Verzije zavjere

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Verzije zavjere
Ma jok cini ti se mi imamo 30 igraca za 3 tekme u 8 dana al jasno kontate se ogrebat za neke bodove al bice 3 meca hvala Bogukillafrommanilla je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:05Verzije zavjere![]()
Mozete nas dobiti sa drugim sastavom, eto koliko sam zabrinut ko ce vam igrat
Ma ne ide to baš tako. Baš kontam da bi mogli oni od prve, Zizu, Fanimo, Pidro, Krste, Handžić itd.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:30Mozete nas dobiti sa drugim sastavom, eto koliko sam zabrinut ko ce vam igrat![]()
Na klupi Fanimo, Zinedin, Pidro, Velkoski, Hebib itd. Mislim da bi svi nabrojani kod nas bili vazna karika u ekipi.
Joj ne spominji Fanima, samo se sjetim sta nam je radio prošle sezoneManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:30
Na klupi Fanimo, Zinedin, Pidro, Velkoski, Hebib itd. Mislim da bi svi nabrojani kod nas bili vazna karika u ekipi.
Sarajevo pitalo, Velez odbio. Zavrsena prica oko toga, tekma se igra i to je to.PiazzaGrande je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:32Kakve su ovo gluposti sa odgadjanjem, zasto Sarajevu ovo treba...
Nisu trebali ni odgoditi utakmicu sa Olimpikom, cemu?
Putuje se charterom, nema presjedanja i maltretiranja po aerodromima... pa tezi je put iz Mostara do Tuzle ili Bijeljine autobusom nego let charterom do bilo kojeg odredista u europi
Druga stvar je kalendar natjecanja gdje nema nekog velikog pristora za manevriranje
Zrinjski prosle i pretprosle godine nije odgodio ni jednu domacu utakmicu zbog europe, a igrali smo ih po sest i to sa prilicno kvalitetnim ekipama gdje smo se maksimalno istrosili
I opet nakon Trnave, Valette, Razegrada, Skopja, Utrechta ili Malmoa u autobus i putuj Selma po jednoj jedinoj
Igraj do kraja!
Fakat ne kontam sto se vi isekiraste za Sarajevo...PiazzaGrande je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:32Kakve su ovo gluposti sa odgadjanjem, zasto Sarajevu ovo treba...
Putuje se charterom, nema presjedanja i maltretiranja po aerodromima... pa tezi je put iz Mostara do Tuzle ili Bijeljine autobusom nego let charterom do bilo kojeg odredista u europi
Druga stvar je kalendar natjecanja gdje nema nekog velikog pristora za manevriranje
Zrinjski prosle i pretprosle godine nije odgodio ni jednu domacu utakmicu zbog europe, a igrali smo ih po sest i to sa prilicno kvalitetnim ekipama gdje smo se maksimalno istrosili
I opet nakon Trnave, Valette, Razegrada, Skopja, Utrechta ili Malmoa u autobus i putuj Selma po jednoj jedinoj
Igraj do kraja!
Ako Zvonic igrao kod nas od prve vjeruj mi da ide. A sve zavisi hoce li Rahmanovic i Ahmetovic igrati kod vas. Ako oni budu igrali igrat ce i on zbog skok igre, u suprotnom je na klupi. Zna se vec prvih 11 samo je jos to ostalo da se vidi.MortemHz je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:32Ma ne ide to baš tako. Baš kontam da bi mogli oni od prve, Zizu, Fanimo, Pidro, Krste, Handžić itd.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:30Mozete nas dobiti sa drugim sastavom, eto koliko sam zabrinut ko ce vam igrat![]()
Pobogu covjece procitaj sa razumjevanjem, sta pjenis odmahVanja8 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:35Fakat ne kontam sto se vi isekiraste za Sarajevo...PiazzaGrande je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:32Kakve su ovo gluposti sa odgadjanjem, zasto Sarajevu ovo treba...
Igraj do kraja!
Sto se mene tice neka tvoj klub traži koliko hoce odgoda, zaboli me ona stvar za to...
ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:42Ako Zvonic igrao kod nas od prve vjeruj mi da ide.
PiazzaGrande je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:42Pobogu covjece procitaj sa razumjevanjem, sta pjenis odmahVanja8 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:35Fakat ne kontam sto se vi isekiraste za Sarajevo...PiazzaGrande je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:32Kakve su ovo gluposti sa odgadjanjem, zasto Sarajevu ovo treba...
Igraj do kraja!
Sto se mene tice neka tvoj klub traži koliko hoce odgoda, zaboli me ona stvar za to...
Drugo, niste vi otok u moru, postoji nesto sto se zove LIGA i natjecanje u njoj a ovo mozda moze utjecati na regularnost
Jedno pitanje za tebe. Daj boze da zavrsite u grupnoj fazi lige prvaka ili europa lige, dal bi u tom slucaju prije svake europske tekme ocekivali odgadjanje ligaske tekme, i dal bi zavrsili ovu sezonu do 2023. Godine ako bi se to uvijek dozvoljavalo?Vanja8 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:50PiazzaGrande je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:42Pobogu covjece procitaj sa razumjevanjem, sta pjenis odmah
Drugo, niste vi otok u moru, postoji nesto sto se zove LIGA i natjecanje u njoj a ovo mozda moze utjecati na regularnost![]()
![]()
![]()
"Možda može utjecati na regularnost..."![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi li ti zdrav, majke ti...Svi klubovi odgadjaju tekme, neko po 3-4 , a ti nasao truniti o regularnosti...
Nemojte bar vi o tom segmentu, pa kad bi se liga ugasila...![]()
![]()
![]()
Tebi se malo kaci i svadja, dosadno ti jel ili si glup ko Lun kralj ponoći..prije ovo drugoVanja8 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:50PiazzaGrande je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:42Pobogu covjece procitaj sa razumjevanjem, sta pjenis odmah
Drugo, niste vi otok u moru, postoji nesto sto se zove LIGA i natjecanje u njoj a ovo mozda moze utjecati na regularnost![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi li ti zdrav, majke ti...Svi klubovi odgadjaju tekme, neko po 3-4 , a ti nasao truniti o regularnosti...
![]()
![]()
Haha ma pusti ih ba raspadaju se u svakom segmentu i tako prodje 8 godina
ABda...Hvala na željamatutankamon1905 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:54Jedno pitanje za tebe. Daj boze da zavrsite u grupnoj fazi lige prvaka ili lige prvaka, dal bi u tom slucaju prije svake europske tekme ocekivali odgadjanje ligaske tekme, i dal bi zavrsili ovu sezonu do 2023. Godine ako bi se to uvijek dozvoljavalo?Vanja8 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:50PiazzaGrande je napisao/la: ↑21 avg 2020, 16:42
Pobogu covjece procitaj sa razumjevanjem, sta pjenis odmah
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vise se o nama zabavili nego o sebi i mitomanskom klubuzagor1987 je napisao/la: ↑21 avg 2020, 17:03Haha ma pusti ih ba raspadaju se u svakom segmentu i tako prodje 8 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.