Ma naravno sve je tačno što si napisao. Nego onako hipotetički kažem da mu odlazak u Villu ne bi bio neki napredak jer smatram da može otići i u bolji klub.Virtu4l je napisao/la:U slučaju Hodžića se mi ne trebamo mnogo zamarati. Njega prodaju majstori tog zanata i Hodžićeva budućnost im je mnogo bitna jer se oni ugrađuju u sve naredne transfere i uvijek biraju najbolje opcije. Nema razloga da tako ne bude i ovaj put. Ne vjerujem da im je Hodžić trenutno na listi prioritetnih transfera, znaju oni da on može mnogo bolje i vjerujem da će sačekati još minimalno jednu sezonu da ga stave na tržište. Naravno, to otpada ukoliko ga već sad neko silno želi.FaraonTM je napisao/la:Na kraju krajeva ne znam ni koliko bi mu bilo pametno otići u Villu pošto su ljudi zakucani na dnu tabele i teško da će opstati.
Armin Hodžić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Armin Hodžić
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Po portalima u Hrvatskoj se vrti info da Dinamo dovodi nekog bivseg napadaca Zvezde i ako je to tocno mogao bi Armin i biti prodan. Tko ce to znati. Interes za njega vjerovatno postoji jer je vec u prvih pola sezone koje je odigrao pokazao da je rijec o vrhunskom igracu.
Igrao je danas sat vremena u prijateljskoj protiv CSKA.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Starter je bio protiv trenutno prvog kluba Rusije. Henriquez zamijenjen poslje 20 minuta. Steta sto nije zabio koji gol samo dobro samo da ne bude povreda nekih vecih.HankMoody je napisao/la:Igrao je danas sat vremena u prijateljskoj protiv CSKA.
Gojak isto ovu utakmicu odigrao zadnjih 25 minuta a proslu starter.
Mislim da se nikad nije stvorio toliki hype oko nekog našeg igrača kao što je to kod Gojaka, nadam se da će izdržati to sve.Ajax je napisao/la:Starter je bio protiv trenutno prvog kluba Rusije. Henriquez zamijenjen poslje 20 minuta. Steta sto nije zabio koji gol samo dobro samo da ne bude povreda nekih vecih.HankMoody je napisao/la:Igrao je danas sat vremena u prijateljskoj protiv CSKA.
Gojak isto ovu utakmicu odigrao zadnjih 25 minuta a proslu starter.
Jbg Ara, tako ti je - kako ti jeRinuka je napisao/la:Realno Duljevic vrijedi 3 puta vise od Hodzica.

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Eeh, ali realno!Ajzea je napisao/la:Jbg Ara, tako ti je - kako ti jeRinuka je napisao/la:Realno Duljevic vrijedi 3 puta vise od Hodzica.![]()
![]()

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
sajo10 je napisao/la:Eeh, ali realno!Ajzea je napisao/la:Jbg Ara, tako ti je - kako ti jeRinuka je napisao/la:Realno Duljevic vrijedi 3 puta vise od Hodzica.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zabi ga Armin, mozda je bio i mali ofsajd al gol je gol. Bravo mali 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Šteta što vrijedi tri puta manje od Duljevića. 

Ne namjerava stati, njemu izgleda povrede ništa ne mogu !!!!!
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne prebacuj ove gluposti i vaša sarajevska prepucavanja na pdf reprezentacijeAjzea je napisao/la:Jbg Ara, tako ti je - kako ti jeRinuka je napisao/la:Realno Duljevic vrijedi 3 puta vise od Hodzica.![]()
![]()

Nad tobom sunce najljepše sja
Udari mi tarabu ili me jednostavno ne citiraj, pisem o cemu hocu. Ignorisi moje postove i bices miran..
Trpaj manijace, Zeljin djecace !
Za te psovke koje spominjes, jesam i bio sam preblag prema tvom Tuzlaku koji je pozelio ponovo zapaljenu Grbavicu. Kako bi se osjecao da bilo sta slicno tebi kazu? Drugi ban nije bio zbog psovanja.. Necu vise o tome, kvarim temu najboljeg igraca repke u buducnosti.
Za te psovke koje spominjes, jesam i bio sam preblag prema tvom Tuzlaku koji je pozelio ponovo zapaljenu Grbavicu. Kako bi se osjecao da bilo sta slicno tebi kazu? Drugi ban nije bio zbog psovanja.. Necu vise o tome, kvarim temu najboljeg igraca repke u buducnosti.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 10 feb 2016, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Samo kažem da je bespotrebno, i nama ostalima se ne čitaju ta prepucavanja ovdje. Ali uredu, nije problem preskočiti tvoje postove, nije ništa problem samo da ne psuješ kao kočijaš kao što inače znaš.Ajzea je napisao/la:Udari mi tarabu ili me jednostavno ne citiraj, pisem o cemu hocu. Ignorisi moje postove i bices miran..
Nad tobom sunce najljepše sja
do kraja sezone, ocekujem preko 15 golova na kontu u ligi
one tamo preko 20
i onda ce ga Mamke (lafo se povuko) slozit u Tottenham i slican rang
kljucno je da ostane zdrav, sve ostalo ima
one tamo preko 20
i onda ce ga Mamke (lafo se povuko) slozit u Tottenham i slican rang
kljucno je da ostane zdrav, sve ostalo ima
Evo gaa, iz penala. Dobar je u drugom, upropastio mu je Fernandes asistenciju.
Da puno bolji u drugom poluvremenu imao je i ono jedno super podvaljivanje. Gol na asistenciju Mlakara ali ako je moralo ovako neka je onda makar Armin zabio. Iako se Dinamo digao u drugom dijelu ne mogu oni bez ovakvih pobjeda. To im zivot znaci.
Na klupi protiv Istre u gostima. Tekma počinje u 18.00h.
Inače zadnje dvije utakmice (računajući i ovu) nije u prvih 11.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tri puta provjeri informacije prije nego ih plasiraš. U prvoj je postavi, vode 1:0, Pjaca pogodio.Raonffa je napisao/la:Na klupi protiv Istre u gostima. Tekma počinje u 18.00h.
- Goalgetter
- Kontakt:
Odlican sut sada, ali golman nu brani.
Zasto nema Henriqueza u zadnje vrijeme?
Zasto nema Henriqueza u zadnje vrijeme?