Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: Tuzlanski Chat
Izlaznost na području grada Tuzla do 16:00 sati iznosi 41.517 ili 36,31 posto, podaci su Gradske izborne komisije Tuzla.
Ja sam i uspio dvoje nafurati da izadju kojima nije palo napamet izaci. Jbg pomalo se to treba mijenjati, ne moze odmah 80% izlaznost
Nad tobom sunce najljepše sja
tuzna vijest je sto je glasala za Faraona, al nisam htio nista da joj namecemChinaglia je napisao/la:moja sestra maloprije ode glasat, nece li se omladina odlucit od sada pa nadalje da izlazi na izbore, pogotovo ova djeca, jer samo omladina moze nesto promijenit, niko drugi
bitno je da se stvori navika izlaska na izbore :salut:
Pa oni koji nas kopaju rade to jer je omladina pasivna. I ovako je to sve ublizu znaci omladina moze prevagnuti i uciniti promjenu nevezano samo za nas,uopste u drzavi.Ali bolje biti pasivan i kukat a do tada glasovi penzionera birace nam buducnost.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobri ste mi nafuravate ljude da izadju, oni odu i glasaju za Faraona 

pa radije bih da izađe omladina u velikom broju, pa makar svi glasali za Faraona, nego da ne izlaze uopstetuzlak1987 je napisao/la:Dobri ste mi nafuravate ljude da izadju, oni odu i glasaju za Faraona :urnebes:
bitno je stvorit naviku izlaska na izbore
svojoj sestri nisam htio nista da namecem, neka glasa za koga zeli, iako je glasala za Faraona jer i zna samo za njega, za ostale nikada nije cula, al neka je, bitno je da je izasla i glasala
pa ja sam otisao s dva jarana, jedan je glasao za Faraona, drugi nije rekao za koga je :kafa:
uostalom, jbala vas ta prica ajmo skinut Faraona zbog FK Slobode
nabijem i Slobodu na qrac kada se vec vodite tim principom, nikada necu glasat po tom principu
bira se gradonacelnik za grad Tuzlu i njene građane, ne za FK Sloboda Tuzla
nabijem i Slobodu na qrac kada se vec vodite tim principom, nikada necu glasat po tom principu
i ova moja drugarica glasala za faraona, kaže "ne sviđa mi se niko drugi", a veze nema ni ko je ko.. yebo tu naviku izlaska kad se ni ne raspitaš prije izlaska, nek' onda izađu pa ponište listić ako ništa.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ako pobijedi Faraon opet, treba bacit' atomsku bombu na nas.

- tuzlak1987
- Kontakt:
**** Slobodu Chinalja realno treba glasati za najboljeg Jasmina koji nas je doveo do toga da je nezaposlenost 60 % haha
- Probisvjet
- Kontakt:
Sami djuturum na biralistima. Gdje ste omladino? 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ako je faraon najbolji za Tuzlu , onda se trebamo kolektivno ispisati iz zivota....samo oni koji dobace do Kladnja mogu reci da Tuzla napreduje, a vec dalje...kad vidis Sarajevo ili ne daj Boze van BiH vidis koliko je grad zapusten . Covjek ce mozda vladati 20 godina to je skoro trecina prosjecnog zivota jednog covjeka, to je katastrofa jer jednoumlje nije zdravo..I normalno je sto omladina ne zna za nikog drugog jer covjek vedri i oblaci od kako su oni svjesni sebe
..ako ce vec izlaziti nek biraju promjenu.
..ako ce vec izlaziti nek biraju promjenu.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 02 okt 2016, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
. . ma šta ti grad može dati. Slab je ovo nivo vlasti da može išta promijeniti (recimo u zapošljavanju, ako ti je to bitno). Kad bi svi 113 000 glasali za jednog, ništa ti se ne mijenja jer sve što je bitno pripada kantonu. Imam osjećaj da nas viši nivo vlasti godinama kažnjava zbog toga što smo SDP. Sve nas zaobilazi i moramo se sami snalaziti. . .Chinaglia je napisao/la:uostalom, jbala vas ta prica ajmo skinut Faraona zbog FK Slobode
. . .gradu pripada Sloboda i tu možemo promijeniti jer ova vlast ne pokazuje interesovanje . .
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma normala da nas svi sankcionisu samo zbog SDP koji stvara jaz izmedju nas i naseg naroda.
Kada bi oni otisli tek bi vidjeli sta je zivot konacno jer ovaj grad ima potencijal.
Kada bi oni otisli tek bi vidjeli sta je zivot konacno jer ovaj grad ima potencijal.
tuzlak1987 je napisao/la:**** Slobodu Chinalja realno treba glasati za najboljeg Jasmina koji nas je doveo do toga da je nezaposlenost 60 % haha

Piju se kafe i kuka se jest nam loseProbisvjet je napisao/la:Sami djuturum na biralistima. Gdje ste omladino?
@tuzlak04 tesko je objasniti ljudima za sta je koji nivo vlasti odgovoran, to vecina stanovnika ne konta nit ce ikada skontati, za zaposljavanje pisem
Nad tobom sunce najljepše sja
Auh mladicu.tuzlak1987 je napisao/la:Ma normala da nas svi sankcionisu samo zbog SDP koji stvara jaz izmedju nas i naseg naroda.
Pretpostavljam da si mlad.
Koja ba normala?
Banovići do 15:00H izlaznost 71,13% Booog te neejeebo
u krdu izašli da podrže Kukića

-
- Kontakt:
Kim Jong-Un je mala maca za ono sta je Kuko njimacoelho41 je napisao/la:Banovići do 15:00H izlaznost 71,13% Booog te neejeebou krdu izašli da podrže Kukića

- tuzlak1987
- Kontakt:
Kuko njima bar donese poslove svima. Iz njihove tacke gledista vrh covjek i opcija.
Po meni su pametni, svaka im cast znaju kako se treba raditi.
Mi glasamo za covjeka kojem je bitna samo estetika u centru grada i on vlada 20 godina. Nemamo kome pravo pricati protiv diktature kad mi imamo svog.
Po meni su pametni, svaka im cast znaju kako se treba raditi.
Mi glasamo za covjeka kojem je bitna samo estetika u centru grada i on vlada 20 godina. Nemamo kome pravo pricati protiv diktature kad mi imamo svog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.