Itekako je objavio. Ako su ovo placena saopstenja, to treba da se naglasi.
Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Telemach ili BH Telekom(šta izabrati)
4-IN-A-ROW
Daj tu objavu.
Na naš telefonski upit, rekli su da nemaju apsolutno nikakvog komentara, a to je besmisleno i zlonamjerno objavljivati
Na naš telefonski upit, rekli su da nemaju apsolutno nikakvog komentara, a to je besmisleno i zlonamjerno objavljivati
Telemach je samo objavio ono saopcenje poslije Nove da nema vise Arena paketa i imaju par profila po forumima i fb koji kopiraju poruke korisnicima i kaze da ce ih neko zvati, a ne da ne zovu vec se i ne javljaju na postojece brojeve.
tuzlanska Sloboda
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pa i objavili su na komentarima da imaju nevjerovatnu ponudu u vidu SK kanala i da se ostavi kontakt broj, dogovorit ćemo se. 
Misle da smo mi budale, nude nekakve filmske kanale u zamjenu za Arene, umjesto utakmice Milan - Juve večeras ćemo gledati Rocky 4 ili šta znam koji već film.

Misle da smo mi budale, nude nekakve filmske kanale u zamjenu za Arene, umjesto utakmice Milan - Juve večeras ćemo gledati Rocky 4 ili šta znam koji već film.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
To je ono sto govorim hahhahhaahhhhhhhhh
Pa debili da uvedu neke bolje kanale 400 KM bi bio paket

27.10.2020
Ko prenosi SP u rukometu? Jel i to Arena?
Ma arenacloud i miran si, bar do martaUnofficialpage je napisao/la: ↑06 jan 2021, 11:44Pa i objavili su na komentarima da imaju nevjerovatnu ponudu u vidu SK kanala i da se ostavi kontakt broj, dogovorit ćemo se.

Neki dan odgledao Rangers-Celtic, sinoc Spurs-Brentford. Obje tekme bez ikakvih problema. A iskren da budem, nisam to ocekivao jer se uvijek nadje nesto da me handri.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- feniksptica
- Kontakt:
A od Marta sve najzanimljivije na Areni i raspleti svega..mirgerr je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:43Ma arenacloud i miran si, bar do martaUnofficialpage je napisao/la: ↑06 jan 2021, 11:44Pa i objavili su na komentarima da imaju nevjerovatnu ponudu u vidu SK kanala i da se ostavi kontakt broj, dogovorit ćemo se.
Misle da smo mi budale, nude nekakve filmske kanale u zamjenu za Arene, umjesto utakmice Milan - Juve večeras ćemo gledati Rocky 4 ili šta znam koji već film..
Neki dan odgledao Rangers-Celtic, sinoc Spurs-Brentford. Obje tekme bez ikakvih problema. A iskren da budem, nisam to ocekivao jer se uvijek nadje nesto da me handri.![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa ako mu se prikaze kao stabilna opcija, pretplati se i nastavi gledati.feniksptica je napisao/la: ↑06 jan 2021, 14:03
A od Marta sve najzanimljivije na Areni i raspleti svega..

Proba izganjati neko smanjenje cijene kod telemacha i pare preusmjeri na arenacloud, ili mojawebtv u zavisnosti sta bude bolja opcija. Naravno, ako se moze gledati sa telemachovim netom, a mislim da ce se moci. A uvijek imas i kodi.
Hocu reci da bar ima opcija.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma IPTV normalan za 9-10 eura i gledas sve zivo od Sky Sporta, HBO do SK i Arene hehe.
