Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
neka neko objasni brojil se ovo u bodovanju fife ? ako se broji jel se broji nerijeseno ili pobijeda ?njel smo pobijedili na penale ??
da, broji se. ali se broji kao nerijeseno, znaci rezultat nakon 90 minuta. jer na ovo se gleda kao normalna prijateljka, s time sto je to oblikovano kao kup eto.
Evo izjednačili smo pobjedu s porazom protiv Danske na anketi, glasaju braća 

Sheyi je napisao/la:Evo izjednačili smo pobjedu s porazom protiv Danske na anketi, glasaju braća

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
Gledam sad tekmu na YT. Prvo poluvrijeme me nije impresionirala nijedna ekipa, Danci bolji, mogli su vala voditi i sa 3-0 pred kraj. Mislim da su isuviše samouvjereni izašli na teren u drugom. Prije prvog gola Meša viče "unutra malo, adžo", ne znam kome tepa, Hadžiću valjda. Kada je Ðurić dobio žuti ide konsultacija sa Šunjićem i Medunjaninom, to mi se svidjelo. Vranješ se još u prvom zamjerio Eriksenu, isključenje je visilo u zraku.
Ðurićev prvi gol, Armin Hodžić sjajno se okrenuo, navukao nekoliko igrača na sebe, lopta ide Hajroviću, ovaj je šalje Vranješu, on ubacuje "u glavu" Ðuriću. Malo kasnije, Milan prsima dočekuje loptu, dodaje Harisu a on isprve šalje Hodžiću. Armin se gura sa Dancom koji izbacuje u korner a arogantni golman (nisam mu ni starog nikad mogao svarit) viče "how the f*** did you see that?" A lopta jasno van granica igrališta...
64. minuta, ne znam ko je poslao Hodžića u for ali opet prilika, ovaj put za Duljevića. Kod drugog gola u jednom potezu izbacili odbranu, nisam siguran ali mislim da je Vrančić poslao loptu za tenka, igrač se odbija od njega i onda slijedi rijetko viđen gol nogom.
Penali uvijek lutrija ali su naši imali veća muda - jedan pod prečku i jedan po sredini gola...
Inače, doživljaj je gledati sa japanskim komentatorima, dojma sam da su i oni nahvalili izmjene u drugom poluvremenu:
[youtube][/youtube]
Ðurićev prvi gol, Armin Hodžić sjajno se okrenuo, navukao nekoliko igrača na sebe, lopta ide Hajroviću, ovaj je šalje Vranješu, on ubacuje "u glavu" Ðuriću. Malo kasnije, Milan prsima dočekuje loptu, dodaje Harisu a on isprve šalje Hodžiću. Armin se gura sa Dancom koji izbacuje u korner a arogantni golman (nisam mu ni starog nikad mogao svarit) viče "how the f*** did you see that?" A lopta jasno van granica igrališta...
64. minuta, ne znam ko je poslao Hodžića u for ali opet prilika, ovaj put za Duljevića. Kod drugog gola u jednom potezu izbacili odbranu, nisam siguran ali mislim da je Vrančić poslao loptu za tenka, igrač se odbija od njega i onda slijedi rijetko viđen gol nogom.
Penali uvijek lutrija ali su naši imali veća muda - jedan pod prečku i jedan po sredini gola...
Inače, doživljaj je gledati sa japanskim komentatorima, dojma sam da su i oni nahvalili izmjene u drugom poluvremenu:
[youtube][/youtube]
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Spic , igrac napada igrao dobru tekmu a nije zabio ni asistirao ??? Dobar si momak , davno je Wolfsburg sampion bio....Thetraphak1921 je napisao/la:Ne mora ni zaigrati u klubu nikad vise sto se mene tice, cinjenica je da losu formu iz kluba nikada nije prenio u repku. Jedan od rijetkih. Napisao si nevjerovatno glup post.DenchiNL je napisao/la:Je li nesto u sportu fudbal napravio u zadnjih 5 godina???FrancescoTotti je napisao/la:A mozda i zato sto je najbolji yebeni strijelac u historiji reprezentacije?
Osim sto je s klupe ulazio?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ovo nije tema namijenjena za to, preseli se na Edin Džeko temu i opleti.DenchiNL je napisao/la:
Spic , igrac napada igrao dobru tekmu a nije zabio ni asistirao ??? Dobar si momak , davno je Wolfsburg sampion bio....
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Znaš li ko je bio naš najbolji strijelac u dva kvalifikaciona ciklusa u zadnjih 5 godina?DenchiNL je napisao/la:Je li nesto u sportu fudbal napravio u zadnjih 5 godina?? Osim sto je s klupe ulazio?
Makanaky je napisao/la:Gledam sad tekmu na YT. Prvo poluvrijeme me nije impresionirala nijedna ekipa, Danci bolji, mogli su vala voditi i sa 3-0 pred kraj. Mislim da su isuviše samouvjereni izašli na teren u drugom. Prije prvog gola Meša viče "unutra malo, adžo", ne znam kome tepa, Hadžiću valjda. Kada je Ðurić dobio žuti ide konsultacija sa Šunjićem i Medunjaninom, to mi se svidjelo. Vranješ se još u prvom zamjerio Eriksenu, isključenje je visilo u zraku.
[youtube][/youtube]
Medunjanin

