Anel Ahmedhodžić
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Anel Ahmedhodžić
Kraj panja Saljicanina je izgledao ko Ramos
[*]
Nisi u pravu. Hvala. LP.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Po meni razocarao. Pogotovo s loptom u nogama. Ne zanima me je li prva utakmica, ako ne moze da igra pred hiljadu ljudi protiv engleskih treceligasa onda je samo jos jedan koji ce se usrat kad zatreba.
Da je talenat ne sumnjam, ali u ovom trenutku daleko od onoga sto je se ovdje predstavljalo.
Da je talenat ne sumnjam, ali u ovom trenutku daleko od onoga sto je se ovdje predstavljalo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa nisi zar ocekivao da dijete iz Malma bude Maldini?
Mada je po meni odigrao i vise nego dobro u ovim uslovima!
Mada je po meni odigrao i vise nego dobro u ovim uslovima!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Ocekivao sam da zna s loptom i da moze povuc loptu protiv vrlo slabe ekipe. Pljuvat ce se Sanicanin jer igra u vojvodini i sto ga je amater Cipetic stavio u tesku situaciju kod gola, a taj Sanicanin iz Vojvodine je ovoga spasavao.
Treba forsirat Anela i Dennisa. Na SP necemo svakako, uigrat ih do Eura gdje mozemo kad su 24 ekipe. Ali da je sad neki kvalitet koji ce nas poboljsat u ovom trenutku, nije.
Treba forsirat Anela i Dennisa. Na SP necemo svakako, uigrat ih do Eura gdje mozemo kad su 24 ekipe. Ali da je sad neki kvalitet koji ce nas poboljsat u ovom trenutku, nije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- Pensioner26
- Kontakt:
Jedina svijetla tačka ove večeri.
Slazem se, uz Gojaka koji djelovao kao Mesi protiv ovih amatera!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Kad ostali iz polja ne doprinesu defanzivno koliko treba onda se sve svede na štopere.. Kad se ne pokupe druge lopte onda protivnik napada na nepostavljenu odbranu.. U takvoj konstataciji snaga, u izmišljenom štoperskom paru, momak večeras odličan i zalog za budućnost.. Ne očekujem od njega da na iskustvo "popeca" sve što prođe...
- sagitarius
- Kontakt:
Boze sacuvaj...Cartman je napisao/la: ↑09 okt 2020, 01:14Ocekivao sam da zna s loptom i da moze povuc loptu protiv vrlo slabe ekipe. Pljuvat ce se Sanicanin jer igra u vojvodini i sto ga je amater Cipetic stavio u tesku situaciju kod gola, a taj Sanicanin iz Vojvodine je ovoga spasavao.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- ASD
- Kontakt:
Ko je izgubio zračni duel?
Meni se momak sviđa kao igrač i mislim da je gol plod prije svega neuigranosti i nedostatka komunikacije.
Sva trojica nemaju 5 utakmica u reprezentaciji.
Mišljenja sam da su igrači zadnje linije odigrali dobru utakmicu. Napad je zakazao, Višća i Džeko prije svih.
Nemoze kod nas a da ne bude nakaradno.
Ova dvojica djecaka su trebali biti pozvani da im se daju utakmice protiv Luxemburga i slicnih ekipa a ne momka stavit od prve u najvaznijoj utakimici u zadnjih 5 god.
Momak je fudbalski skolovan ali je jos uvjek slabasan u duelima i vrlo nervozno je djelovao sto se odrazilo na cijelu ekipu.
Cipetica ne treba ni komentarisat, tu je trebao Todorovic koji ima reprezentativnog staza i koji bi se znao postavit za ovakve utakmice ma koliko nedostataka imao.
Onda Amir zadnji vezni, regista sunce ti drago...moj Dušane
Ova dvojica djecaka su trebali biti pozvani da im se daju utakmice protiv Luxemburga i slicnih ekipa a ne momka stavit od prve u najvaznijoj utakimici u zadnjih 5 god.
Momak je fudbalski skolovan ali je jos uvjek slabasan u duelima i vrlo nervozno je djelovao sto se odrazilo na cijelu ekipu.
Cipetica ne treba ni komentarisat, tu je trebao Todorovic koji ima reprezentativnog staza i koji bi se znao postavit za ovakve utakmice ma koliko nedostataka imao.
