SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DenchiNL
Kontakt:

Re: SAD - BiH / Meksiko - BiH 28/31.01.2018.

Post Postao/la DenchiNL » 29 jan 2018, 14:10

Bazinga12345 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Pa pod jedan trenutna luliceva pozicija je lijevo krilo, sa Duljom i Menalom mislim da smo tu mirni neko vrijeme...onda bi neki Lulica stavljali u sredinu...a sve pod upitnikom da li ce se isti vratiti iz penzije...u tom kontekstu gdje imamo Pjanica,Besica i treceg u vezi...ne vidim potrebu za tim...moze se pruziti prilika Cavaru, Tomicu, Cimirotu, ili nekom drugom talentu po potrebi...
Tomić je već prestar, tu je i Lončar.
Srecom nas selektor nije pedofil ocigledno pa mogu igrati i stariji igraci :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 jan 2018, 14:14

DenchiNL je napisao/la: Nalazis se na sarajevskom portalu, odi na svoj seoski lokalni portal mozda niko ne pise o sarajevu(ali nije iskljuceno)
Odnosi se na tebe ali i na sve druge kome smeta glavni grad...
Nerealno koliko si ogranicen. Cuj smeta mi glavni grad. :facepalm: Sarajevo je grad koji mi je srcu najblizi nakon onog u kojem sam rodjen, ali me boli ona stvar za seljackim raspravama oko toga koliko je bilo igraca iz Sarajeva, a koliko iz Zelje. Tome nije mjesto na temi reprezentacije, pogotovo ako pricamo o amaterima koji vise nikad nece dobiti poziv u A tim. Samo bolesniku je tesko priznati da je Zeljeznicar najvise dao reprezentaciji, naravno nakon fudbalera koji su iz dijaspore. Gotovo da svi ostali premijerligasi zajedno nisu dali koliko je Zeljo dao i to su fakti. Nije moj problem sto je nekima vrhunac srece kad jedan Saric zaigra u prvih 11 protiv D tima SAD-a, umjesto jednog Ramovic recimo. :lol: Nejse, nije mi bila namjera omalovazavati niti jedan klub, samo ste smorili s djecijim raspravama kojima nije mjesto na ovoj temi.

@Virtual, problem ove drzave i jeste sto se radujemo stvarima koje nemaju veze s nama. Cuj dobit ce pare, a nemaju blage veze sta ce na kraju biti s njima. Ljudi su do besvijesti ushiceni zato sto ce jedan Dzeko dobiti 7 miliona eura po sezoni i sto ce celnici kluba za koji navijaju svrnuti stotine hiljada eura u dzep, a oni od toga i imaju samo to ushicenje koje ne vrijedi ni koliko jedna cunga lunga. To je na nivou onoga kad su se bolesni Bosnjaci obradovali Erdoğanovoj prici da je Alija njemu Bosnu ostavio u amanet i da ce se on o njoj brinuti. Ja sam npr. na tu vijest pishnuo od srece. Evo i sad mi toplo oko srca dok pisem o tome. :rol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

KanistuViniga
Kontakt:

Post Postao/la KanistuViniga » 29 jan 2018, 14:18

kobe24 je napisao/la:Meni su najjaci kad krenu proracuni koliko bi ONI mogli dobiti para od eventualnog Dzekinog transfera u Celzi. Te pare vi ni na TV-u necete vidjeti, ali duse drage ipak vode nekakve racunice. :rol: :rol:

@Rokoko, hoces i meni reci to sto si @uni zaustio, ako kazem da se slazem s njegovim postom? :P

Ou jesi ti zaeban, eno proda ti se Rafinja u Inter

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jan 2018, 14:19

kobe24 je napisao/la:@Virtual, problem ove drzave i jeste sto se radujemo stvarima koje nemaju veze s nama. Cuj dobit ce pare, a nemaju blage veze sta ce na kraju biti s njima. Ljudi su do besvijesti ushiceni zato sto ce jedan Dzeko dobiti 7 miliona eura po sezoni i sto ce celnici kluba za koji navijaju svrnuti stotine hiljada eura u dzep, a oni od toga i imaju samo to ushicenje koje ne vrijedi ni koliko jedna cunga lunga. To je na nivou onoga kad su se bolesni Bosnjaci obradovali Erdoğanovoj prici da je Alija njemu Bosnu ostavio u amanet i da ce se on o njoj brinuti. Ja sam npr. na tu vijest pishnuo od srece. Evo i sad mi toplo oko srca dok pisem o tome. :rol:
Lupaš gluposti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 jan 2018, 14:21

