka je za njega sto se odbrane tice.
Ne kontam ni ja tu izmjenu, Isić je korektno odigrao poluvrijeme.
Zajebavaš li?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:55Svi su uglavnom dobro odigrali, Zeljkovic najbolji a i Peco je prosao nekoliko puta jako dobro. Obe ekipe su mogle pobjedit, idemo dalje![]()
Nisam sto? Sta sam pogrijesioJsjsjsjsjs je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:59Zajebavaš li?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑18 sep 2021, 18:55Svi su uglavnom dobro odigrali, Zeljkovic najbolji a i Peco je prosao nekoliko puta jako dobro. Obe ekipe su mogle pobjedit, idemo dalje![]()
Prosao je nekoliko puta jako dobra, ali fali mu sut kao i cijeloj ekipiHasicuVratiSe je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:04Peco najbolji, svi odlični. Trola lik, ovo je za ban
Suđenje je bilo kriminalno u najmanju ruku. Da je sudio kako treba možda bi pod pritiskom i zabili jedanBabke je napisao/la: ↑18 sep 2021, 19:35Čestitke našim igračima. Bilo je kikseva, glupih poteza ali je sve u svemu bilo ok. Ne treba zanemariti snažan pritisak. Željo je htio proslaviti rođenda pobjedom. Nisam presretan ni suđenjem, ali šta je tu je. Valjalo je zabiti nešto od onog što smo isfulali. Dešava se! jbg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.