HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

antipolitika
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la antipolitika » 05 mar 2009, 20:00

A imam osjecaj da citavu ligu igramo rutinski kad god treba gol se da vise :D nesto kao prijeratni Velez 3,4 komada u prvom i poslije zezancija :lol:
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 05 mar 2009, 20:06

MA NEK POBJEDI KO BUDE BOLJI I DA PROĐE SVE U SPORTSKOM DUHU BEZ GLUPOSTI :o

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 05 mar 2009, 20:11

Ocekujemo istinski derbi i na terenu i na tribinama, nadam se da nece biti sr**a
Rođeni brato

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 mar 2009, 20:13

KODRO je napisao/la:MA NEK POBJEDI KO BUDE BOLJI I DA PROĐE SVE U SPORTSKOM DUHU BEZ GLUPOSTI :o
The_Target je napisao/la:Ocekujemo istinski derbi i na terenu i na tribinama, nadam se da nece biti sr**a
I ja kazem,bit ce prenos na Tv-u,pa će cijela sportska javnost vidjeti jedan pravi derbi,i u nogometnom i navijačkom smislu (ukoliko Horde ne budu vraćene :roll: ,jes čudna ova naša policija)
Sve u svemu mislim da će utakmica opravdat epitet derbija!

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 05 mar 2009, 20:14

hoće li biti koji pitar,najavljuju li dolazak?
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 05 mar 2009, 20:16

Ocekivani sastav Zrinjskog :
...........Melher......
nikolic dzidic ivankovic zurzinov

Djuric Serdarusic Musa Zizovic

.....Kordic...Vukovic...

popravni 8-)
Zadnja izmjena: antipolitika, dana/u 05 mar 2009, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 05 mar 2009, 20:18

antipolitika je napisao/la:Ocekivani sastav Zrinjskog :
...........Melher......

Djuric Serdarevic Musa Zizovic

.....Kordic...Vukovic...
formacija za "svi u napad" :D :D :D :D
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 mar 2009, 20:21

Joj kad vidim ovaj naš sastav odmah pomislim na duplu krunu i pravo mi drago! :D Imamo najbolji sastav u državi i naši momci osvajaju ovo bez problema!

PS:ostavite taktike Joviću,zna on kako i šta,posvetimo se mi tribini! ;)

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 mar 2009, 20:23

antipolitika je napisao/la:A imam osjecaj da citavu ligu igramo rutinski kad god treba gol se da vise :D nesto kao prijeratni Velez 3,4 komada u prvom i poslije zezancija :lol:
Eh,stara dobra vremena...kad je cijeli grad bio uz Velež,kada su padali i Zvezda i Hajduk i Derby County i Spartak M,Bor.Dortmund,kada smo svi bili jedno pa kad neko dirne nekog našeg Mostarca(nebitno je li musliman,katolik,pravoslavac ili jevrej) izlete svi da prebiju toga Hajdukovca,Željovca,Zvezdaša...ali eto bolje danas da imamo dva kluba,da nijedan ne valja kurcu,navijače kojih na obje strane nema zajedno koliko ih je tada znalo biti na stajanju protiv Hajduka i Zvezde,mržnju,bijemo se između sebe...cijenimo više one što smo se s njima nekad marisali redovno nego međusobno što se cijenimo...i sve to radi čega ? :roll: :oops:

Jbg,malo sam s off topica otisao...jbg...zanio se...

Uglavnom,mislim da će Zrinjski rutinski odnijeti pobjedu...jači su a i na domaćem terenu su tako da ne bi trebala vam pobjeda trebala doći u pitanje...

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 05 mar 2009, 20:29

Stone Island je napisao/la:
antipolitika je napisao/la:A imam osjecaj da citavu ligu igramo rutinski kad god treba gol se da vise :D nesto kao prijeratni Velez 3,4 komada u prvom i poslije zezancija :lol:
Eh,stara dobra vremena...kad je cijeli grad bio uz Velež,kada su padali i Zvezda i Hajduk i Derby County i Spartak M,Bor.Dortmund,kada smo svi bili jedno pa kad neko dirne nekog našeg Mostarca(nebitno je li musliman,katolik,pravoslavac ili jevrej) izlete svi da prebiju toga Hajdukovca,Željovca,Zvezdaša...ali eto bolje danas da imamo dva kluba,da nijedan ne valja kurcu,navijače kojih na obje strane nema zajedno koliko ih je tada znalo biti na stajanju protiv Hajduka i Zvezde,mržnju,bijemo se između sebe...cijenimo više one što smo se s njima nekad marisali redovno nego međusobno što se cijenimo...i sve to radi čega ? :roll: :oops:

Jbg,malo sam s off topica otisao...jbg...zanio se...