Virtu4l je napisao/la:
kobe24 je napisao/la:@Virtual, problem ove drzave i jeste sto se radujemo stvarima koje nemaju veze s nama. Cuj dobit ce pare, a nemaju blage veze sta ce na kraju biti s njima. Ljudi su do besvijesti ushiceni zato sto ce jedan Dzeko dobiti 7 miliona eura po sezoni i sto ce celnici kluba za koji navijaju svrnuti stotine hiljada eura u dzep, a oni od toga i imaju samo to ushicenje koje ne vrijedi ni koliko jedna cunga lunga. To je na nivou onoga kad su se bolesni Bosnjaci obradovali Erdoğanovoj prici da je Alija njemu Bosnu ostavio u amanet i da ce se on o njoj brinuti. Ja sam npr. na tu vijest pishnuo od srece. Evo i sad mi toplo oko srca dok pisem o tome. :rol:
Lupaš gluposti.
Zar nisi prestao da pratis reprezentaciju kad nije Amaw izabran?

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 29 jan 2018, 14:23

kobe24 je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la: Nalazis se na sarajevskom portalu, odi na svoj seoski lokalni portal mozda niko ne pise o sarajevu(ali nije iskljuceno)
Odnosi se na tebe ali i na sve druge kome smeta glavni grad...
Nerealno koliko si ogranicen. Cuj smeta mi glavni grad. :facepalm: Sarajevo je grad koji mi je srcu najblizi nakon onog u kojem sam rodjen, ali me boli ona stvar za seljackim raspravama oko toga koliko je bilo igraca iz Sarajeva, a koliko iz Zelje. Tome nije mjesto na temi reprezentacije, pogotovo ako pricamo o amaterima koji vise nikad nece dobiti poziv u A tim. Samo bolesniku je tesko priznati da je Zeljeznicar najvise dao reprezentaciji, naravno nakon fudbalera koji su iz dijaspore. Gotovo da svi ostali premijerligasi zajedno nisu dali koliko je Zeljo dao i to su fakti. Nije moj problem sto je nekima vrhunac srece kad jedan Saric zaigra u prvih 11 protiv D tima SAD-a, umjesto jednog Ramovic recimo. :lol: Nejse, nije mi bila namjera omalovazavati niti jedan klub, samo ste smorili s djecijim raspravama kojima nije mjesto na ovoj temi.

@Virtual, problem ove drzave i jeste sto se radujemo stvarima koje nemaju veze s nama. Cuj dobit ce pare, a nemaju blage veze sta ce na kraju biti s njima. Ljudi su do besvijesti ushiceni zato sto ce jedan Dzeko dobiti 7 miliona eura po sezoni i sto ce celnici kluba za koji navijaju svrnuti stotine hiljada eura u dzep, a oni od toga i imaju samo to ushicenje koje ne vrijedi ni koliko jedna cunga lunga. To je na nivou onoga kad su se bolesni Bosnjaci obradovali Erdoğanovoj prici da je Alija njemu Bosnu ostavio u amanet i da ce se on o njoj brinuti. Ja sam npr. na tu vijest pishnuo od srece. Evo i sad mi toplo oko srca dok pisem o tome. :rol:
Opet ti kazem, cudno ti da sarajlije pisu na sarajevskom portalu o igracima koji su sinoc igrali za repku iz sarajevskih klubova....mislim apsurd te recenice je suvisan...

