Kakvi bolidi.
Nego, da se okrenem temi. Nije s moje strane u redu da se spustam na taj vas seljacki nivo, jer moram priznati da vi bolje plivate u tim vodama.
@haris004, ne moze brate jedna utakmica protiv poluamatera iz Amerike biti dovoljna da se kaze da je jedan Mihojevic bolji od Bicakcica (koji ipak ima na desetine dobrih meceva protiv ekipa koje su stalno ucesnici LP i EL), ili da je bolji od Zukanovica, koji vec godinama igra na zadovoljavajucem nivou u Seriji A. Ja sam u glavi bio jos davno otpisao Mihojevica i prestao ga dovoditi u neki ozbiljniji kontekst sa A reprezentacijom, ali cinjenica je da je momak jos uvijek relativno mlad i da objektivno ima sanse da napravi nesto u karijeri.
Veznjaci poput Cavara ili Loncara svakako trebaju dobiti sansu prije Hadzica ili Susica, jer definitivno imaju kvalitet i po svemu sudeci su buducnost ove reprezentacije.
Menalo, Cavar, Loncar, Mihojevic, Todorovic i moozda Graovac jos uvijek imaju sansu da naprave solidne karijere i da tako udju u neki siri krug potencijalnih A reprezentativaca, a svi ostali sa sinocnjeg spiska nemaju sta traziti u reprezentaciji. Ja bih jedino Menala odmah prebacio u prvi tim, jer smo bas deficitarni na tim krilnim pozicijama. Naravno, tu ne racunam Sehica i Pirica, koji su objektivno i zasluzeno drugi i treci golman reprezentacije.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."