27.10.2020
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma bit će i tu problema, to ide preko neta pa će i to da ledi. Mada meni ni to nije neko rješenje jer onda mogu naći neki IPTV i imati a plaćati manje. Ovako je bilo lagano, na TVu svi kanali, na webu svi kanali kao i mobtelima, tabletima. Vraćamo se 10ak godina unazad i traženju streamova, i mora se kupovati atv box za smart app.mirgerr je napisao/la: ↑06 jan 2021, 13:43Ma arenacloud i miran si, bar do martaUnofficialpage je napisao/la: ↑06 jan 2021, 11:44Pa i objavili su na komentarima da imaju nevjerovatnu ponudu u vidu SK kanala i da se ostavi kontakt broj, dogovorit ćemo se.
Misle da smo mi budale, nude nekakve filmske kanale u zamjenu za Arene, umjesto utakmice Milan - Juve večeras ćemo gledati Rocky 4 ili šta znam koji već film..
Neki dan odgledao Rangers-Celtic, sinoc Spurs-Brentford. Obje tekme bez ikakvih problema. A iskren da budem, nisam to ocekivao jer se uvijek nadje nesto da me handri.![]()
![]()

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- HerrEngelbert
- Kontakt:
Arena Cloud, za sada, nije pouzdana opcija, neki dan sam gledao utakmicu, stream je kasnio od 45 do 60 sekundi, sad gledam Sampdoria- Inter, stream kasni isto oko 40-ak sekundi.Ne znam za druge, ali meni to strogo smeta.
"U životu postoje ljudi koji mogu i koji ne mogu, ja mogu!"
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
Celtic-Rangers 0:2
Inter-Milan 1:2
17.oktobar 2020.
A koji je fazon generalno pa raji smeta sto kasni eto 30 sekundi nebitno koliko god(nevezano za temu primjetio sam jos tih "kritika" nevezano za Arene ).Jedino ako u isto vrijeme ne upalis da pratis obavjesti na svim aplikacijama da ti svira kada padne gol?HerrEngelbert je napisao/la: ↑06 jan 2021, 15:32Arena Cloud, za sada, nije pouzdana opcija, neki dan sam gledao utakmicu, stream je kasnio od 45 do 60 sekundi, sad gledam Sampdoria- Inter, stream kasni isto oko 40-ak sekundi.Ne znam za druge, ali meni to strogo smeta.
Tekma ko tekma svakako generalno kasni par sekundi uvijek da je neznam na kojem kanalu gledas.Kladionice prvo objave da je gol pa ja vidim na tv-u(hiljadu puta mi se desilo npr).
Kako ti uopste znas da kasni ,ako gledas striktno tekmu od pocetka do kraja bez da pratis na drugim mjestima,valjda se zadubis u istu i koncentrisan si samo na to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- mexy_whites
- Kontakt:
Ja sam pripremio dopis za jednostrani raskid ugovora, samo čekam da vidim hoće li pozvati i kakav će odnos imati. Meni u suštini odgovara i da se prebacim na light duo paket, jer mi je Leeds primaran za gledanje, ali eto vidjeću šta će kazati. Kod mene u aneksu ima naveden Arena SD paket kao dodatne opcije. Dakle, sastavni je dio ugovora.
Sarajevo,___________________2021. godine
Telemach BH d.o.o.
Džemala Bijedića 216
71 000 Sarajevo
Predmet: Jednostrani raskid ugovora o priključenju na KKS i zasnivanju pretplatničkog odnosa za Telemach usluge, dostavlja se -
Poštovani,
U sklopu akcije kompanije Telemach iz mjeseca novembra 2020. godine, dana 26.11.2020. zaključio sam ugovor o priključenju na KKS i zasnivanju pretplatničkog odnosa za Telemach usluge (broj: XXXXXXXXX), te aneks ugovora o zasnivanju pretplatničkog odnosa kao sastavni dio ugovora. Aneksom je, između ostalog, regulisano da u okviru usluge EON Full Duo kao korisnik imam i Arena Sport SD paket na 24 mjeseca. Obzirom da je Telemach kao ugovorna strana bez ikakve blagovremene informacije korisnicima iz programske šeme izbacio Arena Sport programe, primoran sam raskinuti postojeći ugovor sa Vašom kompanijom.