Uglavnom,mislim da će Zrinjski rutinski odnijeti pobjedu...jači su a i na domaćem terenu su tako da ne bi trebala vam pobjeda trebala doći u pitanje...

Samo jedan ne valja kurcu a svi znamo tko je taj. :lol:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 mar 2009, 20:32

Momak je nazalost dosta toga u pravu,ali to nije tema,i ukoliko nastavite pokvarit cete temu skroz!

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 mar 2009, 20:32

antipolitika je napisao/la: Samo jedan ne valja kurcu a svi znamo tko je taj. :lol:
Nikad pameti doći...pa i prošli put kad ste osvojili titulu bili ste euforični,puni samopouzdanja i dođe Dudelange i dokaže vam da ne vrijedite pišljivog boba kao i svaki klub danas u BiH...

I nećemo više o ovome...svi znamo kad je bolje bilo...a to što neko to ne želi sebi prinznati,eto ga tamo...

Nego,doći će vam izgleda masa pitara...koliko ti očekuješ na stajanju vas ?

Psychosocial.
Kontakt:

Post Postao/la Psychosocial. » 05 mar 2009, 20:43

antipolitika je napisao/la:Ocekivani sastav Zrinjskog :
...........Melher......

Djuric Serdarevic Musa Zizovic

.....Kordic...Vukovic...
jadan ne bio otkud Serdarevića ovde.. hahaha.. Serdarušić je :P

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 05 mar 2009, 20:48

ups :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :o :o :o :o :o :o :oops: :oops: :oops:

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 mar 2009, 20:54

@Antipolitika

Sjedi, jedan! :mrgreen:

@Stone Island

Svak spominje Dudelange i Partizan,a nitko ne spominje Vaduz i Bragu,
sad ce neko reć "a jest ti Vaduz jak",pa za naše uvijete su svi jaki!,a Bragu da i ne spominjem.

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 05 mar 2009, 20:57

A sta bi da mi spominjemo Leotar i Orasje? :o

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 mar 2009, 21:01

antipolitika je napisao/la:A sta bi da mi spominjemo Leotar i Orasje? :o
Ja rekoh da nijedan ni drugi klub ne valja kurcu ?!
Bola,ne znam za tebe ali valjda voliš Zrinjski a i ja volim Velež ali trebamo realni biti i priznati da su oba kluba katastrofa ma koliko god mi njih voljeli ili mrzili...

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 05 mar 2009, 21:15

Ne bi se bas slozio da je Zrinjski katastrofa pogotovo ne zadnjih 2 godine gdje je momcad dokazala da se moze nositi i u evropi sa prosjecnim timovima kao sto je Vaduz a i s timovima koji su u osmini finala cup ueffa kao sto je Braga znaci...Zrinjski pokazuje da u ovoj ligi nema ozbiljnog konkurenta jer nitko ama bas nitko nikada nije ovako harao ligom i ako upali ovo s tv prijenosom i drasticnim kaznjavanjem sudaca sto ce doprinijet vecoj regularnosti lige vjerujem da ce Zrinjski dugo godina biti u vrhu...a ono nacionalni kljuc i red ovog red onog objesite macku o rep...

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 mar 2009, 21:18

antipolitika je napisao/la:Ne bi se bas slozio da je Zrinjski katastrofa pogotovo ne zadnjih 2 godine gdje je momcad dokazala da se moze nositi i u evropi sa prosjecnim timovima kao sto je Vaduz a i s timovima koji su u osmini finala cup ueffa kao sto je Braga znaci...Zrinjski pokazuje da u ovoj ligi nema ozbiljnog konkurenta jer nitko ama bas nitko nikada nije ovako harao ligom i ako upali ovo s tv prijenosom i drasticnim kaznjavanjem sudaca sto ce doprinijet vecoj regularnosti lige vjerujem da ce Zrinjski dugo godina biti u vrhu...a ono nacionalni kljuc i red ovog red onog objesite macku o rep...
Pljuni me usta :lol: ako osvojite opet titulu prvaka BiH opet dogodine ;)

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 05 mar 2009, 21:35

Bit ce mi zadovoljstvo :D
Ma salu i prepirke na stranu al jednostavno ne mozes uspoređivati HSK Zrinjski i FK Velez barem ne u ovom trenutku .To jednostavno nije realno statistika sve govori a ovaj nedavni incident s ovim Hosicem kako li se zove sve o FK Velez govori a to je da je ostalo samo ime od 1991.Zalosno al tako je.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.