#15.10.2013 !!!
Ah okej, u redu ondaedoo3 je napisao/la:
Medunjanin

Inače, očekujem da nekolicina ovih igrača u dogledno vrijeme nađe angažman u boljoj ligi. Hodžić, Ðurić, Duljević...
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Goalgetter
- Kontakt:
Sa oficijelne stranice NFSBiH. Da li znaci da Seo mozda igra?Zdravstveni bilten je povoljan kaže doktor u našem „A“ timu Reuf Karabeg: „Momci su motivirani i spremni za meč. Nema povrijeđenih igrača i svi mogu nastupiti u narednoj utakmici.“

- MocMahale444
JokRimes87 je napisao/la:Ovo nije tema namijenjena za to, preseli se na Edin Džeko temu i opleti.DenchiNL je napisao/la:
Spic , igrac napada igrao dobru tekmu a nije zabio ni asistirao ??? Dobar si momak , davno je Wolfsburg sampion bio....

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Mislim da se to odnosi na one ostale, sem vec ranije otpisanih Kolasinca i Vranjesa..Goalgetter je napisao/la:Sa oficijelne stranice NFSBiH. Da li znaci da Seo mozda igra?Zdravstveni bilten je povoljan kaže doktor u našem „A“ timu Reuf Karabeg: „Momci su motivirani i spremni za meč. Nema povrijeđenih igrača i svi mogu nastupiti u narednoj utakmici.“Jutros je reprezentacija. ba objavila da Seo definitivno otpada.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- madridista4ever
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:Spic , igrac napada igrao dobru tekmu a nije zabio ni asistirao ??? Dobar si momak , davno je Wolfsburg sampion bio....Thetraphak1921 je napisao/la:Ne mora ni zaigrati u klubu nikad vise sto se mene tice, cinjenica je da losu formu iz kluba nikada nije prenio u repku. Jedan od rijetkih. Napisao si nevjerovatno glup post.DenchiNL je napisao/la: Je li nesto u sportu fudbal napravio u zadnjih 5 godina???
Osim sto je s klupe ulazio?
Ti nisi dobar s glavom majke mi, ne vrijedi ti nikakav odgovor napisati jer ti je pitanje besmisleno. Hajde molim te učini nam uslugu i prestani pratiti repku skroz kad već imaš obraza omalovažavati rad i trud najboljeg igrača reprezentacije BiH.

p.s. mislim da bi moderatori ovakva pitanja i postove trebali stvarno izbrisati jer nemaju veze sa temom i samo prave pometnju
Razlicita misljenja na forumu su upravo i razlog zasto isti postoji....vrijedjanje forumasa nije, ali to ti mogu i drugi pojasniti....ne mogu pratiti drugu repku jer je BiH moja domovina, sigurno ne zbog jednog izvikanog igraca za kojeg mnogi smatraju da je veci od repke i dresa, za mene niko nije veci od repke....Edin je vec nekoliko godina miljama daleko od dobrog igraca a ne najboljeg....to su mu i mediji i treneri rekli u zemljama gdje se bavio svojim poslom....jedino kod nas vrijeme stoji....madridista4ever je napisao/la:
Ti nisi dobar s glavom majke mi, ne vrijedi ti nikakav odgovor napisati jer ti je pitanje besmisleno. Hajde molim te učini nam uslugu i prestani pratiti repku skroz kad već imaš obraza omalovažavati rad i trud najboljeg igrača reprezentacije BiH.![]()
p.s. mislim da bi moderatori ovakva pitanja i postove trebali stvarno izbrisati jer nemaju veze sa temom i samo prave pometnju
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Re: RE: Re: Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
MocMahale444 je napisao/la:JokRimes87 je napisao/la:Ovo nije tema namijenjena za to, preseli se na Edin Džeko temu i opleti.DenchiNL je napisao/la:
Samo sam ga bolan Muha uputio tamo da ne spama dzabe raspravu o Kirin kupu. Ipak mora postojati neki red valjda.
Usput, da se vratim na temu, da li nam je fakat Bekic jedina opcija na lijevom beku? Uz duzno postovanje, ako bude igrao, pojest ce ga Japanci.
Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
- MocMahale444
Re: RE: Re: Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
Kontam pasa ali nemoj da ide na Dzekinu temu kad pise gluposti, nista protiv tebe znam da ovo nije namijenjena tema za svrljanje o EdinuRimes87 je napisao/la:MocMahale444 je napisao/la:Rimes87 je napisao/la:Samo sam ga bolan Muha uputio tamo da ne spama dzabe raspravu o Kirin kupu. Ipak mora postojati neki red valjda.
Usput, da se vratim na temu, da li nam je fakat Bekic jedina opcija na lijevom beku? Uz duzno postovanje, ako bude igrao, pojest ce ga Japanci.
Sent from my D6603 using Tapatalk

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mogli su vala sutra staviti tekmu 

Vala bas, ovolike pauze nema ni na SP ni EPSlevinKelevra je napisao/la:Mogli su vala sutra staviti tekmu

Ludi Japanci pa hajdi

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Steta zbog Kolasinca i Vranjesa, dosta cemo biti oslabljeni njihovim neigranjem, samo se nadam da nam Anel Hadzic nece uskocit na poziciju lijevog beka.
#15.10.2013 !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.