Ako neko iz krajine igra u repci jel mislis da ga na krajinskom forumu kad ga hvale je li to cudno a neko "protestuje" i koliko mislis da je ovima stalo sto neko protestuje? Necu ti rec da ti je prica glupa to ti nikad ne bi reko.... :wave:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 29 jan 2018, 14:25

Mislim da Menalo mora biti na spisku i kad budu ozbiljnije utakmice, čak je po meni na granici prvi tim/džoker sa klupe.
Također utakmica od sinoć je dokazala da premijer liga treba biti baza za našu reprezentaciju. Jedan Mihojević ništa nije lošiji od Zukanovića, Bicakčića, Sunjića koji u reprezentaciji igraju samo na osnovu bolje reputacije lige iz koje dolaze. Također u vezi imamo dosta kvalitetnjih igrača i u našoj ligi, kvalitetnijih od Hadžića, Sušića i sličnih.
Jednom kad na spisku za utakmice kvalifikacija budemo imali barem 5 domaćih igrača i liga će napredovati. Duljević, Memišević i Cimirot su dokazi da je naša liga sposobna izbaciti reprezentativca.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 29 jan 2018, 14:29

haris004 je napisao/la:Mislim da Menalo mora biti na spisku i kad budu ozbiljnije utakmice, čak je po meni na granici prvi tim/džoker sa klupe.
Također utakmica od sinoć je dokazala da premijer liga treba biti baza za našu reprezentaciju. Jedan Mihojević ništa nije lošiji od Zukanovića, Bicakčića, Sunjića koji u reprezentaciji igraju samo na osnovu bolje reputacije lige iz koje dolaze. Također u vezi imamo dosta kvalitetnjih igrača i u našoj ligi, kvalitetnijih od Hadžića, Sušića i sličnih.
Jednom kad na spisku za utakmice kvalifikacija budemo imali barem 5 domaćih igrača i liga će napredovati. Duljević, Memišević i Cimirot su dokazi da je naša liga sposobna izbaciti reprezentativca.
Bravo!
Mihojevic, cavar, menalo, besirevic... sve su to odlicni igraci i sigurno ce imat bolju karijeru nego jedan Anel Hadzic recimo!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Eisenbahner1921
Kontakt:

Post Postao/la Eisenbahner1921 » 29 jan 2018, 14:30

kobe24 je napisao/la:
Ne komentarisi ono o cemu pojma, ali bas, pojma nemas.
Životni saputnik! 1921

Bazinga12345
Kontakt:

Post Postao/la Bazinga12345 » 29 jan 2018, 14:30

haris004 je napisao/la:Mislim da Menalo mora biti na spisku i kad budu ozbiljnije utakmice, čak je po meni na granici prvi tim/džoker sa klupe.
Pa,Menalo bi trebao biti zamjena Dulji.
Zadnja izmjena: Bazinga12345, dana/u 29 jan 2018, 14:32, ukupno mijenjano 2 puta.
⭐ Velež Mostar ⭐

Zadnja klupa

KanistuViniga
Kontakt:

Post Postao/la KanistuViniga » 29 jan 2018, 14:31

Daniel Graovac igrač utakice

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 jan 2018, 14:40

jel zna neko hocel bit snimak utakmice danas na Face

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 29 jan 2018, 14:45

svrakino1921 je napisao/la:jel zna neko hocel bit snimak utakmice danas na Face
Ima u 19.00 :)

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 29 jan 2018, 14:52

BenjooJutub je napisao/la:
svrakino1921 je napisao/la:jel zna neko hocel bit snimak utakmice danas na Face
Ima u 19.00 :)
Hvala

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 29 jan 2018, 14:53

Kakvi bolidi. :rol:

Nego, da se okrenem temi. Nije s moje strane u redu da se spustam na taj vas seljacki nivo, jer moram priznati da vi bolje plivate u tim vodama. :think:

@haris004, ne moze brate jedna utakmica protiv poluamatera iz Amerike biti dovoljna da se kaze da je jedan Mihojevic bolji od Bicakcica (koji ipak ima na desetine dobrih meceva protiv ekipa koje su stalno ucesnici LP i EL), ili da je bolji od Zukanovica, koji vec godinama igra na zadovoljavajucem nivou u Seriji A. Ja sam u glavi bio jos davno otpisao Mihojevica i prestao ga dovoditi u neki ozbiljniji kontekst sa A reprezentacijom, ali cinjenica je da je momak jos uvijek relativno mlad i da objektivno ima sanse da napravi nesto u karijeri.
Veznjaci poput Cavara ili Loncara svakako trebaju dobiti sansu prije Hadzica ili Susica, jer definitivno imaju kvalitet i po svemu sudeci su buducnost ove reprezentacije.

