Može

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Nije baš tako Profa...
Hvala, čestitke tebi na prolazu
Baš si stegnut bio
Vazda imam te probleme kad stalno moram razmišljat o nekom pješaku koji je blizu promocije i općenito protiv francuske odbrane slabo igram, pa i ne čude onakve greške. U zadnjoj (revijalnoj) odem u wc i čim se vratim izgubim topabodi123 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:43Baš si stegnut bio![]()
I ja sam se iznenadio. Ona druga pogotovo da gore nisi primjetio mat s lovcem i topom. Na kraju sam ti sve ispoklanjo i malo se revanširao da rezultat ne bude previše ružan.
Malo mi je i žao što ovako brzo završi, očekivao sam majstoricu definitivno.
Vidimo se u idućoj sezoni![]()
Koncentracija je čudo, pogotovo na ovom našem nivou. Odlutaš par sekundi i odmah blunder praviš, tako je to, sve znam.Fowl95 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:48Vazda imam te probleme kad stalno moram razmišljat o nekom pješaku koji je blizu promocije i općenito protiv francuske odbrane slabo igram, pa i ne čude onakve greške. U zadnjoj (revijalnoj) odem u wc i čim se vratim izgubim topabodi123 je napisao/la: ↑03 jun 2020, 22:43Baš si stegnut bio![]()
I ja sam se iznenadio. Ona druga pogotovo da gore nisi primjetio mat s lovcem i topom. Na kraju sam ti sve ispoklanjo i malo se revanširao da rezultat ne bude previše ružan.
Malo mi je i žao što ovako brzo završi, očekivao sam majstoricu definitivno.
Vidimo se u idućoj sezoni![]()
![]()
Najviše mi je krivo što sam imo vrlo solidne pozicije i u prvoj i u trećoj partiji.
Btw. ako si namjerno pustio, nisi trebo. Bit će bolje drugi put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.