Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- jedanjeborac
- Kontakt:
Re: Grupa E (Brazil, Švicarska, Kostarika, Srbija)
Pati se Brazil, ali su dosta kvalitetniji i sve sem pobjede danas bilo bi veliko iznenađenje.
Za Srbiju!
Udarci u okvir gola 0:0 ,divan mec bolje sto nema signala sve su prilike.
Ukljucio se BHT
Ukljucio se BHT
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 jun 2018, 14:42, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma nisam ja u BiH, al i mislio sam da treba nešto dodatno instalirat.akisarajevo92 je napisao/la:ja uglavnom gledam na HRT 2 HD kad igra Hrvatska pa spojim na TV za potpuni ugodjaj sa Cosicem
Nego, ovo već izgleda zabrinjavajuće, Brazil izgleda poprilično loše.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
AMIN. Evo ih osušili kablove konačno.
By the way: Dabogda propali do akšama
By the way: Dabogda propali do akšama
Zadnja izmjena: Elddar, dana/u 22 jun 2018, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Bazinga12345
- Kontakt:
opet nema HRT-a :
bht se ukljucio
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Šuko pregorio od komentarisanja, jedva ceka poluvrijeme da predahne
Na koji nacin to majke ti?1To sto njima pocrkaju uredjaji na malo jaci vjetar smatras normalno.Nestao i RTSf0rest1946 je napisao/la:Ovaj traktorista provocira i vrijedja danima niko nista ne poduzimaplavobeli je napisao/la:Bijeljina i okolina preko svojih kablovskih operatera mogu da gledaju utakmicu na Radio Televiziji Srbije,,vase pravo da znate sve,,.A ovim zaostalim talibanima iz BHT nahebem se mame,i treba stoka da pocrka i da ostane bez posla,kad citav svijet prati Mundijal,samo ovi Avganistanci ne mogu do signala,mrsh u PM.
Zadnja izmjena: plavobeli, dana/u 22 jun 2018, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
Ovaj Neymar više na zemlji nego što igra hahaha
Ovi "favoriti" kao da se takmice ko ce gori biti.Pa ovoj Kostariki je Srbija trebala 3-4 zabiti samo da je Mitrovic bio iole normalan.Brazil im nemoze na gol pogledat.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nekoliko fudbalera koji su u tridesetim trenutno su posljednji trzaji starog dobrog fudbala, sve poslije toga su nafurane instagram zvjezdice.Celtic je napisao/la:Ovaj Neymar više na zemlji nego što igra hahaha
- muha milanez
- Kontakt:
Mogla bi Srbija ove favorizovane manekene klepit po ušima zadnjem kolu, ništa pokazali nisu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Placas li pretplatu?plavobeli je napisao/la:Na koji nacin to majke ti?1To sto njima pocrkaju uredjaji na malo jaci vjetar smatras normalno.Nestao i RTSf0rest1946 je napisao/la:Ovaj traktorista provocira i vrijedja danima niko nista ne poduzimaplavobeli je napisao/la:Bijeljina i okolina preko svojih kablovskih operatera mogu da gledaju utakmicu na Radio Televiziji Srbije,,vase pravo da znate sve,,.A ovim zaostalim talibanima iz BHT nahebem se mame,i treba stoka da pocrka i da ostane bez posla,kad citav svijet prati Mundijal,samo ovi Avganistanci ne mogu do signala,mrsh u PM.
- majestic24
- Kontakt:
Sta mislite da Brazil i danas kiksa?? Bilo bi ludo trece kolo SP
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Valjda uzmu Kostarikanci nekako bod da se i ovdje zakuha.
Pretpostavljam da 99% forumasa uopste ne placa pretplatu, ali su prvi tu da se*u.japa je napisao/la:Placas li pretplatu?plavobeli je napisao/la:Na koji nacin to majke ti?1To sto njima pocrkaju uredjaji na malo jaci vjetar smatras normalno.Nestao i RTS
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
2 velika čuda u 2 dana bi bilo previše, mada se trude Kostarikanci. Ovdje mislim Brazil 1. mjesto, Srbi se danas tuku za Alba...Švicarskom za to drugo mjesto.SiamoNoi je napisao/la:Valjda uzmu Kostarikanci nekako bod da se i ovdje zakuha.
Kad kažem čudo mislim na ispadanje Argentine, ne nužno i njihov poraz od Hrvatske koji i nije toliko čudo.
Placas li pretplatu?[/quote][/quote]
Ko u RS ima fiksnu telefoniju placa i pretplati ,htio to ili ne.
Ko u RS ima fiksnu telefoniju placa i pretplati ,htio to ili ne.
[/quote]plavobeli je napisao/la:Placas li pretplatu?
Ko u RS ima fiksnu telefoniju placa i pretplati ,htio to ili ne.[/quote]
Imas li je ti i placas li je?
Evo ja je prvi nemam, fiksne telefone su ostavili samo penzici, vecina ga uopste ili nema ili ima preko kablovske (ustvari i ja ga imam preko kablovske) a tu se ne placa pretplata.
Kad budu napravili sistem ko u Hrvatskoj da svi placaju pretplatu onda cete imati uslugu i opremu ovako nema se sta ismijavati ja sam cuo da ljudima tamo plate kasne pa sam iznenadjen da su uopste i dobili prenos svjetskog...
Jesu i to talibani.??plavobeli je napisao/la:Na koji nacin to majke ti?1To sto njima pocrkaju uredjaji na malo jaci vjetar smatras normalno.Nestao i RTS :Df0rest1946 je napisao/la:Ovaj traktorista provocira i vrijedja danima niko nista ne poduzimaplavobeli je napisao/la:Bijeljina i okolina preko svojih kablovskih operatera mogu da gledaju utakmicu na Radio Televiziji Srbije,,vase pravo da znate sve,,.A ovim zaostalim talibanima iz BHT nahebem se mame,i treba stoka da pocrka i da ostane bez posla,kad citav svijet prati Mundijal,samo ovi Avganistanci ne mogu do signala,mrsh u PM.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.