Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: Facebook ;)

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 okt 2010, 18:31

Hoce li meni neko poslati link na pp ??
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 19 okt 2010, 18:34

nevjernik je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
brazzo je napisao/la:ee onog retarda što je stavio slike sa majčine sahrane a ima 39 godina :oops: :| :( :cry:
De link hljeba ti
@Frutek jesil dobio PP
jesam imas odgovor na chatu
:D

a link na chat ne radi neko obriso slike :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 nov 2010, 23:16

Policajac ubio kćer jer je previše vremena provodila na “Facebooku”
Zbog prekomjernog korištenja Facebooka, italijanski policajac se posvađao s kćerkom, ubio je, a onda pucao i u sebe. :? :roll: :roll:
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 08 nov 2010, 23:55

Ma ima ona što je ubila dijete zbog Farmville-a

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 nov 2010, 23:59

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Ma ima ona što je ubila dijete zbog Farmville-a
sve intelekt do intelekta :| kad pogledaš da su aktivni i na Fb-u i My Space-u i Twitteru ne možeš skontati kad nađu vremena za stvarni život :roll:
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 09 nov 2010, 00:03

ja priznajem da sam počesto na fb iako rijetko s kim chatam,, ako odigram neku igru il neki komentar bezze,, al tako nešto ne bih naravno nikad uradio

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 nov 2010, 00:06

brazzo je napisao/la:
sve intelekt do intelekta :| kad pogledaš da su aktivni i na Fb-u i My Space-u i Twitteru ne možeš skontati kad nađu vremena za stvarni život :roll:
a još pritom aktivni i na sportsport.ba ,stvarno kako sve stižu ,ja sam samo aktivan na ovom našem forumu ostalo ništa
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 nov 2010, 00:12

legenda reala je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
a još pritom aktivni i na sportsport.ba ,stvarno kako sve stižu ,ja sam samo aktivan na ovom našem forumu ostalo ništa
e da u pravu si i još na forum, ne znam zaista kako se sve to može stići pogotovo ako ima neke obaveze npr pos'o, škola, fax.Ja sam lično prvih par mjeseci bio na My Space-u i vjerovatno bi i ostao na njemu da ne skida toliko limita i da ima još par moje raje tamo,a što se tiče face-a upravo zbog njega nisam bio aktivan skoro pola godine na ovom forumu, iako sam se registrovao prije više od godinu dana među prvima, ali kako sam počeo ovdje pisati nisam bio na fb-u možda svega par puta a i msn više ne koristim jer je fakat nemoguće sve to stići i pregledati i dopisivati se i pročitati vijesti tako da se divim onome ko to sve uspije ;)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 09 nov 2010, 00:20

brazzo je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
brazzo je napisao/la:
e da u pravu si i još na forum, ne znam zaista kako se sve to može stići pogotovo ako ima neke obaveze npr pos'o, škola, fax.Ja sam lično prvih par mjeseci bio na My Space-u i vjerovatno bi i ostao na njemu da ne skida toliko limita i da ima još par moje raje tamo,a što se tiče face-a upravo zbog njega nisam bio aktivan skoro pola godine na ovom forumu, iako sam se registrovao prije više od godinu dana među prvima, ali kako sam počeo ovdje pisati nisam bio na fb-u možda svega par puta a i msn više ne koristim jer je fakat nemoguće sve to stići i pregledati i dopisivati se i pročitati vijesti tako da se divim onome ko to sve uspije ;)

ja ništa više ne mrzim od ovog interneta ,ovo je nešto najgore ,svo slobodno vrijeme potroši na gluposti ,i najgore je meni što sjedem za kompijuter da vidim šta ima ono samo desetak minuta ,a zadržim se četri sata ,evo i večeras ulazim u četvrti sat ,i onda ujutro si nikakav ne naspavan ,poremeti čovjek san skroz ,ma nikad ni da ogladniš kad si za ovim kompijuterom ,ali i televizija je u neku ruku krivac ,kad nemaš ništa zanimljivo ni poučno pogledati na tv -u ,onda se narod bavi ovim stvarima
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Stevie-G
Kontakt:

Post Postao/la Stevie-G » 09 nov 2010, 10:53

Hvala Bogu, ja sam se iskljucio sa svih zla koje internet donosi. Zavrsio sa facebook-om, msn-om, trenutno jedina zanimacija mi je ovaj forum, a i ovdje malo pisem 8-) 8-)

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 09 nov 2010, 15:13

Stevie-G je napisao/la:Hvala Bogu, ja sam se iskljucio sa svih zla koje internet donosi. Zavrsio sa facebook-om, msn-om, trenutno jedina zanimacija mi je ovaj forum, a i ovdje malo pisem 8-) 8-)
Svaka cast kad si uspio :D
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 18 nov 2010, 01:25

ovaj fejs tesko sr.anje..prije pet dana stavio da mi promjene ime i pise da je uspjesno promjenjeno..ali na profilu nikad promjene..valjda nece zbog bajrama da stavljaju svasta :lol:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 18 nov 2010, 09:18

Stevie-G je napisao/la:Hvala Bogu, ja sam se iskljucio sa svih zla koje internet donosi. Zavrsio sa facebook-om, msn-om, trenutno jedina zanimacija mi je ovaj forum, a i ovdje malo pisem 8-) 8-)
Blago tebi :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 nov 2010, 17:20

Ja neznam kako ovaj covjek koji je izmislio FB moze mirno da spava kad vidi da je neko ubio kcer zbog FB-a, ubijes dijete zbog FarmVille-a !? :?

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 18 nov 2010, 19:02

nime_tm87 je napisao/la:Ja neznam kako ovaj covjek koji je izmislio FB moze mirno da spava kad vidi da je neko ubio kcer zbog FB-a, ubijes dijete zbog FarmVille-a !? :?
Sto bi se on trebo sjebavat, kad se ljudi ubijaju zbog gluposti. Da nije facebooka, nasli bi oni drugi razlog.
#divovi

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 19 nov 2010, 23:55

sad jos i ovi crtani likovi ... lele :D
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Elmar
Kontakt:

Post Postao/la Elmar » 19 nov 2010, 23:56

forza je napisao/la:sad jos i ovi crtani likovi ... lele :D
O cemu je fora? :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 20 nov 2010, 00:03

Statusi,crtani,****,stihovi,plac,izmisljanje nacina da se ebe a da ga neprimi,kurave,mrtve sponzoruse,sve to FB nosi sve skoro retardirano,zivot im se svodi na Komp....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 nov 2010, 00:59

Elmar je napisao/la:
Zamijeni izmedju 16. i 22. Novembra svoju profil sliku slikom najdrazeg lika iz crtica i pozovi prijatelje da to naprave.Igra se trenutno siri po fejsu u Njemackoj,a cilj igre je da na tjedan dana nestanu slike ljudi i da otplovimo u svijet mastee i sjetinjstvaa.....Haajdee pridruzi se!! Samo tjedan dana trajee,kopiraj moj status i pozovi prijateljee.. :)

:lol:

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 20 nov 2010, 01:35

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Elmar je napisao/la:
Zamijeni izmedju 16. i 22. Novembra svoju profil sliku slikom najdrazeg lika iz crtica i pozovi prijatelje da to naprave.Igra se trenutno siri po fejsu u Njemackoj,a cilj igre je da na tjedan dana nestanu slike ljudi i da otplovimo u svijet mastee i sjetinjstvaa.....Haajdee pridruzi se!! Samo tjedan dana trajee,kopiraj moj status i pozovi prijateljee.. :)

:lol:
"Stoka Neraspisana" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.