Ovdje napominjem da sam sa Vašim kolegama iz tima podrške prije zaključenja ugovora i razgovarao o paketu, te mi je jasno naglašeno da ću u okviru EON Full Duo usluge imati Sport Klub paket i Arena Sport paket (HD promo, a SD kao sastavni dio paketa), što je zapravo osnovni razlog potpisa ugovora sa Vašom kompanijom.
U smislu navedenog, ovim putem Vas obavještavam da jednostrano raskidam potpisani ugovor sa Vašom kompanijom iz sljedećih razloga:
a) Član 4. potpisanog ugovora: „Osnovne obaveze Telemach-a su da pretplatniku omogući korištenje usluga iz ovog ugovora, a osnovne obaveze pretplatnika su plaćanje svih pripadajućih naknada, sve u skladu sa dokumentima koja su definisana prilogom ovog ugovora“. – Razlog raskida prema ovom članu je sljedeći: Telemach je jednostrano, bez obavijesti pretplatnika, iz programske šeme ukinuo Arena Sport SD paket koji je naveden u tački 6. člana 5. Aneksa, odnosno priloga ugovora, te na taj način prekršio odredbu člana 4. osnovnog ugovora.
b) Uslovi poslovanja Telemach-a, član 9.3 (obavezujući za ugovorne strane prema članu 6. osnovnog ugovora između Telemach-a i pretplatnika): „U slučaju da Telemach za vrijeme trajanja pretplatničkog odnosa izmjeni Cjenovnik i/Ugovor i/ili neke njegove sastavne dijelove i /ili ove Uslove poslovanja na način da su izmjene u potpunosti nepovoljnije za Pretplatnika, Pretplatnik ima pravo raskinuti pretplatnički ugovor bez obaveze poštivanja otkaznog roka i bez naknade za prijevremeni raskid u roku od 30 (trideset) dana, računajući od dana objave izmjene/izmjena, a kod raskida Pretplatniku će biti omogućen povrat prethodno uplaćenog novčanog iznosa za period u kojem zbog prijevremenog raskida neće koristiti uslugu, ukoliko je isti unaprijed uplaćen. Pretplatnik je dužan nadoknaditi Telemachu sva dugovanja nastala do dana prijevremenog raskida ugovora, odnosno završetka korištenja usluge“. Razlog raskida prema ovoj odredbi je sljedeći: Telemach je jednostrano izmijenio ugovor pretplatnika ukidanjem Arena Sport SD paketa definisanog Aneksom ugovora kao njegovog sastavnog dijela. Time je kvalitet usluge koja se pruža u okviru EON Full Duo paketa daleko nepovoljniji za pretplatnika, naročito iz razloga što je ovaj paket bio jedan od osnovnih razloga zasnivanja pretplatničkog odnosa.
S poštovanjem,
Ime i prezime
Sarajevo,___________________2021. godine
Telemach BH d.o.o.
Džemala Bijedića 216
71 000 Sarajevo
Predmet: Jednostrani raskid ugovora o priključenju na KKS i zasnivanju pretplatničkog odnosa za Telemach usluge, dostavlja se -
Poštovani,
U sklopu akcije kompanije Telemach iz mjeseca novembra 2020. godine, dana 26.11.2020. zaključio sam ugovor o priključenju na KKS i zasnivanju pretplatničkog odnosa za Telemach usluge (broj: XXXXXXXXX), te aneks ugovora o zasnivanju pretplatničkog odnosa kao sastavni dio ugovora. Aneksom je, između ostalog, regulisano da u okviru usluge EON Full Duo kao korisnik imam i Arena Sport SD paket na 24 mjeseca. Obzirom da je Telemach kao ugovorna strana bez ikakve blagovremene informacije korisnicima iz programske šeme izbacio Arena Sport programe, primoran sam raskinuti postojeći ugovor sa Vašom kompanijom.