Menalo, Cavar, Loncar, Mihojevic, Todorovic i moozda Graovac jos uvijek imaju sansu da naprave solidne karijere i da tako udju u neki siri krug potencijalnih A reprezentativaca, a svi ostali sa sinocnjeg spiska nemaju sta traziti u reprezentaciji. Ja bih jedino Menala odmah prebacio u prvi tim, jer smo bas deficitarni na tim krilnim pozicijama. Naravno, tu ne racunam Sehica i Pirica, koji su objektivno i zasluzeno drugi i treci golman reprezentacije.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 29 jan 2018, 14:58

DenchiNL je napisao/la:Opet ti kazem, cudno ti da sarajlije pisu na sarajevskom portalu o igracima koji su sinoc igrali za repku iz sarajevskih klubova....mislim apsurd te recenice je suvisan...

Ako neko iz krajine igra u repci jel mislis da ga na krajinskom forumu kad ga hvale je li to cudno a neko "protestuje" i koliko mislis da je ovima stalo sto neko protestuje? Necu ti rec da ti je prica glupa to ti nikad ne bi reko.... :wave:
Nije poenta koje odakle, u kontekstu repke nije bitno za koji klub igra određeni igrač. Uredu je pohvala, ali provokacije što je Željo dao 2 a Sarajevo 1 (možete i obrnuti broj, nebitno) igrača sinoć nije im mjesto na ovom pdf-u. Bitno je može li on šta dati repci ili ne.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 jan 2018, 15:01

Mihojevic bolji od Bicakcica? :crazy: :o

:rol: :rol: :rol:

Je'l slucajno i Bekic bolji od Kolasinca?

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 29 jan 2018, 15:10

Ja ne znam po kojem osnovu neki ovdje prizivaju Besica u prvih 11. Kao da mu je zagarantovano to mjesto, a covjek se gubi i gusi Pjanica u sredini nenormalno. Osim toga vrlo ekcesan, uvijek na rubu kartona i ide prvi da se obracuna kad se zakuha. Pravi igrac za balijandere koji se loze na takve stvari. Ja se lozim na plasman na velika takmicenja. Daleko inteligentiji igrac je Cimirot i on mora biti u prvih 11.

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 29 jan 2018, 15:12

Vucevich je napisao/la:Mihojevic bolji od Bicakcica? :crazy: :o

Prosjecni navijac reprezentacije. Ocjenjujes kvalitet tima po osnovu toga gdje ko igra. Taj Bicakcic bi u Premijer ligi bio prosjecan stoper i nista specijalno ne bi odskakao od drugih, ali tesko je to objasniti. Jednostavno drzi konstantu neku prosjecnu u Bundesligi, a realno nit smrdi nit mirise. Puno bolje rijesenje je recimo Memisevic, duplo brzi igrac od Bicakcica. Pa i Cocalic je bolji igrac od njega, jos polivalentniji jer moze igrati i zadnjeg veznog.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 29 jan 2018, 15:12

Karambeu je napisao/la:
Vucevich je napisao/la:Mihojevic bolji od Bicakcica? :crazy: :o

Prosjecni navijac reprezentacije. Ocjenjujes kvalitet tima po osnovu toga gdje ko igra. Taj Bicakcic bi u Premijer ligi bio prosjecan stoper i nista specijalno ne bi odskakao od drugih, ali tesko je to objasniti. Jednostavno drzi konstantu neku prosjecnu u Bundesligi, a realno nit smrdi nit mirise. Puno bolje rijesenje je recimo Memisevic, duplo brzi igrac od Bicakcica. Pa i Cocalic je bolji igrac od njega, jos polivalentniji jer moze igrati i zadnjeg veznog.
O majko mila :rol: :rol: :rol: :rol:

Bicakcic prosjecan stoper u BiHPL :facepalm:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin i 40 gostiju.