Onda Amir zadnji vezni, regista sunce ti drago...moj Dušane
Ako je ovaj fudbalski školovan, onda sam ja Robson Kanu.
Nisam vidio ništa od tog nekog talenta sem par katastrofalnih reakcija.
Svaki centaršut Sjeverne Irske je bio dočekan panično od strane našeg dvojca na stoperskim pozicijama. Pozicioniranje i njega i onog Saničanina je užas.
Nisam vidio ništa od tog nekog talenta sem par katastrofalnih reakcija.
Svaki centaršut Sjeverne Irske je bio dočekan panično od strane našeg dvojca na stoperskim pozicijama. Pozicioniranje i njega i onog Saničanina je užas.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
-
- Kontakt:
Ovaj momak je trebao igrati laksu utakmicu. Opet prva utakmica toliko vazna a on tako mlad svaka mu cast. Vi napadate momak sa 19 god je igrao sa neznalicama. Da je tu u odbrani bio 1 iskusan igrac sa kojim ce on igrati to bi izgledalo bolje ali ne ide
21,5 godina.nebeskasila je napisao/la: ↑09 okt 2020, 07:25Ovaj momak je trebao igrati laksu utakmicu. Opet prva utakmica toliko vazna a on tako mlad svaka mu cast. Vi napadate momak sa 19 god je igrao sa neznalicama. Da je tu u odbrani bio 1 iskusan igrac sa kojim ce on igrati to bi izgledalo bolje ali ne ide
mada, korektan, sve si u pravu, nema se momku sta prigovoriti.
vec od nedjelje ga upariti sa dennisom i nek se uigravaju do narednih kvalifikacija za euro:-)
Solidan mec sinoc Anela, odlicna lopta za Cipetica kod gola.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
Sta li si tigledao pa vidio da nije dobar sa loptom ?!Cartman je napisao/la: ↑09 okt 2020, 01:14Ocekivao sam da zna s loptom i da moze povuc loptu protiv vrlo slabe ekipe. Pljuvat ce se Sanicanin jer igra u vojvodini i sto ga je amater Cipetic stavio u tesku situaciju kod gola, a taj Sanicanin iz Vojvodine je ovoga spasavao.
Iz njegove duge lopte postigli gol i jos par je opasnih podijelio ali veliki Edin Džeko ih je po pravilu upropastavao.
Edin upropastio ??? Pa jeste li vi normalni ?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 09:24Sta li si tigledao pa vidio da nije dobar sa loptom ?!Cartman je napisao/la: ↑09 okt 2020, 01:14Ocekivao sam da zna s loptom i da moze povuc loptu protiv vrlo slabe ekipe. Pljuvat ce se Sanicanin jer igra u vojvodini i sto ga je amater Cipetic stavio u tesku situaciju kod gola, a taj Sanicanin iz Vojvodine je ovoga spasavao.
Iz njegove duge lopte postigli gol i jos par je opasnih podijelio ali veliki Edin Džeko ih je po pravilu upropastavao.
Način na koji on prima lopte, a što je noćas uradio 15x, najmanje, mogu samo najelitniji igrači. Nikada nije zakazao za repku. Ne serite.
tz tz tz tz tz tz
De ba frajeru, ti od rakijestine i bijelog luka uz utakmcu nisi ni vidio. Vjerovatno te i temperatura iz debelih čarapa safatala.slusalica je napisao/la: ↑09 okt 2020, 09:25Edin upropastio ??? Pa jeste li vi normalni ?h1a2s3o4 je napisao/la: ↑09 okt 2020, 09:24Sta li si tigledao pa vidio da nije dobar sa loptom ?!Cartman je napisao/la: ↑09 okt 2020, 01:14Ocekivao sam da zna s loptom i da moze povuc loptu protiv vrlo slabe ekipe. Pljuvat ce se Sanicanin jer igra u vojvodini i sto ga je amater Cipetic stavio u tesku situaciju kod gola, a taj Sanicanin iz Vojvodine je ovoga spasavao.
Način na koji on prima lopte, a što je noćas uradio 15x, najmanje, mogu samo najelitniji igrači. Nikada nije zakazao za repku. Ne serite.
Jest, glavni posao napadača je da lijepo prima loptu. Treba ga u muzej kako kaska i prima loptu i djeci govoriti vidite ovo je Džeko u svom prirodnom staništu.
Par Pjanicevih lopti promasio isto. Ne znam koliko liku treba šansi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.