Ovdje napominjem da sam sa Vašim kolegama iz tima podrške prije zaključenja ugovora i razgovarao o paketu, te mi je jasno naglašeno da ću u okviru EON Full Duo usluge imati Sport Klub paket i Arena Sport paket (HD promo, a SD kao sastavni dio paketa), što je zapravo osnovni razlog potpisa ugovora sa Vašom kompanijom.
U smislu navedenog, ovim putem Vas obavještavam da jednostrano raskidam potpisani ugovor sa Vašom kompanijom iz sljedećih razloga:
a) Član 4. potpisanog ugovora: „Osnovne obaveze Telemach-a su da pretplatniku omogući korištenje usluga iz ovog ugovora, a osnovne obaveze pretplatnika su plaćanje svih pripadajućih naknada, sve u skladu sa dokumentima koja su definisana prilogom ovog ugovora“. – Razlog raskida prema ovom članu je sljedeći: Telemach je jednostrano, bez obavijesti pretplatnika, iz programske šeme ukinuo Arena Sport SD paket koji je naveden u tački 6. člana 5. Aneksa, odnosno priloga ugovora, te na taj način prekršio odredbu člana 4. osnovnog ugovora.
b) Uslovi poslovanja Telemach-a, član 9.3 (obavezujući za ugovorne strane prema članu 6. osnovnog ugovora između Telemach-a i pretplatnika): „U slučaju da Telemach za vrijeme trajanja pretplatničkog odnosa izmjeni Cjenovnik i/Ugovor i/ili neke njegove sastavne dijelove i /ili ove Uslove poslovanja na način da su izmjene u potpunosti nepovoljnije za Pretplatnika, Pretplatnik ima pravo raskinuti pretplatnički ugovor bez obaveze poštivanja otkaznog roka i bez naknade za prijevremeni raskid u roku od 30 (trideset) dana, računajući od dana objave izmjene/izmjena, a kod raskida Pretplatniku će biti omogućen povrat prethodno uplaćenog novčanog iznosa za period u kojem zbog prijevremenog raskida neće koristiti uslugu, ukoliko je isti unaprijed uplaćen. Pretplatnik je dužan nadoknaditi Telemachu sva dugovanja nastala do dana prijevremenog raskida ugovora, odnosno završetka korištenja usluge“. Razlog raskida prema ovoj odredbi je sljedeći: Telemach je jednostrano izmijenio ugovor pretplatnika ukidanjem Arena Sport SD paketa definisanog Aneksom ugovora kao njegovog sastavnog dijela. Time je kvalitet usluge koja se pruža u okviru EON Full Duo paketa daleko nepovoljniji za pretplatnika, naročito iz razloga što je ovaj paket bio jedan od osnovnih razloga zasnivanja pretplatničkog odnosa.
S poštovanjem,
Ime i prezime
Side before self
- BuffonGigi
- Kontakt:
IPTV za cenera mjesecno i rijesili ste sve probleme.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Slabo se spominje naredna sezona Serie A. Ne bi bilo cudno ni da se situacija okrene
Strašna objava. Prebacili SK-ove 4-10 u start paket na kojima 90% vremena možeš vidjeti samo one retardirane džinglove. Jedva provukli u jednoj rečenici da nema više Arena. Sramota kako se ponašaju zadnjih godinu dana, a ovo je samo kulminacija svega. Udaraju ih po ušima ovim saopćenjima, a oni samo šute ko pičići.

Umislili likovi da su bogom dani i da će im se svi naguziti. Nadam se da će još Engleze izgubiti pa da se ozbiljno zapitaju o svom pristupu prema svima.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Zbog toga je u kapitalimu konkurencija i najbitnija. Upravo da se ne bi desavalo to sto se desava nakon sto ostvaris skoro monopol. Da su debili iz Telecoma bar 2 % ulagali u infrastrukturu umjesto sto su uhljebarili godinama, sad bi citava Bosna bila pokrivena svim vaznijim kanalima i brzom internet konekcijom.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.